Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1021 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 12:34

wabicek napsal/a:

nepomohlo by napsat sem a do logu aby nekdo to vicko prinesl? kdyby to bylo nekde v mem rajonu, tak to velice rad udelam. a myslim ze nejsem sam.

To mě už taky napadlo, jenže by to chtělo odpovídající víčko... to je ten problém.
  • 0

#1022 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 12:35

Surikatí Team napsal/a:
Mě je záhadou jak z keše zmizí víčko.
Průšvih je že se nemáme jak dostat k naší kešce (zdravotní důvody) a zrovna nám na ni chybí.
Sami jsme si zkusili jak je snadné ztratit z kešky tužku a už ji nenajít, takže máme napevno přivázanou jak tužtičku, tak ořezávátko (osvědčilo se u obou našich keší), tak aby jsme uvázali už i to víčko...
Jenže co teď? Keška se nás nedočká možná 2 měsíce ne-li dýl...
Disable víčko nenahradí a nejspíš obsah keše dopadne stejně i když tam kačeři budou i nebudou chodit.

Jestli je to nějaká standardní krabice, tak snad nebude problém tam zajet a víčko dát, případně aspoň nepopulární sáček. Zkus dát prosbu na web Geokladna (chodí tam i Slaňáci), někdo se určitě najde. Koukala jsem že je to kousek od Slaného, ale já se tam teď asi do konce týdne nedostanu...
  • 0

#1023 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 12:36

Smrk napsal/a: Já se na ně dívám jako na podivíny dál. Když koupím coin za tři stovky a udělá radost dvaceti kačerům, než nějakému nenechavci skončí ve vitrínce, stojí mi to za to.

Jo, podepisuji, i me to stoji za to .... :)
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1024 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 13:10

Raraku napsal/a:
Jestli je to nějaká standardní krabice, tak snad nebude problém tam zajet a víčko dát, případně aspoň nepopulární sáček. Zkus dát prosbu na web Geokladna (chodí tam i Slaňáci), někdo se určitě najde. Koukala jsem že je to kousek od Slaného, ale já se tam teď asi do konce týdne nedostanu...

no je to dozička z ikey, těch obyč boxíků na jídlo jsou kvanta no... to spíš ten pytlík. Vidíš napadlo mě to napsat i sem a ke kešce, ale geokladno mě nenapadlo, tam napíšu určitě.
By mě zajímalo kam zmizlo, fakt mi hlava nebere jak může zmizet víčko (možná na sněhu bych to ještě pochopila) minule už jedno zmizelo, ale i s obsahem kešky a spodní misku dózičky jsem našla kousek od místa, kam jsme ji přesouvali, to jsem myslela že mě vezme démon...
  • 0

#1025 Kamenitxan

Kamenitxan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2012 - 15:42

Při údržbě mojí kešky jsem si zběžně pročítal logbook a co nevidím.

Pěkná keška i místo. In: Klacek, šiška Out: Medvídek, žralok.

A na internetu log pro jistotu není vůbec, takže mu nemůžu ani připomenout pravidla.
  • 0
Dříve znám jako Kanabis

#1026 ka.ri

ka.ri

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2012 - 21:25

Tak na mě padla geodeprese. Mám nezvěstný TB. 13.7. byl vložen do keše a za 9 dní někdo napsal, že v keši není :-( Snad se někde ještě vyloupne.
  • 0

#1027 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2012 - 21:40

Kamenitxan napsal/a:
Při údržbě mojí kešky jsem si zběžně pročítal logbook a co nevidím.

Pěkná keška i místo. In: Klacek, šiška Out: Medvídek, žralok.

A na internetu log pro jistotu není vůbec, takže mu nemůžu ani připomenout pravidla.

To tam nenapsal ani název NICku?
  • 0

#1028 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2012 - 21:43

kapsa napsal/a:

prazskychytrak napsal/a: by mě zajímalo co s tim ty lidi dělaj, když to pro ně nemá v podstatě žádnou hodnotu, v podstatě ani prodat se to moc nedá jako třeba CWGčka

To je jednoduchy - GC ted hraje i hafo svatecnich kaceru "kvuli detem" a ti ani nevi, co to GC nebo TB, natoz aby kontrolovali svoje deticky, co si z kesi berou. No a deticky taky nevi co to je ale je to hezky a tak si to proste vezmou ....

Abych řekl pravdu, tak já to také nevím, ale zase v keši nic neberu.
  • 0

#1029 Majus

Majus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 213 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 7:57

ka.ri napsal/a:
Tak na mě padla geodeprese. Mám nezvěstný TB. 13.7. byl vložen do keše a za 9 dní někdo napsal, že v keši není :-( Snad se někde ještě vyloupne.

9 dní o prázdninách bych ještě nepovažovala za tak hrozný, třeba ho někdo vzal 8 dní po vložení, 9. den ho tam nikdo neviděl a ten co ho má u sebe je na dovolené a zaloguje ho za týden až přijede domů k internetu. Držím palce ;-).
  • 0
"Do průšvihu nás nikdy nedostane to, co nevíme. Dostane nás tam to, co víme příliš jistě, ale ono to tak prostě není." (Y. Berry)

#1030 Majus

Majus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 213 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2012 - 8:05

no je to dozička z ikey, těch obyč boxíků na jídlo jsou kvanta no... to spíš ten pytlík. Vidíš napadlo mě to napsat i sem a ke kešce, ale geokladno mě nenapadlo, tam napíšu určitě.
By mě zajímalo kam zmizlo, fakt mi hlava nebere jak může zmizet víčko (možná na sněhu bych to ještě pochopila) minule už jedno zmizelo, ale i s obsahem kešky a spodní misku dózičky jsem našla kousek od místa, kam jsme ji přesouvali, to jsem myslela že mě vezme démon...

Jestli to je obyc z Ikey, tak nebude ani tak draha, koneckoncu se to da prendat do jakykoliv jiny krabky, co stoji dvacku a az budes mit cas, tak si to muzes prendat do nejaky lepsi a neni treba snazit se trefit na velikost vicka. Ktera je to keska a jak velka je krabka? Do Kladna sice nejedu hned, ale vyhledove v nasledujicim mesici asi pojedu, tak kdyby se nikdo nenasel... Brachovi takhle rozebrali kesku divocaci (pokud zmizlo vsechno a kus krabky byl minule opodal).
  • 0
"Do průšvihu nás nikdy nedostane to, co nevíme. Dostane nás tam to, co víme příliš jistě, ale ono to tak prostě není." (Y. Berry)

#1031 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2012 - 18:13

Tak jsme dneska na GC1FDTC provedli "downtrade"...
Vložili jsme jednu věc (postavičku mimozemšťana) a vzali jich šest, viz foto:
Vložený obrázek
Konkrétně:
- igelit od brčka
- párátko
- 2× obal od bonbónu
- podlepka z nálepky
- projetá jízdenka
  • 0

#1032 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2012 - 20:35

Tiskar94 napsal/a:
Tak jsme dneska na GC1FDTC provedli "downtrade"...
Vložili jsme jednu věc (postavičku mimozemšťana) a vzali jich šest, viz foto:

Konkrétně:
- igelit od brčka
- párátko
- 2× obal od bonbónu
- podlepka z nálepky
- projetá jízdenka

Kde já tohle viděl... aha, už vím, skoro v každé keši!!! A pak mám večer kapsy plné bordelu.
  • 0

#1033 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2012 - 20:47

Smrk napsal/a:
Kde já tohle viděl... aha, už vím, skoro v každé keši!!! A pak mám večer kapsy plné bordelu.

Přesně.. zrovna dneska jsem vytahovala bordel z batohu co jsem ho měla minulý týden na dovče... a říkala jsem si, kde se mi to tam vzalo a záhy mi došlo, že je to bordel, který jsem "uklidila" z keší :D:D:D:D
  • 0

#1034 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2012 - 22:26

Tak to já u jedné na tom coby kuřák vydělala. Za hračku jsem si z keše odnášela zapalovač, cigaretové papírky a ještě vysvobodila živýho brouka..
  • 0

#1035 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

• Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2012 - 12:53

Zerthe napsal/a:
Tak to já u jedné na tom coby kuřák vydělala. Za hračku jsem si z keše odnášela zapalovač, cigaretové papírky a ještě vysvobodila živýho brouka..

Nehul! Na tom nevyděláš.
  • 0

Jsem to stále já.

#1036 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2012 - 15:07

Pravdu díš.... :(
  • 0

#1037 David F-M

David F-M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 11:28

Trauma_Zero napsal/a:
jako vlastník 11 ruznych krabiček starších 4 let musím říct:

Vážení, běžte se svými jednoslovnými logy DO PRDELE !

Co máš za problém s jednoslovním logem? Prostě příjdu, objevím, zapíšu, pokochám se místem, doma se zaloguju slovíčkem Děkuji a je to.
  • 0

#1038 roman325

roman325

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 12:11

tj. souhlas. Někdy je hrozný co se všechno v keškách objevuje. Přitom dneska už existují weby na kterých můžete předměty koupit od 2,- Kč viz.: smazán spam
  • 0

#1039 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 12:13

David F-M napsal/a:Co máš za problém s jednoslovním logem? Prostě příjdu, objevím, zapíšu, pokochám se místem, doma se zaloguju slovíčkem Děkuji a je to.

Vždyť to říkám furt dokola: owner vymakal krabičky ve svým a za vlastní, a my se můžem bavit - přijdem, objevíme, zapíšem, pokocháme se místem (je-li jakým), doma se zalogujem, mapička se vybarví, dobře je nám po těle. Dokonce i (některý) poděkujem! Co by ty owneři ještě chtěli... snad ne se taky pobavit na nějakým tom logu? Jó takhle kdyby bylo něco blbě, to je třeba napsat, ať owneři makaj! Šmejdi líný. Ještě že jsou ty NA logy, ty je k práci uměj donutit a my pak můžem jet třeba na krabičky, který bysme bez NA neodlovili!!! Jojo, to na ně funguje, potvory líný, nevděčný.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1040 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 14:01

David F-M napsal/a:

Trauma_Zero napsal/a:
jako vlastník 11 ruznych krabiček starších 4 let musím říct:

Vážení, běžte se svými jednoslovnými logy DO PRDELE !

Co máš za problém s jednoslovním logem? Prostě příjdu, objevím, zapíšu, pokochám se místem, doma se zaloguju slovíčkem Děkuji a je to.

Nejspíš má problém s tím, že jednoslovný log je poznávacím znamením geokokotů;)

Ostatně stejně jako kopírované logy typu "Odlov s Pepíčkem a lovískem. TFTC"
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama