sambar439 napsal/a:
Dovedu to pochopit někde na horách...
Geodepresivní koutek
Publikováno 26 November 2012 - 22:20
Publikováno 27 November 2012 - 0:06
Publikováno 27 November 2012 - 18:12
Si říkám, kdo mi tu skrýš mohl ukradnout :-( Asi nějaký zloděj železa. Jenže kdo by hledal železo jen tak uprostřed pole... :-(((
Publikováno 27 November 2012 - 18:21
Publikováno 27 November 2012 - 18:34
Roman_Jaromer napsal/a:
Začínám mít čím dál větší depresi z toho, jak se kradou keše... Už po 16x mi ukradli jednu kešku (už asi ze 7 různých míst), tentokráte i z místa, které bylo asi 40 metrů od silnice a to mi zmizela i schránka, s kterou jsem si vyhrál :-( Ach jo... http://coord.info/GL9VMAEJ
Si říkám, kdo mi tu skrýš mohl ukradnout :-( Asi nějaký zloděj železa. Jenže kdo by hledal železo jen tak uprostřed pole... :-(((
To je velká škoda vypadá to pěkně propracovaně. Zloděj železa je řekl bych dost nepravděpodobný... ale proč by to bral někdo jiný?
Publikováno 27 November 2012 - 21:23
dris napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
Začínám mít čím dál větší depresi z toho, jak se kradou keše... Už po 16x mi ukradli jednu kešku (už asi ze 7 různých míst), tentokráte i z místa, které bylo asi 40 metrů od silnice a to mi zmizela i schránka, s kterou jsem si vyhrál :-( Ach jo... http://coord.info/GL9VMAEJ
To je velká škoda vypadá to pěkně propracovaně. Zloděj železa je řekl bych dost nepravděpodobný... ale proč by to bral někdo jiný?
No proč, prostě z radosti někomu škodit. Běžná zábava dnešních dětí.
Publikováno 27 November 2012 - 22:12
Publikováno 27 November 2012 - 22:30
To mi je sice líto, ale pokud ke všemu budeš mít postoj jako na stránce 87 tohoto vlákna, budeš sice za lidumila, ale zlodějíčků se nezbavíš...Roman_Jaromer napsal/a:
Publikováno 27 November 2012 - 22:34
martinracek26 napsal/a:
Mě zmizela včera taky keš, který je v lese takže náhodný nález mudly je dost nepravděpodobný
Me zmizela minule pondeli kes i s prihradovym stozarem v docela tezkem lesnim terenu na uzke cesticce po hrebenu kopce :-( Beze stop, jen betonovy sokl tam zustal.
Publikováno 28 November 2012 - 10:29
Publikováno 28 November 2012 - 10:59
Ehm... jsem zvědavá, zda si ji kolega Trhač přidá do bookmarku žijících archiválií... - předpokládám, že si ji nemíníš odnést, ne?mroud.brown napsal/a:
Zatim jsem o "fekalnich fantomech" jenom cetl, tentokrat to postihlo moji cache ve Znojme. Uz je v archivu. Prikladam vystizny log posledniho nalezce: http://www.geocachin...3b-41eae59135da
(Teda sorry, že si dělam srandu, samozřejmě je to smutný.)
Publikováno 28 November 2012 - 11:08
To není žijící archiválie. Někdo ji ukradl i s aktuálním obsahem. Jo jo, dneska vám ukradnou i h***o.Jacka_dominikanka napsal/a:
Ehm... jsem zvědavá, zda si ji kolega Trhač přidá do bookmarku žijících archiválií... - předpokládám, že si ji nemíníš odnést, ne?mroud.brown napsal/a:
Zatim jsem o "fekalnich fantomech" jenom cetl, tentokrat to postihlo moji cache ve Znojme. Uz je v archivu. Prikladam vystizny log posledniho nalezce: http://www.geocachin...3b-41eae59135da
(Teda sorry, že si dělam srandu, samozřejmě je to smutný.)
Publikováno 28 November 2012 - 19:20
Roman_Jaromer napsal/a:
Romane, to spíš vypadá, že si Tě někdo "oblíbil" :-(
To nemůže být náhoda, zvlášť když je těch míst, kde se Ti pavidelně ztrácejí krabičky víc...
I když u té poslední od křížku bych si dovolil klidně i myslet, že se ta skrýš hodila snad i někomu z kačerů pro vlastní potřebu... Byla fakt pěkná.
To je fakt na depku :-(
Publikováno 28 November 2012 - 21:36
Za kolik se dá taková věc pořídit? Někde by určitě stála za to.LudaL napsal/a:
To už by chtělo nějakou fotopast.
Publikováno 28 November 2012 - 21:38
Publikováno 29 November 2012 - 6:05
Publikováno 29 November 2012 - 7:00
Jenže pak budeš mít jen nějakou fotku a pokud ji někde pověsíš tak se najdou tací, kteří budou mít ještě kecy co děláš kvůli nějakému kousku papíru nebo budou hloupě mentorovat ohledně úřadu pro ochranu osobních údajů. A to ještě v případě, že ti nikdo nešlohne tu past.LudaL napsal/a:
To už by chtělo nějakou fotopast.
Je to fakt na geodepku.
Publikováno 29 November 2012 - 7:53
Zklamal mě hošík. Původně jsem se chtěl přidat k těm hlasům, které chtěly, ať už mu dáme pokoj, když se, byť s kecy okolo, rozhodl pro nápravu, ale jak vidno, zmýlil jsem se. Ten ještě se svou drzostí a nedostatkem rozumu v životě tvrdě narazí.Smrk napsal/a:
Případ ukradených travelů kačerem Cool@ se vyvinul následovně:
má u sebe pravděpodobně ještě stále dva coiny. Vše ostatní vrátil, ale TBčka a další podobné známky s řetízkem samotné bez věci na řetízku. Chybí delfín, červená mince s drakem, autíčko a plyšový medvídek.
Publikováno 29 November 2012 - 8:08
Smrk napsal/a:
Případ ukradených travelů kačerem Cool@ se vyvinul následovně:
má u sebe pravděpodobně ještě stále dva coiny. Vše ostatní vrátil, ale TBčka a další podobné známky s řetízkem samotné bez věci na řetízku. Chybí delfín, červená mince s drakem, autíčko a plyšový medvídek.
No vypadá to uzrál čas na osobní návštěvu doma.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů