Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#341 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2011 - 16:58

i takto může vypadat log: .... found TFTC #48 DECH MINULOSTI V TOUSICICH (Traditional Cache) at 8/25/2011 Log Date: 8/25/2011 Geostrom z nápovědy objeven ale krabička nikde. Zalogováno na kmen. Díky.
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#342 sarinek

sarinek

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2011 - 17:09

CZECH.TIR napsal/a:
i takto může vypadat log:

.... found TFTC #48 DECH MINULOSTI V TOUSICICH (Traditional Cache) at 8/25/2011

Log Date: 8/25/2011
Geostrom z nápovědy objeven ale krabička nikde. Zalogováno na kmen. Díky.

to snad nemuže být míněno ani vážně!!!!!!
  • 0

#343 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2011 - 23:47

bohužel asi je... tady je další

found TFTC #98 PIVOVAR KOSTELEC - LIGHT (Traditional Cache) at 8/25/2011

Log Date: 8/25/2011
Geomísto objeveno, krabička se asi schovala. Zalogoval jsem se na geokmen z nápovědy.Díky

• 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#344 Ludvajs64

Ludvajs64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2011 - 5:42

CZECH.TIRe, ty neoprávněné logy Found it kačera "kecaps" jsi stále nesmazal. V logbooku od něj asi nebude ani čárka. Máme to brát tak, že je ti to lhostejné a na strom se může podepsat každý? Pokud ne, tak proč si tu stěžuješ?
  • 0

#345 mr.mates

mr.mates

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2011 - 7:08

Bohužel takových nalezených Found It po stromech, značkách a patnících jsem letos v Maďarsku na SPT našel mnoho. Jedna samolepka se mi nějak vryla do paměti (nick si už nepamatuju) a v logách měli zapsaný taky že našli. Podobných manýrů jsem si všiml i na FCPT. Hold když to nevadí jim ani ownerovi, pak se nedá nic dělat.
  • 0

#346 sarinek

sarinek

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2011 - 9:01

najít takto poškozený kmen nebo cokoliv jiného na keškách které chystám,tak je,přísahám,ihned posílám do archívu!!to už někteří pozapoměli o co tu jde???to chceme aby se z kačeru stal další národ vandalu??? zatím jsem měl kačery za slušné a chytré společenství a doufám,že mi to pár chorých jedincu neznechutí!!!! nenajdu krabičku,tak neloguju vubec nikam!!!najdu krabičku,nemám tužku tak se alespoň vyfotím a nebo vrátím příště...
  • 0

#347 Rogosak

Rogosak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2011 - 10:59

já bych určité účty nahlasil reviewerovi, protože vím jak se někteří chovají ke cachím, "po mne potopa" :(
  • 0
Vložený obrázek

#348 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 28 srpen 2011 - 11:02

Rogosak napsal/a:
já bych určité účty nahlasil reviewerovi, protože vím jak se někteří chovají ke cachím, "po mne potopa" :(

A reviewer s tím podle Tebe udělá co? :)
  • 0

#349 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2011 - 11:04

stanny_Tigo napsal/a:
jo, máš na to plzeňskou univerzitu? :D:D:D
prostě každý kdo neumí to co já je debil a podobně..
no tak někdo píše jak debil, když chcete, jiný se zase tak chová, i když mluví a píše spisovně. a co? no a nechat si to kontrolovat sice jde, ale každý o tom nemusí vědět.. a třeba slovo KEŠ to označuje jako chybu, teď když to tu píšu..
jo, když někdo píše jak tatar, zasměju se ale urážet ho? proč? NIKDO není dokonalý. někdo píše s hrubkama a druhý se hrabe v nose a žere holuby z něj. třetí se nají v supermarketu, aniž to zaplatil u pokladny, čtvrtý někomu naboří na parkovišti auto aniž by mu pak nechal číslo za stěračem, pátý .... na každém se něco najde. a kdo si myslí, že je pan dokonalý, tak buď žije v omylu nebo se mu okolí bojí říct pravdu, aby neranilo jeho city nebo kdoví proč... a k pravopisu - určitě je lepší když někdo píše s hrubkama než když někdo píšící bez chyb neumí zavřít keš nebo ji vrátit na místo...

Ja si zase myslim, ze je dobre, kdyz se tady nekdo dozvi, ze pise jako prase. Tady jde o prd. A je dobre o tom vedet. Rozhodne lepsi, nez kdyz se to dozvi, az nekam posle svuj zivotopis ve stejnem stylu... a ze takovych, kteri ani v pracovnim styku nechapou shodu podmetu s prisudkem je CIM DAAAAL VIIIIIICCC, o vyjmenovanach slovech ani nemluve.
  • 0

#350 Rogosak

Rogosak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2011 - 11:07

ivanbok: tak bych to nahlásil přímo Groundspeaku :D
  • 0
Vložený obrázek

#351 sarinek

sarinek

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2011 - 11:17

Rogosak napsal/a:
ivanbok: tak bych to nahlásil přímo Groundspeaku :D

a co s tím udělají??pokud zruší učet tak není problém založit nový....je to na každým,jak se chová.jen si musí uvědomit,že tím kazí pověst ostatním,slušným.řekl bych,že zatím jsou keše víceméně tolerovány,pokud zustane nebo se rozšíří takový zpusob jednání(poškození věcí,stromu atd) tak už to nebude tak snadný získat povolení vlastníku pozemku...
  • 0

#352 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 23:22

Tak si taky postezuju. Za posledni dva tejdny se mi behem kesovani podarilo: 1. rozbit HTC HD2 2. zlikvidovat skla v brejlich 3. prorazit olejovou vanu na oktavce Vse behem FTF huntu. Sice za tu dobu 3 vysly, ale kdybych na ty dva tejdny jel radsi na all-inclusive nekam k mori, vyslo by to levnejc :(
  • 0

#353 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2011 - 23:29

Modrak napsal/a:
Tak si taky postezuju. ...

FTF hunt je finančně náročná odnož geocachingu...
  • 0

#354 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 6:22

To já v brně u Olympie píchl kolo, koloběžce se zaseklo řízení, druhé upadlo kolo a mobilu s GPS se rozbil nabíjecí obvod. No, dnes už jsou všechny škody napraveny a já můžu zase kešovat dál. Ale 3 dny bez GPS mě urhly do deprese. Ještě dopsat 30 logů v prvním dějepise...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#355 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:00

Valicek1 napsal/a:
To já v brně u Olympie píchl kolo, koloběžce se zaseklo řízení, druhé upadlo kolo a mobilu s GPS se rozbil nabíjecí obvod. No, dnes už jsou všechny škody napraveny a já můžu zase kešovat dál. Ale 3 dny bez GPS mě urhly do deprese. Ještě dopsat 30 logů v prvním dějepise...

od kačera teoretika, co uloví 5 keší za poslední dva měsíce, to teda fakt sedí.... nedělej si z nás p*del a smaž tu trapnou výmluvu, co máš v podpisu :D
  • 0

#356 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:08

Modrak napsal/a:
..........
3. prorazit olejovou vanu na oktavce
Vse behem FTF huntu. Sice za tu dobu 3 vysly, ale kdybych na ty dva tejdny jel radsi na all-inclusive nekam k mori, vyslo by to levnejc :(

no to jsou ti, co se snaží dojet až ke keši autem :D nebo to bylo někde na silnici?
nic ve zlém, ale chtělo by to mít dvě auta: jedno normální a jedno na kešky, typu GAZ, JEEP, lada Niva a podobně
  • 0

#357 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:10

CZECH.TIR napsal/a:

Modrak napsal/a:
..........
3. prorazit olejovou vanu na oktavce
Vse behem FTF huntu. Sice za tu dobu 3 vysly, ale kdybych na ty dva tejdny jel radsi na all-inclusive nekam k mori, vyslo by to levnejc :(

no to jsou ti, co se snaží dojet až ke keši autem :D nebo to bylo někde na silnici?
nic ve zlém, ale chtělo by to mít dvě auta: jedno normální a jedno na kešky, typu GAZ, JEEP, lada Niva a podobně

Tyjo dyt je to prazak. Buhvi kde prasil aby nemusel udelat tri kroky... a stejne ho pak nekdo predbehl ;)
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#358 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:11

Jel na Říp...
  • 0

#359 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:21

Koukám, že některé hotely mají geocaching v nabídce volnočasových aktivit...

http://www.centrumce...680/geocaching/

• 0

#360 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:27

Vy ste chytry jak radio. Auta mam 3. Bohuzel vsechny nizky. Kupuvat si offroad se mi teda nechce, zejmena ne na jezdeni po normalni silnici. Na kese jezdim pokud mozno tema starejma abych minimalizoval skody. To byla jeste klika ze jsem jel touhle popelnici. Nejsem linej udelat krok, naopak parkuju obvykle dal nez ostatni a radsi se probehnu, abych auto nezlikvidoval nekde na poli. Udelal jsem to normalne na silnici. Lovil jsem v googlemaps kde to je a prehlidl jsem (v noci) retarder pred obci. Bohuzel byl kapku vetsi a nejel jsem uplne pomalu. Jo, vlastne jsem jel jako prase. Ale maj tam bouli co by nesla prejet ani tou padesatkou co se tam smi. Vlastne jsem mozna ani vic nez 50 nejel, nevim na kolik jsem to stihnul zabrzdit. Ale dneska si kazdej idiot postavi na silnici umyslne prekazku ktera jde prejet maximalne 20, i kdyz legalne by se tam smelo jet mnohem rychlejc. Dat tam dvacitku by mu nikdo nedovolil, tak tam udela 3 hrby po 100m od sebe ktery vic nez 20 prejet nejdou.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama