Geodepresivní koutek
Publikováno 26 červenec 2011 - 13:33
Žáby nelíbám!
Publikováno 29 červenec 2011 - 13:36
brundi
Publikováno 29 červenec 2011 - 13:51
A jak jsi jim to vysvětlil? Nezeptal ses jich náhodou při vysvětlování, jak na to přišli?brundi napsal/a:
Keš oznašena jako Tradicional Cache ale byla jako Multi Cache ( byly v ní malé drobnustky ).
Publikováno 29 červenec 2011 - 13:55
Bombis napsal/a:
On je letos ještě nějaky megaevent na Moravě?
Jediny o kterém vim je v Nebílovech.
Zvláštní, že v poslední době už to slyšim a čtu potřetí.
Lidi, opravdu existují i jiné zámky než ty všeobecně profláklý.
Padá z toho na mě deprese
P.S. pravda, taky už se mi povedlo koupit si lístek na vlak z Brna do Rájce místo do Rajhradu
Hm, preklep a uklep ...
Vidis, ja neznam ani Bilovice, ani Nebilovy (ty ted jo, z lisitingu).¨
PS
Puvodni prispevek jsem opravil..
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 29 červenec 2011 - 14:11
Žáby nelíbám!
Publikováno 29 červenec 2011 - 14:34
Bombis napsal/a:
A to ještě existují Blovice , ale z těch se dá na ME dojít možná i pěšky. Z Bílovic by to byla pakárna i autem. Jedno z kterých.
Už aby to bylo. Zatim se těšim, ale až uvidim ten mumraj ve vesničce s 250 obyvateli, asi mě to přejde.
A co pak mistni ... ze. V kazde vetsi skupine bude statisticky nekdo mene prizpusobivy a s jinou ochotou dodrzovat pravidla...
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 29 červenec 2011 - 14:42
.... jo, to jsou ty mega, giga a ja nevim co jeste. Nekde u ohnyku na Brdech bude asi lip ....brazajar napsal/a: A co pak mistni ... ze. V kazde vetsi skupine bude statisticky nekdo mene prizpusobivy a s jinou ochotou dodrzovat pravidla...
Publikováno 29 červenec 2011 - 14:56
Žáby nelíbám!
Publikováno 31 červenec 2011 - 8:22
#310 Guest_Ištván_*
Publikováno 31 červenec 2011 - 8:33
stanny_Tigo napsal/a:
"víhled byl pěknej,ale když jsme tam byly ,tak prščelo.díky za keš "
Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo?
+1:|
Publikováno 31 červenec 2011 - 9:04
stanny_Tigo napsal/a:Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo?
The biggest argument against democracy is a five minute discussion with the average voter.?
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 31 červenec 2011 - 15:24
Demokracie - systém, ve kterém libovolní dva idioti přehlasují univerzitního profesora.honny napsal/a:
stanny_Tigo napsal/a:Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo?
The biggest argument against democracy is a five minute discussion with the average voter.?
Publikováno 31 červenec 2011 - 17:54
Publikováno 31 červenec 2011 - 21:37
Ani univerzitní profesor,ale nemá patent na rozum;)
Nicméně je dobré rozlišovat mezi podmínkou nutnou a postačující. Být profesorem nepostačuje, aby znal vše. Neznamená to však, že dva idioti s volebním právem, kteří umí vybrat z popelnice jídlo na večer, mají názory stejně relevantní jako profesor, který to neumí.
Publikováno 03 srpen 2011 - 16:52
no ono kolikrát ti profesoři, inženýrci a jím podobné študované hlavy(nic proti nim) jsou sice dobří ve svém oboru, ale jinak v životě totálně nepoužitelní.olaf3788 napsal/a:
Aviatik: Demokracie - systém, ve kterém libovolní dva idioti přehlasují univerzitního profesora.
Ani univerzitní profesor,ale nemá patent na rozum;)
myslím, že profesor Koďousek z jednoho českého filmu (Cesta do hlubin študákovy duše?) nebude jen výmysl sceráristy...
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 21 srpen 2011 - 19:05
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 21 srpen 2011 - 21:29
a kdo bude určovat, kdo ho má mít a kdo ne? ty? nebo nějaká rada starších? a kdo bude určovat kdo bude v ní?stanny_Tigo napsal/a:
"víhled byl pěknej,ale když jsme tam byly ,tak prščelo.díky za keš "
Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo?
že někdo pýše s chibama, může bít i zdrawotný problém.. dislexie, disgrafika? to teď netuším, ale na základce s náma chodil kluk, který něčím podobným trpěl. nebo nebudou moct volit i lidi co rrrráčkujou?
třeba ten dotyčný neví jaké napsat i/y ale zase je dobrý v něčem jiném, na co ten, co píše bez chybičky, čumí jako sůva z nudlí...
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 21 srpen 2011 - 22:30
a kdo bude určovat, kdo ho má mít a kdo ne? ty? nebo nějaká rada starších? a kdo bude určovat kdo bude v ní?
že někdo pýše s chibama, může bít i zdrawotný problém.. dislexie, disgrafika? to teď netuším, ale na základce s náma chodil kluk, který něčím podobným trpěl. nebo nebudou moct volit i lidi co rrrráčkujou?
třeba ten dotyčný neví jaké napsat i/y ale zase je dobrý v něčem jiném, na co ten, co píše bez chybičky, čumí jako sůva z nudlí...
Kecy, kecy, kecy. Když vím že píšu jako dobytek, tak to nechám alespoň projet kontrolou pravopisu třeba v blbým Wordu. Je to jen blbost, nebo lenost a neschopnost. Proč tomu člověku nevadí že vypadá jako debil? Protože se vždycky najde banda XXX, kteří toho chudáčka budou omlouvat nemocí. On je dneska každej nemocnej. Dřív to byl flink a lenoch, dneska je to chudinka dyslektik.
A jinak ano, klidně bych to určoval já, proč ne. :-P
Publikováno 21 srpen 2011 - 22:36
Když vím že píšu jako dobytek, tak to nechám alespoň projet kontrolou pravopisu třeba v blbým Wordu.
Stačí googlechrome:)
Hele já jsem na to taky vysazená. Lidi co u nás ve třídě měli dislexii či kýho ďasa jinýho píšou celkem normálně. Ale lidi co znám co píšou teť, kdiš, aš a kdibi tak většinou mají IQ vydlabaný dýně, základní školu s odřenejma ušima a učňák nezvládli vůbec. I moje kamarádka s dvouleťákem píše líp...
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů