Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1001 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 11:29

Roman_Jaromer napsal/a:

Smrk napsal/a:Taky si myslím, že to jedno není. Mám najít keš a zapsat se do logbooku. Když tam keš není, loguju DNF a ne že tam strčím papírek svůj.

Zase záleží na situaci...
Když jsem se chystal do Tater, viděl jsem, že jedna keška Německých ownerů je ztracená, tak jsem se s nimi domluvil, věděl jsem přesně, kde byla dle fotek, tak jsem ji tam prostě obnovil :-)

Presne tak, hodne zalezi na situaci - na obnove kesky (ale rozhodne po konzultaci s ownerem) rozhodne neni nic spatneho, naopak, je to vitana a uzitecna vypomoc ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1002 stanny_Tigo

stanny_Tigo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 12:23

My takhle obnovili několik kešulí na Sicílii, resp. Liparských ostrovech a jednu na Lefkadě. Až na jednoho nám owneři napsali a poděkovali. Ten jeden je dlouhodobě neaktivní. Všechny obnovy byly bez konzultace s autory, ale kešky byly dlouhodobě ukradené, tak jsme si prostě řekli, že když už tam jedeme...
  • 0

#1003 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 14:44

On je rozdíl obnovit kešku nebo ji opravit a pak nacpat mezi kameny papírek v pytlíku od CWG.
  • 0

#1004 Rishare

Rishare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 16:43

Mam depresi, ze nedokazi, jako jini zdejsi superkeseri, odlovit za 4 dny kolem 620 kesi, z toho nekolik T5 (napr stromolezecke). To znamena (za predpokladu, ze cele 4 dny nespi ani minutu) 6,4 kesi za hodinu, tedy kazdych 10 minut nalezena kes. Jonea, ja Te proste zeru! :D
  • 0

#1005 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 16:54

Rishare napsal/a:
Jonea, ja Te proste zeru! :D

Jonea tě má na salámu, je to veledůležitý manager a hraje "svou" hru.
  • 0
Věřme v to lepší, počítejme s tím horším...
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.

#1006 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 16:55

Rishare napsal/a:
Mam depresi, ze nedokazi, jako jini zdejsi superkeseri, odlovit za 4 dny kolem 620 kesi, z toho nekolik T5 (napr stromolezecke).

To znamena (za predpokladu, ze cele 4 dny nespi ani minutu) 6,4 kesi za hodinu, tedy kazdych 10 minut nalezena kes.

Jonea, ja Te proste zeru! :D

Slabej odvar, byli tu i taci, co 24 hodin v kuse lovili kesky rychlosti jedna kazkou minutu a pul a snazili se nam namluvit, ze naprosto regulerne .... :D
  • 0

#1007 Iabbervox

Iabbervox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 17:08

Poslyšte, a není ono to s těmi podvodníky vlastně jedno? Keškuju, protože mě to baví. Jestli někdo honí body od PC, je to jeho blbost, o zážitky přijde on…
  • 0

#1008 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 17:33

Iabbervox napsal/a:
Poslyšte, a není ono to s těmi podvodníky vlastně jedno? Keškuju, protože mě to baví. Jestli někdo honí body od PC, je to jeho blbost, o zážitky přijde on…

Richtig, za GC body se chleba nedává.
  • 0
Věřme v to lepší, počítejme s tím horším...
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.

#1009 black777jack

black777jack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 17:46

Rishare napsal/a:
Mam depresi, ze nedokazi, jako jini zdejsi superkeseri, odlovit za 4 dny kolem 620 kesi, z toho nekolik T5 (napr stromolezecke).

A nepatří to spíše do georadostného koutku? Zkrátka, když se daří, tak se daří...:D
  • 0

#1010 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 18:06

prazskychytrak napsal/a:
Tak v tomhle případě bylo jasné kde keš byla, protože tam po ní zůstaly stopy. Také se mi stalo že jsem keš nenašel a na stromě byl jen připíchnutý papír od předchozího nálezce, tak tam si člověk nemůže být jistý jestli tam opravdu někde není ve větvích šikovně ukrytá, tak jsem zalogoval DNF. No a taky jsem našel disable keš kde owner přimo píše že není čas na výměnu tic tacovky tak ať se lidé zapisují do náhradního.

Já minulý týden našel dvě keše, kde byl jasný původní úkryt a keš nikde. Dokonce nějaký papírky a pytlík z uzávěrem pohozený vedle. Už jsem chtěl do aDrake lognout DNF-ko, když jsem dloubnul do podezřelého místa půl metru mimo a hlele, na férovku zahrabaná keš v zemi. Neznamená, že ty když jsi nenalezl, že tam není ;-) Většinou, když hledám marně a dlouho, mrknu na nejnovější logy. Pak jsem byl na keši, kde byly dvě tři DNF a já ji našel, prostě stačilo zašátrat ve skrýši dostatečna hluboko a za rohem :-)
  • 0

#1011 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 18:18

Tak jsem doufal, ze pokud Groundspeaku predlozim seznam deviti coinu, ktere behem roku skoncily u jednoho Slovince, tak ze bude schopny na uzivatele trochu pritlacit. No, neni tomu tak. Reviewer nema moc s tim neco delat. GS je zase tak vsemilujici a nekonfliktni, ze pouhe konstatovani, ze vsechny coiny dal zlodej postupne do kesi a nahodou okamzite pak vzdycky zmizely a dal nepokracovaly, je zcela dostacujici. Nejsem si jisty, jestli u Groundspeaku jde o nekonfliktnost nebo spis o nezajem ci lenost. Kazdopadne to vnimam jako soumrak peknych cestovatelu. S publicitou hry se k coinum dostavaji i grazlove, bohuzel.
  • 0

#1012 burg

burg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 277 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 18:43

dostik7 napsal/a:
Nejsem si jisty, jestli u Groundspeaku jde o nekonfliktnost nebo spis o nezajem ci lenost. Kazdopadne to vnimam jako soumrak peknych cestovatelu. S publicitou hry se k coinum dostavaji i grazlove, bohuzel.

Cos čekal? Že s větším nárůstem nových kačerů vzroste i slušnost? Tohle už se dávno nenosí. Já to vyřešil jednoduše - coiny ukazuju akorát na eventech a do světa jsem vypustil pouze dvě TB. Zatím cestují obě (snad ještě dlouho budou).
  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#1013 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 22:03

Jeste pred par mesici jsem se na ty, co ukazuji (svoje) coiny pouze na eventech diva jako na podiviny. Ted uz to taky vidim jinak. Je mi to lito, coiny uz taky poustet nebudu. Moje oba skoncily temer okamzite. Zda se, ze bezcena TBcka mají urcitou zivotnost.
  • 0

#1014 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2012 - 22:10

by mě zajímalo co s tim ty lidi dělaj, když to pro ně nemá v podstatě žádnou hodnotu, v podstatě ani prodat se to moc nedá jako třeba CWGčka
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1015 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 6:27

prazskychytrak napsal/a:
by mě zajímalo co s tim ty lidi dělaj, když to pro ně nemá v podstatě žádnou hodnotu, v podstatě ani prodat se to moc nedá jako třeba CWGčka

Každopádně jsou to pěkné věcičky, známým se tím chlubit dá, a nezapomínal bych na ten "dobrý" pocit, že "jsem zase někomu udělal naschvál" - už to samo o sobě bohužel někomu stačí k tomu, aby tohle dělal. GC je bohužel pro malé české (ale i cizí) zlodějíčky a lumpy fajn příležitost, jak se beztrestně realizovat :@.
  • 0

#1016 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 8:08

prazskychytrak napsal/a: by mě zajímalo co s tim ty lidi dělaj, když to pro ně nemá v podstatě žádnou hodnotu, v podstatě ani prodat se to moc nedá jako třeba CWGčka

To je jednoduchy - GC ted hraje i hafo svatecnich kaceru "kvuli detem" a ti ani nevi, co to GC nebo TB, natoz aby kontrolovali svoje deticky, co si z kesi berou. No a deticky taky nevi co to je ale je to hezky a tak si to proste vezmou ....
  • 0

#1017 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 11:14

Mě je záhadou jak z keše zmizí víčko. Průšvih je že se nemáme jak dostat k naší kešce (zdravotní důvody) a zrovna nám na ni chybí. Sami jsme si zkusili jak je snadné ztratit z kešky tužku a už ji nenajít, takže máme napevno přivázanou jak tužtičku, tak ořezávátko (osvědčilo se u obou našich keší), tak aby jsme uvázali už i to víčko... Jenže co teď? Keška se nás nedočká možná 2 měsíce ne-li dýl... Disable víčko nenahradí a nejspíš obsah keše dopadne stejně i když tam kačeři budou i nebudou chodit.
  • 0

#1018 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 11:48

dostik7 napsal/a:
Jeste pred par mesici jsem se na ty, co ukazuji (svoje) coiny pouze na eventech diva jako na podiviny. Ted uz to taky vidim jinak. Je mi to lito, coiny uz taky poustet nebudu. Moje oba skoncily temer okamzite. Zda se, ze bezcena TBcka mají urcitou zivotnost.

Já se na ně dívám jako na podivíny dál. Když koupím coin za tři stovky a udělá radost dvaceti kačerům, než nějakému nenechavci skončí ve vitrínce, stojí mi to za to.
  • 0

#1019 stanny_Tigo

stanny_Tigo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 12:03

Smrk napsal/a:
Já se na ně dívám jako na podivíny dál. Když koupím coin za tři stovky a udělá radost dvaceti kačerům, než nějakému nenechavci skončí ve vitrínce, stojí mi to za to.

No vidíš, a to já zase daleko raději udělám na eventech radost padesáti kačerům, než abych se nechal nějakým zmetkem okrást.
  • 0

#1020 ghost from meadows

ghost from meadows

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 12:20

Smrk napsal/a:

Já ti nevím. Já jsem si teď mincí udělal radost, dále jednomu co ji poslal dál a pak asi tomu kdo si ji nechal. :(. Takže moje mince prošla dvě keše a je fuč. Ach jo.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama