Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1181 HanzsCZ

HanzsCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)
  • LocationChlumec, Ústecký kraj

Publikováno 10 září 2012 - 21:04

clexpert napsal/a:
Tak já nevím, jestli je paintball vhodný pro 12-letého kluka...

Loni hrál (a letos je přihlášen také) brozik.ted. Tomu je o pár roků víc. Promyslete, můžete zkusit jednu hru a uvidíte.. Keší je cestou a kolem dost. :P
  • 0
Není Ústí jako Ústí. Ale to naše Ústí je nejlepší...

#1182 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 14:02

Tak jsem si dal dneska jako cíl cesty jednu CWG směnárnu...samozřejmě kompletně vykradená. :( CWG bylo hezký nápad, ale jak rychle začalo, tak díky ziskuchtivcům rychle skončilo. V krabkách už je člověk potkává jen výjimečně a šance na férovou výměnu už je jen na eventech.
K radosti nepřispěje ani log podobný tomuhle na jedné z mých krabek - LOG
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1183 Seb.Loeb

Seb.Loeb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 14:19

prazskychytrak napsal/a:

To se mi stalo taky. Hrabu se v křoví, když tu se najednou velice rychle blíží dva. Šel jsem dělat nenápadného asi tři metry od keše, ti dva přiběhli, rozhrábli, našli, zalogovali a vrátili a celou dobu dělali, že nevidí, že na ně upřeně koukám. Sami to zhodnotili takto:
Jednoduchá keška. Akorát pri odlovu s *** tam postával jeden mudla. Pomerne zvedave na nás koukal, ale snažili jsme se mlžit, tak to snad vyšlo.
  • 0

#1184 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 14:48

Takhle se mne otec jednou ptal, jestli není u ***** cache, že tam viděl někoho tahat škatuli a logovat se aniž by se staral o nějaké krytí. Že jsem se já blbec s tou mysterkou luštil, mohl jsem to mít zadarmo.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1185 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 15:02

Seb.Loeb napsal/a:

prazskychytrak napsal/a:

To se mi stalo taky. Hrabu se v křoví, když tu se najednou velice rychle blíží dva. Šel jsem dělat nenápadného asi tři metry od keše, ti dva přiběhli, rozhrábli, našli, zalogovali a vrátili a celou dobu dělali, že nevidí, že na ně upřeně koukám. Sami to zhodnotili takto:
Jednoduchá keška. Akorát pri odlovu s *** tam postával jeden mudla. Pomerne zvedave na nás koukal, ale snažili jsme se mlžit, tak to snad vyšlo.

Takových kačerů jsem už taky několik potkal. Nejradši bych jim namlátil. Jednou jsem zase byl u výměny CWG za papírový kapesník. Když jsem té holce řekl, že to snad nemyslí vážně, tak mi řekla, že si to každý může hrát, jak chce.
  • 0

#1186 Fukar

Fukar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 18:11

Můj nejhezčí TB ukončil svoji pouť podobným způsobem. Nějaká kačerka s 1000 nálezy ho vrazila do tradičky v parku, když tam probíhal nějaký dětský festival. Další kačeři už našli jenom rozházenou krabičku po okolí. Depka.
  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.

#1187 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2012 - 6:21

geoFukar napsal/a:
Můj nejhezčí TB ukončil svoji pouť podobným způsobem. Nějaká kačerka s 1000 nálezy ho vrazila do tradičky v parku, když tam probíhal nějaký dětský festival. Další kačeři už našli jenom rozházenou krabičku po okolí.
Depka.

po takovych zkusenostech pak nema kacer chut uz posilat neco dalsiho. s geopritelkyni jsme pustili do sveta po jednom TB (kazdeho prvni). geopritelkyne prisla o plysaka a putoval jen kod (nastesti narazila na hodneho kacera, kteri ji umoznil nahradu novym plysakem). moje TB ma ted pres mesic 2 nalezce (kacer ze slovenska) s cca mesic a prestal reagovat na to, aby jej alespon nekde protahl a nebo umistil, i kdyz normalne keskuje.....
  • 0

#1188 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 9:50

ach jo. Po dvou letech a více než sto nálezech:

Zdravim,

prosim o vysvetleni, jak jsem downgradoval obsah keše!!! Když vložím TravelBug a vyjmu malinkou postavičku z Kinder vajíčka, zdá se ti to jako neférová výměna? Nebo co myslíš pojmem neférová výměna?!!!

Ten TB jsem vyzvedl v jine kesce, ale jeste nebylo zalogovano, ze tam byl vlozen. Takze jsem jej jeste nemohl "vlozit" do nove keše, když jej ješte oficialne nemam v drzeni. Musim pockat, az predchozi majitel TB zaloguje....

Prosim o vysvetleni, co se ti nezda na me vymene!!!!

Kdyz jsem se zeptal 8 kolegu na bod:
Do keše vložím Travelbug nebo Geocoin, a vezmu si něco jiného "místo toho"
Ani jeden netusil, ze za travelbug nebo geocoin se NEMUZE vzit ani blbustka. Kdyz GC delam s detmi, je problemove si z "pokladu" nic nevzit, kdyz tam jinou HRACKU vkladam.

/nick/

Dne 15.9.2012 23:40, Geocaching napsal(a):
ahoj
Tohle nevypadá na férovou výměnu:
"Dekuji za peknou keš. In: TB Out: mimozemstan"

viz: http://wiki.geocachi.../wiki/Downtrade

User's Profile:
http://coord.info/PR26QGD

• 0

#1189 clexpert

clexpert

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 10:04

Jo, jo, to je bohužel běžné i u kačerů s daleko víc než sto nálezy. Také máme v logbooku naší keše napsáno například: IN: GC, OUT: světýlko. A pak se můžeme divit, že velmi rychle všechno zmizelo.
  • 0

#1190 ips

ips

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 11:42

To by mě zajímalo, jestli dotyčný něco vložil výměnou i když TB vyzvedával z předchozí keše. Pokud ano, pak bych mu to ani tak za zlé neměl, potřebuje jen lépe informovat. Pokud ne, pak mu asi schází základní logické uvažování...
  • 0

#1191 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 13:27

smutný je, že to nevěděl ani další z osmi kolegů... :( Dokud jsem si přesně nezjistila, jak to s tím "trejdem" vlastně je, netroufala jsem si vzít nic...
  • 0

#1192 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 18:01

nevím jestli se mám smát nebo brečet..a takové logy mají všechny

Geo Medved a geojir found TFTC #4 KAMENNY KRIZ (Traditional Cache) at 9/16/2012

Log Date: 9/16/2012
Další keš by měla být také lehká a taky, že byla. Byl jí kamenný kříž tedy poslední keš ve Svojšicích. Na kole jsme minuli kostel a táta si vzpomněl kde kříž je. Jeli jsme tedy tam. Po chvíli šlapání jsem ho tedy viděl. Nápověda byla uvnitř, takže táta když jsme dorazili na místo strčil nějakou větev do skuliny pravého stromu a nakonec ji vyšťoural. Byla asi od stejného uživatele jako minulá keš, protože její obsah byl úplně stejný. Takže jako vždy jsme se podepsali a dali do keše dárek.

Geo Medved a geojir found TFTC #45 POMNIK RUDE ARMADE U SVOJSIC (Traditional Cache) at 9/16/2012

Od kostela jsme jeli do nijak vysokého kopce. Podle navigace ještě půl kilometru a už jsem viděl zmiňovaný památník. Věděl jsem, že keš je lehká, protože by měla být u stromu hned za památníkem. Já jsem šel z vnitřní strany a táta z vnější a za chvíli ji našel. Dal jsem do ní dárek a podepsali jsme se tím jsme číslo zaokrouhlili na 15 keší.
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#1193 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 18:27

CZECH.TIR napsal/a:
nevím jestli se mám smát nebo brečet..a takové logy mají všechny

Geo Medved a geojir found TFTC #4 KAMENNY KRIZ (Traditional Cache) at 9/16/2012

Další keš by měla být také lehká a taky, že byla. Byl jí kamenný kříž tedy poslední keš ve Svojšicích. Na kole jsme minuli kostel a táta si vzpomněl kde kříž je. Jeli jsme tedy tam. Po chvíli šlapání jsem ho tedy viděl. Nápověda byla uvnitř, takže táta když jsme dorazili na místo strčil nějakou větev do skuliny pravého stromu a nakonec ji vyšťoural. Byla asi od stejného uživatele jako minulá keš, protože její obsah byl úplně stejný. Takže jako vždy jsme se podepsali a dali do keše dárek.

Geo Medved a geojir found TFTC #45 POMNIK RUDE ARMADE U SVOJSIC (Traditional Cache) at 9/16/2012

Od kostela jsme jeli do nijak vysokého kopce. Podle navigace ještě půl kilometru a už jsem viděl zmiňovaný památník. Věděl jsem, že keš je lehká, protože by měla být u stromu hned za památníkem. Já jsem šel z vnitřní strany a táta z vnější a za chvíli ji našel. Dal jsem do ní dárek a podepsali jsme se tím jsme číslo zaokrouhlili na 15 keší.

Možná by stačilo dotyčným říci, že v logu nemají napovídat umístění kešek. Předpokládám, že je to to, co se ti nelíbí...
Stačí jim slušně napsat, že se do logů nepíše, kde je keška schovaná. Určitě to bude mít daleko větší šanci na úspěch, než psát stížnosti na tyto kačery sem, zvlášť když to jsou začátečníci s pár nálezy... Nebo ti snad tolik vadí někomu poradit? Každý z nás snad jednou začínal...
  • 0

#1194 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 19:08

jo už jsem jim to psal....ale po pár desítkách nálezů je to přejde.. i když na jednu stranu, když hledám keš 1/1 půl hodiny, logy předemnou typu rychle nalezeno, tak by se takový hodil...
  • 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#1195 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2012 - 19:22

CZECH.TIR: Ještě pro nás hloupější, co s těmi logy je? O napovídání pochybuji. Je to tradička, takže kudy tam přijeli můžeme rovnou vypustit. Že je to pravý strom vidíme bez čtení toho logu už z fotomapy, a přesné umístění je psané v hintu (kam se určitě kouknou všichni dřív než do logů).
Není důvodem snad uptrade? :D
  • 0

#1196 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 4:58

docela zajimave a demotivujici: http://coord.info/PR6800R
  • 0

#1197 Arandur9424

Arandur9424

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 5:25

Samaell napsal/a:
docela zajimave a demotivujici:
http://coord.info/PR6800R

Mszm? Souhlasím. Drtivá většina z jeho aktuálně 3726 keší je logována ve stejný den se stejným logem "2:45" (našel jsem snad jen 6 keší s jiným datem).
Logoval i na mých keších včetně jednoho archivovaného eventu, samozřejmě v logbooku není. Poslal jsem mu dotaz s žádostí o vysvětlení s tím, že jinak bez smilování mu mažu všechny jeho nálezy mých keší (samozřejmě si fyzicky prověřím jeho zápisy v logboocích).
  • 0
Pokud Vás mé mysterky obtěžují, tak je prosím neluštěte...

#1198 Hickos

Hickos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 5:26

Samaell napsal/a:
docela zajimave a demotivujici:
http://coord.info/PR6800R

Jojo, okamžitě jsem mu všechny logy na mých eventech/keších smazal!
  • 0
Don't panic!

#1199 MirexCZ

MirexCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 5:28

Už jsem si chtěl také na mszm postěžovat, a vidím, že to napadlo skoro všechny :P Tak nějak mám chuť smáznout, aniž bych se fyzicky obtěžoval zkontrolovat logbook B)
  • 0
V cizích městech chodím hlavně po památkách, a až pokud zbyde čas po okapech. Ve dřívkách nejedu, topím plynem. Nechápu šílené opisování tracků na eventech. Jo, a čtu listingy. Jsem prostě zcela out.

#1200 Kokokodak

Kokokodak

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2012 - 5:35

I u mě se logoval ve stejný čas.Napsal jsem mu ať si logy smaže,protože 100% vím,že v logbooku nebude žádný zápis.Tak jsem zvědav,co udělá.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama