Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1701 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 125 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 22:17

dachmh napsal/a:
Už jsem kdysi v jakémsi logu vůči bakovským móresům psal: "Nedráždi hada bosou nohou!" Jak vidím, ponaučení žádné. Jak znám tatínka, ten ti na zadek nenaplácá, ale babičku jsem dnes viděl, ta by na tebe mohla platit! Koukej vše rychle vrátit a nedělej přes net siláka, náhoda je blbec...

Tak schválně, kterou ti rozdupe - že by Žuta...??? :D
  • 0

#1702 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 22:25

Jestli sem to neříkal... Hele, jak asi bude někdo příště ochotnej k nápravě, když tu předvádíte TOHLE, frajeři?
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1703 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 22:31

Mě z toho vynechte, já je neberu.
  • 0

#1704 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 22:38

Citecka napsal/a:
Jestli sem to neříkal...

Hele, jak asi bude někdo příště ochotnej k nápravě, když tu předvádíte TOHLE, frajeři?

Ano, většinou je ochotnej k nápravě až ten, kdo je odhalen. Pokud jsem za frajera já, ok, to beru :D
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#1705 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 22:44

kosmohill napsal/a:

dachmh napsal/a:
Už jsem kdysi v jakémsi logu vůči bakovským móresům psal: "Nedráždi hada bosou nohou!" Jak vidím, ponaučení žádné. Jak znám tatínka, ten ti na zadek nenaplácá, ale babičku jsem dnes viděl, ta by na tebe mohla platit! Koukej vše rychle vrátit a nedělej přes net siláka, náhoda je blbec...

Tak schválně, kterou ti rozdupe - že by Žuta...??? :D

Žuta né, tam se nachází ještě hafo plechovek Pilsnerů, ale nějaký ten vulgární sprejerský počin na nové fasádě našeho domku očekávám...
  • 0

#1706 t.tengler

t.tengler

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 1:18

neskutečný pako.. ale pořád věřím, že pochopí, i když pravděpodobnost je zjevně menší než malá :-(
  • 0

#1707 comparare

comparare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 5:08

COOL@ napsal/a:
NO JO ŽE MI ROZBIJETE DRŽKU !!!
TO JE VYHROŽOVÁNÍ !!!
POKUD JÁ VÍM !!!
(ZÁKON: URÁŽENÍ OBČANA)

Seres me tim,ze vykrikujes,zes jich sebral 12 a ne 20 a jeste tu delas machra.
Jinak ja ti rozhodne rozbijet drzku nebudu,ocekavam,ze po me navsteve to udelaji rodice.
I kdyz jak tu ctu od Dachacka,asi teda spis babicka.
Delej jak umis.
  • 0
vylezu všechno,ale nevim za jak dlouho

#1708 comparare

comparare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 5:12

dachmh napsal/a:

Citecka napsal/a:
Jestli sem to neříkal...

Hele, jak asi bude někdo příště ochotnej k nápravě, když tu předvádíte TOHLE, frajeři?

Ano, většinou je ochotnej k nápravě až ten, kdo je odhalen. Pokud jsem za frajera já, ok, to beru :D

Ono to bude nejspis na me.
Ale jak opakuji,nemam problem se tam zastavit,jezdim pres Bakov denne do prace...
Hod mi Dachacku adresu zlodeje do mejlu a jestli vis,kde bydli i babicka,tak i jeji.
  • 0

#1709 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 6:42

Lidi, Pavel mi slíbil, že ty coiny vrátí do týdne. Měli jste mu dát čas a ne se do něj hned pouštět. Akorát docílíte toho, že coiny hodí i s navigací do kamen a vykašle se na to. Stálo mě to týden dohadování a psaní mailů na všechny strany. Ale jestli to někdo zkazí jen proto, aby si zchladil žáhu...
  • 0

#1710 COOL@

COOL@

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 7:26

Ano smrku gc i tb to týdne vrátím jestli to chcete slišet takhle a smrk má pravdu s geocachingem KONČÍM tedy až je vrátím ty tb a gc. Jestli jste to chtěli slišet takhle hned dneska pár jich vracím.
  • 0

#1711 COOL@

COOL@

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 7:28

comparare nevím proč by ses tady měl stavovat ty gc a ty PROTSĚ VRÁTÍM
  • 0

#1712 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 8:21

Z dění v posledních příspěvcích vlákna jde na mě ještě větší deprese než jen z toho, že se ztratí pár GC/TB. Hlavně mi je smutno z toho, jak se hodně z nás dokáže chovat! Smrkovi se podařilo přesvědčit COOLa, který si přivlastnil GC/TB, aby je vypustil a místo toho, abyste byli rádi a počkali, až to udělá, tak se do COOLa leda pustíte, jaký je mizera. Tímto přístupem ho leda naštvete a udělá pravý opak... Samozřejmě, je to díky něčemu jak reagoval, ale je to asi malej kluk, takže ho tak snad můžete brát... Vy dospělí byste se ve svých výrazech měli trochu krotit. Tady to už fakt zavání skoro vyhrožováním! A z toho je mi opravdu zle :-( Je mi jasné, že na hrubý pytel je třeba hrubá záplata, ale každý chybuje, takže když se zkusí chybu napravit, tak snad mu chvíli můžete nechat, aby to zkusil udělat. A v případě, že to tak neudělá, tak teprve postupovat třeba tak, že si promluvíte s rodiči nebo tak nějak... Ale ne snad nějakým vyhrožováním nebo pomstou!
  • 0

#1713 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 9:45

Přesně tak, Romane. Klukovi je dvanáct, jestli-se-nepletu. Jestli dostane kluk opravdu strach, mince skončej v žumpě a nastoupí "zatloukat, zatloukat, zatloukat". A tak dále. Zdejší přístup je ze všech stran hloupej. Tady na jihu jsme před časem řešili dejme tomu něco podobného. Dopadlo to nadobyčej dobře, a nemyslím jen ty coiny znovu v oběhu.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1714 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 10:00

Kdyby radši vzali COOL@ na nějakou super kešku, myslím, že v jeho věku nebude mít moc možností.
  • 0

#1715 comparare

comparare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 10:21

Smrk:za tvou diplomatickou a detektivni praci si zaslouzis metal a uznavam,ze jsem lehce ustrelil,ale vytocila me hlaska ...ukrad sem jich jen deset...to uz sem se neudrzel. Romane:tak to by me zajimalo co bys delal,kdyby si nasel toho hajzla co ti nici kese...asi bys ho pozval na kafe... A mlatit Coola nechci,to aby bylo jasno,myslim,ze vychovavat ho naji rodice. A na kes ho klidne vezmu,ale asi se bude se mnou bat:-) Kazdopadne zitra budu v Bakove,muze napsat a predat mi je,at to je vyreseny.
  • 0

#1716 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 10:28

comparare napsal/a:
Smrk:za tvou diplomatickou a detektivni praci si zaslouzis metal a uznavam,ze jsem lehce ustrelil,ale vytocila me hlaska ...ukrad sem jich jen deset...to uz sem se neudrzel.
...
A na kes ho klidne vezmu,ale asi se bude se mnou bat:-)
Kazdopadne zitra budu v Bakove,muze napsat a predat mi je,at to je vyreseny.

Klasická výmluva dítětě, to je stejné, jako když doma řekne, že nedostal ve škole pětku ale čtyřku a dostali ji všichni.
Bylo by dobré, kdyby ti je dal, ale já být na jeho místě, tak bych se asi bál :-) :-) Zkus mu napsat, třeba se domluvíte a dá ti je.
  • 0

#1717 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 10:46

Compíku, když si představím tvoji "drobnou" postavu, ani bys tu nemusel nic psát a bál by se tě na první pohled :-)
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#1718 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 11:10

Asi se s ním budu muset seznámit, kdybych něco potřeboval :-) :-)
  • 0

#1719 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 11:12

COOL@ napsal/a:
Ano smrku gc i tb to týdne vrátím jestli to chcete slišet takhle a smrk má pravdu s geocachingem KONČÍM tedy až je vrátím ty tb a gc. Jestli jste to chtěli slišet takhle hned dneska pár jich vracím.

Ano, přesně to jsem chtěl, alespoň já, slyšet. Nyní bude o jednoho kúla v Bakově méně a vzduch se tu konečně maličko pročistí. Jen doufám, že ti tohle z "trestního rejstříku" nikdo nevymaže. Pokud zbylé artefakty zítra předáš compíkovi, tím lépe. Budeš moci svůj přístroj hodit do šuplíku o něco dříve...
  • 0

#1720 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 12:47

Citecka napsal/a:
Přesně tak, Romane. Klukovi je dvanáct, jestli-se-nepletu. Jestli dostane kluk opravdu strach, mince skončej v žumpě a nastoupí "zatloukat, zatloukat, zatloukat". A tak dále. Zdejší přístup je ze všech stran hloupej.

Jedna moje keš se ztratila tak, že dopoledne do ní urgovaný vejlupek vložil 2 TB a odpoledne keš najednou nebyla :-(

Předpokládám, že prostě došel ukrást keš a myslel, že než se na to přijde, tak se zapomene, že tam před chvilkou byl. Na maily a další dotazy se neozval.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama