A kdyz, tak na ni stejne nikdo nechodi ....fremen.cz napsal/a: A hezkou Multinu dnes neumí skoro nikdo už udělat :|
Geodepresivní koutek
Publikováno 15 duben 2012 - 7:52
Publikováno 15 duben 2012 - 9:16
Zkus tu moufremen.cz napsal/a:
A hezkou Multinu dnes neumí skoro nikdo už udělat :|
Publikováno 15 duben 2012 - 9:50
Třeba byly pětivrstvé s mentolovou příchutí, to si mohli vzít klidně i dvě..Smrk napsal/a:
... Z keše vzali CWG a hodili tam papírové kapesníky...
No jo, no , je to prostě o těch hodnotách.
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 15 duben 2012 - 10:24
kapsa napsal/a:
A kdyz, tak na ni stejne nikdo nechodi ....fremen.cz napsal/a: A hezkou Multinu dnes neumí skoro nikdo už udělat :|
Ale panove, vy jste nejak pochmurni...
Jo aha, geodepre koutek, jo jo, tak to jo.
Tak teda stylove:
... a kdyz tam prece jen nekdo jde, tak pak napise do logu jen "diky".
A ty ownere dumej, jestli na dotycnem ta 5-ti hodinova anabaze cestou necestou fakt nezanechala zadne dojmy (no je to vubec mozny, todleto?), nebo ji vubec neabsolvoval a byl ("zahadne") jen na finalce (ktera uz je v idylickem a dobre dostupnem miste, "za odmenu" a pro odpocinek, coz, pravda, bez cele te predehry samo o sobe prece jen tolik dojmu nevyvola).
Publikováno 15 duben 2012 - 10:44
fremen.cz napsal/a:
Dovolím si nesouhlasit - znám dost multinek v JČ kraji, které vážně stojí za procházku. I když faktem je, že každá z nich je 3-4 roky stará. Nechci se chlubit, ale jsem majitelem dvou multin a na obou kačeři chrochtají blahem
Publikováno 15 duben 2012 - 10:53
Zajeď si ke Znojmu do Podyjí na BBBBubakovky...fremen.cz napsal/a:
Publikováno 15 duben 2012 - 10:56
Jo, asi jako tento log na me 27km dlouhe strece tady : http://coord.info/GL78TVVA :|BBBubak napsal/a: .... a kdyz tam prece jen nekdo jde, tak pak napise do logu jen "diky".
A ty ownere dumej, jestli na dotycnem ta 5-ti hodinova anabaze cestou necestou fakt nezanechala zadne dojmy (no je to vubec mozny, todleto?), nebo ji vubec neabsolvoval a byl ("zahadne") jen na finalce (ktera uz je v idylickem a dobre dostupnem miste, "za odmenu" a pro odpocinek, coz, pravda, bez cele te predehry samo o sobe prece jen tolik dojmu nevyvola).
Publikováno 15 duben 2012 - 12:19
kapsa napsal/a:
Jo, asi jako tento log na me 27km dlouhe strece tady : http://coord.info/GL78TVVA :|
Tak to je dobrý :-)
Publikováno 15 duben 2012 - 12:56
Tak je to na tobě...fremen.cz napsal/a:
Publikováno 15 duben 2012 - 17:38
Publikováno 15 duben 2012 - 18:40
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 15 duben 2012 - 18:44
malaveverka napsal/a:
Hm, je hnusně a navíc mám doma dítě s angínou.
Horší je být doma s angínou když je hezky.... tim sem se bavil posledni tyden.
Publikováno 16 duben 2012 - 18:03
Publikováno 16 duben 2012 - 18:07
Myškin napsal/a:
... Krabičku vrátim na špatné místo a ještě se do logu zmůžu jen na díky.
No kdyz by jsi to napsal do logu tak se na tebe hned prijde a budes propiran na foru. To da rozum ze k tomu nepriznas!
Publikováno 16 duben 2012 - 18:12
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 16 duben 2012 - 18:39
semik75 napsal/a:
Myškin napsal/a:
... Krabičku vrátim na špatné místo a ještě se do logu zmůžu jen na díky.
No kdyz by jsi to napsal do logu tak se na tebe hned prijde a budes propiran na foru. To da rozum ze k tomu nepriznas!
Když já jsem mu chtěl záhrát v rozhlase písničku za dobrou práci a teď nevím komu jím mám tedy poslat
Publikováno 16 duben 2012 - 19:06
prazskychytrak napsal/a:
Zrovna dneska jsem byl u kešky kde bylo v listingu:
Krabicka mela pekné madlo aby šla dobre otevírat. Jste ho ukradli tak si lámejte nehty. Dobre vám tak.
Naštěstí jí předemnou vylovil jiný kačer:)
No zrovinka u téhle keše není problém s vyndáním. Jsem se toho bála, ale pohodička. To jsou jiné keše, kde nic napsáno není a vyndat nejdou a nejdou a nejdou:D:D:D
Publikováno 16 duben 2012 - 19:45
Vo co, že vím, která to je!prazskychytrak napsal/a:
Zrovna dneska jsem byl u kešky kde bylo v listingu:
Krabicka mela pekné madlo aby šla dobre otevírat. Jste ho ukradli tak si lámejte nehty. Dobre vám tak.
Naštěstí jí předemnou vylovil jiný kačer:)
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 16 duben 2012 - 19:46
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 16 duben 2012 - 19:50
Myškin napsal/a:
(...)
b) narvu ho tam hlava nehlava, aby ho kolegové po mě musely dolovat nožem, propiskou, pinzetou či kolibříkem a tím ho poškodit. Krabičku vrátim na špatné místo a ještě se do logu zmůžu jen na díky.
Ano, vetsina odpovedi bude b).
Mel jsem kesku v uzke dire, ktera mela takove chytatko, aby se dala pekne vyndat. Jak byste si tipli, ze prinejmensim nadpolovicni vetsina nalezcu (soude podle nekolika kontrol a predevsim podle logu nestastnych nasledovniku tech "chytrejsich" lovcu) vracela krabku do ukrytu? Ano, samozrejme chytatkem dovnitr.
Problemy skoncily az tim, ze jsem pridelal chytatko i z druhe strany (zkratka to cele byla moje chyba, kdyz jsem si naivne myslel, ze by snad stacilo jen jedno, protoze ukryt ma taky jen jeden vstupni otvor).
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů