Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#361 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:33

dr.vota napsal/a:

Valicek1 napsal/a:
To já v brně u Olympie píchl kolo, koloběžce se zaseklo řízení, druhé upadlo kolo a mobilu s GPS se rozbil nabíjecí obvod. No, dnes už jsou všechny škody napraveny a já můžu zase kešovat dál. Ale 3 dny bez GPS mě urhly do deprese. Ještě dopsat 30 logů v prvním dějepise...

od kačera teoretika, co uloví 5 keší za poslední dva měsíce, to teda fakt sedí.... nedělej si z nás p*del a smaž tu trapnou výmluvu, co máš v podpisu :D

Nic mazat nebudu.. Spíš bych měl dologovat těch 35 keší za poslední měsíc a půl ;) Ale nějak se teď víc věnuju jinejm věcem, ale první dějepis se blíží :D
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#362 AHA & team

AHA & team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 459 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:35

semik75 napsal/a:

Modrak napsal/a:
Vse behem FTF huntu. Sice za tu dobu 3 vysly, ale kdybych na ty dva tejdny jel radsi na all-inclusive nekam k mori, vyslo by to levnejc :(

Tyjo dyt je to prazak. Buhvi kde prasil aby nemusel udelat tri kroky... a stejne ho pak nekdo predbehl ;)

Myslím, že by ses mu mohl omluvit =) Modrák chodí lovit FTF i na jiné než drive-in keše - viz např http://www.geocachin...78-0acf1b788ed8.
  • 0

#363 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:36

Modrak napsal/a:
Vy ste chytry jak radio. Auta mam 3. Bohuzel vsechny nizky. Kupuvat si offroad se mi teda nechce, zejmena ne na jezdeni po normalni silnici. Na kese jezdim pokud mozno tema starejma abych minimalizoval skody. To byla jeste klika ze jsem jel touhle popelnici. Nejsem linej udelat krok, naopak parkuju obvykle dal nez ostatni a radsi se probehnu, abych auto nezlikvidoval nekde na poli.

Udelal jsem to normalne na silnici. Lovil jsem v googlemaps kde to je a prehlidl jsem (v noci) retarder pred obci. Bohuzel byl kapku vetsi a nejel jsem uplne pomalu. Jo, vlastne jsem jel jako prase. Ale maj tam bouli co by nesla prejet ani tou padesatkou co se tam smi. Vlastne jsem mozna ani vic nez 50 nejel, nevim na kolik jsem to stihnul zabrzdit. Ale dneska si kazdej idiot postavi na silnici umyslne prekazku ktera jde prejet maximalne 20, i kdyz legalne by se tam smelo jet mnohem rychlejc. Dat tam dvacitku by mu nikdo nedovolil, tak tam udela 3 hrby po 100m od sebe ktery vic nez 20 prejet nejdou.

Nic ve zlym, ale pokud jedes jako prase a jese u toho hrabes v mobilu, tak si to zaslouzis ;) Az priste misto retarderu prehlidnes maly decko, tak se budes divit.
  • 0

#364 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:43

AHA & team napsal/a:

Modrak napsal/a:
Vse behem FTF huntu.

(...)Modrák chodí lovit FTF i na jiné než drive-in keše - viz např http://www.geocachin...78-0acf1b788ed8.

Chodí - a na nás pak zbudou brambory, z toho mám deprese zase já. To jsou ty nešťastně načasované publikace:D

Ale vážně, docela mě zaráží, že si tam za celý srpen už nikdo další neudělal výlet. Jestli se to v září nevylepší, budu muset zajet osvobodit ten TB, který jsem tam poslal na rekreaci.
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#365 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:51

Parkis napsal/a:

Nic ve zlym, ale pokud jedes jako prase a jese u toho hrabes v mobilu, tak si to zaslouzis ;) Az priste misto retarderu prehlidnes maly decko, tak se budes divit.

Tak samozrejme takovouhle reakci jsem cekal. Zas takovej magor prece jen nejsem. Vis prd jak to tam vypada, neni to vprostred obce na navsi pred skolou. Teoreticky mas pravdu, v tomhle konkretnim pripade az tak uplne ne. Jak rikam tohle nejde prejet ani v ramci povoleny rychlosti (kterou jsem mozna ani neprekrocil).

A zajimalo by mne kdo jezdi na FTF a nekoka pritom na mapu, resp. ma vzdy v aute navigatora a jede pomalu a opatrne.

AHA & Team: dik ze ses me zastal, nacelniku;) Jo, tahle tvoje lahudka mi teda dala. Ja blbec to tenkrat pojal jako kdybych byl na FTF v Praze, takze jsem bezel az jsem videl barevny kolecka. Nejak me nenapadlo ze by si to nikdo dalsi neprisel vybehnout. Tohle kdybys udelal prazakum, zavodi tam tak 10 kaceru a pulku by jich cestou sklatil infarkt. Moc nalezu tam teda nemas dodnes.
  • 0

#366 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:52

Parkis napsal/a:

Ja obvykle drzim hubu protoze sem toho uz najezdil tolik ze jsem nejaky ty chyby taky nasekal, nastesti sem zatim mel asi stesti...

Takovyhle chytraci obvykle zadny pruser za sebou nemaji. Ne ze bych jim to pral, ale ono to casem prijde...

AHA & team napsal/a:

semik75 napsal/a:

Modrak napsal/a:
Vse behem FTF huntu. Sice za tu dobu 3 vysly, ale kdybych na ty dva tejdny jel radsi na all-inclusive nekam k mori, vyslo by to levnejc :(

Tyjo dyt je to prazak. Buhvi kde prasil aby nemusel udelat tri kroky... a stejne ho pak nekdo predbehl ;)

Myslím, že by ses mu mohl omluvit =) Modrák chodí lovit FTF i na jiné než drive-in keše - viz např http://www.geocachin...78-0acf1b788ed8.

Ja vim, bylo to jen rejpnuti. A nedoslo mi k cemu se to muze svrhnout. Takze omluva. ;)
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#367 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 8:56

Modrak napsal/a:
Jak rikam tohle nejde prejet ani v ramci povoleny rychlosti (kterou jsem mozna ani neprekrocil).

To ze je nekde naka rychlost povolena nerika nic o tom kolik se tam da projet, mas prizpusobit rychlost stavu a povaze vozovky ;)

No aspon si treba priste das bacha ;)
  • 0

#368 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 9:11

V klidu, panove. Omlouvat se nemusite, to je vsechno v poradku. Ja bych si do vas v nestesti samozrejme taky rejpnul, od toho tady tu debatu prece mame ;)
  • 0

#369 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 10:13

Však si to tak neber, nám se prorazit vanu povedlo před pěti lety v Malmö, a ani to nebylo při geocachingu ;) Taky nízký auto a hnusně vysokej retardér... Ale tebe to určitě vyšlo levněji, v našem případě to byla Alfa Romeo.
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#370 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 11:07

malaveverka napsal/a:
Však si to tak neber, nám se prorazit vanu povedlo před pěti lety v Malmö, a ani to nebylo při geocachingu ;) Taky nízký auto a hnusně vysokej retardér... Ale tebe to určitě vyšlo levněji, v našem případě to byla Alfa Romeo.

Tak ja jeste nevim, stalo se to vcera v noci, ted uz je to v servisu. Rekl bych ze to bude tak zhruba za desitku. Nastesti to bylo kousek od baraku, bracha me odtahnul, za hodinu stalo auto pred servisem. S prorazenim vany u Alfy na dovoleny v cizine se to neda srovnavat, to jste meli nesrovnatelne horsi. Nastesti jsem si vcas vsiml ze je zle, takze motoru by nemelo nic bejt, zastavil jsem to vcas, jeste nez byl uplne bez oleje. Kdyz se tohle stalo minule, stalo me to celej motor, protoze s tim jela geozena a ze sviti kontrolka zacala resit az kdyz se motor zadrel. Olejova vana je na oktavce spotrebak. Na firemni uz ji taky kdysi nekdo rozbil.

Me by to ani tak nerozhodilo, nebejt toho ze jsem zlikvidoval v rychlym sledu i brejle a telefon. Ale dulezity je ze to dojelo na misto nez olej vytekl a ze jsem FTF stihnul. A kvaltoval jsem zbytecne, kupodivu tam nikdo dalsi neprijel, coz chapu ze vseho nejmin.
  • 0

#371 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 11:30

Modrak napsal/a:

malaveverka napsal/a:

Tak ja jeste nevim, stalo se to vcera v noci, ted uz je to v servisu. Rekl bych ze to bude tak zhruba za desitku. Nastesti to bylo kousek od baraku, bracha me odtahnul, za hodinu stalo auto pred servisem. S prorazenim vany u Alfy na dovoleny v cizine se to neda srovnavat, to jste meli nesrovnatelne horsi. Nastesti jsem si vcas vsiml ze je zle, takze motoru by nemelo nic bejt, zastavil jsem to vcas, jeste nez byl uplne bez oleje. Kdyz se tohle stalo minule, stalo me to celej motor, protoze s tim jela geozena a ze sviti kontrolka zacala resit az kdyz se motor zadrel. Olejova vana je na oktavce spotrebak. Na firemni uz ji taky kdysi nekdo rozbil.

Me by to ani tak nerozhodilo, nebejt toho ze jsem zlikvidoval v rychlym sledu i brejle a telefon. Ale dulezity je ze to dojelo na misto nez olej vytekl a ze jsem FTF stihnul. A kvaltoval jsem zbytecne, kupodivu tam nikdo dalsi neprijel, coz chapu ze vseho nejmin.

Ono to naštěstí jen tak trochu prosakovalo, a už jsme byli na zpáteční cestě, takže jsme po cestě jen dvakrát dolili olej - prostě asi dvacet hodin poté už jsme stáli doma před barákem.
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#372 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 11:59

Modrak napsal/a:A kvaltoval jsem zbytecne, kupodivu tam nikdo dalsi neprijel, coz chapu ze vseho nejmin.

Bůh má někdy zvrácený smysl pro humor.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#373 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 13:31

Tak je to v cajku, nakonec pouhych 6.973,- Kc vcetne DPH, auto je pripraveny k vyzvednuti. Neni to o moc drazsi nez ty novy brejle. Nastesti mam perfektniho automechanika. Cestou z prace to vyzvednu. Tak jesli bych mohl poprosit revirniky tak zacnete zas pipat tak v tech 10 vecer, az ulozim deti :D
  • 0

#374 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2011 - 15:28

Modrak napsal/a:.
Me by to ani tak nerozhodilo, nebejt toho ze jsem zlikvidoval v rychlym sledu i brejle a telefon.

No, jestli tě to utěší, tak taky přihodím svůj zážitek na téma "trochu moc požehnání najednou" z minulého víkendu:

Ani jsem nemusel jet autem či pokoušet nějaký T4, úplně stačil pěší zátah na krabičky po jednom okrajovém pražském sídlišti. Hned po ránu, ještě před tou první jsem na rovném a přehledném úseku napochodoval do sloupu pouliční lampy, stojícího uprostřed chodníku. Naštěstí náraz chytilo moje čelo, a ne "sklo" brejlí, sic by si účet možná nezadal s tím autoservisem. Hvězdičky se vší parádou, měl jsem jich kolem hlavy víc než svatý Jan na mostě, počítání do osmi, Rocky hadr... Víc jak deset let už jsem se s posobnou razancí o sloup netřísknul. Ještě že mám tak tvrdou palici a obešlo jen touhle lehčí komocí... Pokračoval jsem tedy s mírným hlavy bolením v kombajnu.

O hodinu a keš dál, opět nevinně vyhlížející velkoměstský chgdník, jdu, jdu a najednou letím, letím - o nečekaně vystouplý kanálový poklop se botka zadrhla. Stačil jsem to vyrovnat, ale trhnul si při tom nohou natolik hnusně, že zbytek dne jsem prošmajdal a stačil sotva polovinu původně plánovaných cílů. Teď už je to dobré, ale takovým tempem se tou předpřipravenou oblastí neprokešuju ani do zimy. Akorát do teď nemůžu přijít na to, zda jsem tedn den vlastně měl štěstí nebo smůlu. :) Tolik tedy moje aktuální geodeprese.
  • 0

#375 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 8:06

Byl jsem o víkednu na keších v Krkonoších a splín na mě padl parádní. Ještě že to byly super vycházky, obří houby a krásné výhledy. Jinak keše přímo hnusné. U většiny jsem fotil jak "krabky", tak i obsahy a něco jsem i dal k logům. Začalo to nesmyslným TB hotelem ve Velké Úpě na benzince. To jsem ani nelovil a rovnou šel dál. Pak jsem si všimnul finálovky nějaké mysterky, ale tu jsem zase neměl rozluštěnou a na BF bych potřeboval štípačky :-) Pak už následovaly jen humusy typu igelitových pytlíků bez krabičky, uřízlého dna pet lahve v roztrhané tašce a pixla plná slimáků s deseti prémiovými body... Hledali jsme taky multinu v Maršově se super trasou a luštěním a potom obří finálka na smetišti.... bú bú bú bú bú bééé
  • 0

#376 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 9:24

Kdybyste měl někdo moc dobrou náladu a chtěl si ji "trochu" pokazit, neváhejte a zajeďte si do Jirkova na keše od ownera Sailer98.. to se nasmějete lidové vrstvy... a to jsou u většiny ownerem smazány logy svědčící o pohnutém osudu každé jeho krabky.. (vyjímka je jen Zámek Červený Hrádek - tam nebylo co pokazit)...
  • 0

#377 D@liking

D@liking

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 137 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 9:34

Smrk napsal/a:
Byl jsem o víkednu na keších v Krkonoších a splín na mě padl parádní. Ještě že to byly super vycházky, obří houby a krásné výhledy. Jinak keše přímo hnusné. U většiny jsem fotil jak "krabky", tak i obsahy a něco jsem i dal k logům. Začalo to nesmyslným TB hotelem ve Velké Úpě na benzince. To jsem ani nelovil a rovnou šel dál. Pak jsem si všimnul finálovky nějaké mysterky, ale tu jsem zase neměl rozluštěnou a na BF bych potřeboval štípačky :-) Pak už následovaly jen humusy typu igelitových pytlíků bez krabičky, uřízlého dna pet lahve v roztrhané tašce a pixla plná slimáků s deseti prémiovými body... Hledali jsme taky multinu v Maršově se super trasou a luštěním a potom obří finálka na smetišti.... bú bú bú bú bú bééé

To já byl o víkendu v sousedních Jizerkách a radost lovit. 12 krabiček ve výborné kondici :-)
  • 0

#378 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 10:10

Ách jo...
  • 0

#379 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 11:15

hm taky mne mrzi, ze neprectu TN toho TB :(
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#380 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 11:57

Plánuju vytvořit noční keš. Zatím mám v hlavě podobu krabice, část mám doma, část se bude muset vyrobit, zítra půjdu pro součástky do elektra... Taky jsem navštívil galanterii s tím, že koupím reflexní pásky (potřebuju tři barvy). Naštěstí jsem koupil jen pár metrů jediné barvy... Když jsem na ně posvítil halogenem, tak reflexní páska ne a ne se rozsvítit. Jedině když jsem ji hodil do kamen, tak to svítila moc pěkně.
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama