Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1041 David F-M

David F-M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 15:18

PaWcz napsal/a:

David F-M napsal/a:

Trauma_Zero napsal/a:
jako vlastník 11 ruznych krabiček starších 4 let musím říct:

Vážení, běžte se svými jednoslovnými logy DO PRDELE !

Co máš za problém s jednoslovním logem? Prostě příjdu, objevím, zapíšu, pokochám se místem, doma se zaloguju slovíčkem Děkuji a je to.

Nejspíš má problém s tím, že jednoslovný log je poznávacím znamením geokokotů;)

Ostatně stejně jako kopírované logy typu "Odlov s Pepíčkem a lovískem. TFTC"

Njn každej není tak výřečnej jako někteří zdejší inteligenti. Já používám log hlavně pro svou statistiku již navštívených kešek. Nemůžu za to že na gc.com není možnost přidáni si kešky do soukromé statistiky bez veřejného logu. OK existují externí programy ale já mám rád jednoduchost a centralizovanost v podobě gc.com Zatím jsem se sám za sebe snažil vždy daný log obohatit alespoň dvěma, třema větama. Bohužel ale moc nevím co napsat u kešky na nijak zvláštním místě. Tak příště jen napíšu Díky. Pokud se to někoho kdo na nějaké místo zaměří krabičku od tiktaku dotkne tak ať.
  • 0

#1042 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 15:26

Az zalozis, pochopis. Do ty doby si myslim ze by jsi se zapojovat nazorama do tyhle debaty nemel. Nemas do ni co prinest. ( myslim to v dobrym)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#1043 David F-M

David F-M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 15:45

MA-FI-AN napsal/a:
Az zalozis, pochopis. Do ty doby si myslim ze by jsi se zapojovat nazorama do tyhle debaty nemel. Nemas do ni co prinest. ( myslim to v dobrym)

Nevím jaky názor si na mě udělal Citecka jaký PaWcz ( podle toho že předpokládá že mě má Citecka za kokota jen kvůli tomu že obhajuji jednolsovní Poděkování) tak asi taky nic moc. To že mnou MA-FI-AN pohrdá na celé čáře nemám pochyb :) :( . No mám z vás poněkud geodepku tak se asi v mém příštím příspěvku vypláču nad tím jak tu jsou všichni na nováčky nepřátelští a tak :) :( .
  • 0

#1044 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 15:59

No, díky za opravdu trefné hodnocení mé osoby :@ - tedy, vlastně, shrnul jsi osobu vlastní a stačilo ti na to pár slov. B) Ne, nepovažuju tě za (geo)kokosa či jak to bylo. Ovšem, pokud nechápeš, co se snažim říct, vycházíš mi jako poněkud arogantní konzument (nic neobvyklého v dnešních časech) a to nemá s jakýmkoli začátečnictvím co dělat. A neber tohle vlákno zas tak osobně, prostě ses trefil do právě mírně nažhaveného tématu, které tu plápolá na několika frontách a točí se tak nějak kolem slušnosti vzhledem k ownerům... bez kterých bys tuhle hru, ať se na to dívám odkud chci, jednoduše nehrál.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1045 David F-M

David F-M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2012 - 16:22

No já napsal že nevím jaky máš na mě názor nic jiného. A pak jsem napsal že si myslím že PaWcz si o mě nesjspíše nemyslí nic moc když si myslí že si ty o mě myslíš že jsem geo kokot :). Je to poněkud zašmodrchane ale tak to bylo :D. |Hele a tak dál. Bla bla bla bal od nováčka však mě znáš :(.
  • 0

#1046 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2012 - 22:09

Tyjo, že tu semtam nějakej debil řeší svoje pojetí pravidel GC, na to už sem si zvyk, ale aby mnohdy rozumnej kačer řešil cizí nick... Překvapilo.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#1047 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2012 - 1:29

David F-M napsal/a:
No já napsal že nevím jaky máš na mě názor nic jiného. A pak jsem napsal že si myslím že PaWcz si o mě nesjspíše nemyslí nic moc když si myslí že si ty o mě myslíš že jsem geo kokot :). Je to poněkud zašmodrchane ale tak to bylo :D. |Hele a tak dál. Bla bla bla bal od nováčka však mě znáš :(.

Neřeš to a zapomeň.
V dřívějších časech, kdy nebyly kešky u každého patníku to fungovalo jinak. člověk byl rád za pěkný výlet a tak se třeba rozepsal a popsal své zážitky. A na to jsou owneři starého ražení zvyklí.
Já vlastním dvacetpět keší. U těch umístěných v přírodě se lidé většinou rozepíší. Jsem smířený s tím, že u těch tří městských mi chodí 3x logy typu: "Díkeš.", "Odloveno s Jantarem.", "Hezké město.".
Ale jsou kačeři kteří i u těchto napíšou třikrát jinak: "Krásný výhled z hradeb. Super maskování. Dávám bodík.", "Ptačí domky jsme viděli také u Úštěku.", "Krásná věž, museli jsme lovit nadvakrát kvůli mudlům." A to potěší, že si pamatují, kde vlastně byli a co tam dělali.
Zkus být takový a ... owneři tě budou mít rádi.
  • 0

#1048 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2012 - 5:59

honny napsal/a:
Tyjo, že tu semtam nějakej debil řeší svoje pojetí pravidel GC, na to už sem si zvyk, ale aby mnohdy rozumnej kačer řešil cizí nick... Překvapilo.

To mě vcelku taky.

Ale každej máme sem tam slabou chvilku.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1049 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 9:45

Tak mi od vcerejska nefunguje prihlaseni na gc.com pres locus ani c:geo, neni nad to kdyz si vyvojari hrajou. Nema nekdo stare verze? Jedu o viku na berounku a chtel bych si celkem najit par krabicek nez to ty umelci opravi. Nebo nejakej tip na apku na android ktera by se dala pouzit krom ofiko za tezky prachy a jeste tezkopadnou. Dik
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1050 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 10:44

prazskychytrak napsal/a:
Tak mi od vcerejska nefunguje prihlaseni na gc.com pres locus ani c:geo, neni nad to kdyz si vyvojari hrajou. Nema nekdo stare verze? Jedu o viku na berounku a chtel bych si celkem najit par krabicek nez to ty umelci opravi. Nebo nejakej tip na apku na android ktera by se dala pouzit krom ofiko za tezky prachy a jeste tezkopadnou. Dik

Obojí funguje bez problému.
  • 0

#1051 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 10:52

mě c:geo píše "neznámá chyba" a locus "nastala chyba při stahování keší. Popis: request token or token secret not set in server reply. The service provider you use is probably buggy. Exception: OAuthExpectationFailedException" :(:(:( a nejsem podle recenzí rozhodně sám komu to dělá
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1052 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 11:54

Pokud můžu se svou troškou do mlýna, tak neřeš peníze a kup si originální aplikaci. Dlouho jsem se jí bránil, ale teď už bych se nevracel - šlape mi víc než dobře.
  • 0

#1053 MirexCZ

MirexCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2012 - 8:24

Dnes se stáhla droidí aktualizace a c:geo už šlape, jak hodinky :) Nicméně i předtím se to "nějak" přihlásilo - například keše, na které jsem koukal se objevily v "recently viewed caches"... Ale zpět k tématu vlákna - já čerstve propadl depresi nad listingem této kešky - http://coord.info/GC31FQ0 ;)
  • 0

#1054 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2012 - 8:42

Tak asi od vcerejska jsem prisel o svuj prvni TB, ktere jsem poslal do sveta. Vydrzelo preneseni mezi 2 keskama a 33 mil :( moc radosti teda nikomu neudelalo, byla to jen mala mince. kdyz i tohle mizi, tak........ skoda mluvit
  • 0

#1055 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2012 - 9:05

see.bee napsal/a:
Tak asi od vcerejska jsem prisel o svuj prvni TB, ktere jsem poslal do sveta. Vydrzelo preneseni mezi 2 keskama a 33 mil :( moc radosti teda nikomu neudelalo, byla to jen mala mince. kdyz i tohle mizi, tak........ skoda mluvit

To myslíš to TB co je v keši teprve od 30.7.? :o Jestli už tam fyzicky není, tak určitě někde jinde za chvíli vyplave, nestahuj gatě předčasně. :)
  • 0

#1056 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2012 - 9:36

Raraku napsal/a:

see.bee napsal/a:

To myslíš to TB co je v keši teprve od 30.7.? :o Jestli už tam fyzicky není, tak určitě někde jinde za chvíli vyplave, nestahuj gatě předčasně. :)

ptal jsem se kacera, co to logoval a nic v kesce nebylo :(
  • 0

#1057 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2012 - 9:40

see.bee napsal/a:

Raraku napsal/a:

see.bee napsal/a:

Já o víkendu našel v keši coin, který byl ve skutečnosti zalogovaný úplně v jiné keši se stejným datem, kdy dotyčný kačer navštívil i tu druhou keš. Jen ho špatně zalogoval. To se taky stává.
  • 0

#1058 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2012 - 9:44

V době dovolených může být logovací zpoždění kldině 2 týdny (po návratu z cest). Vůbec bych se nevzrušoval.
  • 0

#1059 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2012 - 9:54

Smrk napsal/a:

see.bee napsal/a:

Raraku napsal/a:

see.bee napsal/a:

Já o víkendu našel v keši coin, který byl ve skutečnosti zalogovaný úplně v jiné keši se stejným datem, kdy dotyčný kačer navštívil i tu druhou keš. Jen ho špatně zalogoval. To se taky stává.

kaceka, ketra ho tam davala, uz ji mela drive odlovenou, TB tam vkladala pres write note. co mne na zacatku taky znervoznilo, ze TB dava do kesky velikosti mikro
  • 0

#1060 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2012 - 9:59

see.bee napsal/a:

kaceka, ketra ho tam davala, uz ji mela drive odlovenou, TB tam vkladala pres write note. co mne na zacatku taky znervoznilo, ze TB dava do kesky velikosti mikro

Tak to divné je. Zkus napsat té kačerce, jak ho do mikrošky narvala.
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama