Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#441 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2011 - 8:49

Na mé oblíbené pumpě už nenabízejí E85. :( Waymarkeři vědí.:D
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#442 GK

GK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2011 - 20:07

musím se svěřit se svou depkou - povedlo se nám ztratit bonusový čísla od zubaté žáby.. takže zítra jedeme podruhé do Bruntálu, ale žába zase nebude komplet :-( a letos tím pádem je to už bez šance.. vopruz, fakt.
  • 0

#443 yaqwsx_cz

yaqwsx_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2011 - 21:32

Když už se tu načla ta bonusová čísla, tak si taky musím postěžovat. Na místní sérii BKMS jsem poctivě sbíral a zapisoval všachna bonusová čísla. Bohužel na dovolené jsem někde v lese ztratil zápisník s těmi čísly. Řekl jsem si, no dobře, obejdu to ještě jednou. Minulý týden jsem už měl všechna čísla opět pohromadě. A co se nestalo - tentokrát jsem je neztratil, ale byla mi společně s celou taškou ukradena. :(
  • 0

#444 Popina

Popina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2011 - 21:34

Kup si Premium acc a piš si to rovnou do Notes ke cachi nebo to zálohuj... Musím si ale taky poplakat. Už 4x se mi odlepila součást mé cache...
  • 0
Kačica - označení kačerky. Geodežing - není třeba vysvětlovat. Chodím s o dvanáct let starší Terexičkou :-)

#445 GK

GK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2011 - 22:03

Našláááááá! :-D
  • 0

#446 yaqwsx_cz

yaqwsx_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2011 - 22:10

To Popina: Premium mám. Poznámky používám, jenže když se člověk večer vrátí z výletu a i přestože loguje, tak už je líný natáhnout se do batohu pro ten notýsek...
  • 0

#447 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2011 - 22:17

GK napsal/a:

Tohle sem psát nemáš, tohle je geodepresivní koutek, ne geohappy koutek :D:D
  • 0

#448 GK

GK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2011 - 23:47

No jo vlastně.. pardon - mám z toho teď novou depresi :-)

MK1977 napsal/a:

GK napsal/a:

Tohle sem psát nemáš, tohle je geodepresivní koutek, ne geohappy koutek :D:D

• 0

#449 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2011 - 11:10

GK napsal/a:
musím se svěřit se svou depkou - povedlo se nám ztratit bonusový čísla od zubaté žáby.. takže zítra jedeme podruhé do Bruntálu, ale žába zase nebude komplet :-( a letos tím pádem je to už bez šance.. vopruz, fakt.

Nevím, ale já vždy když se něco takového stalo nebo jsem prostě neopsal, tak jsem napsal autorovi a zatím vždy rád poslal číslo nebo kód...
  • 0

#450 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2011 - 21:29

já si jednou napsal trackovací čísla coinů z TB hotelu v Ruzyni na listing multiny. A když jsem keš našel, listing jsem vyhodil do popelnice. Doma jsem se pak sháněl po tom papíru, kam jsem napsal ta čísla... Hlavně že jsem to hodinu fotil s letadly a tak, aby ta čísla nebyla vidět...
  • 0

#451 irillee

irillee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 13 listopad 2011 - 0:23

A mě zas a znovu nepřestává štvát přístup některých lidí... Nejde mi to vyluštit? tak systematicky lámu souřadnice z každého kdo se vyskytuje v listingu či v lozích, nevylezu na strom? no co, vyleze tam kolemjdoucí - to je fuk že je to mudla. Ty tu krabku nemáš? to nevadí, pošlu ti souřadnice nebo tě tam napíšu rovnou ať nemusíš chodit... Ale ne, asi je chyba ve mě, tolik čtyřek a pětek by se dalo mít... Jsem asi divná když nemám zájem o nedosažitelné souřadnice, asi i naivní, když doufám, že do toho "dorostu" a jednou si je zaloguju sama a budu přitom myslet na to jak jsem s luštěním bojovala a na tu radost kdy se rozsvítila zelená... Já vím, je to hra a každý si jí hraje po svém, ale pořád doufám, že to tenhle druh hráčů brzo přestane bavit a půjdou zkusit něco jiného
  • 0
Když už něco hledám, tak z toho chci mít radost - aneb hezkých krabic je žalostně málo

#452 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2011 - 8:01

Depresi mam z takovyhle lidi: http://www.geocachin...0933&pid=318781
  • 0

#453 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2011 - 9:30

Zase jeden, co se rozhořčuje nad tím, že po něm někdo něco chce. Takoví jsou a budou, s tím nic nenaděláš. Je ale fakt, že za mých mladých let se nic takového nepožadovalo. Také se často stávalo, že začínající kačer aktivoval listing a krabička ještě nebyla na místě.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#454 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2011 - 10:52

Za Tvych mladych let taky neexistivali tak nevkusne krabicky co ted vznikaji (cest krasnym vyjimkam).
  • 0

#455 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2011 - 11:12

Špatné cache jsou stejně staré jako geocaching, v roce 2006 kdy jsem začínal se daly najít cache na náhodně zvoleném místě v lese stejně jako zanedbané cache od lidí, co našli 5 krabiček, založili jednu svoji a pak toho nechali (první cache v ČR, Tex-Czech byla založena jako igelitka, Američani kteří ji založili se o ni vůbec nestarali a jenom díky samoúdržbě cacherů v ní byl obnovován logbook a dokonce dostala i krabičku!). V té době byl také zlomek počtu cacherů co hledají dnes a strašně se nadávalo na to, že u Mountfieldu dávají GPS k horskému kolu, což způsobuje příliv blbců do toho našeho krásného geocachingu, který by se neměl takhle hloupě měnit v masovou zábavu :)
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#456 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2011 - 11:38

Samaell napsal/a:
Za Tvych mladych let taky neexistivali tak nevkusne krabicky co ted vznikaji (cest krasnym vyjimkam).

Obávám se, že taková doba, kdy všichni ctili PMG (Původní Myšlenku Geocachingu), všechny krabičky byly VSK (Velká Suchá Krabička) a nikdo o geocachingu nic nevěděl, je jen plod lidské paměti, která má jistá omezení.
  • 0

#457 PRESEKA

PRESEKA

PŘESEKA

• Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2011 - 11:41

Jj, prostě staré zlaté časy kdy se třeba od jedné krabce ke druhé muselo jet víc jak 30km a po nějakých PT nebyla nikde ani stopa a v celém okrese (no spíš možná kraji) u nás bylo asi tak tolik keší kolik jich máme dnes založeno ;) Tohle stýskání po dřevních dobách čehokoli je asi tak staré jako lidstvo samo a bude to za rok i za dalších 50 let stále stejné :)
  • 0
Děláme to pro zážitky a když je hezky tak nikam nechvátáme...
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !

#458 trefcz

trefcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 132 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2011 - 20:58

Prave mi piplo 6 novejch krabek 3km od baraku a ja nemam baterku :-( A v lese bez ni toho moc nenajdu :-(
  • 0

#459 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2011 - 21:23

Aviatik napsal/a:
(...) strašně se nadávalo na to, že u Mountfieldu dávají GPS k horskému kolu, což způsobuje příliv blbců do toho našeho krásného geocachingu, který by se neměl takhle hloupě měnit v masovou zábavu :)

Jj a ted ti blbci (čti puczmeloun, kterej s Mountfield navigací začínal) nadává, že nás bude brzo víc, jak mudlů :D No uvidíme za pár let, kdy bude GPS i v kreditních kartách, jestli už nebude geocaching olympijský sport... To že už jsou krabky zakládány oficiálně třebas Moravskoslezským krajem, už "skoro" nikoho nepřekvapí... To co člověka štve však nejsou ty davy, ale idiocie té menšiny (která však se zvětšeným základem kačerů narůstá), co vykrádá krabky atd... I když já nevím jestli je to fakt selektivním myšlením, ale onehdá v roce 2007 jsem měnil v každé třetí krabce a dneska jsem rád, když se mi to povede v jedné z deseti. A to měním všelikeré blbosti, magnetky, uchylarny a nejde mi jen o oficiální CWG atd..
  • 0
Užívej života...

#460 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 961 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2011 - 20:28

Dneska jsem si daval do poradku geocoiny, protoze jsem vsechna kolecka uz vypustil a pri te prilezitosti jsem zjistil, ze z cca 80 GC, ktere jsem vypoustel v Nebilovy, jich 36 nebylo vubec zalogovano - jsou ztracene. Dost desiva statistika... :(
  • 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama