hrabosata napsal/a:
Myslím, že s dlouhými listingy mají problém jen kačeři hrající stylem "hodně bodů s co nejmenším úsilím"
Nemyslíš. Kdybys myslel, nenapíšeš takovouhle blbinu.
honny napsal/a:
Já nedělám listingy pro Oregon. A dělat nebudu. To, že je tu polofunkční přístroj fakt není můj problém.[/i]
No vidíš, a já myslel, že listingy se dělaj pro lidi. Asi mám problém.
Jestli si správně, byť matně, pamatuju, tak na Presekovic novely jsme dojeli tehdy, kdy po změnách na gc.com nechodil Handy a o wap.geocaching.com jsem ještě nevěděl. Takže to odskákal Pitovo, kterýho jsem prvního sehnal na telefonu, a on nám ta zadání přečet.
Stejně tak nás tam Přeseko nakrklo, že jsme se nedočetli, jestli mu jí z tý věže unes šamstr nebo jak vůbec skončila ta romanťyka
Takže jo, tehdá jsme to nakonec dolovili. Jindy jinde od jiných ne.
Taky už si dokážu pomoct, i když ne všude je signál a takovej, aby uměl udržet web. No a třeba v městský zástavbě aby jeden koumal, kterej WP je od který keše... nebo když jsou fakt daleko od sebe. (BTW, zobrazujou se v GPX od GC.com i skrytý WP? Nějak jsem si to neověřoval.) Stejně tak jako je milý propojovat se na net kvůli takovým drobnostem třeba v Alpách.
Nemanipulujte mejma motivama. Ani náhodou nic NEVYŽADUJU. Jen si myslím, že je dobrý odladit detaily natolik, aby vaše/naše keše rozladily co nejmíň lidí - páč se dělaj právě a přece pro to, aby je lidi našli, ne? Ale je to, koneckonců, každýho věc. Já to jen navrhoval.
Nechápu, proč by mě měl někdo "nesnášet" za to, že mám nemlich Oregona
- to už je zas na honnyho. Nesněds něco ze špatnejch hub?