Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#401 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2011 - 20:56

Můj narozeninový coin TB44PWV má už tři měsíce Rakušan s více jak třemi tisíci nálezy, ale vypadá to, že se nechystá coin někam dát nebo alespoň reagovat na mé maily. Přitom na keše chodí. :@
  • 0

#402 beeuskadawe1

beeuskadawe1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2011 - 18:43

Achjo - dnes už jsou to 3 měsíce, co náš první (a jediný v oběhu) GC http://coord.info/TB3BCC5sebral z kešky kačer Peet7
http://www.geocachin...ce-3beca8d844df

"Naběhal" nám sice kilometry tím, že s Geobeeuskou navštívil keše v Bulharsku, ale od té doby už nekomunikuje :(
Vím, že není moc aktivní kačer, ale sem tam přihlášený je, pár keší odlovil v Polsku..., ale ted už 2 měsíce dělá mrtvého brouka :(:(

Neznáte jej někdo? Nechci zakládat novou diskuzi...
  • 0
statusbar
GOOGLOVAT UMÍME :-)

#403 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2011 - 20:14

Ja mam 2 deprese ohledne GC. jedna dopadla dobre (po roce spamovani jsem dostal reakci): Your geocoin was for my collection, but because you insist! It's done! I am living Thursday to Japan... A druha spatne: vypustil jsem TB http://coord.info/TB34AZ4 Ten se presunul o jednu kesku a zmizel :-/
  • 0

#404 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2011 - 7:43

Samaell napsal/a:
vypustil jsem TB http://coord.info/TB34AZ4
Ten se presunul o jednu kesku a zmizel :-/

Po čase ho někdo najde zapadlý v kapse batohu nebo pod roztrženou podešívkou. Nevisí na něm nic, co by se dávalo do vitríny a oprašovalo.
  • 0

#405 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2011 - 8:40

Samaell napsal/a:

vypustil jsem TB http://coord.info/TB34AZ4
Ten se presunul o jednu kesku a zmizel :-/

Holt nekdo potreboval upgradnout pamet v notebooku. Bud v klidu, za par let az ho bude vyhazovat, zas to pusti do obehu :)
  • 0

#406 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2011 - 9:16

Ten retizek je provrtany skrz tistak, takze kazdymu muselo byt jasny, ze to nefunguje :-)))
  • 0

#407 versla

versla

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2011 - 10:09

Neumím spočítat úkol pro školáky a přijdu si jednoduše hloupá :-( taková depka hned po ránu...

GC29N0D http://www.geocachin...aspx?wp=GC29N0D Lusti cela rodina
  • 0

#408 yaqwsx_cz

yaqwsx_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 10:50

Taky si sem jdu vylít duši... Co jsou ti kačeři za lidi? Založil jsem svu první kešku. Jelikož v ní moc místa není, tak jsem si přál nějaký rozumný trade - chtěl jsem, aby v ní zůstávaly 2 CWG a jedno autíčko na výměnu. Všude jsem uvedl prosbu, ať mění kus za kus - autíčko za autíčko, CWG za CWG - do listingu, dokonce i v krabičce jsem nechal zalaminovanou kartičku. Keška je zatím 2 týdny venku a když jsem byl 2× na kontrole tak jednou tam nebylo autíčko (to jsem doplnil) a při příští návštěvě byla keška o 30 metrů vedle a CWG pryč... Když má ta keška tolik kladných ohlasů, tak proč nemůžou kačeři tuto mou prosbu respektovat?
  • 0

#409 GK

GK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 11:15

yaqwsx_cz napsal/a:
Taky si sem jdu vylít duši... Co jsou ti kačeři za lidi? Založil jsem svu první kešku. Jelikož v ní moc místa není, tak jsem si přál nějaký rozumný trade - chtěl jsem, aby v ní zůstávaly 2 CWG a jedno autíčko na výměnu. Všude jsem uvedl prosbu, ať mění kus za kus - autíčko za autíčko, CWG za CWG - do listingu, dokonce i v krabičce jsem nechal zalaminovanou kartičku. Keška je zatím 2 týdny venku a když jsem byl 2× na kontrole tak jednou tam nebylo autíčko (to jsem doplnil) a při příští návštěvě byla keška o 30 metrů vedle a CWG pryč...
Když má ta keška tolik kladných ohlasů, tak proč nemůžou kačeři tuto mou prosbu respektovat?

Protože i mezi kačerama jsou hovada.. nám hned první den ukradli maskování keše a navíc ji vykradli (bonusovku) - na místě, kam mudlové nechodí.. Mudlové by čmajzli i tu krabici.
  • 0

#410 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 11:22

yaqwsx_cz napsal/a:
Taky si sem jdu vylít duši... Co jsou ti kačeři za lidi? .......
Když má ta keška tolik kladných ohlasů, tak proč nemůžou kačeři tuto mou prosbu respektovat?

Protože někteří z nich loví ve stylu JÁ ji mám a po mě potopa. Když jednu keš umístím na strom, nijak vysoko, tak do 2m, a pak ji najdu na druhé straně,10m od původního místa, zahrabanou pod smrčkem,tak to asi o něčem svědčí. Když uděláte něco jiného, a keš místo pod kámen, do pařezu nebo do zábradlí, umístíte pod vodu, tak po pár nálezech je logbook mokrý. A krabička je nevyfouklá PET. Tak čím to je?
Nemám všechny krabičky v ideálním provedení, postupně je také měním.
a o věcích na trade ani nemluvím. Proto jsem ze začátku dělal jen mikro... Teď vidím, že když do keše něco dám, o pár nálezech tam není nic nebo jen kusy čehosi.
no a na půlce svých keší bych si mohl zalogovat oprávněné Found it..
jsem na tom hůř než kačeři, sice vím místo, ale pořád hledám kolem něj, protože jsem ji tam dával..no a ona je úplně jinde..
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#411 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 11:28

versla napsal/a:
Neumím spočítat úkol pro školáky a přijdu si jednoduše hloupá :-( taková depka hned po ránu...

GC29N0D http://www.geocachin...aspx?wp=GC29N0D Lusti cela rodina

Koukám, opravdu to není jednoduché. Je louka předmět nebo ne ?
  • 0

#412 dmitl

dmitl

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 12:51

Taky jsem v depresi, už měsíc připravuji svou první keš, včera dokončim listing a připravim krabku s tim, že ji dneska pujdu ukrejt no a když se dneska vzbudim tak mě schlátila chřipka nemůžu se ani hnout....
  • 0
Vybírám vždy tu nejhorší cestu

#413 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 13:27

Systém ve Slovním fotbalu na hry.cz odmítá uznat slovo GEOŽÁBA. :(:(:( Přitom se mi furt nějaká plete pod nohy.
  • 0

#414 geba & marcana

geba & marcana

geba:)

• Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 13:32

bella-donna napsal/a:
Systém ve Slovním fotbalu na hry.cz odmítá uznat slovo GEOŽÁBA. :(:(:(
Přitom se mi furt nějaká plete pod nohy.

Musím potvrdit, hraju často a taky mi to nebere. :(
Můžem to navrhnout, jestli to admin nepřidá do slovníku. :D
  • 0

#415 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 13:47

geba & marcana napsal/a:

bella-donna napsal/a:
Systém ve Slovním fotbalu na hry.cz odmítá uznat slovo GEOŽÁBA. :(:(:(
Přitom se mi furt nějaká plete pod nohy.

Musím potvrdit, hraju často a taky mi to nebere. :(
Můžem to navrhnout, jestli to admin nepřidá do slovníku. :D

No to můžem, ale bůh ví, podle čeho ten jejich slovník dělají.
GEOŽÁBU bych třeba i oželela, ale proč vyřadili PITO (nealkoholický nápoj) nepochopím. Taková nutná věc pro geocaching to přitom je! :(:(:(
  • 0

#416 geba & marcana

geba & marcana

geba:)

• Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 17:51

Taková nutná věc pro geocaching to přitom je! :(:(:(

Tak mě tak napadá, že jediné slovo které tam funguje a je spojené s geocachingem je "Tiskař".

On ten .... vleze fakt všude.
  • 0

#417 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 19:14

geba & marcana napsal/a:

Taková nutná věc pro geocaching to přitom je! :(:(:(

Tak mě tak napadá, že jediné slovo které tam funguje a je spojené s geocachingem je "Tiskař".

On ten .... vleze fakt všude.

:D:D:D
Já měla pocit, že to tady má být depresivní.
  • 0

#418 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 19:15

Dnes jsem navštívila keš, kde podle listingu mělo být 5 cestovatelů... nebyl tam ani jeden. :(:( U většiny z nich nebyla v logu ani zmínka o tom, že nejsou na místě - někde třeba i od března.
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#419 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2011 - 20:09

Vsak on jednou vyroste a dostane rozum.
  • 0

#420 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2011 - 18:53

o.filip napsal/a:
Strávil jsem skoro dvě hodiny v podzemním bunkru, abych tam za poněkud obtížných podmínek nainstaloval GC33ZPY. A teď jsem úplnou náhodou vygoogloval podepsanou smlouvu mezi vojáky a stavební firmou, která příští týden přivaří přes vchod ocelovou desku...

To byla zřejmě celoarmádní akce...dneska jsem kvůli tomu archivoval GC2GT3X.
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama