Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#601 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1158 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 14:57

dr.vota napsal/a:

Nosferatu XIII. napsal/a:

CZECH.TIR napsal/a:
odlovit ostrovní keš po ledu mi přijde jako si nechat podat stromovku nebo si zapsat mysterku, kterou jsem nevyluštil...

me odlovit ostrovni cache po ledu prijde uplne stejne super jako dat stromovku z padleho stromu nebo najit mysterku na BF - proste SUPER!!! B)

půl kiláku chůze po dunícím ledě s prasklinami je větší adrenalín, než se tam nechat dovézt lodí, nebo nudně doplavat...

jo , souhlas, vybavuji si jednu a teda nic moc to krupani...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#602 hexteam

hexteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 15:28

CZECH.TIR: No a neni na GC uzasne prave to ze si to muze kazdy hrat jak chce, pokud ho to tak bavi? :) Staci prekousnout ego a soutezivost, ze to ten a ten mel jednodussi nez ja :)) Osobne jsem se pro jednu namocil v Labi, uz jen proto ze jsem v Labi jeste neplaval, ale pro tvoji krabku jsem si dosel po ledu, protoze bych ji jinak nelovil, nejak me rybniky plne sinic a bahna uz nelakaji, ale minuly vikend tam bylo opravdu krasne a radi jsme si ji odlovili :) A treba se nekteri zas radi namoci, nez aby courali v mrazu po krabickach :) Ostane u podvodnich kesek to po ledu nepujde, pokud chces za kazdou cenu kacery namocit :)
  • 0

#603 TimesNewYourk

TimesNewYourk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 17:54

dají se tenhle týden odlovit "mosty" v praze?
  • 0

#604 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 18:05

CZECH.TIR napsal/a:
odlovit ostrovní keš po ledu mi přijde jako si nechat podat stromovku nebo si zapsat mysterku, kterou jsem nevyluštil...

Konkrétně na 2 tvých jsem byl někdy kolem 22.hodiny, sám, mráz kolem -20, daleko od domova... A určitě byli víc adrenalínové, než kdybych si tam v létě doplaval na lehátku... Což bych určitě neudělal:-) Nikdy jsem na té pískovně nebyl a viděl ji jednou jen ze silnice:-)
A když si dám běžnou tradičku, nebo multinu v noci, nebo po deští, tak to mám za 2 body...??? :-))
Z těch kolínských nočních ostrovních jsem dal videjko na vitablondak.cz. Můžete juknout:-)
  • 0

#605 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 18:52

no každému co jeho jest.. mě víc bavila ostrovní keš v půli října.. venku 12st, idylka. tak hadry dolů, tužku do pusy a šlo se na to... a ty pohledy lidí z kolemjedoucího autobusu, když jsem lezl ven... po kolena ve vodě, nahý, jen jsem jim pokynul...
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#606 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 19:28

TimesNewYourk napsal:
dají se tenhle týden odlovit "mosty" v praze?

(Prý) od stavby Vltavské kaskády Vltava nezamrzá, navíc v Praze je již několik dní obleva. Jediné, co jsem viděl, byl drobný škraloup na kterém se udrželo jen vodníé ptactvo. Ale vlastně ano, dají, ale stejně, jako kdykoliv jindy - třeba s lodí :)
  • 0

#607 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1158 příspěvků(y)

Publikováno 19 February 2012 - 20:17

CZECH.TIR napsal/a:
no každému co jeho jest.. mě víc bavila ostrovní keš v půli října.. venku 12st, idylka. tak hadry dolů, tužku do pusy a šlo se na to...
a ty pohledy lidí z kolemjedoucího autobusu, když jsem lezl ven... po kolena ve vodě, nahý, jen jsem jim pokynul...

promin, ale to se neda :D : a co z toho te na tom bralo nejvic??
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ale sorry, OT, toto ma byt vlastne depresivni koutek
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#608 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2012 - 6:39

Nosferatu XIII. napsal/a:

CZECH.TIR napsal/a:
no každému co jeho jest.. mě víc bavila ostrovní keš v půli října.. venku 12st, idylka. tak hadry dolů, tužku do pusy a šlo se na to...
a ty pohledy lidí z kolemjedoucího autobusu, když jsem lezl ven... po kolena ve vodě, nahý, jen jsem jim pokynul...

promin, ale to se neda :D : a co z toho te na tom bralo nejvic??
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ale sorry, OT, toto ma byt vlastne depresivni koutek

co? to že jsem odlovil tu keš.. tak jak zamýšlel autor, vodou. No je fakt že mi byla kosa ještě u dalších, ale ty byly víceméně drive in, ale i tak jsem rozmrzl až někde před Plzní....
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#609 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1435 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2012 - 8:12

Tak, tak, díky led usnadní kde co... http://www.geocachin...f8-7a246d2a1884
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#610 Vsara

Vsara

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2012 - 9:59

CZECH.TIR napsal/a:

Někde - amožná na geowiki jsem četla, že Bruteforce je definováno tak, že dotyčný uloví keš jiným způsobem, než autor zamýšlel.

Něco uvnitř mi říká, že nechat si podat stromovku je jiný případ, než dojít si ke keši po ledu a nebo třeba po vypuštění toho třeba rybníka. A už vůbec mi nesedí směšování s lovením mysterek na jejichž luštění a odlovu se podílí třeba více lidí. ... Pravda jistě namítneš, že to je prostě také jen jinak, než autor zamýšlel a budeš mít pravdu. Jenže neumím najít ten on správný argument, co tam je jinak...
  • 0

#611 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2012 - 10:07

Vsara napsal/a:

CZECH.TIR napsal/a:

Někde - amožná na geowiki jsem četla, že Bruteforce je definováno tak, že dotyčný uloví keš jiným způsobem, než autor zamýšlel.

Něco uvnitř mi říká, že nechat si podat stromovku je jiný případ, než dojít si ke keši po ledu a nebo třeba po vypuštění toho třeba rybníka. A už vůbec mi nesedí směšování s lovením mysterek na jejichž luštění a odlovu se podílí třeba více lidí. ... Pravda jistě namítneš, že to je prostě také jen jinak, než autor zamýšlel a budeš mít pravdu. Jenže neumím najít ten on správný argument, co tam je jinak...

a tohle všechno ještě předpokládá, že lze odhalit, jak to vlastně autor zamýšlel... Zamrzlá voda je prostě normální přírodní stav, a jestli na něj autor nepomyslel, je to jeho chyba.
  • 0

#612 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5459 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2012 - 11:01

pokud owner nechce, aby mu to někdo lovil po ledě, tak ať si ji dočasně odnese...ale pomyslím si o něm svoje B)
  • 0

#613 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 20 February 2012 - 13:02

S f-romanem jsme skákali do Labe 20.3 jen pro to, abychom byli jediní co keš odloví v zimě. Ale pro některé vodní jsem si taky došel po ledu, jde o to co člověk považuje za výzvu :-)
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#614 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2012 - 16:03

tak dalsi ... nejen ze GC.com poondilo mapu ted i C.Geo zrusilo aktivni mapu ... ja se na to :( PS: takovy OT, pote co sem sice ulovila tri kese, ovsem stalo me to par let zivota z toho vzteku po zjisteni za aktivni mapa je v pr... Jela jsem domu MHD... a prihodilo se mi blizke setkani tretiho druhu :D Znate to kdyz jedete MHD a nekdo se vedle vas nahlas vybavuje ? s nekym nebo do telefonu ? v par pripadech i sam se sebou ... Mno normalne si toho nevsimam, vetsinou mam v usich muziku a myslim na jine veci. Ale tentokrat sluchatka byli doma a slecna metr ode mne do telefonu mluvila fakt NAHLAS, takze sem zacla poslouchat...jak sem po chvili pochopila cukrovala se svym milackem, a asi pekne zazobanym, porad padali slova jako bavorak, bazen, diamanty, dovolena v karibiku a ne radsi bora bora a tak dokola... Slecinku sem napred typovala na nejakch 25, modne oblecena a zmalovana, ale neco se mi nezdalo, po chvili zirani sem to pod mejkapem tipla tak na 15 ? Ale porad se mi neco nezdalo ... pani na proti me uz taky ocividne poslouchala a byla o krok dal nez ja protoze se potutelne usmivala :D Chcete znat pointu ? Slecna se tak pul hodiny vybavovala se svym milackem mobilem cestou MHD Metro linka C. ... a proc to sem pisu ? protoze po ty depce, ze opet dalsi zmena v mapach - oblibeny zpusob loveni kesi, me todle predstaveni docela zvedlo naladu :D Treba to nekomu taky pomuze :) (PSS. pro nechapave nebo neznale... v Metru neni signal :D )
  • 0

#615 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2012 - 16:36

Xork42 napsal/a:
tak dalsi ...

nejen ze GC.com poondilo mapu

ted i C.Geo zrusilo aktivni mapu ... ja se na to :(

PS: takovy OT, pote co sem sice ulovila tri kese, ovsem stalo me to par let zivota z toho vzteku po zjisteni za aktivni mapa je v pr...
Jela jsem domu MHD... a prihodilo se mi blizke setkani tretiho druhu :D

Znate to kdyz jedete MHD a nekdo se vedle vas nahlas vybavuje ? s nekym nebo do telefonu ? v par pripadech i sam se sebou ...
Mno normalne si toho nevsimam, vetsinou mam v usich muziku a myslim na jine veci. Ale tentokrat sluchatka byli doma a slecna metr ode mne do telefonu mluvila fakt NAHLAS, takze sem zacla poslouchat...jak sem po chvili pochopila cukrovala se svym milackem, a asi pekne zazobanym, porad padali slova jako bavorak, bazen, diamanty, dovolena v karibiku a ne radsi bora bora a tak dokola...

Slecinku sem napred typovala na nejakch 25, modne oblecena a zmalovana, ale neco se mi nezdalo, po chvili zirani sem to pod mejkapem tipla tak na 15 ?

Ale porad se mi neco nezdalo ... pani na proti me uz taky ocividne poslouchala a byla o krok dal nez ja protoze se potutelne usmivala :D

Chcete znat pointu ? Slecna se tak pul hodiny vybavovala se svym milackem mobilem cestou MHD Metro linka C.

... a proc to sem pisu ? protoze po ty depce, ze opet dalsi zmena v mapach - oblibeny zpusob loveni kesi, me todle predstaveni docela zvedlo naladu :D Treba to nekomu taky pomuze :)

(PSS. pro nechapave nebo neznale... v Metru neni signal :D )

To není pravda. Nový mobil od Prady má signál všude!
  • 0

#616 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 29 February 2012 - 7:43

Ach jooo, včera jsem zjistil, že jsem někde vytrousil 2 notýsky s "nalezenými kešemi" :-(( Černý a modrý, takové ty malé telefonní notýsky. Nejspíš někde u keše. Kdyby náhodou někdo našel, ozvěte se. Předem díky.
  • 0

#617 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 06 March 2012 - 12:01

žumpa zas běží, to zas klesne můj praqcovní výkon o 30%.
  • 0

#618 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 06 March 2012 - 15:49

:D:D:D
  • 0

#619 DittmannCZ

DittmannCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2012 - 19:55

nádhera..nenín ic hezčího než když někdo odloví svou první keš a hned potom tu keš někdo vykrade a zničí..taková náhoda.. a plyšák je v prdeli (TB43P36)
  • 0
DittmannCZ

#620 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1912 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2012 - 20:07

naše v sobotu betatestovaná krabička se nedočkala pondělního FTF :( ale už je přemístěná a obnovená, tak doufám že tentokrát vydrží.
  • 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama