Geodepresivní koutek
Publikováno 02 říjen 2012 - 19:55
Publikováno 02 říjen 2012 - 20:03
bud rad za kazdy metr a kesku, co tvoje gc/tb navstivi.....Smrk napsal/a:
Mě protáhnutí keší nevadí, ale když ten coin tahá měsíc a projede třeba celou Vlečku a každou keší protáhne coin... nestačí jen jedna?
Publikováno 02 říjen 2012 - 20:08
Mě protáhnutí keší nevadí, ale když ten coin tahá měsíc a projede třeba celou Vlečku a každou keší protáhne coin... nestačí jen jedna?
Publikováno 03 říjen 2012 - 5:32
see.bee napsal/a:
Proč? Já jsem rád za každého kačera, který coin najde a udělá mu radost. A ne že ho někdo celé léto tahá v kapse. Někteří kačeři totiž začali čtrnáctidenní lhůtu pro vložení do další keše nahrazovat čtrnáctidenní lhůtou k jakémukoli pohybu.
Publikováno 03 říjen 2012 - 6:33
Publikováno 03 říjen 2012 - 7:07
Fridolini napsal/a:
Jé tak protahování už mi dávno nevadí, sice se blbě hledá kde vlastně byl, ale.....
A kdyby ho aspoň po 14 dnech protáhli tak je to dobrý. Máme teď asi 3 cestovatele několik měsíců u kačerů a nenaděláš nic :|
Psát frantíkovi aby ho někam vložil nemá cenu....
taky jsem se smiril s tim, ze moje jedine TB, ktere melo cestovat po cechach ma vic jak 2 mesice slovak a alespon je protahnul v madarsku a na slovensku..... taky je docela problem najit kesku, kde se nebojim nechat TB/GC, aby nedoslo k jeho zmizeni. vim, ze tak 1-2 za mesic mam nejaky pekny vyslap na odlehlejsi misto (napr. lesy v brdech, krkonose atd....)
Publikováno 03 říjen 2012 - 9:13
see.bee napsal/a:
.... vim, ze tak 1-2 za mesic mam nejaky pekny vyslap na odlehlejsi misto (napr. lesy v brdech, krkonose atd....)
Tak napíšeš ownerovi, že coin máš a že ho umístíš tehdy a tehdy. Dost kačerů se taky k travelům chová jako čuně. Pustil jsem trackovatelný přívěšek na krk, na kterém visí takové další maličké přívěsky. A polovina jich tam není. Pak jsem udělal TBčko s královskou korunou a někdo trny té koruny ohnul dovnitř koruny.
Publikováno 03 říjen 2012 - 9:49
Smrk napsal/a:
see.bee napsal/a:
.... vim, ze tak 1-2 za mesic mam nejaky pekny vyslap na odlehlejsi misto (napr. lesy v brdech, krkonose atd....)
Tak napíšeš ownerovi, že coin máš a že ho umístíš tehdy a tehdy. Dost kačerů se taky k travelům chová jako čuně. Pustil jsem trackovatelný přívěšek na krk, na kterém visí takové další maličké přívěsky. A polovina jich tam není. Pak jsem udělal TBčko s královskou korunou a někdo trny té koruny ohnul dovnitř koruny.
pokud owner vidi, po jakych keskach kacer chodi, tak nejaky den navic prehledne. taky se mi stalo, ze jsem procestoval s TB cca 500km za mesic plzen, prahu, krkonose, stredocesky kraj a teprv jej umistil. owner mi jesteste podekoval, ze jsem mu TB protahl peknyma keskama. neco podobneho potesilo. opacnym pripadem je, jak pises, poskozeni TB. pritelkyni se po 3-4 zmene drzitele z TB ztratil maly plysovy hrosim a cestoval jen privesek s kodem. ted vymysli, jakou nahradu za nej. po podobnych zkusenostech, jak dopadlo TB pritelkyne a moje prvni TB, tak jsme dospeli k rozhodnuti, ze radej zustaneme u svych (napr. rad bileho krize), ktery bude s nama cestovat i jako osobni talisman.
mozna sis taky vsimnul, na jak malo TB v poslednim roce narazis. jejich pocet strasne klesnul.
Publikováno 03 říjen 2012 - 9:58
Já už jsem to tady psal před nějakou dobou- prošel jsem třeba 20 keší v lese a nikde žádný TB. To se mi stalo v Tatrách, teď třeba na Zubaté žábě.see.bee napsal/a:
mozna sis taky vsimnul, na jak malo TB v poslednim roce narazis. jejich pocet strasne klesnul.
Já jsem za ně moc rád, prohlídnu a zase někde položím.
Moje děcka mají svoje co cestují s nimi, ale teď jim na vánoce zase koupím a ty vypustíme. Je to takový pěkný dárek.
Publikováno 03 říjen 2012 - 10:12
see.bee napsal/a:
...
Já rád pouštím travely, protože lidem dělají radost. Možná jich ani tak není méně, ale je hodně keší a ještě víc kačerů, mezi které se to rozmělní. Teď nacházím jednoho travela tak na třicet keší. Většinu spíš u někoho vidím.
Publikováno 03 říjen 2012 - 10:55
Smrk napsal/a:
Teď jsem se dozvěděl, že je zničená jedna z nejlepších keší, které jsem kdy viděl, Trezorová cache GC34HHM. Které hovado vyvalí celý kámen a pak vypáčí zámek? Bych chtěl vidět jeho ksicht, když zjistil, že je tam jen notýsek.
To byla zatím má nejoblíbenější. Jen nějak nechápu - jak to, že je ten balvan na suchu? Po napuštění přehrady ho přece zaplavila voda (keši to ale nijak neuškodilo, jen zvýšilo počet hvězd), viz logy..
edit: aha, je podzim
#1293 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 03 říjen 2012 - 11:54
Publikováno 03 říjen 2012 - 13:24
Smrk napsal/a:
Teď jsem se dozvěděl, že je zničená jedna z nejlepších keší, které jsem kdy viděl, Trezorová cache GC34HHM. Které hovado vyvalí celý kámen a pak vypáčí zámek? Bych chtěl vidět jeho ksicht, když zjistil, že je tam jen notýsek.
opravdu neuvěřitelné, co všechno se dá ukrást ....
Publikováno 03 říjen 2012 - 15:15
Paprikasi napsal/a:
...
Co dělat, když už ani takhle velkej šutrák a DIN vložka neobstojí???
Střílet, věšet, rozbíjet hlavy, lámat kolem a trhat koňmi!!!!
Publikováno 04 říjen 2012 - 12:19
Publikováno 07 říjen 2012 - 20:55
Publikováno 07 říjen 2012 - 21:00
Publikováno 07 říjen 2012 - 21:21
Publikováno 07 říjen 2012 - 21:26
poohDA napsal/a:
(řečnická otázka)
Kdy už se autoři multin naučí rozlišovat pojem "číslo" a "číslice"?
možná až se naučí rozlišovat součet a ciferaci:D
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů