Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1081 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2012 - 8:55

davidb11 napsal/a:

hrabosata napsal/a:
Snad leda, že by ho pak ztratil.

To přesně se stalo mě. Našel jsem coin, dal ho do kapsy a asi při nastupování do auta mi vypadl. Zjistil jsem to doma. Druhý den jsem ho už na místě nanašel. Psal jsem tady na foru, do kešky. Nic. Tak jsem potom napsal majiteli, že jsem ho asi ztratil, že mu klidně koupím nový. Vůbec se mi neozval. Víc už asi nemůžu udělat. Moc mě to mrzí.

obcas se neco podobneho stane, navic jsi svetla vyjimka, ze se k tomu dobrovolne "priznas"
nedavno jsem si tady uvolnoval geodepresi nad ztratou TB z mikro kesky. nasel se, diky opozdenemu logu o cca 14 dni. novy drzitel, ze slovenska, ho bere s sebou, i kdyz je u nej napsano, ze by mel cestovat po cechach :(
  • 0

#1082 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2012 - 8:58

davidb11 napsal/a:

hrabosata napsal/a:

To přesně se stalo mě. Našel jsem coin, dal ho do kapsy a asi při nastupování do auta mi vypadl. Zjistil jsem to doma. Druhý den jsem ho už na místě nanašel. Psal jsem tady na foru, do kešky. Nic. Tak jsem potom napsal majiteli, že jsem ho asi ztratil, že mu klidně koupím nový. Vůbec se mi neozval. Víc už asi nemůžu udělat. Moc mě to mrzí.

Takovým ztrátám se nedá zabránit, to se prostě stává. Mě se zase stalo, že jsem dal coin do kešky, kterou hned potom někdo ukradl. Možná mě někdo viděl nebo jsem ji špatně schoval.
  • 0

#1083 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 091 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2012 - 8:59

no jenže já ho ztratil už někdy v červnu, spíš ho našel někdo (nebo dítě) a má ho jako hračku
  • 0

#1084 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2012 - 9:47

ted mě naštvala keš GC3V0RD po pár nálezech je zničená. proč používat hlavu, když to jde zničit a dostat se k ní jinak? jsem si myslel, že na Moravě jsou jinčí lidi. nejsou...
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#1085 comparare

comparare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2012 - 9:51

davidb11 napsal/a:

hrabosata napsal/a:

To se mi stalo taky...akorat sem takhle ztratil rovnou dva :( Napsal jsem ownerum,oba odpovedeli,ze je to blbe,ale ze takovy je zivot,ale byli radi,ze jsem jim dal vedet a penize poslat nechteli.
Od té doby už coiny nesbírám a když,tak je nenosím v kapse u kalhot :)
  • 0
vylezu všechno,ale nevim za jak dlouho

#1086 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2012 - 11:37

No, já se taky vyškolil, co (ne)dělat s cizíma coinama. Na keši GC2BW0W se sešly dvě keše najednou, a tak ta druhá halt nemohla bejt publikovaná. Je to trochu z ruky :) a tak jsem (viz první logy) po domluvě s ownerem našel i tu keš navíc a přenesl jí o kus vedle, do průsmyku. Jenže... byly v ní dvě mince. Já je vyměnil za dvě co jsem měl u sebe. A publikace... nebyla. Veleslavný ElKrawallo prostě Čecháčkovi keš v Alpách publikovat nebude... A tak jsem celý rok měl "u sebe" dva cizí coiny a musel pro ně zpátky a nahoru, abych je "osvobodil". Teď už vím, proč se do novejch keší coiny nedávaj B)
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1087 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2012 - 12:14

CZECH.TIR napsal/a:
ted mě naštvala keš GC3V0RD po pár nálezech je zničená. proč používat hlavu, když to jde zničit a dostat se k ní jinak?
jsem si myslel, že na Moravě jsou jinčí lidi. nejsou...

Hovada jsou všude na světě.
  • 0

#1088 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2012 - 21:55

Jo jo, ale věřme, že boží mlýny .... no však to znáte ....
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#1089 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 8:18

Citecka napsal/a:
No, já se taky vyškolil, co (ne)dělat s cizíma coinama.

Na keši GC2BW0W se sešly dvě keše najednou, a tak ta druhá halt nemohla bejt publikovaná. Je to trochu z ruky :) a tak jsem (viz první logy) po domluvě s ownerem našel i tu keš navíc a přenesl jí o kus vedle, do průsmyku. Jenže... byly v ní dvě mince. Já je vyměnil za dvě co jsem měl u sebe. A publikace... nebyla. Veleslavný ElKrawallo prostě Čecháčkovi keš v Alpách publikovat nebude...
A tak jsem celý rok měl "u sebe" dva cizí coiny a musel pro ně zpátky a nahoru, abych je "osvobodil". Teď už vím, proč se do novejch keší coiny nedávaj B)

No, ona cela ta problematika zahranicnich kesi je takova zamotana ale to by bylo na dlouhy flame ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1090 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 19:34

Tak na mě dnes opět padla "geodeprese".
U nás je to tak, že já hledám kešky, a táta sbírá CWGčka. Do jedné z našich keší přidal CWG směnárnu, každých 14 dní ji navštěvoval, a zajišťoval, aby bylo ve směnárně z čeho vybírat (aby tam bylo každé CWG jiné). A zjevně ta různorodost CWG se právě stala osudnou.
V uplynulých dvou týdnech se někdo neobtěžoval s výměnou a sbalil nám z kešky úplně celou směnárnu. A já mám teď zjistit, kdo je viníkem.
Vzali to ze začátečnické nevědomosti LukMarElan nebo Tulacci? Nebo cz.orlik, kterého jako prvního za dva roky "tahle krabicka trochu zklamala"? Nebo KAMO6, který do dnešního dne nezalogoval?
Nikdo jiný to být nemohl, že je v kešce CWG směnárna jsme nikde (ani v listingu) neprezentovali a z celé krabičky zmizela opravdu pouze ta směnárna.
Nejhorší ale bylo celé dopoledne pořád dokola poslouchat věci, kde s ním navíc musím ve většině souhlasit:
- že jej nějaký kačer akorát sprostě okradl
- že z kešky vyndá celý obsah (věci na výměnu už minimálně třikrát od publikace dosypával) a nechá tam jen cedulku "krabička vykradena"
- že bychom posprávnu neměli za CWG která si odněkud bereme po vzoru ostaních také nic dávat
- jak může někoho těšit nakradená sbírka
- ať se radši nechodím koukat, co ve vzteku napsal do logbooku
- ať tu kešku raději zruším
- že pokud v kešce směnárnu obnovím, tak ji raději odnese domů a CWGčka rozdá jinde
Tak jsem zvědav, zda se zloděj přizná...
  • 0

#1091 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2012 - 19:43

Tiskar94 napsal/a:

Nikdo jiný to být nemohl, že je v kešce CWG směnárna jsme nikde (ani v listingu) neprezentovali a z celé krabičky zmizela opravdu pouze ta směnárna.

Proč by ne ? Klidně to mohl vybrat někdo, kdo šel normálně lovit a pak se pochopitelně nezalogoval na netu ani v logbooku. Pytel CWG mu za oželení jednoho bodu klidně může stát, bohužel. Jen blbec by to vybral a pak se zalogoval. Řekl bych že nic nevypátráš.
  • 0
Věřme v to lepší, počítejme s tím horším...
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.

#1092 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 8:46

Zrovna dneska... v jiným vlákně ( "mizení" T5 v Německu) - samosebou že se objevil příspěvek "qvejci" :

detritus
Člen
Přidán 29.08.2012 23:47
Dobrý nápad. Snad se někdo pohne a ty T5 debiliny zakážou i tady.

Hmm... nejen, že lidi nelení a všudemožně se jednoznačně identifikují, ale dokonce to svedou - mají zapotřebí - jako hned první příspěvek. ak jo.

Na druhou stranu mě překvapilo, že v tom vlákně několikrát zaznělo o zavírání kešek v Německu v lese, protože "se to nelíbí majiteli lesa". To je daleko víc depresivní, ne-li? A to je Německo, země s vcelku slušnými zákony (i mezilidskými vztahy).
Lidi, my si ani neuvědomujeme, v jakém ráji svobody žijem, a to tentokrát myslím vážně.
  • 0

#1093 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 8:47

ssva napsal/a:

Tiskar94 napsal/a:

Proč by ne ? Klidně to mohl vybrat někdo, kdo šel normálně lovit a pak se pochopitelně nezalogoval na netu ani v logbooku. Pytel CWG mu za oželení jednoho bodu klidně může stát, bohužel. Jen blbec by to vybral a pak se zalogoval. Řekl bych že nic nevypátráš.

Ale no tak :) klidně se zaloguje jindy, a pokud by byla námitka od ownera, prostě am zajede znova. Škoda bodu.
  • 0

#1094 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 9:34

Citecka napsal/a:
Zrovna dneska... v jiným vlákně ( "mizení" T5 v Německu) - samosebou že se objevil příspěvek "qvejci" :

detritus
Člen
Přidán 29.08.2012 23:47
Dobrý nápad. Snad se někdo pohne a ty T5 debiliny zakážou i tady.

Hmm... nejen, že lidi nelení a všudemožně se jednoznačně identifikují, ale dokonce to svedou - mají zapotřebí - jako hned první příspěvek. ak jo.

Na druhou stranu mě překvapilo, že v tom vlákně několikrát zaznělo o zavírání kešek v Německu v lese, protože "se to nelíbí majiteli lesa". To je daleko víc depresivní, ne-li? A to je Německo, země s vcelku slušnými zákony (i mezilidskými vztahy).
Lidi, my si ani neuvědomujeme, v jakém ráji svobody žijem, a to tentokrát myslím vážně.

Vzhledem k tomu, že účet detritus byl účelově vytvořen jenom k tomu, aby se tady - s prominutím - vyblil, tak bych to neřešil.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1095 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 11:16

Detritus vznikl v květnu. Od té doby nic. Zajímavé. Kdo takové odpady tvoří? Co má v kebuli? Nejspíš bude něco shnilého ve státě kačerském. B) Čili můj povzdech platí. Ale stejně byl podstatnější ten druhý.
  • 0

#1096 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 12:26

Zajímavé. Ale není to první diskuse, kde jsem se setkal s výskytem různých spících identit, které se objeví jenom když je pořádný flame.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1097 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 15:02

Jedna z těch zrušených německých je třeba tahle GC2ZCW5
  • 0

#1098 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 19:51

Mam rekord. Vypusteny TB usel pouze do dalsi kese a od te doby nic. takze celkova vzdalenost 6mil: [tb]TB406FP[/tb] prekonal jiny, ktery take ubehl jednu kesku a je pryc: [tb]TB34AZ4[/tb] krome 2 je zbytek mych cestovatelu asi v neci soukrome zbirce :-/
  • 0

#1099 DanaOber

DanaOber

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 20:01

http://www.geocachin...aspx?id=2609360 To naše GC má sice v profilu víc km, ale do jiné keše než jsme ji dali se nedostala.
  • 0

#1100 Chocenaci

Chocenaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 21:15

Samaell napsal/a:
Mam rekord. Vypusteny TB usel pouze do dalsi kese a od te doby nic. takze celkova vzdalenost 6mil:
[tb]TB406FP[/tb]

prekonal jiny, ktery take ubehl jednu kesku a je pryc:
[tb]TB34AZ4[/tb]

krome 2 je zbytek mych cestovatelu asi v neci soukrome zbirce :-/

Čest jejich památce! B)

Nám se zatím ztratil jen jeden GC (ze dvou :( )
  • 0
Garmin eTrex30

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama