Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#661 geba & marcana

geba & marcana

geba:)

• Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2012 - 20:13

Myslim, že fotohinty se ukážou až při správném zadání souřadnic v ověřovači GeoCheck, který se skrývá pod jednotlivými písmeny v listingu.
  • 0

#662 hauskaa

hauskaa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 10:05

Kdekterý chytrák a nejen z praheeee začne svůj lovecký život založením nesmyslného vlákna na gc.cz.....
  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#663 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 12:29

hauskaa napsal/a:
Kdekterý chytrák a nejen z praheeee začne svůj lovecký život založením nesmyslného vlákna na gc.cz.....

citim to stejne:/ at si dela co chce, jen me mrzi ze tim prasime forum kde uz tak je slozity neco najit:/
ale coz, nebudeme se tim pnout:)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#664 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 12:52

Nestresoval bych se. Horsi mi prijde, ze je venku hnusne (zima, fouka, mrholi) a ja chtel odpoledne na lov do lesa.
  • 0

#665 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 13:56

Nevím, jestli spíš není na depresi to, jak se tu k sobě chováme!
A to, že někdo něco nenajde na fóru a dovolí se na něco zeptat v novém vláknu mu hned omlátíme o hlavu! Lidi, jsme přece jen lidi a chybujeme! I když tohle zrovna za úplnou chybu nepovažuji... Mimochodem, jak to napsal Kolombo, ve vedlejším vlákně, kterého se to týká:

kolombo napsal/a:
No, když zadáš do vyhledávače "nejhezčí keše", tak Ti to vyhodí tuhle diskusi a pak diskusi na téma "Zlatý fond českých keší" z roku 2007.

Takže to vyhledávání zase až tak úspěšné nebude, že ....

Takže se nedivte, že ten dotyčný toto vlákno založil!
A kdybyste v těch jednotlivých vláknech místo blbostí, jak někdo zakládá zbytečně nová vlákna povídali k tématu, byly by A) o polovinu kratší, B) daleko lépe by se v nich hledalo...

• 0

#666 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 14:23

a do kteryho? do toho staryho nebo do toho novyho?
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#667 BBBubak

BBBubak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 15:03

MA-FI-AN napsal/a:

hauskaa napsal/a:

citim to stejne:/ at si dela co chce, jen me mrzi ze tim prasime forum kde uz tak je slozity neco najit:/
ale coz, nebudeme se tim pnout:)

Bez urazky, panove, ale jste krapet legracni. Mozna zalozil zbytecne vlakno, ale kdo mu ho pekne krmi? Kdo ho pomaha udrzovat nahore mezi aktivnimi vlakny...?
Ono by jinak za chvili pekne zapadlo, a pri hledani relevantnich informaci by ho pak pozdeji clovek mohl snadno prejit, kdyz uvidi, ze je v nem dva a pul prispevku. Kdyz se ovsem natahne na x desitek prispevku, chudak hledajici do nej pak spis zbytecne vleze v nadeji, ze mezi tolika prispevky bude neco zajimaveho...
  • 0

#668 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 18:20

chapem :-) ber to tak ze jsme se to snazili vysvetlit, ale uz jsme to vzdali:-)
  • 0

#669 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 20:58

Venku sněží a já se ráno chystám na Pražský Pentagon... :-(
  • 0

#670 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 22:21

Smrk napsal/a:
Venku sněží a já se ráno chystám na Pražský Pentagon... :-(

¨

Tak to se teple obleč a obrň trpělivostí:D:D:D

Já se chystám za bledulema a tak chystám stejnou přípravu:D:D:D
  • 0

#671 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8816 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2012 - 22:32

No, já jsem byl taky dnes dost otrávený z počasí. Nakonec jsem se vypravil, vlakem a pak dost pěšky, a bylo z toho FTF. Mé druhé. Takže to počasí mělo něco do sebe. Jen jsem se těšil na delší výlety o velikonocích a vypadá to pomalu na zimník. Není problém zmoknout, ale je pak problém zmoklý se dostat do civilizace a nějak vydržet než něco pojede. A ne všude je hospoda, kde se přečkat většinou dá. Na nádražích jsou čekárny většinou zamčené.
  • 0

#672 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 11:27

Si asi dělají srandu :D

pekná, díky. nemela jsem s sebou tužku, zabehnu se podepsat nekdy jindy :-)

http://www.geocachin...b9-f3c7675eb3cc
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#673 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 11:47

fremen.cz napsal/a:

A napsal jsi jí, že takhle se to nemá dělat? Nebo je to jen výkřik, jak je ten nováček (a vůbec všichni nováčci) nemožný?
UPDATE: koukám, že má účet už 2 roky a za tu dobu 19 keší. Takže už to je takový nováček/nenováček.
  • 0

#674 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 11:58

poohDA napsal/a:
A napsal jsi jí, že takhle se to nemá dělat? Nebo je to jen výkřik, jak je ten nováček (a vůbec všichni nováčci) nemožný?

Napsal... uvidím jak to dopadne. Snad ne tak, že mi vočoruje krabku :D
  • 0

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#675 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 14:08

poohDA napsal/a:

fremen.cz napsal/a:

UPDATE: koukám, že má účet už 2 roky a za tu dobu 19 keší. Takže už to je takový nováček/nenováček.

... a muzete vy zkusenejsi nam nezkusenym trochu priblizit, co je na tomhle tak spatne nebo zajimave, prosim?
  • 0

#676 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 14:15

dostik7 napsal/a:
... a muzete vy zkusenejsi nam nezkusenym trochu priblizit, co je na tomhle tak spatne nebo zajimave, prosim?

To, že log na internetu je bez zápisu do logbooku neplatný a owner má právo jej smazat.
  • 0

#677 BBBubak

BBBubak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 14:41

fremen.cz napsal/a:

dostik7 napsal/a:

To, že log na internetu je bez zápisu do logbooku neplatný a owner má právo jej smazat.

Vy mate problemy... me pred par dny lognul jisty cacher kesku, ktera je od konce lonskeho roku ukradena i disablovana (obe skutecnosti, tedy ze keska neni fyzicky na miste, jsou tedy znamy uz tri mesice). Sel kolem, tak si tam prsknul FOUND. Jak proste, prece nebude cekat, az kesku na jare obnovim...!?

Nejake nezapsani se do logbooku, to je toho. .)
  • 0

#678 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 15:09

fremen.cz napsal/a:

dostik7 napsal/a:

Aha, dik. No vzhledem k castemu stavu logbooku (plna krabicka vlozenych papirku), je tohle pravidlo hodne teoreticke a nekdy se tech navic k tomu vlhkych papirku tak stitim, ze se tam taky nepisu, protoze uz by muj log stejne nikdy nikdo nedohledal... ... no, takze vlastne podvadim, co? ;) Jeste, ze po tom zatim nejdou auditori...
  • 0

#679 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 18:14

Misto slapani nekde na kole, sedim u PC a hledam, lustim a vymenuju souradnice MobyDickovy.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#680 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1310 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 18:40

dostik7 napsal/a:
Aha, dik. No vzhledem k castemu stavu logbooku (plna krabicka vlozenych papirku), je tohle pravidlo hodne teoreticke a nekdy se tech navic k tomu vlhkych papirku tak stitim, ze se tam taky nepisu, protoze uz by muj log stejne nikdy nikdo nedohledal... ... no, takze vlastne podvadim, co? ;) Jeste, ze po tom zatim nejdou auditori...

No vlastně ano...
Jinak geocacher se nesmí štítit. Zásadně ničeho. Musí udělat vše pro bod.
Já se třeba štítím pavouků. Když tuhle na mně jeden spadl při vyndávání kešky (pěkně hnusnej), tak jsem ho jenom setřásl a dal se do logování. Co se dá dělat.
Ale mám radu: existují RUKAVICE B)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama