Geodepresivní koutek
Publikováno 12 červenec 2012 - 11:06
Publikováno 12 červenec 2012 - 11:11
Publikováno 12 červenec 2012 - 11:14
Publikováno 12 červenec 2012 - 11:18
pes13 napsal/a:
"Kolegovi" Bubaczech Gang jsem odeslal přes profil tento mail:
Zdravím, pane kolego.
Příští týden jedeme s kamarády Ohři. Mezi keškami, které jsem chtěl navštívit, je i série Mosty Ohře. Podle Vašich pár posledních logů jsem pochopil, že když se mi kešky nebudou líbit, mohu si je odnést. Prostě "Konec srandy". Chápu to dobře?
pes13 - Petr Suske
taky jsem neodolal mu napsat:
AHOJ,
cetl jsem tvuj log na http://www.geocachin...54-4a451ac31734 .
Doufam, ze cache, ktere jsi UKRADL co nejdrive vratis tam, kam patri, tedy na mista, ze kterych jsi je UKRADL.
Sbohem
Nosferatu XIII.
Publikováno 12 červenec 2012 - 11:48
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 12 červenec 2012 - 11:50
Publikováno 15 červenec 2012 - 14:03
Publikováno 15 červenec 2012 - 14:10
hauskaa napsal/a:
Jonea:
http://www.geocachin...66-03ad89efb62c
"Keška tam nebyla, ale našel jsem ji."
Tohle se poslední dobou nějak rozmáhá http://www.geocachin...03-b82831cc7a0e
Taky se mi stane, že najdu keš a k ní několik náhradních logbooků postrkaných kolem. Jednou i dvě keše metr od sebe. Kačer nenajde, tak tam strčí papírek s logem a je to.
Publikováno 15 červenec 2012 - 14:14
A kolik bodů je za to když kešku najdu?Smrk napsal/a:
Tohle se poslední dobou nějak rozmáhá http://www.geocachin...03-b82831cc7a0e
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 15 červenec 2012 - 14:18
Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.
Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí
Publikováno 15 červenec 2012 - 15:44
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 15 červenec 2012 - 21:33
Chran te buh neco odnaset. Ja tam jedu za 14 dni.pes13 napsal/a:
"Kolegovi" Bubaczech Gang jsem odeslal přes profil tento mail:
Zdravím, pane kolego.
Příští týden jedeme s kamarády Ohři. Mezi keškami, které jsem chtěl navštívit, je i série Mosty Ohře. Podle Vašich pár posledních logů jsem pochopil, že když se mi kešky nebudou líbit, mohu si je odnést. Prostě "Konec srandy". Chápu to dobře?
pes13 - Petr Suske
Publikováno 16 červenec 2012 - 10:03
prazskychytrak napsal/a:
Tohle se mi nedávno stalo poprvé, že jsem přišel na místo a tam jen papírek s jedním logem, tak jsem se tam zapsal a do logu jsem se pak zeptal jestli se to bude počítat nebo ne a ať mi dá kdyžtak owner vědět, že se tam budu stejně vracet pro okolní. Ono pokud je to jen nějaká obyč filmovka tak je to jedno, hlavní je seznámení s tím místem a hodně ownerů takové logy schvaluje jak jsem si všiml. Pokud by to byla nějaká vychytaná krabička, tak se moc rád vrátím i pro ní.
To jsi tedy na kardinálním omylu. Protože založení a používání bordelu se sáčky a zastrkanými papírky vede nevyhnutelně k tomu, že vznikne zmatek. Kačeři si stěžují a owner musí letět na místo a dávat to do pořádku. V Praze jsou keše po městě a jejich logbooky jsou po pár týdnech tak jako tak na odpis. Ale na venkově jsou keše běžně v okruhu několik až několika desítek kilometrů od HC a často na špatně dostupných místech. Takže owner projede stovku na benzínu, stráví tím hodinu nebo dvě, ale hlavně, že má někdo bod za tři minuty, že.
Publikováno 16 červenec 2012 - 10:10
Naprosto souhlasim - pak je v tom bordel a nebo jsou pak na miste "kese" treba i tri ....o.filip napsal/a: To jsi tedy na kardinálním omylu. Protože založení a používání bordelu se sáčky a zastrkanými papírky vede nevyhnutelně k tomu, že vznikne zmatek. Kačeři si stěžují a owner musí letět na místo a dávat to do pořádku. V Praze jsou keše po městě a jejich logbooky jsou po pár týdnech tak jako tak na odpis. Ale na venkově jsou keše běžně v okruhu několik až několika desítek kilometrů od HC a často na špatně dostupných místech. Takže owner projede stovku na benzínu, stráví tím hodinu nebo dvě, ale hlavně, že má někdo bod za tři minuty, že.
Publikováno 16 červenec 2012 - 10:16
Publikováno 16 červenec 2012 - 10:26
Publikováno 16 červenec 2012 - 10:39
vždyť víš, že všechny praktiky bodařů už tu byly shrnuty v jednom vlákně:
http://www.geocachin...ort=&rowstart=0
Počínaje náhradními logbooky, celými krabičkami, lovením celé skupiny rozdělené na části z jiného konce PT s X razítky celé skupiny, konče podepisováním se na sloupy, značky a podobné zhovadilosti.
Geocaching is death, long live Geoscoring!
Publikováno 16 červenec 2012 - 11:01
Publikováno 16 červenec 2012 - 11:15
Smrk napsal/a:
Taky si myslím, že to jedno není. Mám najít keš a zapsat se do logbooku. Když tam keš není, loguju DNF a ne že tam strčím papírek svůj.
Zase záleží na situaci...
Když jsem se chystal do Tater, viděl jsem, že jedna keška Německých ownerů je ztracená, tak jsem se s nimi domluvil, věděl jsem přesně, kde byla dle fotek, tak jsem ji tam prostě obnovil :-)
Nebo u své kešky, kde vím, že se často ztrácí píšu raději přesnou nápovědu, takže když se náhodou ztratí (a to se stává i jednou za měsíc či dva), tak když tam někdo umístí náhradní schránku, tak se ani nezlobím, protože většinou přesně je znát, kde keška byla... Kešky tvořím proto, abych lidi dovedl na pěkné místo, ne abych je potrápil dlouhým hledáním... Sice se mi naposledy stalo, že náhradní logbook byl v opačném rohu, než původní, ale keška tam doopravdy nebyla, takže ji kačeři ani nemohli najít... Tak proč bych se zlobil na kačery, kteří nenašli a dali tam náhradní logbook, kvůli tomu, že nějaký zloděj nám úmyslně kazí hru...
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů