Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#781 BBBubak

BBBubak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 19:53

prazskychytrak napsal/a:
Krabicka mela pekné madlo aby šla dobre otevírat. Jste ho ukradli tak si lámejte nehty. Dobre vám tak.

Na tomhle je blbe, ze tomu, kdo to ma na svedomi, je opravdu dobre - na kesku uz nejspis podruhe neprijde. Ods...kacou to jini.
No, tak to chodi.
A vubec, tohle je hrozny vlakno, sem uz snad ani nepolezu. Vzdyt ja jsem prece naramne pozitivni, a vy me tady akorat kazite!
  • 0

#782 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 20:01

BBBubak napsal/a:
A vubec, tohle je hrozny vlakno, sem uz snad ani nepolezu. Vzdyt ja jsem prece naramne pozitivni, a vy me tady akorat kazite!

Sem chodím pro zlepšení nálady. Na depresi jsou tady jiná.
  • 0

#783 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 20:16

Přesně tak :D tady se člověk občas dobře pobaví, třeba u historky s provázkem :D chápu že starost s tím vtipná není, ale když si to takhle člověk poslechne, je vtipné kolik lidí "přemýšlí"...jo to mi připomnělo že musím odepsat jednomu ownerovi, který mi psal radostný email, že nováček jako já, pochopil jeho uchycení kešky, kde řada zkušených lidí vyhořela...pro info o jakou jde zapeklitost, tak tam byl prohozený systém uchycení "magnet"...magnetická nebyla keška ale místečko na zábradlí..když se to dalo o kus dal, magnetický efekt zmizel a tím to začalo :D presování kešky do zábradlí apod:)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#784 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 20:28

prazskychytrak napsal/a:
google? nebo jiné vysvětlení?:D

To máš jednoduchý, mám ji odlovenou a tuhle formulaci z listingu si pamatuju - ta je naprosto špičková. ;)
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#785 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 20:32

malaveverka napsal/a:

prazskychytrak napsal/a:

To máš jednoduchý, mám ji odlovenou a tuhle formulaci z listingu si pamatuju - ta je naprosto špičková. ;)

docela slušný místečko že? :D mudl kam se podíváš :D ale trocha divadelního umu a nikdo ani neví že tam někdo byl :D sranda byla že jsem u ní potkal i jiného kačera a ten tam prý notnou dobu stál a nevěděl jak ji vrátit, tak jsem převzal to břemeno :D
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
pepikov.cz

#786 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 20:57

malaveverka napsal/a:

prazskychytrak napsal/a:

Přesně, taky se mi ta hláška v listingu líbila:D:D:D Dobře nám tak:D:D:D a basta...
  • 0

#787 o.filip

o.filip

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 21:43

Za pár dní jedu do Přemyšlu, což je město o 70 tisících obyvatelích. Je tam jedna cache, která opravdu stojí za to GC2T32X. Já vím, že jedou Opencaching, ale stejně ....
  • 0

#788 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2012 - 22:10

o.filip napsal/a:
Za pár dní jedu do Přemyšlu, což je město o 70 tisících obyvatelích. Je tam jedna cache, která opravdu stojí za to GC2T32X. Já vím, že jedou Opencaching, ale stejně ....

No tak třeba dáš FTF:D:D:D:D
  • 0

#789 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 7:10

prazskychytrak napsal/a:
Zrovna dneska jsem byl u kešky kde bylo v listingu:
Krabicka mela pekné madlo aby šla dobre otevírat. Jste ho ukradli tak si lámejte nehty. Dobre vám tak.
Naštěstí jí předemnou vylovil jiný kačer:)

Owner této keše umí psát velmi arogantní duchaplnosti.
Např.:

"Kontrola stavu. Vložen logbook a tužky za ty které jste ukradli."

Jaké "ukradli"? Já nic neukradl, naopak do svých i cizích kešek sypu tužky horem dolem. Tak proč mne obviňuje, sakra?

Nebo:

"Nechali jste si jí ukrást."

No když dá kešku do centra Prahy před vchod do divadla, do míst, kde GPSky vykazují přesnost +/- 30 metrů a nenapíše ani hint, tak ať se nediví, že to tam kačeři oblézají jak mouchy hov...
  • 0

#790 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 12:16

BBBubak napsal/a:

Myškin napsal/a:
(...)
B) narvu ho tam hlava nehlava, aby ho kolegové po mě musely dolovat nožem, propiskou, pinzetou či kolibříkem a tím ho poškodit. Krabičku vrátim na špatné místo a ještě se do logu zmůžu jen na díky.

Ano, vetsina odpovedi bude B).
Mel jsem kesku v uzke dire, ktera mela takove chytatko, aby se dala pekne vyndat. Jak byste si tipli, ze prinejmensim nadpolovicni vetsina nalezcu (soude podle nekolika kontrol a predevsim podle logu nestastnych nasledovniku tech "chytrejsich" lovcu) vracela krabku do ukrytu? Ano, samozrejme chytatkem dovnitr.
Problemy skoncily az tim, ze jsem pridelal chytatko i z druhe strany (zkratka to cele byla moje chyba, kdyz jsem si naivne myslel, ze by snad stacilo jen jedno, protoze ukryt ma taky jen jeden vstupni otvor).

...tohle zase me pripomina moji velkolepou :-) kesku, co jsem pripravil v Chorvatsku, aby tam taky byla poradna krabka - rozumej, ne jenom pidi krabicka pod kamenem. Pripravil jsem nekolika-litrovou bednu, kterou jsem zapustil do zeme. Udelal viko polepene kamenama, aby to melo nejakou kulturu a dovnitr dal cca 2 litrovou krabici = kesku, ktera se tak snadno vyndala.

Prvni nalezce ze Slovinska celou velkou krabici vyrval ze zeme, aby ji pak nechal na povrchu a castecne ji obklopil mohylou z kameni. Uz jenom jako bonus mi pak ukradl k te prilezitosti koupeny pekny geocoin. Kdyz uz jsem ho dlouho masiroval, ze to neni spravne, virtualne ho vlozil do jine krabky, abych dal pokoj, ze se coin ztratil... :-)

... i tak mi ale krabice dela porad radost. Navic dobre trekuje navstevnost kaceru u more v Chorvatsku.
  • 0

#791 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 12:30

BBBubak napsal/a:
...
Problemy skoncily az tim, ze jsem pridelal chytatko i z druhe strany (zkratka to cele byla moje chyba, kdyz jsem si naivne myslel, ze by snad stacilo jen jedno, protoze ukryt ma taky jen jeden vstupni otvor).

Ano, já trulant přilepil magnet jen na jednu stranu filmovky. Když ji kačeři na železo přikládali špatnou stanou, tak ji občas sfoukl vítr na chodník a bylo po ní.
Až za nějaký čas jsem procitl a zjistil, že naše označení "homo sapiens" je trošku nadsazené a začal dělat schránku oboustranou.:)
  • 0

#792 platinka

platinka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 12:46

Achjo ... přijde vám normalní když si koupíte CWG, které následně dáta do keše. Někdo je sbírá, což je ok. Ale potom co ho to přestane bavit tak je strčí na aukro nebo něco podobné a začne to prodávat a vydělávat na tom? Mě to nepřijde moc normální. Má to být pro potěšení a ne aby z toho někdo těžil. Proč teda ten koho to už nebaví je nedá do nějaké keše a mohl by tak udělat radost nějakému dalšímu kačerovi. Opravdu tohle nechapu :-(
  • 0

#793 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 13:37

platinka napsal/a:
Achjo ... přijde vám normalní když si koupíte CWG, které následně dáta do keše. Někdo je sbírá, což je ok. Ale potom co ho to přestane bavit tak je strčí na aukro nebo něco podobné a začne to prodávat a vydělávat na tom?

Mě to nepřijde moc normální. Má to být pro potěšení a ne aby z toho někdo těžil.
Proč teda ten koho to už nebaví je nedá do nějaké keše a mohl by tak udělat radost nějakému dalšímu kačerovi.
Opravdu tohle nechapu :-(

Když vznikne poptávka...
  • 0

#794 BBBubak

BBBubak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 13:40

platinka napsal/a:

Docela bych to chapal u nekoho, kdo sbirku vytvori tak, ze si nejdriv poridi vlastni - osobni CWG (za sve penize, samozrejme) a pak je postupne meni za kousky, ktere najde v keskach. Pokud pak nabidne svou sbirku k prodeji, v podstate jde jen o to, aby se mu vratily naklady, ktere predtim vlozil do porizeni sady svych vlastnich CWG.

Nedelam si ale zadne iluze... jiste je i dost takovych, kteri sbirku vytvori ciste jen sberem kolecek po keskach, takze pri prodeji se pak dostavaji do plusu (de facto na naklady nekoho jineho).

Jsou ale i mnohem osklivejsi pripady toho, jak se da do gc michat snaha se nejak obohatit...
  • 0

#795 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 13:52

Hamaci napsal/a:
Když vznikne poptávka...

Přesně tak, dokud to bude někdo kupovat, navíc za bůh ví jakou vyšroubovanou cenu, tak se vždycky najde prodejce. :-(
  • 0

#796 stanny_Tigo

stanny_Tigo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 14:01

platinka napsal/a:
Achjo ... přijde vám normalní když si koupíte CWG, které následně dáta do keše. Někdo je sbírá, což je ok. Ale potom co ho to přestane bavit tak je strčí na aukro nebo něco podobné a začne to prodávat a vydělávat na tom?

Ano, přijde mi to naprosto normální. CWG je obyčejný předmět na výměnu, za předpokladu, že ta CWG poctivě vyměnil v keších či jinde, není jediný důvod mít proti prodeji rušené sbírky námitek.
  • 0

#797 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 14:19

Asi s CWG skončím a už si další nepřiobjednám, když s nimi má tolik kačerů problém. To by ale stávající zase stouply na ceně, protože jich bylo jen 2x100 ks. Tož babo raď.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#798 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 14:37

Co se týče CWG tak se ani nedivim že se objevuje tolik lidí, který prostě přijdou ke kešce a všechny CWG vykradou, když člověk vidí za kolik se prodává 50kusů...to je to pak hezkej byznys...docela se divim i těm co to za takový prachy kupujou...někde bych opravdu udělal nějakou historii cwg jako je tomu u TB, aby se vidělo, kdo si je navyměňoval opravdu poctivě. Já dneska v jedné kešce CWG viděl, ale neměl jsem samozřejmě na výměnu tak jsem ho tam nechal. Když někdo zkoupí několik sbírek, to se to pak machruje jakou má sbírku. Tohle je fakt škoda že se jinak hezký nápad CWG takhle zvrhnul.
  • 0

pepikov.cz

#799 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 14:59

Hezká nová keška se zajímavým listingem:D http://www.geocachin...aspx?wp=GC3G3Y1
  • 0

pepikov.cz

#800 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 15:17

prazskychytrak napsal/a:
Hezká nová keška se zajímavým listingem:D http://www.geocachin...aspx?wp=GC3G3Y1

o čem bude listing, až stromi odkvetou? O krásných voňavých plodech, či nádherném zbarvení listů v nízkém podzimním slunci?
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama