prazskychytrak napsal/a:
to si radši přečtu nějakej zajímavej listing, než abych četl 167 příspěvků, které každou minutou naskakují
Nejsi ty nahodou z Prahy?
Publikováno 05 duben 2012 - 11:34
prazskychytrak napsal/a:
to si radši přečtu nějakej zajímavej listing, než abych četl 167 příspěvků, které každou minutou naskakují
Publikováno 05 duben 2012 - 11:36
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 05 duben 2012 - 15:01
Publikováno 05 duben 2012 - 17:00
Publikováno 05 duben 2012 - 21:57
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 05 duben 2012 - 22:01
Publikováno 05 duben 2012 - 22:55
Popina napsal/a:
Dnes jsem hodil do své kešky 3 TB flashku 4 gb a nějaké drobnosti. Hned první člověk tu velkou krabici vybrakoval, všechny TB vyhral a dal do ní jeden. Na závěr napsal, že se mu velká krabice líbila.... Předtím lidi psali, že je velká, ale prázdná, co asi budou psát teď....
Publikováno 05 duben 2012 - 23:05
Smrk napsal/a:
Jeden čas se dokonce lovily virtuálky v Americe googlem. Jednak tam není logbook a jednat se to jen tak nezjistí. Ale už jsem o tom dlouho neslyšel, tak se to už asi nedělá. A jestli takové body někoho těší, ať si s nimi třeba vytapetuje.
Publikováno 06 duben 2012 - 13:47
zmijovkar napsal/a:
Popina napsal/a:
Dnes jsem hodil do své kešky 3 TB flashku 4 gb a nějaké drobnosti. Hned první člověk tu velkou krabici vybrakoval, všechny TB vyhral a dal do ní jeden. Na závěr napsal, že se mu velká krabice líbila.... Předtím lidi psali, že je velká, ale prázdná, co asi budou psát teď....
Že vybral všechny TB, je naprosto v pořádku, sám bych byl jako majitel takového TB rád a ty jsi asi nepochopil, k čemu TB jsou. Jestli stavíš úspěšnost velkém krabice na TB, tak je to bída...
Publikováno 08 duben 2012 - 6:42
Publikováno 08 duben 2012 - 22:36
Publikováno 08 duben 2012 - 23:05
Publikováno 08 duben 2012 - 23:07
Publikováno 09 duben 2012 - 9:10
A to jeste neni vsechno, ty v dobre mire otevres na Velky patek kesku, chytraci si ulozi souradnice a pak s nimi obchoduji.StaKi napsal/a: Na velky patek otevru kes a ceho nedockam......totalního zniceni kese, no nebo je to pocatek kultivace nakladensku a to byla v patek v poradku
Publikováno 09 duben 2012 - 10:24
Publikováno 09 duben 2012 - 10:42
Neuvážený dobrý skutek je po zásluze potrestán, aneb "Neházejte perly sviním" (Mt 7,1-6)...lidi si hold musí některý věci zasloužit.kapsa napsal/a:
A to jeste neni vsechno, ty v dobre mire otevres na Velky patek kesku, chytraci si ulozi souradnice a pak s nimi obchoduji.StaKi napsal/a: Na velky patek otevru kes a ceho nedockam......totalního zniceni kese, no nebo je to pocatek kultivace nakladensku a to byla v patek v poradku
Publikováno 09 duben 2012 - 10:48
kapsa napsal/a:
A to jeste neni vsechno, ty v dobre mire otevres na Velky patek kesku, chytraci si ulozi souradnice a pak s nimi obchoduji.
Publikováno 09 duben 2012 - 11:05
semik75 napsal/a:
kapsa napsal/a:
A to jeste neni vsechno, ty v dobre mire otevres na Velky patek kesku, chytraci si ulozi souradnice a pak s nimi obchoduji.
Neudelal sis z nas spis srandu? Finalka nekde 5000km od HC nikoho nezajima.
Publikováno 09 duben 2012 - 11:25
Ja to nemyslel na tu jednu svoji, kterou jsem pustil, to byl fakt jen for. Myslel jsem hlavne ty v CR - owneri v dobre vire je na chvili otevrou ale vysledkem je mimo jine prave to, ze si to spousta lidi ulozi a pak s finalkama kseftuji.semik75 napsal/a:
Neudelal sis z nas spis srandu? Finalka nekde 5000km od HC nikoho nezajima.kapsa napsal/a:A to jeste neni vsechno, ty v dobre mire otevres na Velky patek kesku, chytraci si ulozi souradnice a pak snimi obchoduji.
Publikováno 10 duben 2012 - 10:04
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů