Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#881 Ivank

Ivank

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 23:01

Takovýto "log" mažu! Líbí, nelíbí, pravidla, nepravidla, pokud kačerovi nestojím ani za půl slova, mažu. :@
  • 0
1.

#882 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 12:09

mě spíš dostávají logy typu : odloveno spolu s bla bla bla, vlezl tam jen kačar A, sice jsem jsem keš ani neviděl ale mám FTF :-( to už ty hony za body jsou fakt tak daleko? neřeknu když přijde na místo víc kačerů, všichni hledají a najde jen pochopitelně jen jeden, ale když je to nějaká T4 - T5, vyleze tam jeden a všichni "našli" GC2YXC1 asi si najdu taky nějakého lezce, co mě zapíše na nějakou T5, ani ji nemusím vidět a třeba ani vylézat z auta.. i když proč tam jezdit, vyjde to nastejno... neee dělám si srandu. každou keš co mám FI jsem měl v ruce...
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#883 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 12:13

dachmh napsal/a:
Když jsme u toho, mě stejně nejvíc dostal TENHLE log??? :D:D:D

mohl logovat z mobilu, nebo je prostě línej
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#884 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 12:15

To je sice hezkej povzdech, ale ownera nijak neubude a když to bereš do důsledku tak tím že tam leze jen jeden se ušetří ten strom ;) Takže ať si každej loví jak chce, ochuzuje jen sám sebe.
  • 0

#885 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 12:43

Parkis napsal/a:
To je sice hezkej povzdech, ale ownera nijak neubude a když to bereš do důsledku tak tím že tam leze jen jeden se ušetří ten strom ;) Takže ať si každej loví jak chce, ochuzuje jen sám sebe.

nejde jen o strom, to bych ještě pochopil,i kdy mi to přijde ujety.. ale kanalovku?
  • 0

#886 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 12:45

CZECH.TIR napsal/a:
mě spíš dostávají logy typu : odloveno spolu s bla bla bla, vlezl tam jen kačar A, sice jsem jsem keš ani neviděl ale mám FTF :-( to už ty hony za body jsou fakt tak daleko? neřeknu když přijde na místo víc kačerů, všichni hledají a najde jen pochopitelně jen jeden, ale když je to nějaká T4 - T5, vyleze tam jeden a všichni "našli" GC2YXC1
asi si najdu taky nějakého lezce, co mě zapíše na nějakou T5, ani ji nemusím vidět a třeba ani vylézat z auta.. i když proč tam jezdit, vyjde to nastejno...
neee dělám si srandu. každou keš co mám FI jsem měl v ruce...

Taky mám několik T5, kdy byla finálka snesena dolů. Buď to bylo nedostatkem času, kdy si každý zkusil vylézt jen kousek, nebo situacemi, kdy někdo hlídá bagáž dole, případně jistí lezoucího.
  • 0

#887 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 20:47

Tak jsem dnes dočasně zastavil cache GC2JQMK. Čekal jsem že ji někdo vymudlí, chodívá tam spousta pejskařů, cyklistů, běžkařů. Ale že na ni spadne vrtulník, jsem nečekal. Za pár dní uvidím, kam se trefil.
  • 0

#888 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 20:53

jeste ze tam nebyl zrovna nejaky kačer....
  • 0

#889 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 21:16

Smrk napsal/a:

CZECH.TIR napsal/a:
mě spíš dostávají logy typu : odloveno spolu s bla bla bla, vlezl tam jen kačar A, sice jsem jsem keš ani neviděl ale mám FTF :-( to už ty hony za body jsou fakt tak daleko? neřeknu když přijde na místo víc kačerů, všichni hledají a najde jen pochopitelně jen jeden, ale když je to nějaká T4 - T5, vyleze tam jeden a všichni "našli" GC2YXC1
asi si najdu taky nějakého lezce, co mě zapíše na nějakou T5, ani ji nemusím vidět a třeba ani vylézat z auta.. i když proč tam jezdit, vyjde to nastejno...
neee dělám si srandu. každou keš co mám FI jsem měl v ruce...

Taky mám několik T5, kdy byla finálka snesena dolů. Buď to bylo nedostatkem času, kdy si každý zkusil vylézt jen kousek, nebo situacemi, kdy někdo hlídá bagáž dole, případně jistí lezoucího.

Dcera zas má zalogovanou T5, kam sama nevylezla - neměli jsme k dispozici dostatečně malej sedák, tak si vyjumarovala do tří metrů a pak jsem ji hnala dolů. Jinak by to dala v pohodě...
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#890 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 21:17

HloupyHonzaCZ napsal/a:

Taková sranda to není. Ti dva vevnitř to nepřežili.
  • 0

#891 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 21:21

mpik napsal/a:

HloupyHonzaCZ napsal/a:

Taková sranda to není. Ti dva vevnitř to nepřežili.

Já to vím. Já to nemyslel jako srandu... já to myslel vážně! Z takovýchto vecí si srandu nikdy nedelám...
  • 0

#892 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 21:36

Ivank napsal/a:
Takovýto "log" mažu! Líbí, nelíbí, pravidla, nepravidla, pokud kačerovi nestojím ani za půl slova, mažu. :@

Já nemažu, ale i tak, nepřej si to vidět :D. Přišel mi k jedné moji kešce log obsahující pouhou tečku. Autorovi logu jsem napal následující:
Prosím te o dukaz, že jsi vskutku keš našel. Preci jen, log obsahující pouhou tecku je dost vzácný, a vetšinou to svedcí o tom, že dotycný na míste nebyl. Obzvlášt u žádné mysterky jsem takový log ješte nikdy nevidel, a co já vím, ostatní takové logy rovnou mažou, protože je jasné že kdo luštil a vskutku lovil, nelogoval by pouhou teckou. Díky
Tak jsem čekal reakci typu "keš je umítěna tam a tam" nebo "loguji jen narychlo, pak to zedituju", aspoň tak nějak bych na tento e-mail zareagoval já.
Ovšem odpověď mě vážně dostala. Z ní jen výcuc:
Naschvál jsem nejprve napsal co nejkratší a neutrální log, protože jsem se zase nechtel hádat s mým "oblíbeným" autorem. Kacer, kterého si vážím, mi totiž nekolikrát kladl na srdce "at se s tím **** nehádám, že za to ten **** nestojí.
Jenže chlapec mi zacal vyhrožovat, že mi ten log smaže, pokud nenapíšu víc !!!???!!!. Jak typické! Podle jakých pravidel? Jakým právem? Proc? Co si to vubec dovoluješ ty ****?

• 0

#893 Guest__*

Guest__*
  • Guests

Publikováno 15 květen 2012 - 6:06

Co mě zamrzelo je, že nejen nováčci, ale zkušení owneři, pořadatelé spousty eventů a velmi uspěšných eventů, dokonce jeden člen ČAGeo nejsou schopni odpovědět bežnemu ownerovi jednoho vesnického eventu ani cárkou na dík za inspiraci pozvaní na představení jeho eventu formou filmu a hry. Nemám v tomto případě šanci nic smazat , ani bych ji nevzužil. Prostě jen mě to mrzí. Teší mě alespoň, že si jejich inspiraci učastníci GeoBrodwey eventu užili. Takže ještě jednou dík za inspiraci a skoda ze jste tu s námí alespoň chvilku nebo virtuálně nebyli. Wetu
  • 0

#894 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 10:31

Ach jo, tak nám někdo ukradl krabičku.. :( A to tam nebyla ani měsíc... :(:(
  • 0

#895 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2012 - 17:59

Tiskar94 napsal/a:

Ivank napsal/a:

Já nemažu, ale i tak, nepřej si to vidět :D. Přišel mi k jedné moji kešce log obsahující pouhou tečku. Autorovi logu jsem napal následující:
Prosím te o dukaz, že jsi vskutku keš našel. Preci jen, log obsahující pouhou tecku je dost vzácný, a vetšinou to svedcí o tom, že dotycný na míste nebyl. Obzvlášt u žádné mysterky jsem takový log ješte nikdy nevidel, a co já vím, ostatní takové logy rovnou mažou, protože je jasné že kdo luštil a vskutku lovil, nelogoval by pouhou teckou. Díky
Tak jsem čekal reakci typu "keš je umítěna tam a tam" nebo "loguji jen narychlo, pak to zedituju", aspoň tak nějak bych na tento e-mail zareagoval já.
Ovšem odpověď mě vážně dostala. Z ní jen výcuc:
Naschvál jsem nejprve napsal co nejkratší a neutrální log, protože jsem se zase nechtel hádat s mým "oblíbeným" autorem. Kacer, kterého si vážím, mi totiž nekolikrát kladl na srdce "at se s tím **** nehádám, že za to ten **** nestojí.
Jenže chlapec mi zacal vyhrožovat, že mi ten log smaže, pokud nenapíšu víc !!!???!!!. Jak typické! Podle jakých pravidel? Jakým právem? Proc? Co si to vubec dovoluješ ty ****?

Já nemažu, ale i tak, nepřej si to vidět :D
Vím, že ses už maličko srovnal, ale jen tak pro osvěžení paměti. Ony ty mlýny fakt melou pomalu, ale jistě :D
JEN SI POČTI...
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#896 comparare

comparare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2012 - 8:41

Ta sedla :D
  • 0
vylezu všechno,ale nevim za jak dlouho

#897 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2012 - 9:03

vychovna:-D
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#898 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2012 - 9:32

Já jen doufám, že Tiskař, zcela dle definice páně Werichově, zůstane i starý blbec. Neboť pokud by rozum chyt, jak Dachu snad naznačuješ, musel by se sám se sebou rozvíst :D :D
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#899 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2012 - 5:33

Včera jsem byl na Vlečce na Orlík a u jedné z keší jsem se nestačil divit. Je schovaná u břízy a ta bříza je celá popsaná a porazítkovaná. LucyLargo, G3orgig, MikycTeam, MikroTeam a další. Kdysi se tady řešily porazítkované značky, ale tohle už je moc.
  • 0

#900 e.lisabeth

e.lisabeth

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2012 - 7:30

Smrk napsal/a:
Včera jsem byl na Vlečce na Orlík a u jedné z keší jsem se nestačil divit. Je schovaná u břízy a ta bříza je celá popsaná a porazítkovaná. LucyLargo, G3orgig, MikycTeam, MikroTeam a další. Kdysi se tady řešily porazítkované značky, ale tohle už je moc.

K tejhle kešce jsem se v logu k ní taky vyjádřila...lidi jsou prostě prasata, příroda - nepříroda.:(
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama