Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#381 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2011 - 21:56

Ach jo. Dneska jsem cistil okoli HC a ta zaplava beznapaditych lock&lock krabicek je ubijejici. Kombinace hnusne misto, hnusna cesta na misto a klasicka lock&lock pod kamenem/betonem v mistnim "bordelu" je smutna statistika. Dorazil mne log jednoho ownera, ktery pred par dny provedl kontrolu, rozcilil se nad stavem sve krabky v "betonovem bordelu" a ja dnes logoval jako asi dvacaty na kus papiru, protoze je logbook plny. To je to, proc se vsichni venuji GC? Hra je takova, jakou si ji udelame. Kdyz vidim, jakou si ji tolik hracu dela, tak ji takovou asi fakt chteji.... No, tak jsem si poplakal a je mi lepe ;-) Snad zase potkam i napadite krabicky, na zajimavem miste. PS: ... a navic mi jeden Slovinec udelal FTF na kesce v Chorvatsku. Vybral z ni muj pekny GC, ktery jsem k teto prilezitosti koupil a od te doby je mrtvy brouk. To je slusny vysledek - FTF a zmrtvit geocoin v jeho prvni kesi!
  • 0

#382 malin

malin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2011 - 22:25

dostik7 napsal/a:
Ach jo. Dneska jsem cistil okoli HC a ta zaplava beznapaditych lock&lock krabicek je ubijejici. Kombinace hnusne misto, hnusna cesta na misto a klasicka lock&lock pod kamenem/betonem v mistnim "bordelu" je smutna statistika.

nechapu co mas proti lock&lock krabkam?? to fakt ocekavas na kazdy kesi umely hovno nebo v krovi schovanyho nano ptaka?
  • 0

#383 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2011 - 22:32

l&l samy o sobe jsou ok. Kombinace mizerne misto, mizerna cesta a mizerny stav krabky me fakt nenadchava. Jine podle vseho ano.... a hovna ani nemusi byt umela, v prostredi, ktera vidam, cekam spise prirodni...
  • 0

#384 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2011 - 23:11

Netorack napsal/a:
Ách jo...

To zamrzí, držím palce. Si chtěl někdo opsat TN před semaforem, co?
  • 0

#385 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 9:21

Toto je tedy duvod pro archivaci EC: "Archivováno jelikož se objevují logy bez fotografií takže není možné overit zda hrác byl skutecne na uvedených souradnicích nebo zda loguje jen od pocítace. Logy po archivaci nebudou uznány, cache je archivovaná." (cache Praque ZOO EarthCache) To, ze od 1.1.11A.D. nelze vynutit fotku na EC me taky mrzi, ale da se udelat EC, resp. otazky tak, aby se z nich dalo poznat, zda tam dotycny byl nebo ne. Btw. u mnoha jinych "fyzickych" cachi se to taky nepozna a taky se to da prezit... :(
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#386 Destr

Destr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 9:46

Nosferatu XIII. napsal/a:
...

To, ze od 1.1.11A.D. nelze vynutit fotku na EC me taky mrzi, ale da se udelat EC, resp. otazky tak, aby se z nich dalo poznat, zda tam dotycny byl nebo ne. Btw. u mnoha jinych "fyzickych" cachi se to taky nepozna a taky se to da prezit...
:(

Staci nalepit zezadu na info tabuli samolepku s odpovedi na kontrolni otazku. Ale to by nesmel byt ten nesvar, ze nejen ze EC jsou "loveny" v teple kresla u PC ale co hur, ze EC jsou i zakladany v teple kresla u PC.

Nic neni jednodussiho nez si na wiki najit nejaky prirodni ukaz a udelat mu EC aniz bych o tom mistu neco fyzicky vedel. Takhle by totiz musel autor, misto breceni jak mu lidi neopravnene logujou, zvednout zadek a o tu EC se fyzicky starat jako o tradicku.

EDIT: OT .. gratulace Nosferatu k zabitemu kotatku. :)
  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL

#387 Pistafista

Pistafista

Pistafista

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 10:01

... od 1.1.11A.D. nelze vynutit fotku na EC ...
:(

Jo, tohle některé slabší povahy dosud nerozdejchaly. :D
  • 0

#388 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 10:13

Destr napsal/a:
Staci nalepit zezadu na info tabuli samolepku s odpovedi na kontrolni otazku. Ale to by nesmel byt ten nesvar, ze nejen ze EC jsou "loveny" v teple kresla u PC ale co hur, ze EC jsou i zakladany v teple kresla u PC.

Jo, to mas pravdu, taky jsem se uz setkal s earthkou v dost exoticke destinaci, zalozene z kresla u PC. Nicmene s tou nalepkou nemas uplne pravdu, protoze geocaching neni jen CR a jsou paradni mista, kde ale neni vubec nic, kam by se dalo neco pripevnit nebi kde by se jinak, nez fotkou dalo overit, ze tam kacer opravdu byl ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#389 Destr

Destr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 10:23

kapsa: Ano, to s tebou souhlasim. Jde mi samozrejme hlavne o EC v CR/SR kde vetsinou nejaka ta infotabule je.

u EC jako GC1N0X1 se to asi prokazuje fakt blbe

edit: tak jsem uvedl spatny pripad, zrovna i u tehle ta info tabule je. viz log http://goo.gl/ZE39S .. ale snad si rozumime. nekde ta infotabule fakt byt nemusi, to souhlasim
  • 0

10 SIN

20 GOTO HELL

#390 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 10:45

Destr: Ja myslel vetsi exotiku, treba GC23HNZ ale to je jedno, proste je fakt velka skoda, ze uz nelze fotky vyzadovat. I kdyz ja mam earthky jen dve a zatim tak vsichni (teda skoro vsichni) fotky davaji ....
  • 0

#391 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 12:46

to kapsa: :D:D:D:D ale nevyfotit se u tvych EC je temer zivotni chyba:D:D:D:D:D:D B)
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#392 Popina

Popina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 14:20

Achjo, už mi to přijde jako moje retardace. Pořád se snažím řešit D5 a vždy udělám jen 8 kroků a pak musím psát o radu autorovi. Připadám si jako naprostý idiot a přemýšlím o tom, že D5 opravdu přestanu dělat... achjo geodeprese
  • 0
Kačica - označení kačerky. Geodežing - není třeba vysvětlovat. Chodím s o dvanáct let starší Terexičkou :-)

#393 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 15:12

to kapsa: :D:D:D:D ale nevyfotit se u tvych EC je temer zivotni chyba:D:D:D:D:D:D
B)

Heh, diky - ale jeste nekoncim, chystam jeste dalsi, jen pockej .... :) ;)
  • 0

#394 o.filip

o.filip

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2011 - 21:30

Strávil jsem skoro dvě hodiny v podzemním bunkru, abych tam za poněkud obtížných podmínek nainstaloval GC33ZPY. A teď jsem úplnou náhodou vygoogloval podepsanou smlouvu mezi vojáky a stavební firmou, která příští týden přivaří přes vchod ocelovou desku, na ní panel a navrch pěkně hlínu. Nazval bych to štěstí v neštěstí. Ale depresivní to tedy je.
  • 0

#395 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2011 - 5:50

o.filip napsal/a:
Strávil jsem skoro dvě hodiny v podzemním bunkru, abych tam za poněkud obtížných podmínek nainstaloval GC33ZPY. A teď jsem úplnou náhodou vygoogloval podepsanou smlouvu mezi vojáky a stavební firmou, která příští týden přivaří přes vchod ocelovou desku, na ní panel a navrch pěkně hlínu. Nazval bych to štěstí v neštěstí. Ale depresivní to tedy je.

No to je na panáka.
  • 0

#396 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2011 - 6:38

Smrk napsal/a:

o.filip napsal/a:

No to je na panáka.

Hlavně aby zrovna někdo nelogoval, nebo ty jsi nedělal údržbu:-) To by teprv pak byla deprese jako prase:-)))))))
  • 0

#397 o.filip

o.filip

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2011 - 7:40

Deset let to bylo otevřené, kompletně vykradené a teď mi tu atrakci po měsíci zavřou :-( Ve smlouvě mají výslovně napsané, že před zavřením musí do každého toho bunkru vlézt a ověřit, že tam nikdo není. Ale bunkry jsou to tak malé, že by samozřejmě člověka slyšeli (a naopak). To když jsme byli kdysi v Alpách na Maginotce, tak jsme byli asi hodinu pod zemí a když jsme přišli k jedinému východu, tak na něm byla mříž a u ní dva Francouzi se svářečkou. Naštěstí teprve začínali svářet. Počítám, že to měli taky nejdřív zkontrolovat.
  • 0

#398 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2011 - 7:47

Hergot, to jsou normálně bunkrový horory. To byste museli čekat, až zhubnete natolik, abyste se tou mříží protáhli.
  • 0

#399 montezuma2

montezuma2

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 303 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2011 - 8:22

člověk se těší, že bude mít KONEČNĚ volný dopoledne a večer, že KONEČNĚ vyrazí na lov, a ono musí chcát...
  • 0
Vybavení: otahaný Coleman Latitude x1150, celta, karimatka, ešus a vařič, kolo, Garmin Etrex Legend HCx + GeoGet + Geojarry

Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.

Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí ;)

#400 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2011 - 11:08

Takhle jsem logoval LTF (last to find) na jedné kešce, kterou jsem pomáhal založit (testoval jsem mysterku a navrhl oblast, kam kešku umístit). Byla v Josefovském podzemí a vchod, který jsem autorům ukázal, že by tam mohli kešku dát, tak se zrovna zazdíval, když jsem ji šel odlovit... :-) Naštěstí ji zazdíval známý, co se stará o část Josefovských hradeb, takže jsme ještě měli čas si vlézt dovnitř a kešku odlovit a rovnou ji odnést... Viz. konec historie kešky: http://www.geocachin...e7-05bd1c1555d0 Keška byla v provozu jen 27 dní...
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama