Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1661 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 15:43

Tak pod nickem COOL@ se skrývá Pavel Kůla z Bakova nad Jizerou. Coiny prý krade proto, že nějakému jeho kamarádovi se už ztratilo deset coinů, takže jsou naštvaní a vybírají keše. Psal mi, že jestli má i můj, tak ho zase pustí.
  • 0

#1662 burg

burg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 277 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 15:49

Smrk napsal/a:
...jsou naštvaní a vybírají keše.

zdá se mi to, nebo je to klasická česká vlastnost? Mě se ztratily, tak tvoje (jeho, jejich...) půjdou taky do kopru? Kam jsme se to dostali...:(
  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#1663 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 15:56

burg napsal/a:

Smrk napsal/a:
...jsou naštvaní a vybírají keše.

zdá se mi to, nebo je to klasická česká vlastnost? Mě se ztratily, tak tvoje (jeho, jejich...) půjdou taky do kopru? Kam jsme se to dostali...:(

podle mne to je charakterová vlastnost, která se vyskytuje napříč rody i národy.
  • 0

#1664 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 16:02

Je to dvanáctiletý kluk. Podle mě by chtěl mít vlastní coin, ale protože si ho nemůže dovolit a rodiče mu ho koupit nechtějí, tak je krade jiným. Dokonce si zakládá virtuální nicky, ve kterých pak svoje kešky vychvaluje. Zkusil jsem napsat jeho třídnímu učiteli, jestli by s ním zkusil promluvit. Jestli to nepomůže, můžu se v Bakově stavit, jezdím často okolo. Doptat se tam na něj nebude těžké.
  • 0

#1665 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 16:07

Opět reagoval na můj mail. Prý se mu ty coiny prostě líbí.
  • 0

#1666 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 17:37

Smrku, tak z tohoto budu mít asi taky brzy depku:(
  • 0

#1667 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1086 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 17:39

Smrk napsal/a:
Opět reagoval na můj mail. Prý se mu ty coiny prostě líbí.

Ať se na mě nikdo nezlobí ale tohle je zralý na přesdržku. Takového spratka chytit z flígr odtáhnout domů a počkat si až ho rodiče seřežou jak žito. Dnes začíná takhle a za pár let bude přepadávat důchodce a to jen proto, že se mu líbila jejich kabelka nebo peněženka.
  • 0

#1668 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3084 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 17:52

Smrk napsal/a: Tak pod nickem COOL@ se skrývá Pavel Kůla z Bakova nad Jizerou. Coiny prý krade proto, že nějakému jeho kamarádovi se už ztratilo deset coinů, takže jsou naštvaní a vybírají keše. Psal mi, že jestli má i můj, tak ho zase pustí.

No, už tu bylo leccos ale tohle je teda fakt síla .... :(
Smrku, držím palec a pevný nervy v boji s blbem.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1669 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 18:40

Smrk napsal/a:
Je to dvanáctiletý kluk. Podle mě by chtěl mít vlastní coin, ale protože si ho nemůže dovolit a rodiče mu ho koupit nechtějí, tak je krade jiným. Dokonce si zakládá virtuální nicky, ve kterých pak svoje kešky vychvaluje. Zkusil jsem napsat jeho třídnímu učiteli, jestli by s ním zkusil promluvit. Jestli to nepomůže, můžu se v Bakově stavit, jezdím často okolo. Doptat se tam na něj nebude těžké.

Doptávat se nemusíš, adresu ti mohu snadno dodat. Je tomu už hodně dávno, kdy jsme na domku jeho rodičů vykonávali jistou činnost. Tenkrát nás jeho rodiče tak vytočili, že si můj komplic nevšiml schodů z půdy a letěl po držce až dolů, na to se nezapomíná :D
Jak vidno, jablko opět nespadlo daleko od stromu...B)
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#1670 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:09

Omylem jsem narazil na toto vlákno, hezky tady o COOL@ mluvíte. Bohužel to je pravda. Dachu, být tebou tak pomlčím, taky vím kde bydlíš a ta střecha je zprasená.
  • 0

#1671 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:16

Dachu, tak mi tu adresu pošli zprávou, až pojedu kolem, tak se tam zastavím. Ale obávám se, že u rodičů asi nepochodím... Není náhodou P€T@ jeho brácha? Některé keše logovali spolu, navíc graficky stejná podoba nicku, ví o střeše... Taky je pak už možné kontaktovat i policii, přeci jen průměrná cena coin jsou asi tři stovky, šlohnul jich dvaadvacet, to je škoda za šest a půl tisíce.
  • 0

#1672 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:24

Ano, jsem jeho bratr.
  • 0

#1673 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:24

Smrk napsal/a:
Taky je pak už možné kontaktovat i policii, přeci jen průměrná cena coin jsou asi tři stovky, šlohnul jich dvaadvacet, to je škoda za šest a půl tisíce.

Přesně to bych doporučoval. Někteří spratci si zřejmě neuvědomují, že i vzetí věci z keše bez protihodnoty je krádež, ať už jako přestupek, nebo v tomhle případě dokonce trestný čin. Pochybuju sice, že by se tím policie chtěla zabývat, ale snad je to aspoň postraší.
  • 0

#1674 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:25

Bohužel COOL@ není jediný bakovský kešer, co krade. Mailem ti pošlu další nicky, které vykrádají.
  • 0

#1675 aja2pekac

aja2pekac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:32

Smrku, ty jsi detektiv! Mam depku z toho, ceho je malej kluk schopnej, je to hnus velebnosti :( Se to skoro bojim napsat, ale jsem taky z Bakova. Tak snad se to se mnou nepotahne. Ja nekradu;)
  • 0

#1676 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:33

Na tohle se používá deka a "bejsbolka". Ovšem deka se na hlavu nedává, ta je na jiné účely.
  • 0

#1677 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:35

P€T@ napsal/a:
Ano, jsem jeho bratr.

Prosím tě, a to mu nemůžeš nějak domluvit? Vždyť k čemu mu ty coiny a TBčka doma jsou? Jen se na ně práší. A číst u těch coinů zprávy ownerů, že ho někdo ukradl v Česku a že se od Čechů ani nedá nic jiného čekat, není zrovna pěkné čtení.
  • 0

#1678 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:38

Právě mi bratr oznámil tuto větu, když viděl jak se o něm píše a co způsobil za škodu: Radši ty TB vrátím, nevěděl jsem, že to může dojít tak daleko.
  • 0

#1679 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 21:51

Prosimtě Smrku, hod mi sem email, abych věděl kam to mám zaslat. Díky
  • 0

#1680 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2012 - 22:17

P€T@ napsal/a:
Dachu, být tebou tak pomlčím, taky vím kde bydlíš a ta střecha je zprasená.

Ale nepovídej :)... Docela věřím, že víš, kde bydlím, já svoji adresu totiž nikde netajím!
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama