ssva napsal/a:
Tak jsem byl o víkendu v Raxech ....
ssva, nemáš ty náhodou bráchu? Brendan Eich je ti docela podobný:
http://www.computerh...rendan_eich.htm
Publikováno 04 September 2012 - 15:46
ssva napsal/a:
Tak jsem byl o víkendu v Raxech ....
Publikováno 04 September 2012 - 17:19
ssva napsal/a:
You logged this as Found on 25 Sep 11.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 05 September 2012 - 12:12
Publikováno 05 September 2012 - 13:19
davidb11 napsal/a:
Dneska okolo 8 ranní bylo mezi Baškou a Paskovem publikováno 23 keške na cyklostezce. A já sedím v práci :@
No co aspoň přibude 23 bodíků , když už žádné ty xTF.
Publikováno 09 September 2012 - 12:58
Publikováno 10 September 2012 - 6:09
clexpert napsal/a:
Včera jsme mohli odlovit 15 keší T5, které jsme si na ten den naplánovali...
Ale my jsme řekli NE!
Za celý den navlečeni v sedácích jsme našli jen jednu keš 5/5. Kompletní statistika je:
1x FOUND IT
2x DNF
1x nebyla 24/7 a nevšimli jsme si toho
2x jsme pouze obhlédli začátek
1x jsme si netroufli už úplně za tmy vylézt k docela vysoké stěně na slanění
Zbytek už jsme také odložili. Zato najeto asi 230km.
Pozitivní (což ale do tohoto vlákna asi nepatří) je to, že jsme přežili ve zdraví, hodně jsme si zablbli, zalezli, zaslaňovali a prošli se (horizontálně i vertikálně) s batohy plnými lany, karabinami a dalším vybavením.
Publikováno 10 September 2012 - 8:39
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 10 September 2012 - 10:48
clexpert napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
Jsem smutný z toho, když autor ohodnotí T4,5 jako T3.
GC27399
Owner přijel vedle budky kamionem a šoupl krabičku na střechu?
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 10 September 2012 - 10:59
fremen.cz napsal/a:
GC27399
Publikováno 10 September 2012 - 13:06
Sedmitecka napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
GC27399
Teď po víkendu mám taky pár takových zkušeností, bohužel.
Sice T5 keše dávám a mám je ráda, ale pokud je terén špatně "ohvězdičkován" a nemám s sebou vybavení, tak smolík pacholík. A to se mi o víkendu stalo.
Jako třeba keš 4m vysoko na stromě bez větví, tak když k tomu přijde sám kačer, tak nemá šanci. Všici to loví ve dvojicích. Ale třeba v mém případě fakt nikomu na hrb nepolezu. Takže pak je to smolík. Kdyby to bylo správně ohvězdičkováno, budu s tím počítat a lov si užiju. Takhle odcházím s nepořízenou a ještě rozladěná... je to škoda.
Publikováno 10 September 2012 - 13:10
No nevím, jak dnes, ale předloni to T3 byla, jinak bych to tam sám napsal.AHA & team napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
fremen.cz napsal/a:
GC27399
...
Rozhodně dejte ke keši log Need Maintenance a slušně požádejte autora o úpravu hodnocení terénu. Pokud se někam má šplhat na strom či v transformátoru několik metrů, jsou to podle všeobecného názoru 4 hvězdičky.
Publikováno 10 September 2012 - 13:23
Sedmitecka napsal/a:
Myslím, že owneři se snaží dělat keše co nejtěžší (šifry u myster) a co nejnedostupnější (terény) a protože oni to přeci dají levou zadní, tak je nezajímá co na to ostatní.
Publikováno 10 September 2012 - 13:52
Publikováno 10 September 2012 - 13:55
Sedmitecka napsal/a:
clexpert: jj,s hintama mas taky pravdu:-)
Sim Te,co to bylo za kes na znacce v UL? Jsem tu na zadnou nelezla,tak jsem zvedava:-)
Publikováno 10 September 2012 - 14:25
HanzsCZ napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
clexpert: jj,s hintama mas taky pravdu:-)
Sim Te,co to bylo za kes na znacce v UL? Jsem tu na zadnou nelezla,tak jsem zvedava:-)
Tipnul bych si Brestovce v sadech u muzea. Ale drive byla schovana v krovi cca v pul metru vysky. Pak byla premistena tak, jak popisuje JunJun.
Publikováno 10 September 2012 - 15:42
Sedmitecka napsal/a:
No tak tu jsem na značce lovila a normálně jsem tam dosáhla:D:D:D tak to bude tím:D:D:D
Publikováno 10 September 2012 - 16:07
Taky mi říkal jeden mladší (a menší) kolega-kačer, že na tuhle nedosáhl.clexpert napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
No tak tu jsem na značce lovila a normálně jsem tam dosáhla:D:D:D tak to bude tím:D:D:D
Jo, JunJun jsou prckové, malej nedosáhl vůbec, velkej musel skákat a narazil si koleno :) Ano, je to ta v sadech u muzea. Geoteamu už jsem vynadal :)
Publikováno 10 September 2012 - 16:41
HanzsCZ napsal/a:
Taky mi říkal jeden mladší (a menší) kolega-kačer, že na tuhle nedosáhl.clexpert napsal/a:
Sedmitecka napsal/a:
Jo, JunJun jsou prckové, malej nedosáhl vůbec, velkej musel skákat a narazil si koleno :) Ano, je to ta v sadech u muzea. Geoteamu už jsem vynadal :)
Trochu mimo téma: Hele, depresivní koutku - pojeďte se akčně vybít na GC3PP4J. Sedmitečka i JunJuni to mají přes kopec.
Publikováno 10 September 2012 - 18:52
HanzsCZ napsal/a:
Trochu mimo téma: Hele, depresivní koutku - pojeďte se akčně vybít na GC3PP4J. Sedmitečka i JunJuni to mají přes kopec.
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů