Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1061 Chryseis

Chryseis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 396 příspěvků(y)

Publikováno 16 August 2012 - 10:05

Jeden můj coin, který se toulá po zahraničí, o sobě dává vědět pravidelně v několikaměsíčních intervalech. A není to tím, že by měsíce ležel v nedostupné keši, je to tím, že lidi logujou, když si vzpomenou.
  • 0
You can't get lost if you don't know where you're going.

#1062 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 16 August 2012 - 10:08

A mně se jeden už dvakrát vyhrabal z hrobu :) Na druhou stranu asi třetina je skutečně mrtvá. Třeba tenhle týden mi zaarchivovali keš i s coinem, a to v ní nebyl ani dlouho.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1063 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 16 August 2012 - 10:10

Smrk napsal/a:

see.bee napsal/a:

kaceka, ketra ho tam davala, uz ji mela drive odlovenou, TB tam vkladala pres write note. co mne na zacatku taky znervoznilo, ze TB dava do kesky velikosti mikro

Tak to divné je. Zkus napsat té kačerce, jak ho do mikrošky narvala.

psal jsem ji to, a udajne od predesle navstevy krabicka ziskala na velikosti ... je to GC1EFFM
  • 0

#1064 MirexCZ

MirexCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 8:19

Dnes jsem propadl geodepresi sám ze sebe, protože jsem se kouknul na některé své hodně staré logy... Snažím se logy, pokud to jde, apsoň trošku okecat. Slova typu "odloveno s peťou,díkeš" čte asi každý owner stejně "rád" :-) Proto nechápu, jak jsem mohl k jedné super kešce já sám kdy napsat pouze: :-) Asi si to po dvou letech zedituju :D
  • 0

#1065 irillee

irillee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 14:45

http://www.geocachin...76-da790f1c9afa tohle je taky perla - obzvlášť ownerova zašifrovaná notička. Taky mě nebaví suky potištěné razítky pod heslem kus za kus. Krabka pod stromem místo ve svém úkrytu na stromě - kdo by tam lezl podruhé že, krabice v igelitce pověšená jen tak na větvi a podobné radosti...
  • 0
Když už něco hledám, tak z toho chci mít radost - aneb hezkých krabic je žalostně málo

#1066 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 14:52

irillee napsal/a:
http://www.geocachin...76-da790f1c9afa tohle je taky perla - obzvlášť ownerova zašifrovaná notička.
Taky mě nebaví suky potištěné razítky pod heslem kus za kus. Krabka pod stromem místo ve svém úkrytu na stromě - kdo by tam lezl podruhé že, krabice v igelitce pověšená jen tak na větvi a podobné radosti...

za neco podbneho lamar ruce..... za listning...... co treba trocha inspirace serii JN?
  • 0

#1067 oslavik

oslavik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 15:11

irillee napsal/a:
http://www.geocachin...76-da790f1c9afa tohle je taky perla - obzvlášť ownerova zašifrovaná notička

... a odporuje to snad v něčem pravidlům?
Neodporuje, tak s tím ani DarkLord Reviewer nic neudělá.
Pro obec kačerskou je to ale škoda.
Je to snížení laťky kvality kešek.

Pak se nikdo nemůže divit logům typu :-), nebo Dikeš.
Taky mě tyhle logy štvou, když je najdu v listingu.
V Logbooku mě nevadí - tam jde stejně jen o podpis a datum.

Ondřej
  • 0
kačer

#1068 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 15:14

oslavik napsal/a:

irillee napsal/a:
http://www.geocachin...76-da790f1c9afa tohle je taky perla - obzvlášť ownerova zašifrovaná notička

Ondřej

je to latka hodne nizko...... revirnik s tim bohuzel nic neudela :(
  • 0

#1069 irillee

irillee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 15:45

see.bee napsal/a:

oslavik napsal/a:

irillee napsal/a:

Ondřej

No zase je fakt že si člověk o to víc váží těch hezky udělaných. Pravidlům to samozřejmě nijak neodporuje a třeba až owner odloví aspoň stovku dalších tak třeba i ten listing trochu vylepší. Jestli je na konci čistá krabka na rozumném místě tak budiž. Holt trpím momentálně ještě dovolenkovou euforií z Geo Westu a Františkových lázní.

Log je vizitka kačera, z logu člověk pozná jestli si vysloveně chodí po bodech, jestli krabku aspoň trochu vnímá nebo jestli si to opravdu užívá - to propojení listingu, místa a provedení a dokáže ownera "odměnit" aspoň pár originálními slovy. U sebe na krabici podle logů poznávám kdo si přečetl listing, kdo se porozhlédl okolo sebe a kdo jen fláknul razítko do logbooku a hnal se za dalším bodem do statistiky.
  • 0
Když už něco hledám, tak z toho chci mít radost - aneb hezkých krabic je žalostně málo

#1070 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1310 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 15:51

irillee napsal/a:
http://www.geocachin...76-da790f1c9afa tohle je taky perla - obzvlášť ownerova zašifrovaná notička.
Taky mě nebaví suky potištěné razítky pod heslem kus za kus. Krabka pod stromem místo ve svém úkrytu na stromě - kdo by tam lezl podruhé že, krabice v igelitce pověšená jen tak na větvi a podobné radosti...

No bude to nejspíš podprůměrná keš, ale co naděláš, pravidlům to neodporuje. To zašifrované WN taky nechápu, ale proč by z toho na mě měla padat geodeprese, to nevím.
Deprese na mě padá ale z diskutujících, co ani po 150 příspěvcích neumí používat správně odkazy na keš. :D
Takže použij smetáček a zameť si vlastní práh.
  • 0

#1071 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 15:52

irillee napsal/a:
Krabka pod stromem místo ve svém úkrytu na stromě - kdo by tam lezl podruhé že...

Nahoře na stromě občas člověk loguje v dost krkolomné pozici, takže to je částečně ownerův problém...má tam tu pixlu i s logbookem přivázat lankem ať to při logování nemůže spadnout a nebo spustit dolů pro lemry kterejm se nechce nahoru.
  • 0
Věřme v to lepší, počítejme s tím horším...
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.

#1072 irillee

irillee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 August 2012 - 16:53

Deprese na mě padá ale z diskutujících, co ani po 150 příspěvcích neumí používat správně odkazy na keš. :D Takže použij smetáček a zameť si vlastní práh.[/quote] ------------------------------------------------------ Ano tohle uznávám, jdu si do kouta kleknout na hrách ;) *edit* člověk se má stále co učit...GC3RB7K
  • 0

#1073 oslavik

oslavik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 149 příspěvků(y)

Publikováno 20 August 2012 - 7:54

Jestli je na konci čistá krabka na rozumném místě tak budiž. Holt trpím momentálně ještě dovolenkovou euforií z Geo Westu a Františkových lázní.

Musím než souhlasit.
Františkovy lázně jsme lovili na jaře a musím říct, že celá serie od klonxe je lahůdková a vymazlená a my se jen těšili na další keš, čím nás zase překvapí.
To je pak radost lovit.

Ale to už můj příspěvek nepatří do geodepresivního koutku, ale do georadostného koutku, že jo.
;););)

Ondřej
  • 0
kačer

#1074 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 20 August 2012 - 9:14

irillee napsal/a:

see.bee napsal/a:

oslavik napsal/a:

irillee napsal/a:

Ondřej

No zase je fakt že si člověk o to víc váží těch hezky udělaných. Pravidlům to samozřejmě nijak neodporuje a třeba až owner odloví aspoň stovku dalších tak třeba i ten listing trochu vylepší. Jestli je na konci čistá krabka na rozumném místě tak budiž. Holt trpím momentálně ještě dovolenkovou euforií z Geo Westu a Františkových lázní.

Log je vizitka kačera, z logu člověk pozná jestli si vysloveně chodí po bodech, jestli krabku aspoň trochu vnímá nebo jestli si to opravdu užívá - to propojení listingu, místa a provedení a dokáže ownera "odměnit" aspoň pár originálními slovy. U sebe na krabici podle logů poznávám kdo si přečetl listing, kdo se porozhlédl okolo sebe a kdo jen fláknul razítko do logbooku a hnal se za dalším bodem do statistiky.

No, k tomuto se musím vyjádřit:)
Na tuto keš jsem dělala betatest (oslovena jsem byla, když měl owner 1, slovy jeden nález a snažila se ho usměrnit, aby si nejdříve odlovil víc keší). Stejně jako vy všichni z ní mám rozporuplné pociti. Ownerovi jsem dala několik doporučení. Jak ohledně keše, logbooku, umístění, tak samozřejmě listingu. A to tam původně bylo ještě o větu méně.
Na mé maily, které byly a jsou vždy hoooodně dlouhé, dostávám ještě i dnes jednovětné odpovědi. Tedy ani né odpovědi, jako další dotazy.
Bohužel, jak tu bylo napsáno. Není to nic proti pravidlům a tak DLR neměl jinou možnost, než keš pustit.

I mně osobně to je líto, protože v podstatě stačí málo a mohla by to být super keš. Vážně jsem se snažila (víc jak 14 dní) ownera přimět k nějakým změnám a doplněním atd. Bohužel bez výsledku. Navrhovala jsem i osobní setkání... Víc udělat nemohu.:(
  • 0

#1075 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 20 August 2012 - 15:33

Projížděl jsem si své ztracené coiny a kupodivu zjistil, že tak polovina kačerů, kteří měli coin naposledy, byla posledními i u dalších... Já bych je řezal, co by se do nich vešlo. Snad z nich alespoň utírají prach.
  • 0

#1076 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1435 příspěvků(y)

Publikováno 21 August 2012 - 7:33

Smrk napsal/a:
Projížděl jsem si své ztracené coiny a kupodivu zjistil, že tak polovina kačerů, kteří měli coin naposledy, byla posledními i u dalších... Já bych je řezal, co by se do nich vešlo. Snad z nich alespoň utírají prach.

U posledních dvou trackovatelných předmětů které jsem měl v ruce jsem posledním, kdo je logoval. Vložil jsem je do cachí a dodnes nikdo jejich vyzvednutí nelogoval, přestože od mé návštěvy tam bylo už dost cacherů. Doufám, že od někoho nedostanu pár facek. (na druhou stranu ten Ital, co držel skoro dva měsíce jeden můj coin ho konečně dal do jedné cache ve Švýcarsku)

Ale už jsem také při projíždění trackovatelných předmětů co mi prošly rukama narazil na to, že jeden skončil u člověka, který drží cca polovinu nalezených TB a coinů, který evidentně z gauče zalogoval pár virtuálek v USA, a jehož dost zvláštní manýry při lovu FTF se na tomhle fóru už také probíraly ... :@
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1077 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 21 August 2012 - 8:05

Neuděláme domobranu? Fotopasti?
  • 0

#1078 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 21 August 2012 - 8:15

Smrk napsal/a:

Mně se moc nechce věřit, že by někdo zalogoval coin a pak si ho nechal. To by byl pěkný hlupák, protože podezření automaticky padá právě na něho. Snad leda, že by ho pak ztratil. Myslím, že většina coinů a TB končí u těch, kteří je oficiálně nikdy v ruce neměli.
  • 0

#1079 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 21 August 2012 - 8:21

hrabosata napsal/a:

Smrk napsal/a:

Mně se moc nechce věřit, že by někdo zalogoval coin a pak si ho nechal. To by byl pěkný hlupák, protože podezření automaticky padá právě na něho. Snad leda, že by ho pak ztratil. Myslím, že většina coinů a TB končí u těch, kteří je oficiálně nikdy v ruce neměli.

Tak se podívej třeba na nick Sevdel nebo Hrock
  • 0

#1080 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1091 příspěvků(y)

Publikováno 21 August 2012 - 8:45

hrabosata napsal/a:
Snad leda, že by ho pak ztratil.

To přesně se stalo mě. Našel jsem coin, dal ho do kapsy a asi při nastupování do auta mi vypadl. Zjistil jsem to doma. Druhý den jsem ho už na místě nanašel. Psal jsem tady na foru, do kešky. Nic. Tak jsem potom napsal majiteli, že jsem ho asi ztratil, že mu klidně koupím nový. Vůbec se mi neozval. Víc už asi nemůžu udělat. Moc mě to mrzí.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama