Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1601 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 11:10

Chystám se na event do Drážďan a chtěl jsem si vyluštit nějaké mysterky. Ale ti Sasíci mají všechny listingy jen v němčině!! U multin je to to samé. Opravdu kačer freundlich.
  • 0

#1602 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 11:25

Smrk napsal/a:
Chystám se na event do Drážďan a chtěl jsem si vyluštit nějaké mysterky. Ale ti Sasíci mají všechny listingy jen v němčině!! U multin je to to samé. Opravdu kačer freundlich.

Jestli ty si kapánek nevymejšlíš ;) Koneckonců němčina je světovej jazyk. Zkus to třeba v lotyštině nebo estonštině :D
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#1603 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 361 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 11:29

malaveverka napsal/a:

Smrk napsal/a:

Jestli ty si kapánek nevymejšlíš ;) Koneckonců němčina je světovej jazyk. Zkus to třeba v lotyštině nebo estonštině :D

jo nemci maj nemcinu ... a myslela jsem ze je to nejhorsi jazyk co se tyce google prekladace ... dokud sem neskusila prekladat listingy z finstiny, to je teprv maso, btw finske kese take NO english
  • 0

#1604 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 11:35

Xork42 napsal/a:

malaveverka napsal/a:

Smrk napsal/a:

jo nemci maj nemcinu ... a myslela jsem ze je to nejhorsi jazyk co se tyce google prekladace ... dokud sem neskusila prekladat listingy z finstiny, to je teprv maso, btw finske kese take NO english

Já té němčině vcelku rozumím, ale přeci jen ne všemu. Loni jsem dokonce psal nějakému místnímu guru s nálezy snad i na Měsíci, jestli by mi něco doporučil. A napsal mi, že nedoporučil, protože většina keší je jen v němčině :-) No co, budu mít i z multiny mysterku :-)
  • 0

#1605 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 12:21

Nemo02 napsal/a:

odnikudnikam napsal/a:

prazskychytrak napsal/a:
Já si o těhle prodejcích CWG myslím svoje a jestli mi někdo s nějakou sbírkou zaklepe na dveře, tak...

:D
a těším se až se tu objeví nějaká dobrá duše a ta prohlásí...svojí CWG sbírku jsem umístil do své nové mysterky, mějte seB)

a potom vše z povzdálí sledovat....ten mazec FTFkařů.

a natočit si to na video. V chladných zimních večerech si to pouštět.:D

Je to jen o místě uložení keše... prostě vyselektovat městské honiče bodů a hned je větší šance, že tam nějaká kolečka chvíli vydrží...
  • 0

#1606 Johule

Johule

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 13:54

Tak tak, já když jsem zrušila sbírku, tak jsem céwégéčka narvala do mojí kešky ke které se musí minimálně tři čtyři kiláky pěšky a ještě je to dál od větších měst - no a ještě po roce jich tam bylo docela dost, jsem zvědavá teď na kontrolu po dvou:)
  • 0

#1607 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 14:06

Johule napsal/a:
Tak tak, já když jsem zrušila sbírku, tak jsem céwégéčka narvala do mojí kešky ke které se musí minimálně tři čtyři kiláky pěšky a ještě je to dál od větších měst - no a ještě po roce jich tam bylo docela dost, jsem zvědavá teď na kontrolu po dvou:)

to je přesně náš případ.. dva kiláky pěšky v horách už si někteří rozmyslí ;)
  • 0

#1608 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 14:28

mysakmorce napsal/a:

Smůla je, že stačí jeden "škůdce" a jeden den je krabička plná a další už v ní není nic. Tohle už se nám stalo i na keších, ke kterým je to třeba tři kiláky pěšky.
  • 0

#1609 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 07 November 2012 - 15:01

hrabosata napsal/a:

mysakmorce napsal/a:

Smůla je, že stačí jeden "škůdce" a jeden den je krabička plná a další už v ní není nic. Tohle už se nám stalo i na keších, ke kterým je to třeba tři kiláky pěšky.

jj to je pravda... viz naše první keš, kterou jsme po třech letech poslali na odpočinek.. 3 roky v poho, pak najednou zmizela (chvíli před tím jsme v ní komplet doplnili obsah).. prostě smůla.. už jsmeneměli motivaci ji obnovovat... snad ta s dřevěnými kolečky vydrží déle...
  • 0

#1610 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 11 November 2012 - 11:56

Brzo ráno jsem si krásně v klídku vyrazil na kešky do pražských Modřan. Do jedné z nich jsem dal CWGčko. Asi za půl hodiny jsem potkal kačera Siko32 a ptal se ho, jestli byl taky u téhle kešky. Že prý jo a že tam dal dva coiny. Tak jsem se ke keši vrátil, abych si coiny prohlédl a ejhle, CWGčko bylo pryč a místo něj tam nebylo nic!! A v logu bylo Out: x. Nechal jsem tam jiné, ale pěkně mě to naštvalo. Nejdřív jsem měl radost, že jsem se potkal s jiným kačerem, a on to byl obyčejný zlodějíček.
  • 0

#1611 Johule

Johule

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 11 November 2012 - 16:36

Geodeprese na mě sedla při návštěvě mailové schránky - koukám, že někdo dal found it u mé mysterky a ona je to reklama na finálky s tím že "i tuto keš u nás najdete"....hned jsem to vymazala, ale i tak, logují jak na běžícím pásu, tak doporučuju na svoje mysterky kouknout...ale tohle je fakt prasárna, už to přehání...minimálně nahlásit groundspeaku by ale jejich účet šlo ne?
  • 0

#1612 Zbynislav

Zbynislav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 11 November 2012 - 17:29

Taky se mi to přihodilo. Ihned jsem log smazal. Na stránkách jsem bohužel zjistil, že souřadnice k mé mysterce mají. Taky mě docela nas... Ale co je zajímavé, někde na stránkách figurovalo jméno DarkLorda reviewera. Moc se mi nezdá, že by se zapletl do tohohle "projektu". Nejspíš jde o pokud přidat stránce punc oficiality.
  • 0

#1613 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2293 příspěvků(y)

Publikováno 11 November 2012 - 17:33

Někde během dopoledne jsem tu spatřil tomu věnované téma v sekci reviewer. Tehdy bylo bez odovědi, teď je pryč úplně - můžeme se jen domnívat, zda text "Referent je DarkLord reviewer!" na jejich profilu je věc pravdivá, nebo jen využití situace kdy téma naprosto záhadně zmizelo. Všichni však pevně věříme té druhé možnosti.
Tady je vidět, že ban je dotyčnému úplně jedno - prostě založí další účet a jede dál.
A nelze si taky nevšimnout, že doména před pár dny záhadně změnila majitele - nepamatuji si toho původního, ale tuším že to je o pěkných pár kilometrů. Majitel webu dělá hodně věcí pro to, aby k němu nevedly žádné stopy. Tak možná proto se tím raději nechce nikdo zabývat.
Teď jsem si vzpoměl, vždyť revieweři nemůžou mít čas, ještě mažou logy chybně spuštěného skriptu od mszm :))
  • 0

#1614 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 11 November 2012 - 17:37

Ono tady bylo během dneška založeno víc vláken na tohle téma a všechna jsou pryč (smazaná) - nejen v sekci Reviewer :-O
  • 0

#1615 stanny_Tigo

stanny_Tigo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 11 November 2012 - 17:43

Ano, všechna jsou smazaná a jak bylo psáno v jednom z nich, je to proto, aby na toho blba nebylo neustále upozorňováno a nebyla mu dělána reklama. Přesto se najdou další a další, kteří budou zakládat nová vlákna... Věc se řeší, jak psal DLR, zatím to zkouší po dobrém, uvidí se. A samozřejmě DLR s tím nemá nic společného, je to dle jeho slov pokus toho vykutálence DLR pošpinit. Tak přestaňte hysterčit a vymýšlet pitomé konspirační teorie.
  • 0

#1616 Ladvanice

Ladvanice

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 413 příspěvků(y)

Publikováno 11 November 2012 - 17:47

Taky bych rad viděl spíše odpověd, než delete dotazu.
A ještě radši bych prosil kačery at nejsou přehnaně aktivní a nedávají na mé keše požadavek na udržbu. Logy čtu, a kupodivu vím co mam dělat, at je to spamer, mzn nebo Karel Vohánka.
díky

viz
Kreten8 family reported Cago belo geosilenci # 5 # (Unknown Cache) needs maintenance at 11/11/2012

Log Date: 11/11/2012
Uživatel FK|{spam}.cz spamuje reklamou na svůj web, prosím o smazání jeho logů.
Tento uživatel byl dnes zaregistrován a už má téměř 800 FI logů (15:13), převážně u mystery keší.
A za doménou {spam}.cz stojí ------------------[/b]
  • 0

#1617 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 14 November 2012 - 20:34

co byste počítali:

Uprostřed levého křídla se nachází znak, obsahující několik písmen a číslic, oddělených tečkou. Indicie A je jejich pocet.

Písmena? Číslice? Písmena a číslice? Tečky?
A tohle se mi stává skoro pořád, že nevím, jak to autor myslel.
  • 0

#1618 kromanonec

kromanonec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 14 November 2012 - 22:36

Tak co jsem se matlala s litingem na jednu eventovou kešku, tak jsem ho odkliknula k dalšímu kroku a ono mi to celé zmizelo. Nevím čím to, ale naštvalo mě to úplně nehorázně, jelikož jsem si to mazaně neuložila, páč v tom novém editoru se mi to dělá líp než v tom starém a když dám uložit a chci udělat nějaká změny, tak mě to pustí jen přes ten starý editor a tam je to celkem nepřehledné. Tak můžu začít psát znovu. Super. :(
  • 0

#1619 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8815 příspěvků(y)

Publikováno 14 November 2012 - 23:04

No jo, zase ta nedodělávka. Dělej to v něčem jiném a CopyPaste, nebo vždy jakoby založ nový, neukládej a CopyPaste do editovaného. Snad to dodělají a dají stejný editor i pro opravy. Já ale dělám v PSPadu, HTML snad ještě celkem umím.
  • 0

#1620 kromanonec

kromanonec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 15 November 2012 - 6:54

mpik napsal/a:
No jo, zase ta nedodělávka. Dělej to v něčem jiném a CopyPaste, nebo vždy jakoby založ nový, neukládej a CopyPaste do editovaného. Snad to dodělají a dají stejný editor i pro opravy. Já ale dělám v PSPadu, HTML snad ještě celkem umím.

Já to měla napsané ve wordu a pak jsem to vložila do editoru ke keši a word zavřela. Ještě jsem si odkopírovala odstaveček ze stručného popisu kešky do nornálního popisu (byl delší než 500 zanků) no a dala dále a spadlo to. To co píšeš ty, mě taky napadlo, ale říkala jsem si je to v pohodě, dneska jim stránky krásně běžej, tak to půjde v klidu. Na podruhé to už neudělalo. No chybama se člověk učí.

A rada pro všechny UKLÁDAT!!!!!!!!!!
  • 0

25 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 25 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama