Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#241 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 13:25

PaWcz napsal/a:

kapsa napsal/a:

weselka napsal/a: (...)Tak jen doufám, že teď bude „IN” pro změnu rušení těchle sérií.

Podepisuju a taky doufam, ze hony na lacine body podel cest brzy skonci a budou brzy v archivu..

Tak se přiznejte, který z Vás sabotoval tu novou lajnu, co včera zdechla hned po publikaci? Podle lokality bych to tipoval na Kapsu:D

nebyl by odkaz?
  • 0

#242 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 13:42

PaWcz napsal/a:

kapsa napsal/a:

weselka napsal/a: (...)Tak jen doufám, že teď bude „IN” pro změnu rušení těchle sérií.

Podepisuju a taky doufam, ze hony na lacine body podel cest brzy skonci a budou brzy v archivu..

Tak se přiznejte, který z Vás sabotoval tu novou lajnu, co včera zdechla hned po publikaci? Podle lokality bych to tipoval na Kapsu:D

Ze by Kapsa presel z prudiciho do akcniho modu? Me spis zarazi ze se ownera nikdo nepta co ze to ma byt za taskarici...

dr.vota napsal/a:
nebyl by odkaz?

GC2ZT42
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#243 Autacek

Autacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 14:09

kapsa napsal/a:
Vis, ono vsechno souvisi se vsim a masovy sber se podle me podepisuje (at uz primo ci neprimo) na rade dalsich negativnich veci

Já bych to viděl mimo jiné tak, že nám ty PT vnesly pěkný binec do toho, kdo je jak zkušený kačer.... Podle bodů už se to dnes nedá vůbec soudit. Množství, co jiní sbírají v poklidu roky, s patřičnou dávkou námahy a notnou dávkou zkušeností, dnes nasbíráš bez problémů za den... Pokud člověk nějaký ten powertrial vynechá, hned jej to katapultuje v tabulce o řád zpět (a pochopitelně že neposbíráš všechny PT)....

Ano, oblíbené rčení je, že to není o bodech, ale kdyby to nebylo až tak vůbec o bodech, tak by se jejich počítání mohlo na GC rovnou zrušit... ;) A já osobně mám z každého dalšího bodíku radost :)

A tak koukej v poklidu kolem sebe, jak tě předjíždí lidi, kterým nezaschla ještě ani barva na razítku v řidičáku....

Tak že, byť tě to až tak nebaví, nedá ti to, pokud je možnost, to neposbírat :-D.

Už aby to PT šílenství skončilo.. ;)

Dovolil bych si zakončit vypůjčenou větou z Ivánku, kamaráde:

"Hele, já už jsem utahanej, všichni mají bodů jako máku a my máme hovno, ty vole. Kam se to řítíme draku, ty vole?"
  • 0

#244 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 15:31

2 kapsa

Má nejapná poznámka neměla být vážně míněným obviněním - jen mi přišlo příhodné, že ti za humny vyrašila žížala, která byla potracena hned v zárodku.
Mimochodem taky nepatřím k milcům PT sérií, zvlášť když jsem nedávno udělal na jedné vážně otřesnou zkušenost. Ale aspoň vím, čemu se příště vyhnu. Ale co už, holt kačeři nejsou jedna cílová skupina.
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#245 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 16:13

V zásadě souhlasím s Kapsou. Jediný PT, který by mi připadal korektní, by byl lovitelný během jízdy na nějaké kladce přímo na VN vedení a krabičky by se musely hledat nahoře… :D:D:D Ceterum autem censeo, PT esse delendam
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#246 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 17:04

Týpek dva tisíce keší a takový log... to by se jeden... DJNathaly discovered Weasel's Leo (Traveling Zodiac – Leo Geocoin) at 7/19/2011 Log Date: 7/19/2011 :-)
  • 0

#247 Autacek

Autacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 17:17

Smrk napsal/a:
Týpek dva tisíce keší a takový log... to by se jeden...

DJNathaly discovered Weasel's Leo (Traveling Zodiac – Leo Geocoin) at 7/19/2011

Log Date: 7/19/2011
:-)

Víš jak, u TBček je to těžký, co k tomu chceš mnohdy napsat víc, obzvlášť když neovládáš cizí jazyk, abys psal romány. Já se tedy u těchto věcí krom formálního poděkování, jak se mi předmět strašně líbí, také moc nerozepisuju... a nepovažuju to za nic zlého..
  • 0

#248 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 17:25

Osobně mi je někdy smutno u některých logů na některých našich keších. Téma naší hlavní série není zcela humorné a některé keše jsou opravdu o zamyšlení a ne o tom místě... a u takových keší log typu :-) člověka fakt občas zamrzí.
  • 0

#249 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 17:32

sobikovi napsal/a:
Osobně mi je někdy smutno u některých logů na některých našich keších. Téma naší hlavní série není zcela humorné a některé keše jsou opravdu o zamyšlení a ne o tom místě... a u takových keší log typu :-) člověka fakt občas zamrzí.

To píšou lovci bodů (a kamenů z Osvětimi).
  • 0

#250 AHA & team

AHA & team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 459 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 19:38

sobikovi napsal/a:
Téma naší hlavní série není zcela humorné a některé keše jsou opravdu o zamyšlení a ne o tom místě... a u takových keší log typu :-) člověka fakt občas zamrzí.

Koukáš na to z nesprávného úhlu: oni prostě zaznamenávají, jak se jim změní ikonka na mapě.
  • 0

#251 moucha111

moucha111

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 21:40

beeuskadawe1 napsal/a:

wmh napsal/a:
Někdo to moc prožívá, někdo to tak nežere,
někdo vkládá coiny, někdo v keši nasere,
Společně však moralista, vandal - ba i floutek!
Ocení zde na fóru - depresivní koutek!!!

bomba:D:D:D

No bomba:o wmh už toho stvořil více a vše bylo velice podařené;)
  • 0

#252 irillee

irillee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 22:44

Já vám tedy nevím, ale ten nový PT má u disablíka že je ho stopnul než projdou schválením i ostatní co patří do série... Vyšly mu z té série tuším jen dvě krabky a pokud je sedmička poslední tak mu jich minimálně pět chybí což na jednu stranu chápu - pustit PT a nechat lidi lovit dva kusy s tím že zbytek vyleze časem... Teď spíš záleží na tom kdy se protlačí zbytek (pokud vůbec)
  • 0
Když už něco hledám, tak z toho chci mít radost - aneb hezkých krabic je žalostně málo

#253 wmh

wmh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 667 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2011 - 23:42

moucha111 napsal/a:No bomba:o wmh už toho stvořil více a vše bylo velice podařené;)

Podařený, nepodařený - jako geodůchodce mám bez toho běhání za plastem spoustu volnýho času - to se pak múzy slétávají jako vosy na pivo, obzvláště v tomto skvělém a inspirativním "depresivním" vlákně ...:D

Viz třeba:

Paper-trail
aneb krutá pravda o archivaci jednoho powertrailu

Při dnešním výletu začínám chápat -
včerejší tatarák nebyl dobrý nápad.
Za šipkou v úprku, pak úleva za bukem.
Ať hodí kamenem, kdo by se neutřel logbookem!
Ufff! Tak kde bude další? Vystačí mi síly?
Snad zachráním znovu trenky, na poslední chvíli...
Hnačka mě honí dál, po mezi, po poli.
V mysli pak roste strach - z mutanta E.coli!
Po pár desítkách keší mě osvítí poznání:
mít dneska DNF – je skutečně k posrání...
A tak, když mám signál, posílám SMS, maily:
„Nechoďte bez toaleťáku - na tyhle powertraily!“
A je mi líto ownera – z mé stovky logů musí prostě vypěnit:
V keši je nasráno a došel logbook. Potřebuje vyměnit !!!
  • 0
Retired slowcacher

#254 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 7:05

PaWcz napsal/a: Má nejapná poznámka neměla být vážně míněným obviněním - jen mi přišlo příhodné, že ti za humny vyrašila žížala, která byla potracena hned v zárodku.
Mimochodem taky nepatřím k milcům PT sérií, zvlášť když jsem nedávno udělal na jedné vážně otřesnou zkušenost. Ale aspoň vím, čemu se příště vyhnu. Ale co už, holt kačeři nejsou jedna cílová skupina.

Jasan, beru to jako vtipek - pohoda. Mam to fakt kolem 5km od HC ale nezaznamenal jsem to, protoze mi ted momentalne nefunguji notifikace.
P.S. - Podel se o tu otresnou zkusenost, docela me to zajima ....

semik75 napsal/a: Ze by Kapsa presel z prudiciho do akcniho modu?

To urcite ne, v tomhle se fakt nevyzivam - "Needs Archived" log jsem pouzil snad jen jednou, kdyz bylo jasne, ze keska je ukradena a ownerka se cca rok neprihlasila na GC.com, tak aby se uvolnilo zajimave misto ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#255 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 7:52

Vyrazil jsem s tátou na Cestu, našli dvě mikrošky v chroští a zase jeli domů.
  • 0

#256 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 8:29

Smrk napsal/a:

Když to pojmeš jako hezký cyklovýlet, tak se dá i ta Cesta.

Ale když si to seřadím, tak Vlečka a Knoflík jsou tak nastejno, pak je dlouho, dlouho nic a pak je Cesta.

Když se odpoutáš od toho sbírání bodů, tak jak Vlečka, tak Knoflík jsou v pěkném prostředí a když se nad tím zamyslíš, tak, jako dlouhou multi, by to těžko někdo lovil.

Koneckonců, zkuste si porovnat návštěvnost keší s cca 30ti km pochodem a toho nejstrašnějšího powertrailu. Na první pohled je vidět, co je oblíbený typ keše. Jednoznačně vedou lehké tradičky, kterých se dá sebrat za den spousta.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#257 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 8:44

kolombo napsal/a:

Smrk napsal/a:

Když to pojmeš jako hezký cyklovýlet, tak se dá i ta Cesta.

Ale když si to seřadím, tak Vlečka a Knoflík jsou tak nastejno, pak je dlouho, dlouho nic a pak je Cesta...

Knoflík, Šipka a Kapřík nejsou žádné powertraily mikrošek v pankejtu ale pěkné série v přírodě. S těmi se Cesta, FCPT a třeba ty maďarské zhůvěřilosti nedají vůbec srovnávat.
  • 0
www.povetrnik.cz

#258 Rogosak

Rogosak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 8:47

Jo Powertrail musí být podél cesty.
  • 0
Vložený obrázek

#259 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 8:54

weselka napsal/a:
Knoflík, Šipka a Kapřík nejsou žádné powertraily mikrošek v pankejtu ale pěkné série v přírodě. S těmi se Cesta, FCPT a třeba ty maďarské zhůvěřilosti nedají vůbec srovnávat.

No, dobře, ale pak je zbytečné brojit proti powertrailu, ale spíše proti keším bez jakéhokoliv nápadu, kterých je, shodou okolností, ještě hodně na jednom místě.

Edit: oprava překlepu.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#260 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2011 - 9:06

kolombo napsal/a: Když se odpoutáš od toho sbírání bodů, tak jak Vlečka, tak Knoflík jsou v pěkném prostředí a když se nad tím zamyslíš, tak, jako dlouhou multi, by to těžko někdo lovil.

No zrovna vlecka by podle me byla jako jedna multina naprosto skvela, takhle je to jen jedna z mnoha "bodosbernych" blbin. Je jasny, ze by tam neprisla ani desetina lidi ale ti, co byt tam jeli (ja bych teda jel urcite), tak by si toho o to vic vazili, protoze by to byl sice jen jeden bod ale o to cennejsi, protoze by byl vyjimecny, treba jako jiz nekolikrat zminena Husi cesta.

Jinak souhlas s tim, ze je potreba rozlisovat serie a power traily. Do kategorie serie bych dal ty, kde kazda keska v serii ma vazbu na nejake zajimave misto a ma samostatny listing. Do kategorie PT bych dal to, co nema samostatny listing, ani vazbu kazde kese na zajimave misto a jsou velmi blizko sebe.

Z dobrych serii bych jmenoval treba Mlyny na Dyji nebo Osecanskou slapku, pripadne treba serii zricenin hradu v okoli reky Oslavy.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama