Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1641 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 125 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2012 - 19:08

Viz tez celkem vypovidajici historie na jiz archivovane Hynkovacce, treba tento duchaplny write:
http://www.geocachin...ea-5a10726343aa
Ale co, jsou to podle vseho mali kluci, treba z toho jednou vyrostou...
  • 0

#1642 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2012 - 22:31

aja2pekac napsal/a:
... Ale netuším jestli se dá vypátrat, kdo je ten fantomas....

Tím Fantomasem bude jeden z nich, podle mě je to COOL@
  • 0

#1643 aja2pekac

aja2pekac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 0:03

Smrk napsal/a:

aja2pekac napsal/a:
... Ale netuším jestli se dá vypátrat, kdo je ten fantomas....

Tím Fantomasem bude jeden z nich, podle mě je to COOL@

Tak asi máš pravdu, prohlédla jsem si histrorii jeho trackovatelných předmětů. Tohle není náhoda. Každopádně je to poučení a sem už žádný TB nedám, ale je mi z toho zle :(
  • 0

#1644 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 9:38

Zkoušel jsem tomu COOL@ napsat, ale nereaguje. Další variantou je spamování jeho keší...
  • 0

#1645 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 10:17

Tohle zbylo z GC3N2WP
Vložený obrázek
  • 0

#1646 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 10:22

Tiskar94 napsal/a:
Tohle zbylo z GC3N2WP

No taky krásný obrázek hned po ránu!
  • 0

#1647 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 13:23

Trošku geodepresivní je, že kačeři přestali psát DNF logy. Pak třeba až po měsíci zjistím, že krabice je pryč.
  • 0

#1648 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 13:48

mpik napsal/a:
Trošku geodepresivní je, že kačeři přestali psát DNF logy. Pak třeba až po měsíci zjistím, že krabice je pryč.

taky jsem se s tim nedavno setkal pri odlovu.... okolni kesky mely jen par dni stare logy a zmizela mela posledni log v nekolika tydnech a zadne DNF.
k tomu se pridalo, ze se nepisou NM...... :(
nevim, co je na tom spatneho, ze mam DNF nebo NM... to snad pomuze ostatnim kaceru.
  • 0

#1649 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 13:55

see.bee napsal/a:

mpik napsal/a:

taky jsem se s tim nedavno setkal pri odlovu.... okolni kesky mely jen par dni stare logy a zmizela mela posledni log v nekolika tydnech a zadne DNF.
k tomu se pridalo, ze se nepisou NM...... :(
nevim, co je na tom spatneho, ze mam DNF nebo NM... to snad pomuze ostatnim kaceru.

Jo, to píšu taky u spousty svých DNFek či u svých kešek, že se divím, že DNF napíše někdo až po měsíci, když předtím měla 10 návštěv měsíčně... Ale přece tam nepojedu mezitím ji jen tak kontrolovat...

Já osobně píšu DNFka všude, i když mám třeba problémy s výpočtem, nebo mi nešlo třeba zjistit nějakou souřadnici u multiny... Je pravda, může to být moje blbost (často i je), ale taky nemusí a pak to je signál pro autora, jak třeba něco zlepšit...

Pokud všichni napíšou "Díky za keš", ale jinak si řeknou: No, výpočet blbej, indície tam nebyla, našel jsem jen díky kontrolnímu součtu, keška je v děsném nepořádku mokrá", tak autora nenapadne, aby něco změnil... Tak si říkám, že každý názor je dobrý... A i já jsem za takové názory na svých keších rád (i když zároveň trochu zamrzí, protože vidím, že jsem něco zanedbal v údržbě).
  • 0

#1650 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 14:26

Roman_Jaromer napsal/a:
Pokud všichni napíšou "Díky za keš", ale jinak si řeknou: No, výpočet blbej, indície tam nebyla, našel jsem jen díky kontrolnímu součtu, keška je v děsném nepořádku mokrá", tak autora nenapadne, aby něco změnil... Tak si říkám, že každý názor je dobrý... A i já jsem za takové názory na svých keších rád (i když zároveň trochu zamrzí, protože vidím, že jsem něco zanedbal v údržbě).

Když ono to je těžký, protože jsou owneři a "owneři". Třeba tady jsem psal ownerovi http://www.geocachin...2d-1ee746745cf7. Od té doby mu tam dali kvůli Machovi už dva kačeři NM. A owner nic. Nevím, keška je to skvělá, ale to je opravdu takový problém opravit listing a napsat aby kapsičky Šebestové vynásobili dvěma? A možná si opravit zaměření finálky? Nebo tam mám prsknout kvůli takové blbosti NA, aby si toho owner "všimnul"?
Jako to mě potom po nějaké době prostě přestane bavit psát ownerům nějaké "rady", když ti přijde, že je to jako házet hrách na stěnu. Zatím se ale snažím každý problém popsat v logu.
  • 0

#1651 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 15:11

LudaL napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:

Když ono to je těžký, protože jsou owneři a "owneři". Třeba tady jsem psal ownerovi http://www.geocachin...2d-1ee746745cf7. Od té doby mu tam dali kvůli Machovi už dva kačeři NM. A owner nic. Nevím, keška je to skvělá, ale to je opravdu takový problém opravit listing a napsat aby kapsičky Šebestové vynásobili dvěma? A možná si opravit zaměření finálky? Nebo tam mám prsknout kvůli takové blbosti NA, aby si toho owner "všimnul"?
Jako to mě potom po nějaké době prostě přestane bavit psát ownerům nějaké "rady", když ti přijde, že je to jako házet hrách na stěnu. Zatím se ale snažím každý problém popsat v logu.

Zase NA je ma dobry efekt. Treba se mi takhle podarilo rozhybat 3 medvedy v Beroune. Doslo k jeji adopci. Nebo jsem dal navrh NA na Office park Butovice, ktera byla vymudlena a autor se o ni nestaral, nezajistil overeni ztraty (owner za 3 roky keskovani 99 nalezu).
Na druhou stranu davam NA s rozvahou a v zacatcich bych si to bez nynejsich zkusenosti ani nedovolil
  • 0

#1652 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 15:23

No tak mě už se povedlo dát NA log, aniž bych si toho všiml :-( Zadával jsem "Need maitenance" kvůli prasklé krabičce a plnému logbooku, děcka kolem mě blbly, já jsem rozbalil tu roletku a o jeden řádek jsem se uklepl... Všimnul jsem si toho, až když mě mailem napsal Roman_Jaromer, jestli to myslím vážně ;-)
  • 0

#1653 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 15:29

A já takhle po DNF vyhnal Trhače do zimy:D nutno podotknout, že jsem nebyl sám a naštěstí to byl v těch dnech pouze lokální mrak geoslepoty, protože tam jinak krabka byla, ale pořádek musí býti:)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1654 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 15:50

prazskychytrak napsal/a:
A já takhle po DNF vyhnal Trhače do zimy:D nutno podotknout, že jsem nebyl sám a naštěstí to byl v těch dnech pouze lokální mrak geoslepoty, protože tam jinak krabka byla, ale pořádek musí býti:)

Lepsi vyhnat ownera na mraz, nez zmrzly hledajici kacer :)
  • 0

#1655 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 16:09

sambar439 napsal/a:
No tak mě už se povedlo dát NA log, aniž bych si toho všiml :-(

jo, to se mi taky stalo. Ale dopadlo to dobře, krabka byla archivována. :-) Byla ve zdi, kterou hledači za osm měsíců od prvního DNF už málem rozebrali.
  • 0

#1656 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 17:12

Zaspamoval jsem keše kačera COOL@ a už mi to smazal. Tak jsem to tam dal znovu. Na maily pořád nereaguje.
  • 0

#1657 Zilog

Zilog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 19:17

Je brzo tma, takže můžu hledat krabice leda tak o víkendu. Nebo sídlištňovky, ale ty nejsou v přírodě. Protože jsou v sídlišti. (Fakt?)
  • 0

#1658 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 19:42

Zilog napsal/a:
Je brzo tma, takže můžu hledat krabice leda tak o víkendu. Nebo sídlištňovky, ale ty nejsou v přírodě. Protože jsou v sídlišti. (Fakt?)

tak si kup baterku a můžeš hledat i v přírodě
  • 0

#1659 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2012 - 11:46

K geodepresi patří i geodepresivní keš. Jmenuje se "Jdeme se utopit..." GC3P733. Srdečně vás na ni zvu. Poslední pomoc zajištěna...
  • 0

#1660 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2012 - 22:02

Smrk napsal/a:
Zkoušel jsem tomu COOL@ napsat, ale nereaguje. Další variantou je spamování jeho keší...

Spamuju vytrvale jeho keše a on to vytrvale maže. Na maily neodpovídá. Asi pojedu ty jeho keše odlovit, pak už je mazat nebude smět.
  • 0

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama