Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1841 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 8:19

martinracek26 napsal/a:

Smrk napsal/a:
Případ ukradených travelů kačerem Cool@ se vyvinul následovně:

má u sebe pravděpodobně ještě stále dva coiny. Vše ostatní vrátil, ale TBčka a další podobné známky s řetízkem samotné bez věci na řetízku. Chybí delfín, červená mince s drakem, autíčko a plyšový medvídek.

No vypadá to uzrál čas na osobní návštěvu doma.

Asi nic jiného nezbývá.
  • 0

#1842 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 8:47

Smrk: Které 2 gc? Já jsem našel pouze jeden vkládaný přes Fantomase [tb]TB325T8[/tb] co ještě není nikde v oběhu, a pak další dva ([tb]TB4ZMFP[/tb] a [tb]TB3X4HP[/tb], kde bych však řekl, že na místech vložení vskutku byly a zcizil je odtamtud někdo jiný.
Co se týče vrácení samotných plíšků, vidím to podobně jak hrabosata. Nemůžu ale říct, že jsem něco takového nečekal. Když jsem četl jak tady po něm pořád lidi chtěli víc a víc*, v duchu jsem si pořád říkal že už jen pár příspěvků a veškeré vracení se určitě vykašle.

*nejvíc mě tehdy pobavilo, když po něm kdosi chtěl aby si pro ty vrácené TB do keší opět zašel kvůli kódům a následnému logování:

martinracek26 napsal/a:
Dokud neuvidím u těch GC a TB logy že si je někam vložil tak stejně věřit nebudu a ne jen já.

• 0

#1843 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 8:52

Tiskar94 napsal/a:
Smrk: Které 2 gc? Já jsem našel pouze jeden vkládaný přes Fantomase [tb]TB325T8[/tb] co ještě není nikde v oběhu, a pak další dva ([tb]TB4ZMFP[/tb] a [tb]TB3X4HP[/tb], kde bych však řekl, že na místech vložení vskutku byly a zcizil je odtamtud někdo jiný.
Co se týče vrácení samotných plíšků, vidím to podobně jak hrabosata. Nemůžu ale říct, že jsem něco takového nečekal. Když jsem četl jak tady po něm pořád lidi chtěli víc a víc*, v duchu jsem si pořád říkal že už jen pár příspěvků a veškeré vracení se určitě vykašle.

*nejvíc mě tehdy pobavilo, když po něm kdosi chtěl aby si pro ty vrácené TB do keší opět zašel kvůli kódům a následnému logování:

martinracek26 napsal/a:
Dokud neuvidím u těch GC a TB logy že si je někam vložil tak stejně věřit nebudu a ne jen já.

Vidíš tam někde větu že jsem po něm chtěl aby je znova vyzvedl opsal si čísla. Já jsem prostě konstatoval, že pokud neuvidím že je zalogoval, tak tomu prostě věřit nebudu.
  • 0

#1844 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 9:29

Tiskar94 napsal/a:

Asi máš pravdu, je možné, že ty dva někam dal a pak je ukradl někdo jiný. Ten první jsem přehlédnul. Ale vzhledem k tomu, co se s těmi ostatními dělo, bych se nedivil, kdyby je i tam nezalogoval virtuálně.
  • 0

#1845 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 10:22

martinracek26 napsal/a:
Vidíš tam někde větu že jsem po něm chtěl aby je znova vyzvedl opsal si čísla. Já jsem prostě konstatoval, že pokud neuvidím že je zalogoval, tak tomu prostě věřit nebudu.

No jo, jenže jelikož kódy nikde neměl a TB byly v oběhu, jiná možnost jak docílit jejich zalogování tady nebyla :)).
  • 0

#1846 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 10:23

Tiskar94 napsal/a:

martinracek26 napsal/a:

No jo, jenže jelikož kódy nikde neměl a TB byly v oběhu, jiná možnost jak docílit jejich zalogování tady nebyla :)).

A jak ty nebo já můžeme vědět že ty kody nikde neměl.
  • 0

#1847 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 10:25

Nevím teda jak ty, ale neznám nikoho kdo by si kódy doma opisoval na papírek B). Samozřejmě ale je možné, že tací lidé existují.
  • 0

#1848 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 10:28

Já si je třeba pro jistotu opisuju, kdyby byl nějakej problém. Každopádně nikdy jsem po něm nechtěl aby je znovu vyndaval z keší. Jen jsem konstatoval že pokud je neuvidím zalogované tak tomu že je tam vrátil věřit nebudu, tečka tím to končí.
  • 0

#1849 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 10:34

Tiskar94 napsal/a:
Nevím teda jak ty, ale neznám nikoho kdo by si kódy doma opisoval na papírek B). Samozřejmě ale je možné, že tací lidé existují.

Kecáš, Ondro :-)

Já si archivuji všechny kódy coinů a TB, co mi prošly rukama. Ale ne na papírku, v tom máš pravdu :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#1850 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 10:36

kolombo napsal/a:
Já si archivuji všechny kódy coinů a TB, co mi prošly rukama. Ale ne na papírku, v tom máš pravdu :-)

Já si je píšu do excelu. Ale můžeš si mě odečíst, protože jsem statistický typ. :)
  • 0

#1851 micska

micska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 11:22

Nemo02 napsal/a:

kolombo napsal/a:

Já si je píšu do excelu. Ale můžeš si mě odečíst, protože jsem statistický typ. :)

Uf, tedy pánové, mám z vás depresi. Asi mi něco uniká :(
Můžete mi vysvětlit, proč to děláte? Pro radost nebo to k něčemu je? Díky
  • 0

#1852 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 11:26

micska napsal/a:

Nemo02 napsal/a:

kolombo napsal/a:

Určitě to prodávaj jak někteří finálky ;-)
  • 0
Užívej života...

#1853 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 11:47

puczmeloun napsal/a:

micska napsal/a:

Nemo02 napsal/a:

kolombo napsal/a:

Určitě to prodávaj jak někteří finálky ;-)

Nebo při nasbírání dostatečného množství vzorků odhalí princip generování trackovacích čísel a budou si moci zalogovat úplně všechny TB a GC. </vtip> Prostě někteří lidé jsou statistici od přírody, to jsou IMHO potomci těch, kteří sledovali, kdy vyjde měsíc a kdy prší a z toho usuzovali kdy zasít, kdy sklidit, a kdy přesunout stáda.
  • 0

#1854 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 11:57

micska napsal/a:

Nemo02 napsal/a:

kolombo napsal/a:

Víš, geoget jsem objevil loni a ještě dodnes ho neznám natolik dobře, abych rušil ověřené metody.
Mimochodem to samé dělám s kešemi (bez souřadnic), waymarky, openkešemi a čelenkami. A samozřejmě si všechny TB fotím a ukládám.
Hold jsem fanatik do tabulkových editorů.

A neboj, zatím nemám komu šiřit svoje data. Ale pod 100 000 € nepůjdu! ;)
  • 0

#1855 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 12:50

micska napsal/a:

Nemo02 napsal/a:

kolombo napsal/a:

Nás to baví...

Taky si vedu přehled coinů, které mi prošly rukama, občas se dokonce podívám, jak se jim vede.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1856 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 12:56

I já mám vlastní databázi slovených keší, tu a tam si nechám na WL běžet zajímavý TB nebo GC a sleduji, jak se ode mne vzdaluje. Samozřejmě hlídám TB+GC mých dítek a přátel, se zvláštní péčí pak ty, co byly vyloveny ze studny.
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#1857 David F-M

David F-M

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 15:55

Tak už ji mám taky. Není velká ale je. To jsem si založil kešku poctivou velkou, se všemi atributy které by správná keš měla mít. Zveřejněna v neděli a poté jsem se těšil z prvních logu mé kešky. Ve středu večer jsem ji po třech dnech její existence navštívil omrknout jak se ji daří a pročíst si logbook. První rozčarování přišlo hned po omrknuti úkrytu. Keška je postavena vedle betonového podstavce pod můstkem chraněna igelitem přeloženým do čtyř vrstev, igelit je z jedné strany secvakán kancelářským koníkem tak aby tvořil jakýsik přístřešek pro kešku. Po příchodu ke kešce jsem zjistil že šev který ktery vytvářely konikové svorky je roztržen a celistvost přístřešku je ta tam :(. Sílu která byla k tomu zapotřebí byla ne malá a po 20ti logu mě tento stav opravdu mrzí :(. Další rozčarování příšlo po prostudování obsahu kešky. V keši bylo ze startu hned několik předmětu na výměnu, byl to dřevěno textilní přívěšek pod lustr v hodnotě+- 40Kč a malá solární svítilna za 30Kč. Po obojím se slehla zem a na výměnu byly použité plastové figurky nevalné hodnoty :(. Nevím co k tomu ještě napsat zatím jen smutním :(
  • 0

#1858 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 17:48

Vítej v reálném světě. A hlavně si to nenech znechutit!
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#1859 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 18:37

David F-M napsal/a:
Tak už ji mám taky. Není velká ale je.
To jsem si založil kešku poctivou velkou, se všemi atributy které by správná keš měla mít. Zveřejněna v neděli a poté jsem se těšil z prvních logu mé kešky. Ve středu večer jsem ji po třech dnech její existence navštívil omrknout jak se ji daří a pročíst si logbook. První rozčarování přišlo hned po omrknuti úkrytu. Keška je postavena vedle betonového podstavce pod můstkem chraněna igelitem přeloženým do čtyř vrstev, igelit je z jedné strany secvakán kancelářským koníkem tak aby tvořil jakýsik přístřešek pro kešku. Po příchodu ke kešce jsem zjistil že šev který ktery vytvářely konikové svorky je roztržen a celistvost přístřešku je ta tam :(. Sílu která byla k tomu zapotřebí byla ne malá a po 20ti logu mě tento stav opravdu mrzí :(.
Další rozčarování příšlo po prostudování obsahu kešky. V keši bylo ze startu hned několik předmětu na výměnu, byl to dřevěno textilní přívěšek pod lustr v hodnotě+- 40Kč a malá solární svítilna za 30Kč. Po obojím se slehla zem a na výměnu byly použité plastové figurky nevalné hodnoty :(.
Nevím co k tomu ještě napsat zatím jen smutním :(

Neboj, to ještě není všechno. Za chvíli ti budou chodit i logy, že keš není dobře udržovaná :(. Toť úděl ownerů. Proč my blbci to vlastně děláme? :|
  • 0

#1860 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 18:44

micska napsal/a:

Ano, k něčemu to je :-)

Třeba některé keše se luští z kódu trackovatelného předmětu, například.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

16 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama