tak dalsi ...
nejen ze GC.com poondilo mapu
ted i C.Geo zrusilo aktivni mapu ... ja se na to
PS: takovy OT, pote co sem sice ulovila tri kese, ovsem stalo me to par let zivota z toho vzteku po zjisteni za aktivni mapa je v pr...
Jela jsem domu MHD... a prihodilo se mi blizke setkani tretiho druhu
Znate to kdyz jedete MHD a nekdo se vedle vas nahlas vybavuje ? s nekym nebo do telefonu ? v par pripadech i sam se sebou ...
Mno normalne si toho nevsimam, vetsinou mam v usich muziku a myslim na jine veci. Ale tentokrat sluchatka byli doma a slecna metr ode mne do telefonu mluvila fakt NAHLAS, takze sem zacla poslouchat...jak sem po chvili pochopila cukrovala se svym milackem, a asi pekne zazobanym, porad padali slova jako bavorak, bazen, diamanty, dovolena v karibiku a ne radsi bora bora a tak dokola...
Slecinku sem napred typovala na nejakch 25, modne oblecena a zmalovana, ale neco se mi nezdalo, po chvili zirani sem to pod mejkapem tipla tak na 15 ?
Ale porad se mi neco nezdalo ... pani na proti me uz taky ocividne poslouchala a byla o krok dal nez ja protoze se potutelne usmivala
Chcete znat pointu ? Slecna se tak pul hodiny vybavovala se svym milackem mobilem cestou MHD Metro linka C.
... a proc to sem pisu ? protoze po ty depce, ze opet dalsi zmena v mapach - oblibeny zpusob loveni kesi, me todle predstaveni docela zvedlo naladu
Treba to nekomu taky pomuze
(PSS. pro nechapave nebo neznale... v Metru neni signal
)