Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1101 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 22:00

Mě z dvaadvaceti se ztratilo devět. Jako první každý rok mizí eventové coiny.
  • 0

#1102 Pampelisatka

Pampelisatka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 22:00

Tiskar94 napsal/a:
Tak na mě dnes opět padla "geodeprese".
U nás je to tak, že já hledám kešky, a táta sbírá CWGčka. Do jedné z našich keší přidal CWG směnárnu, každých 14 dní ji navštěvoval, a zajišťoval, aby bylo ve směnárně z čeho vybírat (aby tam bylo každé CWG jiné). A zjevně ta různorodost CWG se právě stala osudnou.
V uplynulých dvou týdnech se někdo neobtěžoval s výměnou a sbalil nám z kešky úplně celou směnárnu. A já mám teď zjistit, kdo je viníkem.
Vzali to ze začátečnické nevědomosti LukMarElan nebo Tulacci? Nebo cz.orlik, kterého jako prvního za dva roky "tahle krabicka trochu zklamala"? Nebo KAMO6, který do dnešního dne nezalogoval?
Nikdo jiný to být nemohl, že je v kešce CWG směnárna jsme nikde (ani v listingu) neprezentovali a z celé krabičky zmizela opravdu pouze ta směnárna.
Nejhorší ale bylo celé dopoledne pořád dokola poslouchat věci, kde s ním navíc musím ve většině souhlasit:
- že jej nějaký kačer akorát sprostě okradl
- že z kešky vyndá celý obsah (věci na výměnu už minimálně třikrát od publikace dosypával) a nechá tam jen cedulku "krabička vykradena"
- že bychom posprávnu neměli za CWG která si odněkud bereme po vzoru ostaních také nic dávat
- jak může někoho těšit nakradená sbírka
- ať se radši nechodím koukat, co ve vzteku napsal do logbooku
- ať tu kešku raději zruším
- že pokud v kešce směnárnu obnovím, tak ji raději odnese domů a CWGčka rozdá jinde
Tak jsem zvědav, zda se zloděj přizná...

Nic si z toho nedělej Tiskaři, já jsem dopadla stejně s mojí CWG směnárnou. Pomysli na to, kolik lidí naopak bylo poctivých, naprostá většina. Mám i pozitivní zkušenost, mám keš plnou plyšových hrařek a tam lidi mění fér. Pořád se tam udržuje bohatý a hezký obsah, mám z ní radost. Ale CWG směnárnu jsme nakonec úplně zrušila a CWG jsem přestala sbírat, ta zkušenost kdy mi jí 2x za sebou vykradli mně úplně otrávila..
  • 0

#1103 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2012 - 22:02

Pampelisatka napsal/a:
... ta zkušenost kdy mi jí 2x za sebou vykradli mně úplně otrávila..

Podle mě je CWG směnárna naprosté vyhazování peněz. Pro spoustu lidí má CWG cenu života a tak ji prostě celou vyberou. Radši dám CWG do pěkné kešky pro dalšího náhodného nálezce.
  • 0

#1104 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 8:44

moje dnešní deprese: Už čtyři roky mi cestuje TB z Bruselu do Prahy. A teď francouz s pěti nálezy sděluje, že ho pošle do Kalifornie.
  • 0

#1105 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 9:21

poohDA napsal/a:
moje dnešní deprese:
Už čtyři roky mi cestuje TB z Bruselu do Prahy. A teď francouz s pěti nálezy sděluje, že ho pošle do Kalifornie.

to se rad pridam, mne takhle jeden slovak vzal TB a zalogoval TB, ktere melo cestovat po Cechach. Ma ho skoro 3 tydny a ani jej nikde neprotahl. na dotaz, jestli jej nekde umisti, tak nekde na slovensku. za dobu existence prosel se mnou cca 5kesek, pak byl vlozen a prenesen do dalsi. takze zadna slava.
  • 0

#1106 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 9:23

Nic si z toho nedělej Tiskaři, já jsem dopadla stejně s mojí CWG směnárnou. Pomysli na to, kolik lidí naopak bylo poctivých, naprostá většina. Mám i pozitivní zkušenost, mám keš plnou plyšových hrařek a tam lidi mění fér. Pořád se tam udržuje bohatý a hezký obsah, mám z ní radost. Ale CWG směnárnu jsme nakonec úplně zrušila a CWG jsem přestala sbírat, ta zkušenost kdy mi jí 2x za sebou vykradli mně úplně otrávila..[/quote] tak to mas dobry, pritelkyne posilala TB, maleho plysaka s klasickym priveskem s kodem. po cca 5 keskach z TB zustal jen privesek :(
  • 0

#1107 ka.ri

ka.ri

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 9:27

Mě se ve stejný čas ztratili 2 TB. Z keše u Velimského železničního okruhu zmizel železniční šroub http://coord.info/TB3BNE7 a náš Krteček http://coord.info/TB4DRPQ, kterého jsme vypustili při příležitosti první najité kešky s naším teď už půlročním synem vzal z krabičky kačer s 59 nálezy a teď ticho po pěšině. :@ Moc si po světě nepolítali. Asi další cestovatele už kupovat nebudu :-(
  • 0

#1108 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 9:35

poohDA napsal/a:
moje dnešní deprese:
Už čtyři roky mi cestuje TB z Bruselu do Prahy. A teď francouz s pěti nálezy sděluje, že ho pošle do Kalifornie.

Já poslal jedno TB do Trondheimu. Nejdřív leželo půl roku zamrzlé v ledovci v Itálii, pak se dostalo do Prahy, pak na Slovensko a pak konečně do Norska, asi sto kilometrů od cíle. Tam ho sebral nějaký Španěl a odvezl ho do naprosté pusté pustiny, kde sníh neznají ani v létě.
  • 0

#1109 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 9:36

see.bee napsal/a:

tak to mas dobry, pritelkyne posilala TB, maleho plysaka s klasickym priveskem s kodem. po cca 5 keskach z TB zustal jen privesek :(

Alespoň že zůstal ten štítek. Znám TBčko, kde byl hokejový puk. Ten už tam není a místo něj tam nějaký sběratel puků pověsil malou žlutou gumovou lentilku.
  • 0

#1110 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 10:38

Když už se tu pláče nad cestovatelema, tak se taky přidám. Mě GC Dvouvýroční zmizel hned po dvou měsících. Jen co dojel na Slovensko...:-((( Je to tenhle http://www.geocachin...aspx?id=3346271 Nu, což naděláme, nic...:-( Číslo jsem si napsal na ještěrky na autě. Takže tak trochu žije dál:-))
  • 0

#1111 micska

micska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:10

Mne se již 2 tracables ztratily hned z prvni keše, kde jsem je vypustil :( GC se kupodivu náhodou u někoho našel, ale Rakev zmizela [tb]TB49C0H[/tb] To mi bylo líto moc
  • 0

#1112 VHteam

VHteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:28

Jo,jo..... naše Sluneční hodiny [tb]TB4D4KW[/tb] jsou už taky nekde ve stínu šuflíku. Na Ondřejníku nejsou určitě. Ale zatím je to jen měsíc, tak snad se někde zase objeví. ...
  • 0

#1113 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:32

Smrk napsal/a:

poohDA napsal/a:
moje dnešní deprese:

Já poslal jedno TB do Trondheimu. Nejdřív leželo půl roku zamrzlé v ledovci v Itálii, pak se dostalo do Prahy, pak na Slovensko a pak konečně do Norska, asi sto kilometrů od cíle. Tam ho sebral nějaký Španěl a odvezl ho do naprosté pusté pustiny, kde sníh neznají ani v létě.

Měl jsem v ruce TB, který měl cestovat do Niigaty v Japonsku. Už byl v Japonsku, když ho vzala česká cacherka, která ho odvezla do Čech :(
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1114 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:34

Chystáme se vypustit první TB, ale po přečtení předchozího se nám do toho moc nechce. Ale zase co s už koupeným štítkem, že :-) Není lepší posílat nezajímavá TBčka, o které není takový zájem sběratelů?
  • 0

#1115 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:37

Bambulini napsal/a:
Chystáme se vypustit první TB, ale po přečtení předchozího se nám do toho moc nechce. Ale zase co s už koupeným štítkem, že :-) Není lepší posílat nezajímavá TBčka, o které není takový zájem sběratelů?

Není, už se ztratila matička, ohnutá jídelní lžíce, šroubovák, kus moduritu...
  • 0

#1116 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:37

Bambulini napsal/a:
Není lepší posílat nezajímavá TBčka, o které není takový zájem sběratelů?

A co je to "nezajímavé TB"? Já jsem vypustil plyšovou žábu a už 8 měsíců se nepohla ani o píď.:(
  • 0

#1117 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:38

Stálo by za to koupit pohřební auto, celé ho popsat kódy ztracených coinů a jezdit s ním po eventech :-) Opisovači kódů by měli radost :-)
  • 0

#1118 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:56

Smrk napsal/a:
Stálo by za to koupit pohřební auto, celé ho popsat kódy ztracených coinů a jezdit s ním po eventech :-) Opisovači kódů by měli radost :-)

To je supr nápad :D
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1119 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:57

BTW, když jsme u toho, zezačátku jsem měl přehled a věděl jsem o pár "hřbitovech coinů" - funguje to ještě někde?
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1120 micska

micska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 11:59

Citecka napsal/a:
BTW, když jsme u toho, zezačátku jsem měl přehled a věděl jsem o pár "hřbitovech coinů" - funguje to ještě někde?

O jednom vím v Praze 6, ale je to mysterka a nevím, jak jí vyluštit ;) GCT028
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama