Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#621 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2012 - 8:08

Příspěvky tohodle typu tu už byly mockrát, ale dneska mě to zas jednou rozčílilo:
18:31 díky za keš, byla už tma, tak jsme alespoň neviděli co si nabíráme na boty, nalezena až na odchodu náhodou padlo světlo na správné místo IN: GC OUT: TB,CWG, autíčko

http://coord.info/GL7JYHJM
  • 0

#622 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2012 - 8:56

Obludky oo77 napsal/a:
Příspěvky tohodle typu tu už byly mockrát, ale dneska mě to zas jednou rozčílilo:
18:31 díky za keš, byla už tma, tak jsme alespoň neviděli co si nabíráme na boty, nalezena až na odchodu náhodou padlo světlo na správné místo IN: GC OUT: TB,CWG, autíčko

mám depresi - nestačí se jen rozčílit, je třeba taky něco udělat, aby se to neopakovalo http://coord.info/GL7KJ79J
  • 0

#623 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2012 - 9:01

[quote]dr.vota napsal/a:

http://coord.info/GL7JYHJM[/quote]
mám depresi - nestačí se jen rozčílit, je třeba taky něco udělat, aby se to neopakovalo http://coord.info/GL7KJ79J[/quote]

hned ráno jsem jim napsala zprávu.. ale otázka je, jestli se jí jen nezasmějou..
  • 0

#624 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2012 - 9:28

Obludky oo77 napsal/a:

dr.vota napsal/a:

mám depresi - nestačí se jen rozčílit, je třeba taky něco udělat, aby se to neopakovalo http://coord.info/GL7KJ79J

hned ráno jsem jim napsala zprávu.. ale otázka je, jestli se jí jen nezasmějou..

já jim hned napsal taky, ale je prostě potřeba na to taky upozornit veřejně, nebo si z toho další dobrák vezme příklad

P.S. a zdá se, že to zabralo:

Takže ještě potřetí omluva stejně jako Petře a revizorovi.
TB a GC je tedy v pořádku. Ad krádež CWG bohužel zrovna nemám vlastní, ale hned při příští cestě do Boleslavi to napravím a rozsypu tam CWG kam jen to půjde. A k tomu zpropadenému autíčku - byl to klasický kinderšrot, kterým jsou naplněné všechny keše, ale jako napotvoru jsem podlehl prosbám 6letého syna, který už měl po túře Boleslaví dost a dovolil jsem mu ho vzít, jenže jsme neměli nic adekvátního na výměnu. Teď poté co píšu už třetí omluvu vidím, že nejjednodušší by bylo tam šoupnout šišku nebo kamínek, ale protože se mi to tak nějak příčí plnit kešky propadlými lístky na MHD, starými kalendáři a podobně, tak jsem tam nic nedal. Omlouvám se a hned při příští příležitosti se zastavím a osobně dodám hraček kolik se jen vejde.
Jinak já osobně rozhodně nechodím vykrádat kešky, a když už něco měním tak spíše co mají děti s sebou, a striktně něco za něco.
Takže ještě jedna omluva

• 0

#625 vsa

vsa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 569 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2012 - 20:51

Proč je spousta keší uložená tak, aby byl kačer při hledání neustále XYZ lidem na očích. A proč u nich je v listingu většinou poznamenáno, že se mám při odlovu chovat nenápadně, jak to mám jako udělat? :@ Hint je pochopitelně několikrát zakódovaný a nebo málo platný. Mě je takové hledání nepříjemné, ale podle počtu takto uložených keší jsem asi v menšině ???
  • 0
VSA

#626 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2012 - 20:59

Naprostý souhlas s vsa... Taky takové moc nemám rád, ale někdo si třeba zrovna takové užívá.... :) Jo holt, "každý zboží má svého kupce..." :D
  • 0

#627 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2012 - 21:22

Krabičky na příliš nápadných a přemudlených místech většinou nevydrží. Nebo naopak, babka volá z okna Hledáte špatně, je to za okapem. Taky mám krabici co o ní mudlové ví, ale je to na hrázi rybníka a dověděl jsem se to jen díky tomu, že jeden kačer tam má příbuzné (a šel lovit při návštěvě). Nevadí jim tam, tak je to asi v pořádku. Ale krabice ve zdi starého mlýna, kde cesta končí a připom vede kolem štěkajícího psa a zvědavé sousedky - jsem rád že už ji mám a nenápadně.
  • 0

#628 LiShitteam

LiShitteam

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2012 - 9:53

Me osobne treba mrzi tahle kes: GC1K529. Misto je to velice zajimave, teren je dost adrenalinovy, clovek lozi 50m nad zemi pod zeleznicnim mostem po kterem jezdi s obrovskym hlukem rychliky a pod sebou ma jen tu propast. Potud je to jeste dobry, ale dal uz je to smutne. V takto obtizne pristupnem miste je kes velikosti MICRO a v hintu je zminen "levy pilir" (coz je dost tezke urcit, protoze neni receno z jakeho pohledu) dale "magnet" (na celokovovem moste, diky!!!) a navic jsou pod mostem 2 "chodnicky" a clovek nema sanci zjistit, alespon nu ktereho z nich se kes nachazi. Uzil jsem si to hledani, ale myslim ze je to tam prilis riskantni na to, abych se tam vracel. Vim o lidech, kteri uz tam byli 4x a bez uspechu. Ja jsem taky prolezl cely most krizem krazem a keska nikde... Dle meho nazoru clovek dokaze odvahu tim, ze na ten most vleze, projde se nad tim udolim, poslechne si projizdejici vlak atd. ale ta kes uz by mela byt jen tresnickou na dortu, odmenou za to nasazeni. V tomto pripade bych doporucoval vetsi krabku a presnejsi hint, pripadne jasnou znacku "GC" v miste ulozeni. Jinak je to za nas misto fav bodu prave tahle deprese. :@
  • 0

#629 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2012 - 7:38

Zdravim Neda se nic delat, ale musi to ze me ven a proto vyuzivam moznost teto vrby na tomto foru. DNES VLASTNI GPS KDEJAKY PLANTAZNIK! ZABAVIT A VRATIT AZ NA KONCI SKOLNIHO ROKU! Je to ponekud hrube, ale jak rekl Bruce Gold: „Nad tim (nad svymi kolegy, sebe obcas nevyjimaje :-) ) mi zustava rozum stat”! Myškin
  • 0

#630 o.filip

o.filip

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 8:32

Další cache do pomyslného bookmarku "pubertální owner to psychicky nezvládl": GC39MFX. Cache byla ničím nezajištěná filmovka s magnetem uvnitř dvoumetrového sloupku. Možná ji tam ownerovi někdo iniciativně přemístil, ale těžko říct.
  • 0

#631 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 9:09

o.filip napsal/a:

me dorazilo, jak logum, ktere mu chodi mailem, rika spam... :(

(btw. vcera jsem pekne zaspamoval sam sebe, zkuste si presunout 25 coinu do kolekce... :(:D )
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#632 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 9:14

(btw. vcera jsem pekne zaspamoval sam sebe, zkuste si presunout 25 coinu do kolekce... :(:D )

vyzkouseno :D zkus 40 coinu z kolekce do inventare a pak zpet do kolekce ...
  • 0

#633 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 10:10

Už zas ho má někdo déle jak krátkou dobu... chjo... [tb]TB3Q989[/tb] [Member] gmate Last Visit: Saturday, 17 March 2012 Psal jsem mu mail a nic...
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#634 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 13:48

Takových držitelů mám teď několik, to už ani nemá cenu se rozčilovat. Na tři měsíce se zastaví, pak ho najednou protáhnou čtyřiceti kešemi a zase si ho nechají... Ber to tak, že jsi někomu za tři stovky udělal radost.
  • 0

#635 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 13:52

fremen.cz napsal/a:
Už zas ho má někdo déle jak krátkou dobu... chjo...

[tb]TB3Q989[/tb]

[Member] gmate
Last Visit:
Saturday, 17 March 2012

Psal jsem mu mail a nic...

Drží se tvého doporučení...ten nožík prostě NUTNĚ potřebuje kam se hne a nedá ho z ruky...B)
  • 0

#636 o.filip

o.filip

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 15:14

S jarem se vylíhlo nějak moc kachňátek, která umí napsat jen "dík".
  • 0

#637 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 16:44

o.filip napsal/a:
S jarem se vylíhlo nějak moc kachňátek, která umí napsat jen "dík".

A objevil se i kačer Moto.Mara, kterej píše na každé keši jen "."
Tak jsem mu odpověděl mailem, ve kterém byla jen "."
Neozval se, asi delší větu dokupy nedá.
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#638 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 16:52

Takové chybové logy se mažou, ne? :D Viry v PC dnes dokáží divy!
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#639 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 16:57

fremen.cz napsal/a:
Takové chybové logy se mažou, ne? :D
Viry v PC dnes dokáží divy!

:-) Itakšedá. :-)
No víš co, dneska už lidi berou kešky jako smozřejmost, jako je samozřejmé, že ráno vynde slunko. Kešky vyrostu, když zaprší, jako houby, samy od sebe a zadarmo, jenom posbírat.. A dát si práci s napsáním aspon jedné věty poděkování? Většina nás to umí, a ty ostatní loupáky radši neřešit. Je to jejich boj. Přehlížím to.
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#640 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 17:33

Ono to nemusí být vždycky ignorování. Vím o kačerovi důchodci, který loguje třemi slovy. Prostě ho nebaví se vykecávat.
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama