BBBubak napsal/a:
Myškin napsal/a:
(...)
narvu ho tam hlava nehlava, aby ho kolegové po mě musely dolovat nožem, propiskou, pinzetou či kolibříkem a tím ho poškodit. Krabičku vrátim na špatné místo a ještě se do logu zmůžu jen na díky.
Ano, vetsina odpovedi bude .
Mel jsem kesku v uzke dire, ktera mela takove chytatko, aby se dala pekne vyndat. Jak byste si tipli, ze prinejmensim nadpolovicni vetsina nalezcu (soude podle nekolika kontrol a predevsim podle logu nestastnych nasledovniku tech "chytrejsich" lovcu) vracela krabku do ukrytu? Ano, samozrejme chytatkem dovnitr.
Problemy skoncily az tim, ze jsem pridelal chytatko i z druhe strany (zkratka to cele byla moje chyba, kdyz jsem si naivne myslel, ze by snad stacilo jen jedno, protoze ukryt ma taky jen jeden vstupni otvor).
...tohle zase me pripomina moji velkolepou :-) kesku, co jsem pripravil v Chorvatsku, aby tam taky byla poradna krabka - rozumej, ne jenom pidi krabicka pod kamenem. Pripravil jsem nekolika-litrovou bednu, kterou jsem zapustil do zeme. Udelal viko polepene kamenama, aby to melo nejakou kulturu a dovnitr dal cca 2 litrovou krabici = kesku, ktera se tak snadno vyndala.
Prvni nalezce ze Slovinska celou velkou krabici vyrval ze zeme, aby ji pak nechal na povrchu a castecne ji obklopil mohylou z kameni. Uz jenom jako bonus mi pak ukradl k te prilezitosti koupeny pekny geocoin. Kdyz uz jsem ho dlouho masiroval, ze to neni spravne, virtualne ho vlozil do jine krabky, abych dal pokoj, ze se coin ztratil... :-)
... i tak mi ale krabice dela porad radost. Navic dobre trekuje navstevnost kaceru u more v Chorvatsku.