Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#301 Bombis-27831

Bombis-27831

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2011 - 13:33

On je letos ještě nějaky megaevent na Moravě? Jediny o kterém vim je v Nebílovech. Zvláštní, že v poslední době už to slyšim a čtu potřetí. Lidi, opravdu existují i jiné zámky než ty všeobecně profláklý. Padá z toho na mě deprese :) P.S. pravda, taky už se mi povedlo koupit si lístek na vlak z Brna do Rájce místo do Rajhradu :D
  • 0
Jsem kačer vyžírka a nestydím se za to.

Žáby nelíbám!

#302 brundi

brundi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 508 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 13:36

na jedne dnesni kesi mne zarazil takovy log: Keš lehce odlovena ... na misto ukrití keše jsme se šli podívat ale nic nenašly ... potom prišla naše mudlobábi a kešku našla na stejném míste kde jsme se dívaly mi ... :) Keš oznašena jako Tradicional Cache ale byla jako Multi Cache ( byly v ní malé drobnustky ). pravidla pravopisu pláčí a pravidla geocachingu se trpce smejouB)
  • 0

brundi

#303 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 13:51

brundi napsal/a:
Keš oznašena jako Tradicional Cache ale byla jako Multi Cache ( byly v ní malé drobnustky ).

A jak jsi jim to vysvětlil? Nezeptal ses jich náhodou při vysvětlování, jak na to přišli?
  • 0

#304 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 13:55

Bombis napsal/a:
On je letos ještě nějaky megaevent na Moravě?
Jediny o kterém vim je v Nebílovech.
Zvláštní, že v poslední době už to slyšim a čtu potřetí.
Lidi, opravdu existují i jiné zámky než ty všeobecně profláklý.
Padá z toho na mě deprese :)

P.S. pravda, taky už se mi povedlo koupit si lístek na vlak z Brna do Rájce místo do Rajhradu :D

Hm, preklep a uklep ... ;)
Vidis, ja neznam ani Bilovice, ani Nebilovy (ty ted jo, z lisitingu).¨

PS
Puvodni prispevek jsem opravil.. ;)
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#305 Bombis-27831

Bombis-27831

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 14:11

A to ještě existují Blovice :), ale z těch se dá na ME dojít možná i pěšky. Z Bílovic by to byla pakárna i autem. Jedno z kterých. Už aby to bylo. Zatim se těšim, ale až uvidim ten mumraj ve vesničce s 250 obyvateli, asi mě to přejde. :)
  • 0

Žáby nelíbám!

#306 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 14:34

Bombis napsal/a:
A to ještě existují Blovice :), ale z těch se dá na ME dojít možná i pěšky. Z Bílovic by to byla pakárna i autem. Jedno z kterých.

Už aby to bylo. Zatim se těšim, ale až uvidim ten mumraj ve vesničce s 250 obyvateli, asi mě to přejde. :)

A co pak mistni ... ze. V kazde vetsi skupine bude statisticky nekdo mene prizpusobivy a s jinou ochotou dodrzovat pravidla...
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#307 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 14:42

brazajar napsal/a: A co pak mistni ... ze. V kazde vetsi skupine bude statisticky nekdo mene prizpusobivy a s jinou ochotou dodrzovat pravidla...

.... jo, to jsou ty mega, giga a ja nevim co jeste. Nekde u ohnyku na Brdech bude asi lip .... ;)
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#308 Bombis-27831

Bombis-27831

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 143 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2011 - 14:56

Občas se nějaké to mega, neb giga hodí. Člověk si potom těch Brd víc váží.
  • 0

Žáby nelíbám!

#309 stanny_Tigo

stanny_Tigo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 8:22

"víhled byl pěknej,ale když jsme tam byly ,tak prščelo.díky za keš :)" Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo? :(
  • 0

#310 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 31 červenec 2011 - 8:33

stanny_Tigo napsal/a:
"víhled byl pěknej,ale když jsme tam byly ,tak prščelo.díky za keš :)"

Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo? :(

+1:|
  • 0

#311 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 9:04

stanny_Tigo napsal/a:Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo? :(

The biggest argument against democracy is a five minute discussion with the average voter.?
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#312 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 15:24

honny napsal/a:

stanny_Tigo napsal/a:Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo? :(

The biggest argument against democracy is a five minute discussion with the average voter.?

Demokracie - systém, ve kterém libovolní dva idioti přehlasují univerzitního profesora.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#313 olaf3788

olaf3788

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 17:54

Aviatik: Demokracie - systém, ve kterém libovolní dva idioti přehlasují univerzitního profesora. Ani univerzitní profesor,ale nemá patent na rozum;)
  • 0

#314 slvs

slvs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2011 - 21:37

Ani univerzitní profesor,ale nemá patent na rozum;)

Nicméně je dobré rozlišovat mezi podmínkou nutnou a postačující. Být profesorem nepostačuje, aby znal vše. Neznamená to však, že dva idioti s volebním právem, kteří umí vybrat z popelnice jídlo na večer, mají názory stejně relevantní jako profesor, který to neumí.
  • 0

#315 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2011 - 16:52

olaf3788 napsal/a:
Aviatik: Demokracie - systém, ve kterém libovolní dva idioti přehlasují univerzitního profesora.

Ani univerzitní profesor,ale nemá patent na rozum;)

no ono kolikrát ti profesoři, inženýrci a jím podobné študované hlavy(nic proti nim) jsou sice dobří ve svém oboru, ale jinak v životě totálně nepoužitelní.
myslím, že profesor Koďousek z jednoho českého filmu (Cesta do hlubin študákovy duše?) nebude jen výmysl sceráristy...
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#316 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 19:05

MY se zas vracíme po odmlce. Vykradli nám kešku, když jsme šli umístit novou na jinčí souřadnice tak při hledání nového místa jsem našla spodek naší škatulky:(. Až teď v Chorvatsku, když jsme byli na Ostrově Cres na výletě a do odjedzu naší lodě zbývalo půl hodiny a my se rozběhli honem rychle za keškou (500m vzdušnou čarou,ale museli jsme obejít klikatý uličky) a tak tak jsme to stihli (tolik povyku a potu kvůli filmovce) tak mě to začalo bavit. A zase jsme začali pořádně lovit :)))
  • 0

#317 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 21:29

stanny_Tigo napsal/a:
"víhled byl pěknej,ale když jsme tam byly ,tak prščelo.díky za keš :)"

Takovéhle logy mne vždycky uvrhnou do deprese. Proč má tohle volební právo? :(

a kdo bude určovat, kdo ho má mít a kdo ne? ty? nebo nějaká rada starších? a kdo bude určovat kdo bude v ní?
že někdo pýše s chibama, může bít i zdrawotný problém.. dislexie, disgrafika? to teď netuším, ale na základce s náma chodil kluk, který něčím podobným trpěl. nebo nebudou moct volit i lidi co rrrráčkujou?
třeba ten dotyčný neví jaké napsat i/y ale zase je dobrý v něčem jiném, na co ten, co píše bez chybičky, čumí jako sůva z nudlí...
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#318 stanny_Tigo

stanny_Tigo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 22:30

a kdo bude určovat, kdo ho má mít a kdo ne? ty? nebo nějaká rada starších? a kdo bude určovat kdo bude v ní?
že někdo pýše s chibama, může bít i zdrawotný problém.. dislexie, disgrafika? to teď netuším, ale na základce s náma chodil kluk, který něčím podobným trpěl. nebo nebudou moct volit i lidi co rrrráčkujou?
třeba ten dotyčný neví jaké napsat i/y ale zase je dobrý v něčem jiném, na co ten, co píše bez chybičky, čumí jako sůva z nudlí...

Kecy, kecy, kecy. Když vím že píšu jako dobytek, tak to nechám alespoň projet kontrolou pravopisu třeba v blbým Wordu. Je to jen blbost, nebo lenost a neschopnost. Proč tomu člověku nevadí že vypadá jako debil? Protože se vždycky najde banda XXX, kteří toho chudáčka budou omlouvat nemocí. On je dneska každej nemocnej. Dřív to byl flink a lenoch, dneska je to chudinka dyslektik.
A jinak ano, klidně bych to určoval já, proč ne. :-P
  • 0

#319 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 22:36

Když vím že píšu jako dobytek, tak to nechám alespoň projet kontrolou pravopisu třeba v blbým Wordu.

Stačí googlechrome:)

Hele já jsem na to taky vysazená. Lidi co u nás ve třídě měli dislexii či kýho ďasa jinýho píšou celkem normálně. Ale lidi co znám co píšou teť, kdiš, aš a kdibi tak většinou mají IQ vydlabaný dýně, základní školu s odřenejma ušima a učňák nezvládli vůbec. I moje kamarádka s dvouleťákem píše líp...
  • 0

#320 devon rex

devon rex

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2011 - 22:38

Stanny_Tigo: Pravdu díš!
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů