Geodepresivní koutek
Publikováno 01 květen 2012 - 23:01
Publikováno 11 květen 2012 - 12:09
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 11 květen 2012 - 12:13
mohl logovat z mobilu, nebo je prostě línejdachmh napsal/a:
Když jsme u toho, mě stejně nejvíc dostal TENHLE log??? :D:D
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 11 květen 2012 - 12:15
Publikováno 11 květen 2012 - 12:43
nejde jen o strom, to bych ještě pochopil,i kdy mi to přijde ujety.. ale kanalovku?Parkis napsal/a:
To je sice hezkej povzdech, ale ownera nijak neubude a když to bereš do důsledku tak tím že tam leze jen jeden se ušetří ten strom Takže ať si každej loví jak chce, ochuzuje jen sám sebe.
Publikováno 11 květen 2012 - 12:45
CZECH.TIR napsal/a:
mě spíš dostávají logy typu : odloveno spolu s bla bla bla, vlezl tam jen kačar A, sice jsem jsem keš ani neviděl ale mám FTF :-( to už ty hony za body jsou fakt tak daleko? neřeknu když přijde na místo víc kačerů, všichni hledají a najde jen pochopitelně jen jeden, ale když je to nějaká T4 - T5, vyleze tam jeden a všichni "našli" GC2YXC1
asi si najdu taky nějakého lezce, co mě zapíše na nějakou T5, ani ji nemusím vidět a třeba ani vylézat z auta.. i když proč tam jezdit, vyjde to nastejno...
neee dělám si srandu. každou keš co mám FI jsem měl v ruce...
Taky mám několik T5, kdy byla finálka snesena dolů. Buď to bylo nedostatkem času, kdy si každý zkusil vylézt jen kousek, nebo situacemi, kdy někdo hlídá bagáž dole, případně jistí lezoucího.
Publikováno 14 květen 2012 - 21:16
Dcera zas má zalogovanou T5, kam sama nevylezla - neměli jsme k dispozici dostatečně malej sedák, tak si vyjumarovala do tří metrů a pak jsem ji hnala dolů. Jinak by to dala v pohodě...Smrk napsal/a:
CZECH.TIR napsal/a:
mě spíš dostávají logy typu : odloveno spolu s bla bla bla, vlezl tam jen kačar A, sice jsem jsem keš ani neviděl ale mám FTF :-( to už ty hony za body jsou fakt tak daleko? neřeknu když přijde na místo víc kačerů, všichni hledají a najde jen pochopitelně jen jeden, ale když je to nějaká T4 - T5, vyleze tam jeden a všichni "našli" GC2YXC1
asi si najdu taky nějakého lezce, co mě zapíše na nějakou T5, ani ji nemusím vidět a třeba ani vylézat z auta.. i když proč tam jezdit, vyjde to nastejno...
neee dělám si srandu. každou keš co mám FI jsem měl v ruce...
Taky mám několik T5, kdy byla finálka snesena dolů. Buď to bylo nedostatkem času, kdy si každý zkusil vylézt jen kousek, nebo situacemi, kdy někdo hlídá bagáž dole, případně jistí lezoucího.
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 14 květen 2012 - 21:17
Taková sranda to není. Ti dva vevnitř to nepřežili.HloupyHonzaCZ napsal/a:
jeste ze tam nebyl zrovna nejaky kačer....
Publikováno 14 květen 2012 - 21:21
mpik napsal/a:
Taková sranda to není. Ti dva vevnitř to nepřežili.HloupyHonzaCZ napsal/a:
jeste ze tam nebyl zrovna nejaky kačer....
Já to vím. Já to nemyslel jako srandu... já to myslel vážně! Z takovýchto vecí si srandu nikdy nedelám...
Publikováno 14 květen 2012 - 21:36
Ivank napsal/a:
Takovýto "log" mažu! Líbí, nelíbí, pravidla, nepravidla, pokud kačerovi nestojím ani za půl slova, mažu. :@
Já nemažu, ale i tak, nepřej si to vidět . Přišel mi k jedné moji kešce log obsahující pouhou tečku. Autorovi logu jsem napal následující:
Prosím te o dukaz, že jsi vskutku keš našel. Preci jen, log obsahující pouhou tecku je dost vzácný, a vetšinou to svedcí o tom, že dotycný na míste nebyl. Obzvlášt u žádné mysterky jsem takový log ješte nikdy nevidel, a co já vím, ostatní takové logy rovnou mažou, protože je jasné že kdo luštil a vskutku lovil, nelogoval by pouhou teckou. Díky
Tak jsem čekal reakci typu "keš je umítěna tam a tam" nebo "loguji jen narychlo, pak to zedituju", aspoň tak nějak bych na tento e-mail zareagoval já.
Ovšem odpověď mě vážně dostala. Z ní jen výcuc:
Naschvál jsem nejprve napsal co nejkratší a neutrální log, protože jsem se zase nechtel hádat s mým "oblíbeným" autorem. Kacer, kterého si vážím, mi totiž nekolikrát kladl na srdce "at se s tím **** nehádám, že za to ten **** nestojí.
Jenže chlapec mi zacal vyhrožovat, že mi ten log smaže, pokud nenapíšu víc !!!???!!!. Jak typické! Podle jakých pravidel? Jakým právem? Proc? Co si to vubec dovoluješ ty ****?
#893 Guest__*
Publikováno 15 květen 2012 - 6:06
Publikováno 18 květen 2012 - 10:31
Publikováno 18 květen 2012 - 17:59
Já nemažu, ale i tak, nepřej si to vidětTiskar94 napsal/a:
Ivank napsal/a:
Takovýto "log" mažu! Líbí, nelíbí, pravidla, nepravidla, pokud kačerovi nestojím ani za půl slova, mažu. :@
Já nemažu, ale i tak, nepřej si to vidět . Přišel mi k jedné moji kešce log obsahující pouhou tečku. Autorovi logu jsem napal následující:
Prosím te o dukaz, že jsi vskutku keš našel. Preci jen, log obsahující pouhou tecku je dost vzácný, a vetšinou to svedcí o tom, že dotycný na míste nebyl. Obzvlášt u žádné mysterky jsem takový log ješte nikdy nevidel, a co já vím, ostatní takové logy rovnou mažou, protože je jasné že kdo luštil a vskutku lovil, nelogoval by pouhou teckou. Díky
Tak jsem čekal reakci typu "keš je umítěna tam a tam" nebo "loguji jen narychlo, pak to zedituju", aspoň tak nějak bych na tento e-mail zareagoval já.
Ovšem odpověď mě vážně dostala. Z ní jen výcuc:
Naschvál jsem nejprve napsal co nejkratší a neutrální log, protože jsem se zase nechtel hádat s mým "oblíbeným" autorem. Kacer, kterého si vážím, mi totiž nekolikrát kladl na srdce "at se s tím **** nehádám, že za to ten **** nestojí.
Jenže chlapec mi zacal vyhrožovat, že mi ten log smaže, pokud nenapíšu víc !!!???!!!. Jak typické! Podle jakých pravidel? Jakým právem? Proc? Co si to vubec dovoluješ ty ****?
Vím, že ses už maličko srovnal, ale jen tak pro osvěžení paměti. Ony ty mlýny fakt melou pomalu, ale jistě
JEN SI POČTI...
Publikováno 19 květen 2012 - 9:03
Publikováno 19 květen 2012 - 9:32
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 28 květen 2012 - 5:33
Publikováno 28 květen 2012 - 7:30
Smrk napsal/a:
Včera jsem byl na Vlečce na Orlík a u jedné z keší jsem se nestačil divit. Je schovaná u břízy a ta bříza je celá popsaná a porazítkovaná. LucyLargo, G3orgig, MikycTeam, MikroTeam a další. Kdysi se tady řešily porazítkované značky, ale tohle už je moc.
K tejhle kešce jsem se v logu k ní taky vyjádřila...lidi jsou prostě prasata, příroda - nepříroda.
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů