Geodepresivní koutek
Publikováno 21 červenec 2011 - 10:32
Geozávisláci se holt chovají jinak než my obyčejní, pro které je lovení zpestřením výletů, nikoliv naopak. Pár multin jsem si prošel a oproti tradičkám tam žádnou velkou přidanou hodnotu nevidím. Jediný rozdíl je v tom, že nevím kdy a kde skončím, a to mi za to zpravidla nestojí.
Koukám, že jste prostě jen málo dobrodružní, tím to je :-)
Jestli to nebude spíš naopak. :-) Ročně si projdu několik 24hodinových "multimysterek" bez ohledu na počasí (třeba když v noci klesla teplota pod -20, to byla bžunda :-)), takže nějaká geomultina mě nechává docela klidným.
Publikováno 21 červenec 2011 - 10:57
kolombo napsal/a:
nosferatu XIII. napsal/a:
favourite body se precenuji... jsoou i u cachi, ktere stoji za vyliz, ale nekomu to neco pripomnelo, tak tam da bodik...
Pokud má keš jeden až dva, tak to nevypovídá o ničem, ale pokud jich má výrazně více, někdy i skoro stejně jako nálezů, tak to o něčem snad vypovídá, ne ?
no jasne ze vypovida
treba tahle ma 153 FB a je super :DB)
http://coord.info/GC2RA70
Publikováno 21 červenec 2011 - 11:10
Jakekoli hlasovani o necem vypovida, jen pozor - jak kdy a jak o cem. Nekdy o urovni veci, o ktere se hlasuje a nekdy zase naopak o samotne urovni hlasujicich. Je to opet jako s tema novinama - nejvetsi naklad ma Blesk, ale jsou to opravdu nejlepsi noviny? A nebo takovy Hitler, ten byl taky (na rozdil od komunistu) radne a demokraticky zvolen opravdu velkou vetsinou hlasu - ale byl to dobry clovek ?kolombo napsal/a: Pokud má keš jeden až dva, tak to nevypovídá o ničem, ale pokud jich má výrazně více, někdy i skoro stejně jako nálezů, tak to o něčem snad vypovídá, ne ?
Publikováno 21 červenec 2011 - 12:46
kolombo napsal/a:
favourite body se precenuji... jsoou i u cachi, ktere stoji za vyliz, ale nekomu to neco pripomnelo, tak tam da bodik...
Pokud má keš jeden až dva, tak to nevypovídá o ničem, ale pokud jich má výrazně více, někdy i skoro stejně jako nálezů, tak to o něčem snad vypovídá, ne ?
no jasne ze vypovida
treba tahle ma 153 FB a je super :DB)
http://coord.info/GC2RA70
Myslím, že to jsou hlasy za celou serii, někdo je dá na první, někdo na poslední, pokud si projdeš ty ostatní ze série, tak už jich budou mít minimum.
Koneckonců, pokud někde získám 8 favorite bodů, tak tam můžu i nějaký nechat, ne ? A navíc, většině lidí se ta Vlečka celkem líbila.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 21 červenec 2011 - 13:21
A to je prave ta otazka - svedci to o "kvalite" te vlecky nebo o "kvalite" tech, kterym se libila a dali ji ty body ?kolombo napsal/a: Koneckonců, pokud někde získám 8 favorite bodů, tak tam můžu i nějaký nechat, ne ? A navíc, většině lidí se ta Vlečka celkem líbila.
Publikováno 21 červenec 2011 - 13:45
Publikováno 21 červenec 2011 - 14:02
Publikováno 21 červenec 2011 - 14:10
Ale vzdyt to sem patri, kazdy ma geodepresi z neceho jineho - ja treba prave z toho, kdyz vidim, jak se geocaching redukuje na pouhy sber bodu a jeste u toho vsichni chrochtaji blahem, jak je to super. Geodeprese jak visita ....Raraku napsal/a: Nemělo by se raději založit nějaké nové vlákno k zatracování PT či případně obhajování? Chudák geodepresivní koutek.
Ale OK, uz toho (aspon na cas) necham.
Publikováno 21 červenec 2011 - 14:17
kapsa napsal/a:
Ale vzdyt to sem patri, kazdy ma geodepresi z neceho jineho - ja treba prave z toho, kdyz vidim, jak se geocaching redukuje na pouhy sber bodu a jeste u toho vsichni chrochtaji blahem, jak je to super. Geodeprese jak visita ....
Ale OK, uz toho (aspon na cas) necham.
Velmi uspesne se ti svou depku sirit na ostatni. Svym vecnym prudenim kazis radost, tedy at negeneralizuju. Tak kazis radost me.
Ted uz si pomalu pripadam si jako tupe hovado co cte blesk, teda ja vlastne nectu ani ten blesk. Proto pri pristich volbach zvazim zdali vubec pujdu volit. Vzdyt se evidentne rozhoduju nesvepravne...
... mozna bude ale stacit kdyz ale prestanu cist takovahle vlakna.
Publikováno 21 červenec 2011 - 14:20
kapsa napsal/a: A to je prave ta otazka - svedci to o "kvalite" te vlecky nebo o "kvalite" tech, kterym se libila a dali ji ty body ?
To je sofistika a není to úplně fér stejně jako podivná paralela s Hitlerem.
Favorit body jsou prostě jen favorit body, nic víc. Nemají vypovídat o kvalitě bodujících, ale o popularitě keše. Měcholupský upír také není buhvíjaká keš, má jen krásně udělanou krabičku a uložení a díky tomu má tuším nejvíc favorit bodů. Znamená to jen a pouze ,že je v nějaké komunitě nejpopulárnější. Popularita je "produkt veřejného mínění", masová záležitost, atd.
Mimochodem je zajímavé jak často se potkávám u svých favorit bodíků se stejnými kačery. Je to dáno bydlištěm, ale i podobným vkusem u volby favorit keší.
Publikováno 21 červenec 2011 - 17:43
Geokalendář 2024 - v prodeji ve vašem oblíbeném geoshopu. www.facebook.com/geokalendar
Publikováno 21 červenec 2011 - 18:39
Žáby nelíbám!
Publikováno 21 červenec 2011 - 20:24
To vic, nebo jich pět budeš přenášet i s tím třetím žebříkem. :-)Bombis napsal/a:
A hlavně nezapomenout, že na jeden žebřík musí připadnout minimálně 5 lidí, jinak to je bez toho bodu za event.
Publikováno 22 červenec 2011 - 6:10
Raraku napsal/a:
Nemělo by se raději založit nějaké nové vlákno k zatracování PT či případně obhajování? Chudák geodepresivní koutek.
Já vlečce favorit bodík dala, tuším té poslední krabičce. Nehodnotila jsem samozřejmětu tu jednu filmovku, ale bylo to určeno celé sérii, ownerům jako ocenění jejich práce. PT mě jinak moc neberou, zkusila jsem akorát kus Cesty a tam moc mě nebavila, i když rozhled pěkný. Procházka po vlečce se mi však opravdu líbila, byl to hezky strávený den. Terén byl pro mě zajímavý, proměnlivý, místy krásné výhledy. Byla jsem tam na jaře a kvetoucí lány trnek byly naprosto úchvatné, když foukl vítr, doslova snežilo. Tohle jsem už dlouho nezažila. Do toho okolo kvetlo spousta kytek, bylo to ideální na procvičování hlasů ptáků a pod. V posledním úseku navíc byla spousta jarních hub.
Kvůli trnům a bahnu fňukat nebudu, to se přeci dalo v takovémhle prostředí čekat, není to holt procházka pro slečinky. :-)
Kvalitu své osoby hodnotit nehodlám, to nechám raději Kapsovi a ostatním. :-)
Pod tohle se i podepíšu, stejné pocity jsem měl z vlečky i já. Jen kdyby byla multinou (za bod), tak bych se na ni asi tak brzy kvůli vzdálenosti brzy nedostal, ale byla by zase šance, že dlouho vydrží a počká na mě.
Publikováno 22 červenec 2011 - 8:03
Publikováno 23 červenec 2011 - 12:35
noe1 napsal/a:
semik75 napsal/a:
... mozna bude ale stacit kdyz ale prestanu cist takovahle vlakna.
Zlatá slova - už jsem si to říkal X-krát. A furt sem lezu, a furt sem lezu :-))))) Nejde si nějakým technickým trikem zneviditelnit všechna vlákna s výjimkou rubriky "splečnost hledají" ???? :-))))
jde. dej si ro RSS čtečky jen typy vláken, co tě zajímají. Seznamovací je tam tuším taky a dí se vybrat zvlášť
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 26 červenec 2011 - 7:38
Publikováno 26 červenec 2011 - 7:55
obludky oo77 napsal/a:
ach jo... zase tehle log:
kirsten97 posted a note for Motorove lokomotivy - rady 740, 741, 742, 743, 744 (Unknown Cache) at 7/25/2011
Log Date: 7/25/2011
IN:GC
OUT:GWC
to to ti lidi fakt nechápou?
Jestli zalogoval ten coin na gc.com, tak je to úspěch. Poslední dobou zaznamenávám, že lidi stěhují trasovatelné věci bez logování.
Příliš mnoho lidí, co nechápou ani základy logování :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 26 červenec 2011 - 8:47
Publikováno 26 červenec 2011 - 11:05
kolombo napsal/a:
Příliš mnoho lidí, co nechápou ani základy logování :-(
Chodi mi diky sledovani listingu logy k planovanemu megaeventu v Nebilovech ... a nektere jsou typu Write Note - text "zucastnime se" apod. ...
Copak je to opravdu takovy problem? Ve wiki je to popsano dostatecne.
(EDIT: preklep v miste konani.)
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů