Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1341 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 12:20

Trhac napsal/a:
MMCH, Jacko, v kolik vstáváte u Vás? Některé řády jsou velmi skřivánčí…

Naštěstí to ještě neni tak katastrofický. Společná modlitba u nás začíná v 6, o víkendu v 7. To se dá vydržet, většině komunity to tak vyhovuje, i když proti našim sestrám např. v Irsku (7:00) nebo v Norsku (7:30 a jednou týdně ve "spací" den v 8:30) je to rozdíl. Ale sestry z našeho druhého kláštera ve Znojmě mají první společnou modlitbu v 4:15 - dědictví z padesátých let, kdy sestry v koncentračních klášterech musely na šestou do fabriky a předtím se chtěly společně pomodlit. Přiznám, že to bych asi nepřežila :D.
  • 0

#1342 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 13:56

Já vstávám v šest, do práce odcházím po sedmé a v práci jsem v osm. Dobrou hodinu, někdy i hodinu a půl tam ale sedím sám.
  • 0

#1343 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 13:59

Jacka_dominikanka napsal/a:
Ale sestry z našeho druhého kláštera ve Znojmě mají první společnou modlitbu v 4:15 - dědictví z padesátých let, kdy sestry v koncentračních klášterech musely na šestou do fabriky a předtím se chtěly společně pomodlit. Přiznám, že to bych asi nepřežila :D.

Klobouk dolů! Vstával jsem do Kolbenky a pak i do VDUP (dnes Subterra) ve 4:30 a moje averze k rannímu vstávání má kořeny v té době. Dneska vstávám v 6:30 a probouzím se okolo deváté…
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#1344 roman325

roman325

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 18:34

supr tyto nové e-shopy s geocachingem: smazán spam
  • 0

#1345 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 19:02

roman325 napsal/a:
supr tyto nové e-shopy s geocachingem:

smazán spam

Normální e-shopy s normální nabídkou. A proč je to v sekci "Geodepresívní koutek"?
  • 0

#1346 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 19:19

mh.mail napsal/a:

roman325 napsal/a:

smazán spam

Normální e-shopy s normální nabídkou. A proč je to v sekci "Geodepresívní koutek"?

Já myslím, že to sem patří. Přesně takové věci patři do geodeprese...
  • 0

#1347 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2012 - 20:07

Reklamni spam. Z toho depresi mam, to jo.
  • 0

#1348 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2012 - 16:07

Ach jo, nějakej debil maďar vložil můj coin, kterej nosil přes půl roku u sebe do keše, která je disablá a navíc je u ní poznámka že vkládat do ní TB je riskantní :(
  • 0

#1349 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2012 - 22:31

a me zase nastvalo, kdyz jsem po dlouhe dobe donesl TB, co chtel cestovat do USA, do TB na Ruzyni, aby ho nejaky lojza zase nadsene vyndal, protoze neumi cist a myslel, ze pricestoval z Australie. (Dal jsem ho do pytliku a napsal na nej - USA, California). Co uz vic se da udelat pro cestovatele, aby se ve sve misi posunuli dal? To je peklo!
  • 0

#1350 torfi

torfi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 8:16

[quote]Aranyafëa napsal/a:
[quote]mh.mail napsal/a:
[quote]roman325 napsal/a:

www.p.....
www.d.....

Normální e-shopy s normální nabídkou. A proč je to v sekci "Geodepresívní koutek"?[/quote]

Já myslím, že to sem patří. Přesně takové věci patři do geodeprese...[/quote]

Taky to vidím správně umístěné, reklama v diskuzích je většinou depresívní.
Nadruhou stranu si někteří léčí depresi nakupováním ;)
  • 0

#1351 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 8:54

Ad Letní a zimní čas
Navrhuji kompromisní řešení: vždy v poledne hodinu přidat (místo 12 pak bude 13 hodin) a o půlnoci ji zas ubrat. Sovy se vyspí, skřivani zas toho víc ráno stihnou. Stejně je krize, práce je málo a jen pro někoho, takže by mohlo být i trochu méně nezaměstnaných... Je snad někdo proti?
  • 0

#1352 AHA & team

AHA & team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 459 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 9:03

Na servisu krabiček jsem zůstal stát s otevřenou pusou: pro krabičku jsme poskládali kamenný "domeček" s bočním otevíráním. Strop tvořil původně jeden přibližně 10kg kámen, boční otevírání tenký a výrazně lehčí kámen. Kámen tvořící strop jsme našli odhozený dva metry od keše, na krabičce položené kameny a krabička pochopitelně prasklá. Co za lidi to s námi hraje hru? :o
  • 0

#1353 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 9:07

AHA & team napsal/a:
Co za lidi to s námi hraje hru? :o

Asi Bivojové. Stejně dopadla Trezorová keš, kdy trezorek byl zavrtaný ve velkém balvanu. Balvan někdo vyrval ze země a pak vypáčil i trezorek. A z něj ukradl nanovku.
  • 0

#1354 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 9:28

ladislavappl napsal/a:
Ad Letní a zimní čas
Navrhuji kompromisní řešení: vždy v poledne hodinu přidat (místo 12 pak bude 13 hodin) a o půlnoci ji zas ubrat. Sovy se vyspí, skřivani zas toho víc ráno stihnou. Stejně je krize, práce je málo a jen pro někoho, takže by mohlo být i trochu méně nezaměstnaných... Je snad někdo proti?

já, mezi 12-13 chodím obyčejně na oběd. Mně by zrovna tahle hodina chyběla.
  • 0

#1355 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 12:12

A což udělat dekadické hodiny ? Je to divné, když v době SI jednotek počítáme na tucty a kopy. Že by to nevyšlo na dny a tím by se čas neustále posouval? To by nevadilo. Jednou za čas by prostě půlnoc vyšla na dnešní poledne. A vše by bylo pravidelné, zcela pravidelně by se jednou za X dní vše opakovalo, odpadly by problémy i s nočními směnami, atd. Že to ještě nikoho nenapadlo, asi si to nechám patentovat.
  • 0

#1356 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 12:47

Smrk napsal/a:

AHA & team napsal/a:

Asi Bivojové. Stejně dopadla Trezorová keš, kdy trezorek byl zavrtaný ve velkém balvanu. Balvan někdo vyrval ze země a pak vypáčil i trezorek. A z něj ukradl nanovku.

Taky tyhle věci nechápu. Teď nám ukradli stage - mikro s bezcenným obrázkem na magnetu v dutině zábradlí malého mostku 1 km od nejbližsího domu u vesnice v Beskydech. Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby ji poslední nálezce nenašel pár metrů od jejího umístění a nevrátil zpátky. Dotyčnému zloději stálo zjevně za to, aby místo navštívil dvakrát a pro něj úplně bezcennou schránku odnesl.
  • 0

#1357 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 12:50

hrabosata napsal/a:

Smrk napsal/a:

AHA & team napsal/a:

Taky tyhle věci nechápu. Teď nám ukradli stage - mikro s bezcenným obrázkem na magnetu v dutině zábradlí malého mostku 1 km od nejbližsího domu u vesnice v Beskydech. Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby ji poslední nálezce nenašel pár metrů od jejího umístění a nevrátil zpátky. Dotyčnému zloději stálo zjevně za to, aby místo navštívil dvakrát a pro něj úplně bezcennou schránku odnesl.

Spíš s ní fláknul někam do trávy.
  • 0

#1358 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 18:32

Spíš s ní fláknul někam do trávy.

Nebo ji někdo "Našel a vyměnil" - jak se to naučil v kroužku:

http://www.ddmul.cz/?page_id=8513 :-(
  • 0

#1359 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 222 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2012 - 22:31

AHA & team napsal/a:
Na servisu krabiček jsem zůstal stát s otevřenou pusou: pro krabičku jsme poskládali kamenný "domeček" s bočním otevíráním. Strop tvořil původně jeden přibližně 10kg kámen, boční otevírání tenký a výrazně lehčí kámen. Kámen tvořící strop jsme našli odhozený dva metry od keše, na krabičce položené kameny a krabička pochopitelně prasklá. Co za lidi to s námi hraje hru? :o

Mám keš "Palec"http://coord.info/GC315VF a finálka byla ukryta pod velkým kusem betonu vážil asi 150 kg. Po x,y nálezech jsem při kontrole ten betom našel vyvalený ze země a asi tři metry daleko. Keš tam byla, ale zasypaná kameny. Co za lidi to s námi hraje hru? :o
  • 0

#1360 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2012 - 13:02

Mám sice ohranou písničku, ale pro mě stále nepochopitelnou. Dneska jsem se chtěl vydat do TYTYTY koupit dva nové coiny, abych zase něco vypustil. Předtím jsem se ale podíval na ty, co mi běhají po světě. A ze 22 puštěných coinů jich žije osm! Nikam nejdu a ti, co je mají doma, ať se jimi třeba zadáví. Beztak je žádnému kačerovi nemůžou ukázat. Když si vezmu, že průměrná cena coinu je tři stovky, tak jsem tuhle hru zadotoval dvěma a půl tisíci. Další dva tisíce čekají na ukradení.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama