Geodepresivní koutek
Publikováno 10 July 2012 - 11:15
Publikováno 10 July 2012 - 11:42
davidb11 napsal/a:
Během 4 dnů jsme na Slovensku, především v Tatrách, našli 15 kešek. Ale v žádné nebyl ani jeden jediný TB nebo GC. Tak jsem se těšil,že některý posunu k nám, nebo mi aspoň rozšíří statistiky. Ale kde nic,tu nic.
Já loni na Slovensku (Slovenský ráj, Spiš, Gemer) našel čtyřicet keší a coin byl až v té úplně poslední. Tak jsem ho vzal do Prahy... byl z Prahy a v první zahraniční keši :-)
Publikováno 10 July 2012 - 11:46
kapsa napsal/a:
V podstate souhlas ale videl bych tam i dalsi, jine priciny - treba to, ze kesi je ted mnohem vic a taky to, ze dnes spoustu kaceru zajimaji uz jen body a na vsechno ostatni vice ci mene kaslou ....pes13 napsal/a: S těmi nálezy GC a TB je to celkem logické. V poslední době najdu GC tak v každé 50-té kešce. Když jsem začínal, bylo to cca v každé 5-té. Souvisí to s tím, že dříve bylo celkem jednoduché vystopovat, kdo mohl coin ukrást, kačerů bylo málo. Při dnešní frekvenci návštěv to je skoro nemožné. Spousta lidí proto už coiny neposílá, jejich počet vzhledem k počtu kačerů klesá. Daleko častěji najdu TB.
Zajímavé je, že někdy v únoru, kdy se moc neloví (naopak trackables se posílají dál s ohledem na neoficiální limit 14 dnů), jsem v jeden den navštívil 4 keše, z toho ve třech byl geocoin. A byly to kešky v Praze.
Já coin občas pošlu, ty tři stovky mě nevytrhnou. Nejvíc jich posílám po vánocích, kdy je najdu pod stromkem :-) Pak mě těší logy kolegů kačerů. A že se pak ztratí? S tím počítám, pořád mi ale stihne udělat víc radost, než kdybych je měl doma v šuplíku a pak je nosil v pytlíku na eventy, aby ostatní měli ikonky.
Publikováno 10 July 2012 - 14:03
GC a TB v kesich ted moc videt neni :o(
jo mam GC zbirku co taham po eventech,
ale i posilam ... letos sem poslala TB4PKYK a po 600km je zda se v ...
a ted sem poslala dva a B4FMFJ asi zmizel se da rict okamzite ...
ale jeste jim davam cas ..uz se mi GC ztratil v jizni koreii a po 4 mesich bez logu se nasel na taiwanu :oD
Publikováno 10 July 2012 - 14:08
Xork42 napsal/a:
...
ale i posilam ...
Počkej tři roky, až přestane být geocaching v kurzu a pak až s klidem můžeš sbírku poslat do světa :-)
Teď jsem si projížděl svoje aktivní i ztracené coiny a všimnul jsem si, že víc jak polovina nálezců nemá ani stovku keší. A když vidím, že po vložení coinu do keše je dalším nálezcem někdo s deseti nalezenými kešemi, vždycky mi zatrne...
Publikováno 10 July 2012 - 14:12
Publikováno 10 July 2012 - 14:16
mikelord napsal/a:
co je to coin?
casteji potkame uzovku, nebo zmii, nez coinika
Jo, zmije kradou nejvíc.
Publikováno 10 July 2012 - 14:26
Smrk napsal/a:
Xork42 napsal/a:
...
ale i posilam ...
Počkej tři roky, až přestane být geocaching v kurzu a pak až s klidem můžeš sbírku poslat do světa :-)
Teď jsem si projížděl svoje aktivní i ztracené coiny a všimnul jsem si, že víc jak polovina nálezců nemá ani stovku keší. A když vidím, že po vložení coinu do keše je dalším nálezcem někdo s deseti nalezenými kešemi, vždycky mi zatrne...
me uz trne ikdyz maji i 200 nalezu ...
poslano 21 GC, ztraceno 5 (a to bez tech 2 co ted je "pohresuju")
a dalsi 2 uz zas tak nejak chystam ze poslu ... asi sem blazen :oF
Publikováno 10 July 2012 - 14:30
Xork42 napsal/a:
poslano 21 GC, ztraceno 5 (a to bez tech 2 co ted je "pohresuju")
a dalsi 2 uz zas tak nejak chystam ze poslu ... asi sem blazen :oF
Neboj, nejsi blázen :-) Mám 22 coinů a ztracených je osm. Z toho samozřejmě dva podle mě nejhezčí (Karel IV. a svítící eventový 11-11-11). Plánuju, že si koupím takový ten obrovský coin za osm stovek a jsem zvědavý, jak dlouho bude putovat... Kdysi dávno jsem v keši našel sextant, taky vcelku drahý, a putuje dodnes.
Publikováno 10 July 2012 - 14:30
Taky ještě pořád občas nějakej pošlu a pár jsem jich i rozdal jako FTF odměnu a taky myslim, ze to za tech par korun stoji udelat dalsim radost a taky myslim, ze je to lepsi, nez je jen tahat po eventech (kde se stejně taky kradou) ....Smrk napsal/a: Já coin občas pošlu, ty tři stovky mě nevytrhnou. Nejvíc jich posílám po vánocích, kdy je najdu pod stromkem :-) Pak mě těší logy kolegů kačerů. A že se pak ztratí? S tím počítám, pořád mi ale stihne udělat víc radost, než kdybych je měl doma v šuplíku a pak je nosil v pytlíku na eventy, aby ostatní měli ikonky.
Publikováno 10 July 2012 - 14:32
Publikováno 10 July 2012 - 14:33
kapsa napsal/a:
Taky ještě pořád občas nějakej pošlu a pár jsem jich i rozdal jako FTF odměnu a taky myslim, ze to za tech par korun stoji udelat dalsim radost a taky myslim, ze je to lepsi, nez je jen tahat po eventech (kde se stejně taky kradou) ....Smrk napsal/a: Já coin občas pošlu, ty tři stovky mě nevytrhnou. Nejvíc jich posílám po vánocích, kdy je najdu pod stromkem :-) Pak mě těší logy kolegů kačerů. A že se pak ztratí? S tím počítám, pořád mi ale stihne udělat víc radost, než kdybych je měl doma v šuplíku a pak je nosil v pytlíku na eventy, aby ostatní měli ikonky.
Jsem rád, že v tom nejsem sám :-) Mám doma ještě jeden neaktivovaný coin z eventu 11-11-11 a chci ho dát pro FTF lovce, ale pořád nemám nápad na tu správnou keš.
Publikováno 10 July 2012 - 14:37
Publikováno 10 July 2012 - 14:43
Xork42 napsal/a:
Jsem rád, že v tom nejsem sám :-) Mám doma ještě jeden neaktivovaný coin z eventu 11-11-11 a chci ho dát pro FTF lovce, ale pořád nemám nápad na tu správnou keš.
nejsi, planuju to take, ale napad by byl, ale hledam misto ... bezpecne :oS
FTF odmena bude tato
Ten je parádní :-) Banjo5 bude mít radost :-) :-) :-) :-)
Publikováno 10 July 2012 - 15:38
[b]Xork42 napsal/a:
ale jeste jim davam cas ..uz se mi GC ztratil v jizni koreii a po 4 mesich bez logu se nasel na taiwanu :oD
mně se ztratil coin na Slovensku - tři lidi s nálezy "do třiceti" .......všem jsem psala, nikdo ho neviděl............
a po roce a půl se našel o 100 km dál taky na Slovensku
Tak jsem se s jedním šikulou domluvila, vyzvedla si ho tam... a pošlu ho zase znova tady u nás - až teď budu logovat 2000. nález uvidíme kam doputuje........
Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....
Publikováno 10 July 2012 - 16:42
Včera se narodil spasitel s 25 nálezy, který hodlá ukázat lidem pravý význam celosvětové hry zvané Geocaching.
http://www.geocachin...9c-41ec9aa0e84b
Dle prvonálezců se jedná o multinu gaučovku googlovku.:o:o
Publikováno 10 July 2012 - 16:57
A proč v geodepresivním koutku?LeeHill napsal/a:
Pozor, blíží se čas uzamknutí tohoto vlákna. :)
Včera se narodil spasitel s 25 nálezy, který hodlá ukázat lidem pravý význam celosvětové hry zvané Geocaching.
http://www.geocachin...9c-41ec9aa0e84b
Dle prvonálezců se jedná o multinu gaučovku googlovku.:o:o
Po nálezu dnešní nové tradičky v mém nejbližším okolí je to perla
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů