Geodepresivní koutek
Publikováno 29 duben 2012 - 18:05
Publikováno 29 duben 2012 - 20:16
Publikováno 29 duben 2012 - 21:50
Romane, buď rád. Jestli se chceš tlačit v davu, zajdi do supermarketu. Já v lese hledám klid od davů, reklam, betonu a asfaltu a i tak občas uskakuju před autem asi dřevařů :@. Jen si představ, že by půlka obyvatel HK vyrazila na nedělní procházku do blízkého a poměrně rozlehlého lesa....! Jen to ne!Roman_Jaromer napsal/a:
Tak jsem včera jel na jedn....
Publikováno 29 duben 2012 - 22:28
vsa napsal/a:
Romane, buď rád. Jestli se chceš tlačit v davu, zajdi do supermarketu. Já v lese hledám klid od davů, reklam, betonu a asfaltu a i tak občas uskakuju před autem asi dřevařů :@. Jen si představ, že by půlka obyvatel HK vyrazila na nedělní procházku do blízkého a poměrně rozlehlého lesa....! Jen to ne!Roman_Jaromer napsal/a:
Tak jsem včera jel na jedn....
No, samozřejmě, davy nemám rád, proto taky nechodím do Novohradeckých lesů, tam těch lidí je až moc. Ale zase úplně samotnému mi bývá až skoro smutno... Asi to bylo tím, že jsem musel vyrazit úplně sám a přece jen raději vyrazím i do přírody s někým a na svých cestách i někoho sem tam potkám...
#865 Guest__*
Publikováno 30 duben 2012 - 1:28
Publikováno 30 duben 2012 - 5:28
wetu napsal/a:
Navic typický český člověk pře devátou z domu nevyjde a s úderem 16 zase spěchá aby mu něco v bedně neušlo. Wetu
Zkrátil bych to na typický Evropan a Severoameričan.
Publikováno 30 duben 2012 - 6:04
Publikováno 30 duben 2012 - 9:08
kapsa napsal/a:
Me to naopak vyhovuje, jen at si vsichni pekne jedou do Chorvatska a nebo cuci doma na kisnu, to ticho v lese je pak primo lecivy ....
Přesně tak. My žijeme z lesa, televize z reklamy, na kterou taky někdo musí koukat :-)
Publikováno 30 duben 2012 - 9:22
wetu napsal/a:
Už spoustu let věřím svým snům. Přinášejí poselství. Když jsem byl malej kluk, zdál se mi sen. Tenkrát jsem nevěděl, co znamená, jen jsem se děsil, aby něco takového nepřišlo. Byl o virtualní realitě. Skupina turistu vyjela lanovkou na Sněžku, kde vstoupila do kruhové místnosti. Na stěny té místnosti se promítal film. Byl o tom, co je vidět za zdí venku. Nikomu to nepřišlo divný. Jinak s Romanem souhlasím. Ubylo turistů. Navic typický český člověk pře devátou z domu nevyjde a s úderem 16 zase spěchá aby mu něco v bedně neušlo. Wetu
V arboretu na Hrubé skále pouští CHKO v Ičku film o krásách Českého ráje. Ale lanovka tam nejezdí :-(
Já byl o víkendu v Lednici, tam je to ještě extrémnější. Kolem zámku milion lidí, v zahradě, o dva keře dál, už byla pohoda.
Já tedy nemám trauma z toho, že jsou místa, kde je svatej klid :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 30 duben 2012 - 9:24
No já nevím, včera jsem byl v lese a i když jsem byl více jak 1km vzdušnou čarou od nejbližší silnice, tak místo zpěvu ptáků jsem slyšel řev motorek. A to moc léčivé nebylo.kapsa napsal/a:
...to ticho v lese je pak primo lecivy ....
Publikováno 30 duben 2012 - 9:51
kolombo napsal/a:
Já tedy nemám trauma z toho, že jsou místa, kde je svatej klid :-)
Mně nevadí klid, já ho mám naopak rád,
ale občas mi je trochu líto, když si uvědomím, o co ti lidé přicházejí, když jsou ochotní jít max. do nějakého takového infocentra se kouknout na nějakou obrazovku, jak to vypadá v přírodě, protože nejsou schopni se sebrat a jít pět kilometrů pěšky nebo ujet 20 km na kole...
A možná mi také chybí někdo s kým bych se o ty krásy mohl podělit, když jsem na té cestě sám :-)
Publikováno 30 duben 2012 - 10:31
Copak, sovic nemohl?Roman_Jaromer napsal/a:
... A možná mi také chybí někdo s kým bych se o ty krásy mohl podělit, když jsem na té cestě sám :-)
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 30 duben 2012 - 11:39
Publikováno 01 květen 2012 - 17:16
Publikováno 01 květen 2012 - 18:39
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 01 květen 2012 - 21:17
http://www.geocachin...46-0a2b232b1a29prazskychytrak napsal/a:
Mozna by nebyl od veci zebricek kaceru podle delky logu:-D zebricek bodiku jak se zda rade lidem zatemnil mozek ze nevi co se jim prihodio apod:-)ja si treba zatim udrzuju prumer slusnej a problem mi to vubec nedela:)
tomu říkám deprese, když owner musí číst tohle....
viz log z 12/11/2012 .. 2202 nalezených, žádnou založenou a napíše pouze "Není kam psát----", ani to obyčejné "děkuju" ta "píp"
nezvládne.
Publikováno 01 květen 2012 - 21:37
rozhodně protestuji!prazskychytrak napsal/a:
Mozna by nebyl od veci zebricek kaceru podle delky logu...
Nemám zájem, aby mi do mailu chodily megabajtové logy typu
Maecenas at elementum turpis. Morbi tempus tempus urna nec porttitor. Duis dui nulla, imperdiet vitae gravida ac, porta vel felis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Ut feugiat dictum placerat. Fusce leo ante, commodo sit amet commodo non, adipiscing nec neque. Cras iaculis vestibulum neque sed interdum. Sed sed ultricies metus. Ut malesuada sapien in ipsum volutpat porta vitae quis nulla. Maecenas ultrices pellentesque nulla, sed condimentum sem lacinia et. Quisque eget libero arcu.
Phasellus feugiat quam eget est vulputate quis semper quam euismod. Nam sagittis, magna nec molestie molestie, tortor magna scelerisque ipsum, quis adipiscing justo augue nec nisl. Sed vel odio metus, nec vehicula velit. Nullam rhoncus congue porta. Praesent lobortis accumsan sem, id facilisis felis aliquam a. Curabitur sed arcu massa, ac ultricies nisl. Vivamus mi massa, malesuada eget tincidunt sed, congue sit amet orci. Suspendisse mauris dui, laoreet a tincidunt et, consectetur sit amet diam. Mauris faucibus sodales dui, ac accumsan ipsum semper nec. Suspendisse at nunc leo. Aliquam erat volutpat. Proin sagittis, nibh in iaculis ultrices, metus diam pharetra magna, nec adipiscing risus tellus id tellus. Nam molestie tellus vel lectus porttitor blandit.
Etiam fringilla, massa et convallis auctor, justo leo molestie felis, sit amet egestas massa magna pharetra massa. Maecenas luctus venenatis elementum. Nullam sit amet magna vel ipsum porta convallis. Nulla condimentum lorem in augue rutrum vitae porttitor libero scelerisque. Suspendisse gravida sagittis facilisis. Fusce placerat porttitor posuere. In hac habitasse platea dictumst. Aenean massa risus, consequat sed varius in, feugiat vel leo. Cras pulvinar, lorem sit amet sagittis laoreet, nunc urna tempus orci, in cursus felis dolor nec leo. Sed convallis sem ultricies massa fringilla hendrerit. Praesent sed lorem quis nisi vehicula fringilla vel id felis. Nullam congue nunc ut sapien interdum non commodo nisi sagittis. Morbi eu sem a ligula suscipit adipiscing et non mauris. Mauris ornare, libero vel accumsan viverra, augue ipsum accumsan arcu, id dapibus velit nisl et velit. Nam lobortis sagittis leo, eu faucibus nibh pretium non. Vivamus eget nunc erat.
Quisque placerat luctus leo ac egestas. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Cras pellentesque porttitor elementum. Duis lectus velit, congue at pretium eu, rhoncus vitae sem. Morbi quis justo at diam rutrum venenatis sit amet ac nisi. Morbi auctor, neque id commodo varius, enim leo viverra diam, vitae luctus sem arcu mattis augue. Pellentesque sollicitudin ligula quis lacus placerat vitae molestie velit condimentum. Fusce ac mi turpis. Integer sodales dolor auctor enim facilisis placerat. In hac habitasse platea dictumst. Sed ultricies auctor consectetur.
Proin posuere, ligula eget pellentesque aliquam, dui ipsum scelerisque eros, eu porta est tortor sit amet leo. Aliquam mattis suscipit erat pulvinar fermentum. Aliquam vitae nunc neque. Pellentesque lacus risus, cursus ac varius ut, lacinia sed dolor. Phasellus porta adipiscing turpis vel elementum. In a tortor leo. Suspendisse potenti....
etc. etc. etc.
....
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 01 květen 2012 - 21:52
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 01 květen 2012 - 21:58
Tam přece ale vůbec nejde o datový limity... Základní problém je ten, že na klávesnici telefonu se blbě píšou delší texty.prazskychytrak napsal/a:
Tak si budeme muset pockat az mobilni operatori zvysi jejich zpropadeny limity:-D
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů