Tiskar94 napsal/a:
Já nemažu, ale i tak, nepřej si to vidět . Přišel mi k jedné moji kešce log obsahující pouhou tečku. Autorovi logu jsem napal následující:
Prosím te o dukaz, že jsi vskutku keš našel. (...)
Tak jsem čekal reakci typu "keš je umítěna tam a tam" nebo "loguji jen narychlo, pak to zedituju", aspoň tak nějak bych na tento e-mail zareagoval já.
Ovšem odpověď mě vážně dostala. Z ní jen výcuc:
**** (...) **** !!!???!!! **** !!!
Jo, tak přesně tenhle "." log mi přišel taky. Zjistil jsem, že o neznalého nováčka nejde, měl přes tři stovky nálezů - při bližším pohledu ale samé tradičky max 2/2. Rozhodl jsem se mu proto napsat, abych zjistil, co se mi tím snaží sdělit. Celý obsah mého e-mailu tomu expertovi zněl (cit.): "."
Druhý den mi od něj přišel zdvořilý dotaz, co se děje, že mu ode mě přišla zpráva, ale obsahovala pouhou tečku. Nerozuměl tomu, hrozně se divil a tipoval, že se někde stala chyba, která tu zprávu zkrouhla.
Odpověděl jsem mu, že to byla jen reakce na jeho log stejného obsahu a se zachováním veškerého dekóra jsem se zeptal, jaktože nerozumí vlastní zprávě a co jsem z ní tedy měl vydedukovat já. A že prosím, aby svůj log změnil tak, aby měl nějakou vypovídací hodnotu; třeba dvě holé věty: líbilo - nelíbilo - proč. Ať se potěším nebo poučím a případně můžu věci napravit.
V odpověď mi, mimo řádky vulgarit, přišlo, že mi nechtěl psát, jak hnusná a o ničem ta moje keš je. Načež svůj tečkový log změnil v hystericky ironickou pochvalu, ze které mimo jiné vyplynulo, že listing nečetl ani dodatečně a nemá šajna, proč tam ta keš je - proč jsem ho tam tou krabičkou poslal - proč tam vůbec chodil.
Jsou takoví raplové, kteří se urazí i vlastními "slovy", ale je jich naštěstí menšina, pár do roka... ti mi tu hru nezkazí!
(čili vlastně ještě připojuji omluvu za optimistický off-topic
)