Geodepresivní koutek
Publikováno 29 březen 2012 - 20:13
Publikováno 31 březen 2012 - 10:05
Publikováno 31 březen 2012 - 12:29
hauskaa napsal/a:
Kdekterý chytrák a nejen z praheeee začne svůj lovecký život založením nesmyslného vlákna na gc.cz.....
citim to stejne:/ at si dela co chce, jen me mrzi ze tim prasime forum kde uz tak je slozity neco najit:/
ale coz, nebudeme se tim pnout:)
Publikováno 31 březen 2012 - 12:52
Publikováno 31 březen 2012 - 13:56
A to, že někdo něco nenajde na fóru a dovolí se na něco zeptat v novém vláknu mu hned omlátíme o hlavu! Lidi, jsme přece jen lidi a chybujeme! I když tohle zrovna za úplnou chybu nepovažuji... Mimochodem, jak to napsal Kolombo, ve vedlejším vlákně, kterého se to týká:
Takže se nedivte, že ten dotyčný toto vlákno založil!kolombo napsal/a:
No, když zadáš do vyhledávače "nejhezčí keše", tak Ti to vyhodí tuhle diskusi a pak diskusi na téma "Zlatý fond českých keší" z roku 2007.
Takže to vyhledávání zase až tak úspěšné nebude, že ....
A kdybyste v těch jednotlivých vláknech místo blbostí, jak někdo zakládá zbytečně nová vlákna povídali k tématu, byly by A) o polovinu kratší, daleko lépe by se v nich hledalo...
Publikováno 31 březen 2012 - 14:23
Publikováno 31 březen 2012 - 15:03
MA-FI-AN napsal/a:
hauskaa napsal/a:
Kdekterý chytrák a nejen z praheeee začne svůj lovecký život založením nesmyslného vlákna na gc.cz.....
citim to stejne:/ at si dela co chce, jen me mrzi ze tim prasime forum kde uz tak je slozity neco najit:/
ale coz, nebudeme se tim pnout:)
Bez urazky, panove, ale jste krapet legracni. Mozna zalozil zbytecne vlakno, ale kdo mu ho pekne krmi? Kdo ho pomaha udrzovat nahore mezi aktivnimi vlakny...?
Ono by jinak za chvili pekne zapadlo, a pri hledani relevantnich informaci by ho pak pozdeji clovek mohl snadno prejit, kdyz uvidi, ze je v nem dva a pul prispevku. Kdyz se ovsem natahne na x desitek prispevku, chudak hledajici do nej pak spis zbytecne vleze v nadeji, ze mezi tolika prispevky bude neco zajimaveho...
Publikováno 31 březen 2012 - 18:20
Publikováno 31 březen 2012 - 20:58
Publikováno 31 březen 2012 - 22:21
¨Smrk napsal/a:
Venku sněží a já se ráno chystám na Pražský Pentagon... :-(
Tak to se teple obleč a obrň trpělivostí:D:D
Já se chystám za bledulema a tak chystám stejnou přípravu:D:D:D
Publikováno 31 březen 2012 - 22:32
Publikováno 02 duben 2012 - 11:27
pekná, díky. nemela jsem s sebou tužku, zabehnu se podepsat nekdy jindy :-)
http://www.geocachin...b9-f3c7675eb3cc
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 02 duben 2012 - 11:47
A napsal jsi jí, že takhle se to nemá dělat? Nebo je to jen výkřik, jak je ten nováček (a vůbec všichni nováčci) nemožný?fremen.cz napsal/a:
Si asi dělají srandu
UPDATE: koukám, že má účet už 2 roky a za tu dobu 19 keší. Takže už to je takový nováček/nenováček.
Publikováno 02 duben 2012 - 11:58
poohDA napsal/a:
A napsal jsi jí, že takhle se to nemá dělat? Nebo je to jen výkřik, jak je ten nováček (a vůbec všichni nováčci) nemožný?
Napsal... uvidím jak to dopadne. Snad ne tak, že mi vočoruje krabku
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 02 duben 2012 - 14:08
poohDA napsal/a:
A napsal jsi jí, že takhle se to nemá dělat? Nebo je to jen výkřik, jak je ten nováček (a vůbec všichni nováčci) nemožný?fremen.cz napsal/a:
Si asi dělají srandu
UPDATE: koukám, že má účet už 2 roky a za tu dobu 19 keší. Takže už to je takový nováček/nenováček.
... a muzete vy zkusenejsi nam nezkusenym trochu priblizit, co je na tomhle tak spatne nebo zajimave, prosim?
Publikováno 02 duben 2012 - 14:15
dostik7 napsal/a:
... a muzete vy zkusenejsi nam nezkusenym trochu priblizit, co je na tomhle tak spatne nebo zajimave, prosim?
To, že log na internetu je bez zápisu do logbooku neplatný a owner má právo jej smazat.
Publikováno 02 duben 2012 - 14:41
fremen.cz napsal/a:
dostik7 napsal/a:
To, že log na internetu je bez zápisu do logbooku neplatný a owner má právo jej smazat.
Vy mate problemy... me pred par dny lognul jisty cacher kesku, ktera je od konce lonskeho roku ukradena i disablovana (obe skutecnosti, tedy ze keska neni fyzicky na miste, jsou tedy znamy uz tri mesice). Sel kolem, tak si tam prsknul FOUND. Jak proste, prece nebude cekat, az kesku na jare obnovim...!?
Nejake nezapsani se do logbooku, to je toho. .)
Publikováno 02 duben 2012 - 15:09
fremen.cz napsal/a:
dostik7 napsal/a:
Aha, dik. No vzhledem k castemu stavu logbooku (plna krabicka vlozenych papirku), je tohle pravidlo hodne teoreticke a nekdy se tech navic k tomu vlhkych papirku tak stitim, ze se tam taky nepisu, protoze uz by muj log stejne nikdy nikdo nedohledal... ... no, takze vlastne podvadim, co? Jeste, ze po tom zatim nejdou auditori...
Publikováno 02 duben 2012 - 18:14
Publikováno 02 duben 2012 - 18:40
No vlastně ano...dostik7 napsal/a:
Aha, dik. No vzhledem k castemu stavu logbooku (plna krabicka vlozenych papirku), je tohle pravidlo hodne teoreticke a nekdy se tech navic k tomu vlhkych papirku tak stitim, ze se tam taky nepisu, protoze uz by muj log stejne nikdy nikdo nedohledal... ... no, takze vlastne podvadim, co? Jeste, ze po tom zatim nejdou auditori...
Jinak geocacher se nesmí štítit. Zásadně ničeho. Musí udělat vše pro bod.
Já se třeba štítím pavouků. Když tuhle na mně jeden spadl při vyndávání kešky (pěkně hnusnej), tak jsem ho jenom setřásl a dal se do logování. Co se dá dělat.
Ale mám radu: existují RUKAVICE
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů