Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1241 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 14:36

cyphill napsal/a:
Všude se dočítám, jak jsou reviewři důslední, že nenechají jen tak něco projít, obzvláště u nováčků a nakonec se vypouštějí kdejaký paskvily a tím myslím nejen GC3WEHW, o které se tu píše, ale spousty dalších, které jsem měl tu čest odlovit. Moc tomu přístupu nerozumím.

Vůbec netušíš o čem píšeš, nevíš, jak k tomu došlo, ulovil jsi jen pár keší, sám jsi ještě ani nic nezaložil a o jejich práci nevíš ani procento,a kde máš teda ty "spousty" zmetků? Z tebe by měli rv depresi.
  • 0

#1242 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 15:33

Především ty tzv. "zmetky" vyrobili owneři, a troufnu si tvrdit, že v dobré vůli - "zmetky" z nich udělala jejich nezkušenost. Schvalovací proces není sítem na kvalitu, ale na dodržení pravidel. I tam může pravda něco uniknout, ale to je karma. Pokud jde o "kontrolování kvality reviewry", je to jejich práce navíc, a opět si troufám, tentokrát si nebýt jist prospěšností věci. Má to svý pro i proti. "Byrokracie" a prevence má své limity, a pokud mohu přidat vlastní postoj, já je nerad. No, a k vlivu RW na "vysokou kvalitu českých keší" - taky mýtus vzniklý z poněkud "rychlé" logiky chápání čteného textu :P --- RW touto svou činností opraví anebo nepustí špatné keše, ale nevyrobí !!! žádné nadprůměrné, skvělé keše. To musí owneři a vliv na to má česká tradice turismu, skautu, samovýroby a družnosti. Takže díky RW může být méně mizerných krabic (díky!) , ale nepřibudou ty vyjímečné... PS: někdy ty vyjímečné dokonce ubudou :(
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1243 brutalniopicka

brutalniopicka

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 16:17

Pod tohle se podepisi pod kazde slovo. Jen skoda ze to nebudou cist ti kteri by to nejvic potrebovali.
  • 0
IN kinderhracka OUT logbook

#1244 cyphill

cyphill

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 16:47

Nechci zpochybňovat práci reviewerů. Dělají to ze své vlastní vůle, ze svého volného času a zcela jistě jde někdy o náročnou práci.

dr.vota napsal/a:
...sám jsi ještě ani nic nezaložil...

Ano. A proč bych to měl dělat? V Praze, kde žiji jsou keše snad všude a nemám potřebu zakládat novou keš jen proto, abych nějakou taky měl. Až najdu nějaké hezké či jinak významné místo, které by za to stálo, takové, na které bych chtěl poukázat a to místo bude keší nepolíbeno, tak budu uvažovat nad tím, že nějakou založím. Do té doby budu raději číst rady, zkušenosti jiných a lovit, objevovat nové a nové nápady a keše těch, co již založili.

Chtěl jsem tím říct, že se občas podivuji nad tím co je vypuštěno ven, když oproti tomu všude čtu, jak je třeba nováčky prověřovat, dělat betatesty, atd.. A s tím samozřejmě souhlasím. Nechci tím na nikoho útočit a tvrdit, že někdo dělá svou práci špatně. Prostě se jen občas podivuji a to jsem chtěl sdělit.

Omlouvám se za výraz "spousty zmetků", spousty to samozřejmě nejsou, ale najde se dost keší, které nejsou připraveny či udržovány tak, aby z nich měl nálezce radost.
  • 0

#1245 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 16:51

cyphille neomlouvej se. Máš pravdu. ;)
  • 0

#1246 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 17:03

No, to je vlastně taky podivná logika, běžně zneužívaná: kdo se nezúčastnil (čehokoliv), nemá co kritizovat. Což je nesmysl, když je kritika ze správného úhlu (uživatele, třeba) a s rozumem a k věci. A hned okřikovat kohokoli, kdo něco plácne do lidu, to taky zrovna nejni moc košér. Jojo. My mazáci ( ;) ) bysmesinato měli dávat větší pozor.
  • 0

#1247 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 17:05

Ale cyphille, tvoje "kritika" zas tak moc qvejci nebyla - to si přiznej - a vypadala dost jako typický negativní brblání... co? B)
  • 0

#1248 cyphill

cyphill

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 17:16

Jasně, že brblám :-D Asi je to věčný téma, které už se tu řešilo, tipuji tak stotisíckrát, ne-li víckrát. A navíc - jsme přeci v GeoDEPRESIVNÍM koutku :-P
  • 0

#1249 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 18:17

cyphill napsal/a:
...
Omlouvám se za výraz "spousty zmetků", spousty to samozřejmě nejsou, ale najde se dost keší, které nejsou připraveny či udržovány tak, aby z nich měl nálezce radost.

Jo, zmetků je fůra. Ale podle mě jich je akorát na to, abych získával počty na FP body :-)
  • 0

#1250 Aqualung Reviewer

Aqualung Reviewer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 18:43

cyphill napsal/a:
Všude se dočítám, jak jsou reviewři důslední, že nenechají jen tak něco projít, obzvláště u nováčků a nakonec se vypouštějí kdejaký paskvily a tím myslím nejen GC3WEHW, o které se tu píše, ale spousty dalších, které jsem měl tu čest odlovit. Moc tomu přístupu nerozumím.

Mám dojem, že se mě tahle věc nějak dotýká, tak jen malé vysvětlení. Po autorovi zmíněné kešky jsem před publikací požadoval fotodokumentaci a doplnění strohých informací do listingu. Fotodokumentace přišla, informace do listingu byly doplněny, ovšem skutečnost, že se jedná o informace o jiných Nechanicích mi poněkud unikla pravděpodobně proto, že k těm královéhradeckým Nechanicích mám blíž. Já myslím, že se to může stát. Vyjimečně, ale může. Spíš mě mrzí reakce některých kačerů, kteří namísto nějaké pomoci, ihned reagují tak, že nechápou, jak může být něco takového publikované a tak dále. Paradoxně jsou to ti, kteří sami ani nebetatestují. Jednou to udělám tak, že vypustím všechny ty zmetky, které přijdou k publikaci ať vidíte, co chodí k publikaci. Práce revírníků je nevděčná, protože není vidět. No a občas prostě propadne sítem nějaký ten zmetek jako je tento.
  • 0
Děkuji zodpovědným kačerům, kteří předtím, než odeslali listing ke schválení, si přečetli doporučení reviewerů, případně si provedli kontrolu podle návodu v mém profilu.

#1251 cyphill

cyphill

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 18:57

Naprosto Ti rozumím, omyl se může stát a to naprosto komukoliv. Neměl a ani jsem se nechtěl upnout na tuto keš.
  • 0

#1252 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 19:05

Aqualung Reviewer napsal/a:

cyphill napsal/a:

Mám dojem, že se mě tahle věc nějak dotýká, tak jen malé vysvětlení. Po autorovi zmíněné kešky jsem před publikací požadoval fotodokumentaci a doplnění strohých informací do listingu. Fotodokumentace přišla, informace do listingu byly doplněny, ovšem skutečnost, že se jedná o informace o jiných Nechanicích mi poněkud unikla pravděpodobně proto, že k těm královéhradeckým Nechanicích mám blíž. Já myslím, že se to může stát. Vyjimečně, ale může. Spíš mě mrzí reakce některých kačerů, kteří namísto nějaké pomoci, ihned reagují tak, že nechápou, jak může být něco takového publikované a tak dále. Paradoxně jsou to ti, kteří sami ani nebetatestují. Jednou to udělám tak, že vypustím všechny ty zmetky, které přijdou k publikaci ať vidíte, co chodí k publikaci. Práce revírníků je nevděčná, protože není vidět. No a občas prostě propadne sítem nějaký ten zmetek jako je tento.

Aqualung: nasypej si hned popel na hlavu, chybka se může kdykoli komukoli vloudit a tady se už vůbec není proč omlouvat!
Cyphill: a došlo tady k nějaké očividné újmě na zdraví či majetku? Nevím, asi ne - bohužel jsi nedodal klikací odkaz, takže hledat to ve fóru nebo na stránkách nebudu. Ale to je se vším! Proč se reviewerům nesnažíme alespoň v něčem pomoci, to si všechno musí dohledat samí? A když už se zeptají nebo si, nedejbože, kladou jisté elementární podmínky, už je toho tady plné fórum. Tak schválně, jsem zvědav, kterak dlouho ti bude trvat nahodit tu škatuli na jeden klik - potom si to vynásob x prudiči a třeba se i zamysli ;)
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#1253 cyphill

cyphill

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 20:32

Jasně, per to do mě! :) Přečti si celou diskusi a pak se zamysli ;)
  • 0

#1254 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 20:53

cyphill napsal/a:
Jasně, per to do mě! :) Přečti si celou diskusi a pak se zamysli ;)

Ale vůbec ne, já dneska nemám hádavou, jen jsem tě chtěl vyzvat, abys nahodil klikací škatuli, to je vše! A vidíš, také se ti zřejmě nechce. Tak nech rews na pokoji, také na něco nemají třeba teď náladu. Jako třeba já nemám náladu teď pročítat diskuzi, která má v tuto chvíli asi 64 stránek, myslel jsi to takhle, že jo ;)
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#1255 CZECH.TIR

CZECH.TIR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 21:45

KLASIKA - někdo udělá chybu a ze všech stran se sesypou vzorňáci, všudybýlkové , ředitelé zeměkoule co všechno viděli, všude byli a kde ne, od toho mají klíče.. lidé, kteří jsou sami neomylní, JIM se nic takového nemůže stát.
k...a, lidi, je to jenom HRA. a co se nelíbí vám, může se líbit jinému... i blbá zaokapovka u školy, třeba pro ten bod...

• 0
náš tým: Petr, Inka, Péťa, Gábinka. Jako ochranka Jork a Sissi (yorkshire terier).
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.

KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...

statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]

#1256 AJFA

AJFA

Advanced Member

• Moderators
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 21:59

Pánové, opět by stačilo, reviewer se vám vyjádřil a tím je věc vyřízená - opakovaným vzájemným napadáním už nic nového nevymyslíte.
  • 0

#1257 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2012 - 22:00

Ehm... a kde přesně na posledních dvou stránkách vidíš ty nešvary, co popisuješ, Tiráku?
  • 0

#1258 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2012 - 12:55

Tak tohle mě dostalo :-D TB3871J - kus železa na papíře - na druhou stranu ale lepší než nic, konkrétně tenhle by zmizel vcukuletu..
  • 0

#1259 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2012 - 19:52

Tak já taky posílám kus stříbra na papíře: TB31BXG. Měl jsem ho na eventu na Medlově, ale kačeři neměli o logování zájem (čemuž se nedivím, protože ten guláš a pivo tam byly vynikající a nějaké GC a TB by ten požitek jenom rušily...)
  • 0

#1260 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2012 - 20:48

Zerthe napsal/a:
Tak tohle mě dostalo :-D TB3871J - kus železa na papíře - na druhou stranu ale lepší než nic, konkrétně tenhle by zmizel vcukuletu..

Toho jsem potkal a taky jsem to nepobral, asi dárek pro honibody. Nevím, proč bych měl logovat GC, který jsem neviděl, nemá žádnou historii, ani žádnou budoucnost. To se mohu kouknout na logy u kešky a vidím to samé.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama