LeeHill napsal/a:
Pozor, blíží se čas uzamknutí tohoto vlákna. :)
Včera se narodil spasitel s 25 nálezy, který hodlá ukázat lidem pravý význam celosvětové hry zvané Geocaching...
Jj, není nad to udělat si výlet kvůli počítání šprušlí
Publikováno 10 July 2012 - 16:57
LeeHill napsal/a:
Včera se narodil spasitel s 25 nálezy, který hodlá ukázat lidem pravý význam celosvětové hry zvané Geocaching...
Publikováno 10 July 2012 - 17:34
Nález dnešní nové keše byl taky v křoví u dálnice. Kde jinde potká kačer přátele než v křoví?pes13 napsal/a:
A proč v geodepresivním koutku?LeeHill napsal/a:
Včera se narodil spasitel s 25 nálezy, který hodlá ukázat lidem pravý význam celosvětové hry zvané Geocaching.
http://www.geocachin...9c-41ec9aa0e84b
Dle prvonálezců se jedná o multinu gaučovku googlovku.:o:o
Po nálezu dnešní nové tradičky v mém nejbližším okolí je to perla
Publikováno 10 July 2012 - 18:15
LeeHill napsal/a:
Včera se narodil spasitel s 25 nálezy, který hodlá ukázat lidem pravý význam celosvětové hry zvané Geocaching.
Publikováno 10 July 2012 - 18:23
Anóóóó,to je ono, tak se líbíSmrk napsal/a:
Tak to je dobrý fór Takových pařezových multin jsou stovky, takže geocaching kráčí dobrou cestou.
Publikováno 10 July 2012 - 20:25
ssva napsal/a:
...(blející smajl)...proč tady není v nabídce?
Publikováno 10 July 2012 - 21:00
Publikováno 10 July 2012 - 21:24
LeeHill napsal/a:
No, třeba v Třebovicích kousek dál mají navíc i dva noční kluby s polskými děvčaty.
Publikováno 10 July 2012 - 21:25
Co je na tom geodepresívního???LeeHill napsal/a:
Publikováno 10 July 2012 - 21:32
Publikováno 10 July 2012 - 21:34
První odstavec. Chorobné sebevědomí.Hamaci napsal/a:
Připadá mi to jako běžná vesnická mírně vtipná multina.
Něco jsem přehlédl?
Publikováno 11 July 2012 - 6:06
Publikováno 11 July 2012 - 7:18
No tak to bude závada na tvém přijímači, když nechápeš vtip a lehkou ironii.LeeHill napsal/a:
První odstavec. Chorobné sebevědomí.Hamaci napsal/a:
Připadá mi to jako běžná vesnická mírně vtipná multina.
Něco jsem přehlédl?
Publikováno 11 July 2012 - 7:29
Presne tak, taky to vnimam jako docela dobrej for.Hamaci napsal/a: No tak to bude závada na tvém přijímači, když nechápeš vtip a lehkou ironii.
Publikováno 11 July 2012 - 12:06
Mám stejnou zkušenost.Pár coinů jsem koupil - dobrý, pár jsem jich dostal - výborný a pár jsem jich věnoval - suveréně nejlepší pocit.Pokaždé si u darovaného coinu vzpomenu na konkrétního dárce a to za ty tři stovky určitě stojí. Jinak ztráta coinu i TB vždy zamrzí. Nejde ani tak o cenu jako spíš o to, že ten bezva příběh tak smutně končí.kapsa napsal/a:
Taky ještě pořád občas nějakej pošlu a pár jsem jich i rozdal jako FTF odměnu a taky myslim, ze to za tech par korun stoji udelat dalsim radost a taky myslim, ze je to lepsi, nez je jen tahat po eventech (kde se stejně taky kradou) ....Smrk napsal/a: Já coin občas pošlu, ty tři stovky mě nevytrhnou. Nejvíc jich posílám po vánocích, kdy je najdu pod stromkem :-) Pak mě těší logy kolegů kačerů. A že se pak ztratí? S tím počítám, pořád mi ale stihne udělat víc radost, než kdybych je měl doma v šuplíku a pak je nosil v pytlíku na eventy, aby ostatní měli ikonky.
Publikováno 11 July 2012 - 13:10
moucha111 napsal/a:
... že ten bezva příběh tak smutně končí.
Publikováno 11 July 2012 - 14:11
weselka napsal/a:
Tak asi jsem měl štěstí. Z týdenní dovolené v Adršpachu (Policko) jsem si dovezl na Moravu 12 TB a GC. Teď už jen rozfrkat po keších a nafotit nějaké ty foto.
Publikováno 12 July 2012 - 10:17
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 12 July 2012 - 10:30
Super, příští týden jedu Ohři, takže si odnesu pár krabiček ze série Mosty OhřeDestr napsal/a:
GL8N5P2K Pekne, takze kacer Bubaczech Gang co ma pres 2k nalezu, se verejne chlubi, ze umyslne znicil 20 kesi. Taky zajimavy zpusob odlovu, najit krabku a odnest ji aby ji uz nenasel nikdo dalsi. Dle meho nazoru na to ma stale narok pouze Owner nebo Revirnik, nezavisle na tom zda je kes disable nebo ne.
edit: A kacer HANSMATT si dle vseho vesele loguje hezky doma od PC a mysli si, ze u disable kesi na to nikdo neprijde. No taky uz mu to vyneslo hezkych pres 2k nalezu.
Publikováno 12 July 2012 - 11:01
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů