Geodepresivní koutek
Publikováno 15 listopad 2012 - 19:08
http://www.geocachin...ea-5a10726343aa
Ale co, jsou to podle vseho mali kluci, treba z toho jednou vyrostou...
Publikováno 15 listopad 2012 - 22:31
aja2pekac napsal/a:
... Ale netuším jestli se dá vypátrat, kdo je ten fantomas....
Tím Fantomasem bude jeden z nich, podle mě je to COOL@
Publikováno 16 listopad 2012 - 0:03
Smrk napsal/a:
aja2pekac napsal/a:
... Ale netuším jestli se dá vypátrat, kdo je ten fantomas....
Tím Fantomasem bude jeden z nich, podle mě je to COOL@
Tak asi máš pravdu, prohlédla jsem si histrorii jeho trackovatelných předmětů. Tohle není náhoda. Každopádně je to poučení a sem už žádný TB nedám, ale je mi z toho zle
Publikováno 16 listopad 2012 - 9:38
Publikováno 16 listopad 2012 - 10:17
Publikováno 16 listopad 2012 - 10:22
Publikováno 16 listopad 2012 - 13:23
Publikováno 16 listopad 2012 - 13:48
mpik napsal/a:
Trošku geodepresivní je, že kačeři přestali psát DNF logy. Pak třeba až po měsíci zjistím, že krabice je pryč.
taky jsem se s tim nedavno setkal pri odlovu.... okolni kesky mely jen par dni stare logy a zmizela mela posledni log v nekolika tydnech a zadne DNF.
k tomu se pridalo, ze se nepisou NM......
nevim, co je na tom spatneho, ze mam DNF nebo NM... to snad pomuze ostatnim kaceru.
Publikováno 16 listopad 2012 - 13:55
see.bee napsal/a:
mpik napsal/a:
Trošku geodepresivní je, že kačeři přestali psát DNF logy. Pak třeba až po měsíci zjistím, že krabice je pryč.
taky jsem se s tim nedavno setkal pri odlovu.... okolni kesky mely jen par dni stare logy a zmizela mela posledni log v nekolika tydnech a zadne DNF.
k tomu se pridalo, ze se nepisou NM......
nevim, co je na tom spatneho, ze mam DNF nebo NM... to snad pomuze ostatnim kaceru.
Jo, to píšu taky u spousty svých DNFek či u svých kešek, že se divím, že DNF napíše někdo až po měsíci, když předtím měla 10 návštěv měsíčně... Ale přece tam nepojedu mezitím ji jen tak kontrolovat...
Já osobně píšu DNFka všude, i když mám třeba problémy s výpočtem, nebo mi nešlo třeba zjistit nějakou souřadnici u multiny... Je pravda, může to být moje blbost (často i je), ale taky nemusí a pak to je signál pro autora, jak třeba něco zlepšit...
Pokud všichni napíšou "Díky za keš", ale jinak si řeknou: No, výpočet blbej, indície tam nebyla, našel jsem jen díky kontrolnímu součtu, keška je v děsném nepořádku mokrá", tak autora nenapadne, aby něco změnil... Tak si říkám, že každý názor je dobrý... A i já jsem za takové názory na svých keších rád (i když zároveň trochu zamrzí, protože vidím, že jsem něco zanedbal v údržbě).
Publikováno 16 listopad 2012 - 14:26
Když ono to je těžký, protože jsou owneři a "owneři". Třeba tady jsem psal ownerovi http://www.geocachin...2d-1ee746745cf7. Od té doby mu tam dali kvůli Machovi už dva kačeři NM. A owner nic. Nevím, keška je to skvělá, ale to je opravdu takový problém opravit listing a napsat aby kapsičky Šebestové vynásobili dvěma? A možná si opravit zaměření finálky? Nebo tam mám prsknout kvůli takové blbosti NA, aby si toho owner "všimnul"?Roman_Jaromer napsal/a:
Pokud všichni napíšou "Díky za keš", ale jinak si řeknou: No, výpočet blbej, indície tam nebyla, našel jsem jen díky kontrolnímu součtu, keška je v děsném nepořádku mokrá", tak autora nenapadne, aby něco změnil... Tak si říkám, že každý názor je dobrý... A i já jsem za takové názory na svých keších rád (i když zároveň trochu zamrzí, protože vidím, že jsem něco zanedbal v údržbě).
Jako to mě potom po nějaké době prostě přestane bavit psát ownerům nějaké "rady", když ti přijde, že je to jako házet hrách na stěnu. Zatím se ale snažím každý problém popsat v logu.
Publikováno 16 listopad 2012 - 15:11
LudaL napsal/a:
Když ono to je těžký, protože jsou owneři a "owneři". Třeba tady jsem psal ownerovi http://www.geocachin...2d-1ee746745cf7. Od té doby mu tam dali kvůli Machovi už dva kačeři NM. A owner nic. Nevím, keška je to skvělá, ale to je opravdu takový problém opravit listing a napsat aby kapsičky Šebestové vynásobili dvěma? A možná si opravit zaměření finálky? Nebo tam mám prsknout kvůli takové blbosti NA, aby si toho owner "všimnul"?Roman_Jaromer napsal/a:
Jako to mě potom po nějaké době prostě přestane bavit psát ownerům nějaké "rady", když ti přijde, že je to jako házet hrách na stěnu. Zatím se ale snažím každý problém popsat v logu.
Zase NA je ma dobry efekt. Treba se mi takhle podarilo rozhybat 3 medvedy v Beroune. Doslo k jeji adopci. Nebo jsem dal navrh NA na Office park Butovice, ktera byla vymudlena a autor se o ni nestaral, nezajistil overeni ztraty (owner za 3 roky keskovani 99 nalezu).
Na druhou stranu davam NA s rozvahou a v zacatcich bych si to bez nynejsich zkusenosti ani nedovolil
Publikováno 16 listopad 2012 - 15:23
Publikováno 16 listopad 2012 - 15:29
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 16 listopad 2012 - 15:50
prazskychytrak napsal/a:
A já takhle po DNF vyhnal Trhače do zimy:D nutno podotknout, že jsem nebyl sám a naštěstí to byl v těch dnech pouze lokální mrak geoslepoty, protože tam jinak krabka byla, ale pořádek musí býti:)
Lepsi vyhnat ownera na mraz, nez zmrzly hledajici kacer
Publikováno 16 listopad 2012 - 16:09
jo, to se mi taky stalo. Ale dopadlo to dobře, krabka byla archivována. :-) Byla ve zdi, kterou hledači za osm měsíců od prvního DNF už málem rozebrali.sambar439 napsal/a:
No tak mě už se povedlo dát NA log, aniž bych si toho všiml :-(
Publikováno 16 listopad 2012 - 17:12
Publikováno 16 listopad 2012 - 19:17
Publikováno 16 listopad 2012 - 19:42
tak si kup baterku a můžeš hledat i v příroděZilog napsal/a:
Je brzo tma, takže můžu hledat krabice leda tak o víkendu. Nebo sídlištňovky, ale ty nejsou v přírodě. Protože jsou v sídlišti. (Fakt?)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 18 listopad 2012 - 22:02
Smrk napsal/a:
Zkoušel jsem tomu COOL@ napsat, ale nereaguje. Další variantou je spamování jeho keší...
Spamuju vytrvale jeho keše a on to vytrvale maže. Na maily neodpovídá. Asi pojedu ty jeho keše odlovit, pak už je mazat nebude smět.
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů