Naštěstí to ještě neni tak katastrofický. Společná modlitba u nás začíná v 6, o víkendu v 7. To se dá vydržet, většině komunity to tak vyhovuje, i když proti našim sestrám např. v Irsku (7:00) nebo v Norsku (7:30 a jednou týdně ve "spací" den v 8:30) je to rozdíl. Ale sestry z našeho druhého kláštera ve Znojmě mají první společnou modlitbu v 4:15 - dědictví z padesátých let, kdy sestry v koncentračních klášterech musely na šestou do fabriky a předtím se chtěly společně pomodlit. Přiznám, že to bych asi nepřežila .Trhac napsal/a:
MMCH, Jacko, v kolik vstáváte u Vás? Některé řády jsou velmi skřivánčí…
Geodepresivní koutek
Publikováno 11 říjen 2012 - 12:20
Publikováno 11 říjen 2012 - 13:56
Publikováno 11 říjen 2012 - 13:59
Klobouk dolů! Vstával jsem do Kolbenky a pak i do VDUP (dnes Subterra) ve 4:30 a moje averze k rannímu vstávání má kořeny v té době. Dneska vstávám v 6:30 a probouzím se okolo deváté…Jacka_dominikanka napsal/a:
Ale sestry z našeho druhého kláštera ve Znojmě mají první společnou modlitbu v 4:15 - dědictví z padesátých let, kdy sestry v koncentračních klášterech musely na šestou do fabriky a předtím se chtěly společně pomodlit. Přiznám, že to bych asi nepřežila .
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 11 říjen 2012 - 19:02
Normální e-shopy s normální nabídkou. A proč je to v sekci "Geodepresívní koutek"?roman325 napsal/a:
supr tyto nové e-shopy s geocachingem:
smazán spam
Publikováno 11 říjen 2012 - 19:19
mh.mail napsal/a:
Normální e-shopy s normální nabídkou. A proč je to v sekci "Geodepresívní koutek"?roman325 napsal/a:
smazán spam
Já myslím, že to sem patří. Přesně takové věci patři do geodeprese...
Publikováno 14 říjen 2012 - 16:07
Publikováno 14 říjen 2012 - 22:31
Publikováno 15 říjen 2012 - 8:16
[quote]mh.mail napsal/a:
[quote]roman325 napsal/a:
www.p.....
www.d.....
Normální e-shopy s normální nabídkou. A proč je to v sekci "Geodepresívní koutek"?[/quote]
Já myslím, že to sem patří. Přesně takové věci patři do geodeprese...[/quote]
Taky to vidím správně umístěné, reklama v diskuzích je většinou depresívní.
Nadruhou stranu si někteří léčí depresi nakupováním
Publikováno 15 říjen 2012 - 8:54
Navrhuji kompromisní řešení: vždy v poledne hodinu přidat (místo 12 pak bude 13 hodin) a o půlnoci ji zas ubrat. Sovy se vyspí, skřivani zas toho víc ráno stihnou. Stejně je krize, práce je málo a jen pro někoho, takže by mohlo být i trochu méně nezaměstnaných... Je snad někdo proti?
Publikováno 15 říjen 2012 - 9:03
Publikováno 15 říjen 2012 - 9:07
AHA & team napsal/a:
Co za lidi to s námi hraje hru?
Asi Bivojové. Stejně dopadla Trezorová keš, kdy trezorek byl zavrtaný ve velkém balvanu. Balvan někdo vyrval ze země a pak vypáčil i trezorek. A z něj ukradl nanovku.
Publikováno 15 říjen 2012 - 9:28
já, mezi 12-13 chodím obyčejně na oběd. Mně by zrovna tahle hodina chyběla.ladislavappl napsal/a:
Ad Letní a zimní čas
Navrhuji kompromisní řešení: vždy v poledne hodinu přidat (místo 12 pak bude 13 hodin) a o půlnoci ji zas ubrat. Sovy se vyspí, skřivani zas toho víc ráno stihnou. Stejně je krize, práce je málo a jen pro někoho, takže by mohlo být i trochu méně nezaměstnaných... Je snad někdo proti?
Publikováno 15 říjen 2012 - 12:12
Publikováno 15 říjen 2012 - 12:47
Smrk napsal/a:
AHA & team napsal/a:
Asi Bivojové. Stejně dopadla Trezorová keš, kdy trezorek byl zavrtaný ve velkém balvanu. Balvan někdo vyrval ze země a pak vypáčil i trezorek. A z něj ukradl nanovku.
Taky tyhle věci nechápu. Teď nám ukradli stage - mikro s bezcenným obrázkem na magnetu v dutině zábradlí malého mostku 1 km od nejbližsího domu u vesnice v Beskydech. Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby ji poslední nálezce nenašel pár metrů od jejího umístění a nevrátil zpátky. Dotyčnému zloději stálo zjevně za to, aby místo navštívil dvakrát a pro něj úplně bezcennou schránku odnesl.
Publikováno 15 říjen 2012 - 12:50
hrabosata napsal/a:
Smrk napsal/a:
AHA & team napsal/a:
Taky tyhle věci nechápu. Teď nám ukradli stage - mikro s bezcenným obrázkem na magnetu v dutině zábradlí malého mostku 1 km od nejbližsího domu u vesnice v Beskydech. Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby ji poslední nálezce nenašel pár metrů od jejího umístění a nevrátil zpátky. Dotyčnému zloději stálo zjevně za to, aby místo navštívil dvakrát a pro něj úplně bezcennou schránku odnesl.
Spíš s ní fláknul někam do trávy.
Publikováno 15 říjen 2012 - 18:32
Spíš s ní fláknul někam do trávy.
Nebo ji někdo "Našel a vyměnil" - jak se to naučil v kroužku:
http://www.ddmul.cz/?page_id=8513 :-(
Publikováno 15 říjen 2012 - 22:31
AHA & team napsal/a:
Na servisu krabiček jsem zůstal stát s otevřenou pusou: pro krabičku jsme poskládali kamenný "domeček" s bočním otevíráním. Strop tvořil původně jeden přibližně 10kg kámen, boční otevírání tenký a výrazně lehčí kámen. Kámen tvořící strop jsme našli odhozený dva metry od keše, na krabičce položené kameny a krabička pochopitelně prasklá. Co za lidi to s námi hraje hru?
Mám keš "Palec"http://coord.info/GC315VF a finálka byla ukryta pod velkým kusem betonu vážil asi 150 kg. Po x,y nálezech jsem při kontrole ten betom našel vyvalený ze země a asi tři metry daleko. Keš tam byla, ale zasypaná kameny. Co za lidi to s námi hraje hru?
Videa odemne: https://www.youtube....low=grid&view=0
Publikováno 16 říjen 2012 - 13:02
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů