Loni hrál (a letos je přihlášen také) brozik.ted. Tomu je o pár roků víc. Promyslete, můžete zkusit jednu hru a uvidíte.. Keší je cestou a kolem dost.clexpert napsal/a:
Tak já nevím, jestli je paintball vhodný pro 12-letého kluka...
Geodepresivní koutek
Publikováno 10 September 2012 - 21:04
Publikováno 11 September 2012 - 14:02
K radosti nepřispěje ani log podobný tomuhle na jedné z mých krabek - LOG
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 11 September 2012 - 14:19
To se mi stalo taky. Hrabu se v křoví, když tu se najednou velice rychle blíží dva. Šel jsem dělat nenápadného asi tři metry od keše, ti dva přiběhli, rozhrábli, našli, zalogovali a vrátili a celou dobu dělali, že nevidí, že na ně upřeně koukám. Sami to zhodnotili takto:prazskychytrak napsal/a:
Jednoduchá keška. Akorát pri odlovu s *** tam postával jeden mudla. Pomerne zvedave na nás koukal, ale snažili jsme se mlžit, tak to snad vyšlo.
Publikováno 11 September 2012 - 14:48
Publikováno 11 September 2012 - 15:02
Seb.Loeb napsal/a:
To se mi stalo taky. Hrabu se v křoví, když tu se najednou velice rychle blíží dva. Šel jsem dělat nenápadného asi tři metry od keše, ti dva přiběhli, rozhrábli, našli, zalogovali a vrátili a celou dobu dělali, že nevidí, že na ně upřeně koukám. Sami to zhodnotili takto:prazskychytrak napsal/a:
Jednoduchá keška. Akorát pri odlovu s *** tam postával jeden mudla. Pomerne zvedave na nás koukal, ale snažili jsme se mlžit, tak to snad vyšlo.
Takových kačerů jsem už taky několik potkal. Nejradši bych jim namlátil. Jednou jsem zase byl u výměny CWG za papírový kapesník. Když jsem té holce řekl, že to snad nemyslí vážně, tak mi řekla, že si to každý může hrát, jak chce.
Publikováno 11 September 2012 - 18:11
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 12 September 2012 - 6:21
geoFukar napsal/a:
Můj nejhezčí TB ukončil svoji pouť podobným způsobem. Nějaká kačerka s 1000 nálezy ho vrazila do tradičky v parku, když tam probíhal nějaký dětský festival. Další kačeři už našli jenom rozházenou krabičku po okolí.
Depka.
po takovych zkusenostech pak nema kacer chut uz posilat neco dalsiho. s geopritelkyni jsme pustili do sveta po jednom TB (kazdeho prvni). geopritelkyne prisla o plysaka a putoval jen kod (nastesti narazila na hodneho kacera, kteri ji umoznil nahradu novym plysakem). moje TB ma ted pres mesic 2 nalezce (kacer ze slovenska) s cca mesic a prestal reagovat na to, aby jej alespon nekde protahl a nebo umistil, i kdyz normalne keskuje.....
Publikováno 16 September 2012 - 9:50
Zdravim,
prosim o vysvetleni, jak jsem downgradoval obsah keše!!! Když vložím TravelBug a vyjmu malinkou postavičku z Kinder vajíčka, zdá se ti to jako neférová výměna? Nebo co myslíš pojmem neférová výměna?!!!
Ten TB jsem vyzvedl v jine kesce, ale jeste nebylo zalogovano, ze tam byl vlozen. Takze jsem jej jeste nemohl "vlozit" do nove keše, když jej ješte oficialne nemam v drzeni. Musim pockat, az predchozi majitel TB zaloguje....
Prosim o vysvetleni, co se ti nezda na me vymene!!!!
Kdyz jsem se zeptal 8 kolegu na bod:
Do keše vložím Travelbug nebo Geocoin, a vezmu si něco jiného "místo toho"
Ani jeden netusil, ze za travelbug nebo geocoin se NEMUZE vzit ani blbustka. Kdyz GC delam s detmi, je problemove si z "pokladu" nic nevzit, kdyz tam jinou HRACKU vkladam.
/nick/
Dne 15.9.2012 23:40, Geocaching napsal(a):
ahoj
Tohle nevypadá na férovou výměnu:
"Dekuji za peknou keš. In: TB Out: mimozemstan"
viz: http://wiki.geocachi.../wiki/Downtrade
User's Profile:
http://coord.info/PR26QGD
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 16 September 2012 - 10:04
Publikováno 16 September 2012 - 11:42
Publikováno 16 September 2012 - 13:27
Publikováno 16 September 2012 - 18:01
Geo Medved a geojir found TFTC #4 KAMENNY KRIZ (Traditional Cache) at 9/16/2012
Log Date: 9/16/2012
Další keš by měla být také lehká a taky, že byla. Byl jí kamenný kříž tedy poslední keš ve Svojšicích. Na kole jsme minuli kostel a táta si vzpomněl kde kříž je. Jeli jsme tedy tam. Po chvíli šlapání jsem ho tedy viděl. Nápověda byla uvnitř, takže táta když jsme dorazili na místo strčil nějakou větev do skuliny pravého stromu a nakonec ji vyšťoural. Byla asi od stejného uživatele jako minulá keš, protože její obsah byl úplně stejný. Takže jako vždy jsme se podepsali a dali do keše dárek.
Geo Medved a geojir found TFTC #45 POMNIK RUDE ARMADE U SVOJSIC (Traditional Cache) at 9/16/2012
Od kostela jsme jeli do nijak vysokého kopce. Podle navigace ještě půl kilometru a už jsem viděl zmiňovaný památník. Věděl jsem, že keš je lehká, protože by měla být u stromu hned za památníkem. Já jsem šel z vnitřní strany a táta z vnější a za chvíli ji našel. Dal jsem do ní dárek a podepsali jsme se tím jsme číslo zaokrouhlili na 15 keší.
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 16 September 2012 - 18:27
CZECH.TIR napsal/a:
nevím jestli se mám smát nebo brečet..a takové logy mají všechny
Geo Medved a geojir found TFTC #4 KAMENNY KRIZ (Traditional Cache) at 9/16/2012
Další keš by měla být také lehká a taky, že byla. Byl jí kamenný kříž tedy poslední keš ve Svojšicích. Na kole jsme minuli kostel a táta si vzpomněl kde kříž je. Jeli jsme tedy tam. Po chvíli šlapání jsem ho tedy viděl. Nápověda byla uvnitř, takže táta když jsme dorazili na místo strčil nějakou větev do skuliny pravého stromu a nakonec ji vyšťoural. Byla asi od stejného uživatele jako minulá keš, protože její obsah byl úplně stejný. Takže jako vždy jsme se podepsali a dali do keše dárek.
Geo Medved a geojir found TFTC #45 POMNIK RUDE ARMADE U SVOJSIC (Traditional Cache) at 9/16/2012
Od kostela jsme jeli do nijak vysokého kopce. Podle navigace ještě půl kilometru a už jsem viděl zmiňovaný památník. Věděl jsem, že keš je lehká, protože by měla být u stromu hned za památníkem. Já jsem šel z vnitřní strany a táta z vnější a za chvíli ji našel. Dal jsem do ní dárek a podepsali jsme se tím jsme číslo zaokrouhlili na 15 keší.
Možná by stačilo dotyčným říci, že v logu nemají napovídat umístění kešek. Předpokládám, že je to to, co se ti nelíbí...
Stačí jim slušně napsat, že se do logů nepíše, kde je keška schovaná. Určitě to bude mít daleko větší šanci na úspěch, než psát stížnosti na tyto kačery sem, zvlášť když to jsou začátečníci s pár nálezy... Nebo ti snad tolik vadí někomu poradit? Každý z nás snad jednou začínal...
Publikováno 16 September 2012 - 19:08
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 16 September 2012 - 19:22
Není důvodem snad uptrade?
Publikováno 18 September 2012 - 4:58
Publikováno 18 September 2012 - 5:25
Mszm? Souhlasím. Drtivá většina z jeho aktuálně 3726 keší je logována ve stejný den se stejným logem "2:45" (našel jsem snad jen 6 keší s jiným datem).Samaell napsal/a:
docela zajimave a demotivujici:
http://coord.info/PR6800R
Logoval i na mých keších včetně jednoho archivovaného eventu, samozřejmě v logbooku není. Poslal jsem mu dotaz s žádostí o vysvětlení s tím, že jinak bez smilování mu mažu všechny jeho nálezy mých keší (samozřejmě si fyzicky prověřím jeho zápisy v logboocích).
Publikováno 18 September 2012 - 5:26
Jojo, okamžitě jsem mu všechny logy na mých eventech/keších smazal!Samaell napsal/a:
docela zajimave a demotivujici:
http://coord.info/PR6800R
Publikováno 18 September 2012 - 5:28
Publikováno 18 September 2012 - 5:35
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů