Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1721 COOL@

COOL@

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 14:36

No comparare jak je tady už psáno někteří kešeři mi chtějí dát přes pusu, takže to nebudu riskovat a jak jsem sliboval během týdne budou TB a GC na místech. A gachu nevím co to mělo znamenat o kednoho kúlu mín. 1. jsem kůla s kroužkem na ů. A nevím co to mělo znamenat s tív vzdechem zní to jako že bys mě chtěl zabít možná jsem to špatně pochopil opravde nevím. A doufám že už jsem si všdchno ujasnili.
  • 0

#1722 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 14:55

Nevyšiluj, ulož ty TB, nesnaž se pochopit, co myslej poznámkama v diskuzi lidi dvakrát a víckrát starší než ty, tomu stejně ještě tak šest let neporozumíš. A už radši nic moc neříkej.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1723 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 15:01

COOL@ napsal/a:
No comparare jak je tady už psáno někteří kešeři mi chtějí dát přes pusu, takže to nebudu riskovat a jak jsem sliboval během týdne budou TB a GC na místech. A gachu nevím co to mělo znamenat o kednoho kúlu mín. 1. jsem kůla s kroužkem na ů. A nevím co to mělo znamenat s tív vzdechem zní to jako že bys mě chtěl zabít možná jsem to špatně pochopil opravde nevím. A doufám že už jsem si všdchno ujasnili.

nepoucuj o pravopisu.... napred si po sobe precti, co pises, preklepu tu mas dost. tvuj pristup k TB a GC (respektive kradeze) akorat odrazuje slusne kacery neco posilat a delat radost ostatnim slusnym kacerum. na tvem miste bych mlcel a co nejdriv vse napravil. tim by odpadla neprijemna diskuze, cotu probiha. po priste snad mas dostatecne pouceni, ze i male kradeze pro tebe mohou byt riskantni
  • 0

#1724 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 17:31

Cool: Mam dceru v tvem veku, takze vim ze to je vek teleci, ale jak pise see.bee: Seber se, dobehni rychle do nejblizsi kesky na bezpecnem miste. Vloz do ni vsechny ukradene TB a GC a modli se at se keska neztrati a vse z ni putuje dale. Casem se na tuto eskapadu zapomene a ty si snad zapamatujes, ze se nekrade (a to ani zvejkacka v obchode). Hlavne ti preji at mas dost inteligence na to abys to opravdu udelal. Asi si nedokazes predstavit jak reaguje clovek, kteremu nici nekdo neco co je jeho zabava (i jinak inteligentni clovek se stava silne neurotickym)
  • 0

#1725 aja2pekac

aja2pekac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 18:22

Docela koukám co se to tu děje. Bakovský šranky máš taky na svědomí a kdoví kolik dalších keší. Puberta tě neomlouvá, krádež je prostě krádež. Nedivím se, že jsi tu několik jedinců rozpálil do běla svým přístupem a sebevědomím. Doufám, že VŠECHNO co nejdřív vrátíš.
  • 0

#1726 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 19:28

Bakovský šranky myslím že nezničil, COOL@ kešky neničí, pouze bere ty TB a GC. A jak jsi dospěla k názoru, že by to měl být on ?
  • 0

#1727 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 19:29

A máš tušení kdo jsou ty týpkové co tam ty keše ničí?
  • 0

#1728 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 19:37

Tyhle podle mě nemá na svědomí žádný kešer, ale nějaký mudla. Ale třeba na keš volnočasový areál chodí dle mého názoru někdo úmyslně. Je divné že celou dobu fungovala a najednou se začala ztrácet. Chudák majitel:(
  • 0

#1729 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 20:34

P€T@ napsal/a:
Bakovský šranky myslím že nezničil, COOL@ kešky neničí, pouze bere ty TB a GC.
A jak jsi dospěla k názoru, že by to měl být on ?

mel by ses opravit, ze nebere, ale krade
  • 0

#1730 COOL@

COOL@

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 21:37

Já Bakovské šranky nezničil co bych dělal s krabičkou od chloru? Mam jich doma spoustu. A to VŠECHNO naposledy TB a GC vrátním postupně hned dneska jsem už 1 vrátil po cestě do školy. Protože jenom jeden jsem mohl vrátit měl jsem hodně důležité věci. Tak aja2pekac si tady nevymýšlej blbost aby na mě byli ještě více naštvaní myslím že jsem je vytočil dost !!! :(
  • 0

#1731 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 21:41

COOL@ napsal/a:
... hned dneska jsem už 1 vrátil po cestě do školy...

Prosím tě, mohl bys je vyvézt o víkendu spíš někam za město? Přeci jen je to bezpečnější.
  • 0

#1732 COOL@

COOL@

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 21:45

Tak jo a nebo 2.prosince mám zápas v Plzni tak můžu je vrátit i v Plzni ale slíbil jsem do týdne ale kdyby to nevadilo tak 2.prosince opravdu hraju v Plzni. Ale pokusím se je vracet do jiních měst než Bakov. Ale já si s těma co kradou Tb a GC můžu promluvit, ale adresu vám dávat nebude mě se to taky nelíbí když Dach tady roztrubuje mojí adresu.
  • 0

#1733 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 21:53

COOL@ napsal/a:
Tak jo a nebo 2.prosince mám zápas v Plzni tak můžu je vrátit i v Plzni ale slíbil jsem do týdne ale kdyby to nevadilo tak 2.prosince opravdu hraju v Plzni. Ale pokusím se je vracet do jiních měst než Bakov. Ale já si s těma co kradou Tb a GC můžu promluvit, ale adresu vám dávat nebude mě se to taky nelíbí když Dach tady roztrubuje mojí adresu.

To asi nebudeš mít moc času, abys v Plzni hledal kešky. Jestli v Bakově někdo jiný krade coiny, tak by asi bylo lepší, kdybys je dal kačerovi Comparare a on je odvezl někam pryč.
  • 0

#1734 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 22:01

Heleme, šťastný to konec, perfektní práce Smrku:) Ale docela mě zajímá, co by cool@ s těma TB a GC dělal? Vůbec tak trochu nechápu krádeže tohohle typu z krabek, dyť je to mimo krabky pro ostatní v podstatě jen lapač prachu, kromě ownera, který se rád mrkne kde se pohybují.
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#1735 aja2pekac

aja2pekac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 22:12

COOL@ napsal/a:
Já Bakovské šranky nezničil co bych dělal s krabičkou od chloru? Mam jich doma spoustu. A to VŠECHNO naposledy TB a GC vrátním postupně hned dneska jsem už 1 vrátil po cestě do školy. Protože jenom jeden jsem mohl vrátit měl jsem hodně důležité věci. Tak aja2pekac si tady nevymýšlej blbost aby na mě byli ještě více naštvaní myslím že jsem je vytočil dost !!! :(

Nevymýšlím, jen vidím že keš navštívil fantomas a najednou keš není. Jestli jsi ji "odnesl" jako ty TB, to víš jen ty. Teď už je to jedno. Jsem ráda, že se snažíš napravit cos po...
  • 0

#1736 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

• Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 0:25

Dnes mi na eventu nabízel jeden owner svojí blízkou keš k odlovu, prý tradička. Já na to, jak to že o ní nevím. Domácí přípravu jsem dělal pečlivě. Ptal jsem se tedy: a není ta tvoje keš náhodou jen pro PM? On že ano. Jó tak proto o ní nevím. Tak mu říkám: Tak když mi jí nabízíš k odlovu, dej mi její souřadnice. On: "Já si je nepamatuji". ???? Tak z toho mám tedy depresi. Tak si ji milý nejmenovaný ownere strč třeba do.... však ty už víš kam.
  • 0

Jsem to stále já.

#1737 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 0:39

COOL@ napsal/a:

Tak jen abych uvedl fakta tam, kam patří!
Asi jsem napsal své příspěvky pohledem dospělého člověka, takže dítě tyto příspěvky nemůže zřejmě pochopit, navíc pokud je nejspíše dyslektik - dysgrafik. Mohl jsi napsat compararemu a měl bys po starostech! Teď se ti nabízím i já, pokud mě kontaktuješ, TB a GC jsem schopen v sobotu dopoledne přímo u tebe vyzvednout (určitě budeš mít zase spousty práce). Tvoji adresu nikde neroztrubuji, Smrk mi na moji SZ neodpověděl, takže jediný, komu jsem adresu sdělil byl dnes večer compík, protože tvá suverenita je na tvůj věk neuvěřitelná. Mládenče, ty být můj syn, tak tě řežu od rána do večera a věř tomu, že bych z tebe ty tvé móresy vymlátil...
Posílám ti jedno video. Shodou okolností bylo určeno compíkovi, ale jelikož máš vedení ještě delší než on, budeš mít o čem přemýšlet. To je ti vlastně cizí - tak jen tak pro zábavu: KÚL :D
A tím tady končím - howgh :D
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#1738 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 0:57

PIVNI PUPEK napsal/a:
Dnes mi na eventu nabízel jeden owner svojí blízkou keš k odlovu, prý tradička. Já na to, jak to že o ní nevím. Domácí přípravu jsem dělal pečlivě. Ptal jsem se tedy: a není ta tvoje keš náhodou jen pro PM? On že ano. Jó tak proto o ní nevím. Tak mu říkám: Tak když mi jí nabízíš k odlovu, dej mi její souřadnice. On: "Já si je nepamatuji". ???? Tak z toho mám tedy depresi. Tak si ji milý nejmenovaný ownere strč třeba do.... však ty už víš kam.

Tak tohle znám moc dobře. Dokonce jsem musel svou vlastní keš brutnout, protože jsem ztratil notýsek kde jsem měl čísla na stagích. Brutnout, abych mohl tazateli zkontrolovat jeho řešení. Už to mám pro jistotu v PC. Že si nepamatuju souřadnice - takovou hlavu nemám. Ale na požádání bych je zjistil, mám v navigaci vše jako POI. Ale chápu, že většinou si kačeři vlastní keše do navigace nenahrávají.
A jinak, kdybych si dělal pečlivou přípravu (jsem BM), tak o PM keši budu vědět, stačí trošku oddálit mapu.
  • 0

#1739 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 6:22

PIVNI PUPEK napsal/a:

Já mám jen jednu kešku, ale i kdyby mě mučili, tak její souřadnice si nepamatuju.
  • 0

#1740 Vsara

Vsara

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 7:02

dachmh napsal/a:
......
.............., protože tvá suverenita je na tvůj věk neuvěřitelná. Mládenče, ty být můj syn, tak tě řežu od rána do večera a věř tomu, že bych z tebe ty tvé móresy vymlátil...
..........

Nu... odhlédněme od skutku malého kluka. Je špatný. ALE ..
Ty jsi dospělý muž.
Suverenita takto podaná - v tomto věku takto podaná je naopak vzácná a fakt, že tu komunikuje s tolika oprávněně rozzlobenými dospělými je hodno obdivu.
Snad jsou tvá slova o mlácení myšlena obrazně a s veeeeelikou dávkou básnické licence. Ale ani tak se mi nelíbí.
  • 0

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama