Jitka_F napsal/a:
Tož po dlouhé době sem se zašla podívat...
Nevím nakolik jsem se změnila já a nakolik ostatní lidé, nebo je to způsobeno vzrůstajícím počtem kešek..ale přijde mi, jako by v posledních dvou letech lidé se při kešingu a na eventech plně podřizovali power trailům, sériím nebo tépětkám, a ano, otřepaná fráze, jde jim hlavně o body. Když mají za den méně než třicet bodů, jako by ten den byl na prd a v každé větě, kterou slyším, je slovo keš, série, obrazec, multina, mysterka atd., prostě je všechno o keších a mám docela problém se chytit. Když jsem byla na eventech před třemi čtyřmi lety, odjela sem nazpět s pár bodama, ale byly to vůbec nejlepší eventy, protože sem se hodně dozvěděla o věcech ze všech oborů a udělala s někým skvělý výlet po hřebenovce nebo po místních turistických zajímavostech, osazených keškou. A večer se všeci ožrali a řvali do rána, pře se druhý den nešlo na trail. Teď mi dělá čím dál větší problém sehnat na eventu někoho, kdo by se spokojil s jednou keší za den- která by ale narozdíl od přeskakování vývratů a klouzání ve svahu v lese při odlovu obrazce, za to stála. Ráda bych ten kešing vrátila do doby před pěti lety, kdy jsem začínala- ale co už s tím nadělám.
On je problém asi ve mně, nicméně na skaut su moc velká a na klub českých turistů moc mladá, na amatérské rádio nemám znalosti a LARPy bych asi nedokázala brát náležitě vážně.
Taky mi připadá, že těch sérií už je moc, stejně jako D5,T5 či mysterek... Ale co se dá dělat, můžeme jen vyjádřit svůj názor a nezakládat podobné kešky, co se nám nelíbí a snažit se ukázat na svých keškách, jak bychom si to představovali...
On je problém asi ve mně, nicméně na skaut su moc velká a na klub českých turistů moc mladá, na amatérské rádio nemám znalosti a LARPy bych asi nedokázala brát náležitě vážně.
To není pravda, třeba ve skautu je i spousta starších lidí, kteří si ten skauting užívají ;-) A to dokonce i mezi kačery ;-)