Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#681 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

• Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 04 April 2012 - 21:50

Že kačeři vyžerou a doslova vykradou z kešek CWGéčka, jsem si již celkem zvykl, ale komu mohla posloužit malá plechová krabička od čaje, opravdu nechápu. A to ještě chudák neví, že když ji bude mít u sebe více jak šest hodin, tak sigotové magnety přilepené na kešce mohou způsobit sterilitu a po dvanácti hodinách hrozí oslepnutí. Po dalších dvanácti hodinách digororunové záření způsobí alzhaimerovu chorobu. Lze tomu sice celkem snadno předejít a zabránit, ale to zde samozřejmě prozrazovat nebudu. Jo , a při pokusu jejich násilného odstranění hrozí exploze. Chudák ten, kdo tu kešku ukradl, už teď je mi ho líto.
  • 0

Jsem to stále já.

#682 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1183 příspěvků(y)

Publikováno 04 April 2012 - 23:29

BBBubak napsal/a:

fremen.cz napsal/a:

dostik7 napsal/a:
... a muzete vy zkusenejsi nam nezkusenym trochu priblizit, co je na tomhle tak spatne nebo zajimave, prosim?

To, že log na internetu je bez zápisu do logbooku neplatný a owner má právo jej smazat.

Vy mate problemy... me pred par dny lognul jisty cacher kesku, ktera je od konce lonskeho roku ukradena i disablovana (obe skutecnosti, tedy ze keska neni fyzicky na miste, jsou tedy znamy uz tri mesice). Sel kolem, tak si tam prsknul FOUND. Jak proste, prece nebude cekat, az kesku na jare obnovim...!?

Nejake nezapsani se do logbooku, to je toho. .)

Někteří do dělají sofistikovaněji a logují se zpětně do kešky, která byla vymudlena a nelze zkontroloval ukradený logbook.
Mě se to u jedné kešky, která často mizela, občas stávalo.
Je mi to fuk a slovy Rychlonožky: "Botky si pro to nerozkousám."
  • 0

#683 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 5:42

Jeden čas se dokonce lovily virtuálky v Americe googlem. Jednak tam není logbook a jednat se to jen tak nezjistí. Ale už jsem o tom dlouho neslyšel, tak se to už asi nedělá. A jestli takové body někoho těší, ať si s nimi třeba vytapetuje.
  • 0

#684 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 6:57

hehe, popravdě se divim kolik se u téhle hry najde sběračů bodů :D existuje přeci mnoho jiných her kde se dá pohodlněji dokázat na jednom místě, jakej jsem bourák, než kvůli tomu procestovat svět:) asi to pochopim až budu geo zkušenější, ale teď to vůbec nechápu:)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#685 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:14

prazskychytrak: to vis, pro spoustu lidi je to doslova zivotnim poslanim. To, jak to muze taky vypadat se muzes presvedcit sam ve vedlejsim tematu s turistickymi eventy. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#686 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:29

O co tam ve zkratce jde?:) koukám že se tam rozhořela docela divoká debata..já sám zatím ani netuším co to je turistický event:D něco jako že se někde sejde parta lidí, zapíšou se u pořadatele, že se účastnili a jdou po nějaké trase sbírat kešky?
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
pepikov.cz

#687 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:37

Já vám povím, že mám z toho všeho takovou depku, že se mi ani nechce o tom debatovat :/
  • 0

#688 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:44

uz to holt nekdy neni nekomu hra, ale hon:-) ale tak zas at si.kdo chce co chce.my mame stesti ze debaty jsou az vedlejsim produktem, primarni je lov:-)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#689 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:45

sobikovi: no vcera si tak zdrcene nevypadal. Respektive jsem to spise prikladal zdrceni z malo mista na nohy v autobuse. :D:D
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#690 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:46

hah, no ještě že jsem proti takovým věcem imunní, mě by jen tak něco náladu nezkazilo. Já jsem v tomhle tématu vlastně tak trochu off-topic :D jediný co by mi asi zkazilo náladu by bylo nějaké plné zpoplatnění geocachingu :D chceš kešku? pošli tři dolary na účet...ale to se nestane:))
  • 0

pepikov.cz

#691 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2293 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:51

prazskychytrak napsal/a:
jediný co by mi asi zkazilo náladu by bylo nějaké plné zpoplatnění geocachingu :D chceš kešku? pošli tři dolary na účet...ale to se nestane:))

Takže příkladem GC30MR8 se ti nelíbí? :D
  • 0

#692 shaama

shaama

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:59

No dnešním ránem mi skončila (doufám) jedna dost težká depka. Po třech dnech mi fachá GC.com i v práci. Sem už myslel, že hoši z GS se na vedlejšák starají i o pracovní morálku:-)
  • 0

#693 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 7:59

prazskychytrak: on imunni, ono az misto 14ti dnu budes lovit treba 6 let, tak si povime. ;)
  • 0

#694 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 8:00

S474N napsal/a:
sobikovi: no vcera si tak zdrcene nevypadal. Respektive jsem to spise prikladal zdrceni z malo mista na nohy v autobuse. :D:D

Ne, včera to bylo fajnový a doufám že zopakujeme... Mám spíš obecně depku z toho přístupu řady donaldů, ale o tom jsme spolu včera taky mluvili.

Otevřu si forum (a zvolna se začínám přiklánět k tomu slengovému Žumpu) a z každého druhého příspěvku čiší zloba nebo zcela zbytečné žabomyší války.
  • 0

#695 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5681 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 8:02

Smrk napsal/a:
Jeden čas se dokonce lovily virtuálky v Americe googlem. Jednak tam není logbook a jednat se to jen tak nezjistí. Ale už jsem o tom dlouho neslyšel, tak se to už asi nedělá. A jestli takové body někoho těší, ať si s nimi třeba vytapetuje.

Nedělá se to hlavně proto, že už nejsou virtuálky :-)

Jedna virtuálka vedla na severní pól, opravdu myslíš, že její autor vyžadoval osobní návštěvu lokality ??

Mimochodem, tohle vlákno už není geodepresivní, jsou tu minimálně dvě, které jsou daleko depresivnější ...
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#696 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 9:01

Tiskar94: Tak PM členství a PM kešky beru, holt ten provoz takové hry už není úplně levná záležitost, i když ty PM kešky jsou lehce diskutabilní a jednu vrásečku mi udělali :D... S474N: neberu to z pohledu toho jak dlouho se keškám věnuju, ale z pohledu své povahy, jsem optimista každým coulem, takže mě opravdu jen tak něco nerozhází...samozřejmě že až pojedu někam, kde bude jedna keška a já ji třeba neotevřu, tak to zamrzí, pořádně si zanadávám :D ale život jde dál:) a teď o co ve zkratce jde v těch turistických eventech?:))
  • 0

pepikov.cz

#697 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 9:45

prazskychytrak: to si prave precti v tom vedlejsim tematu. Jinak k tematu optimismu: Pesimista se uci rusky, optimista anglicky a realista se uci strilet. :)
  • 0

#698 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5681 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 10:11

prazskychytrak napsal/a:
a teď o co ve zkratce jde v těch turistických eventech?:))

No, to už nikdo neví :-)

Zkus poslat zprávu s dotazem na honzak83 a pak nám dej vědět, co Ti odpověděl :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#699 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5459 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 10:54

prazskychytrak napsal/a:
...
a teď o co ve zkratce jde v těch turistických eventech?:))

to je nová doba, někteří jsou líní sami číst a radši plýtvají časem druhých, aby jim z toho udělali readerzz digest.
Přečti si to sám, chytráku.
  • 0

#700 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2012 - 11:11

to si radši přečtu nějakej zajímavej listing, než abych četl 167 příspěvků, které každou minutou naskakují :D
  • 0

pepikov.cz

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama