Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#501 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2011 - 0:59

Tramontanela napsal/a:

Nosferatu XIII. napsal/a:
tak mam takovy pocit, ze docasne zamknuti uctu na gc.com je opravdu kruty trest
:(:|

A ptám se jak dlouho dočasné já už má skoro rok zamčený účet pod nickem jackcomputer a abych mohl vůbec psát tak jsem si vytvořil nový pod nickem Tramontanela (ale lovím samozřejmně pod nickem původním jackcomputer) je to označení pro severní vítr.A proč se to stalo bylo to s toho důvodu že jsem dostal od kolegy kačera avízo ohledně likvidování keš,í kačerem který to bral jako kombajn no a když jsem se ozval tak bylo zle.Neměl jsem to zcela ověřeno a tak došlo k tomu že můj účet byl zamčen.takže tak nějak.

Sorry ale co to tu meles? zadny locked ucet jsem pod tvym nickem nenasel--
btw je slusnost prolinkovat si ucet zde s uctem na gc.com
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#502 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2011 - 1:33

2 Nosferatu:

Nemele, jen myslí banána na geocaching.cz (viz vlákno).
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#503 trefcz

trefcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 132 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2011 - 11:43

mysakmorce napsal/a:
to je pech... po takové době pípne krabka 2,5km od HC a já trčím v práci...

To se mi nedavno stalo taky ale ne 2,5km od HC ale 0,15km od HC :-)
  • 0
GARMIN Oregon 450 + Topo Czech 2011 PRO + GeoGet

#504 Paullow

Paullow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2011 - 11:50

trefcz napsal/a:

mysakmorce napsal/a:
to je pech... po takové době pípne krabka 2,5km od HC a já trčím v práci...

To se mi nedavno stalo taky ale ne 2,5km od HC ale 0,15km od HC :-)

To nic není, mně se pravidelně stává, že platí následující premisa: Čím dál od HC se nacházím, tím blíž k HC mi pípne nová keš ;)
(Takže třeba když jsem byl v Hamburku, tak pípla keš přímo v naší ulici... :) )
  • 0
Pokud lovíš s partou přátel, pak i ta nejnudnější multina je jako procházka růžovou zahradou.

#505 Tramontanela

Tramontanela

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2011 - 14:19

PaWcz napsal/a:
2 Nosferatu:

Nemele, jen myslí banána na geocaching.cz (viz vlákno).

Ano přesně tak zapomněl jsem dodat že "banán" byl na www.geocaching.cz
  • 0

#506 kromanonec

kromanonec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2012 - 21:19

Tak mě dneska přišel mail od jednoho Němce, který našel můj 2 cent [tb]TB3BBG5[/tb] a napsal mi, že někdo šlohl klokana. To ale naštve. Klokan je ve skutečnosti moc hezký, má hehkou metalízovanou barvu, ale ne moc,jen tak aby se neřeklo a byl sakra drahej a já ho vypustila v dobách, kdy jsem měla ještě takové telecí geoléta a věřila, že se do té Austrálie někdy podívá. Možná jo, ale ne na mé minci. No a pak mi ještě jeden ze Finska označil X-files minci jako ztracenou. To tedy fakt potěší. Zrovna mě, fanouška Akt X. No nic, co nadělám. Pak mi ještě nějakej Španěl, co má dvanáct nálezů, asi ztopil TBéčko, co jsem z jiného Španěla dolovala asi 2 měsíce. No nezačíná mi ten novej rok hezky?
  • 0

#507 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2012 - 21:50

kromanonec napsal/a:
No nezačíná mi ten novej rok hezky?

Jo, je to paráda, ale neházej flintu do žita, nevěš hlavu a nestahuj kalhoty, když je brod ještě daleko, jsou i normální kačeři, kterých je většina a kvůli nim se vždycky vyplatí něco pustit do světa. Z logu na mých coinech mám větší radost, než když něco náhodou najdu já.
  • 0

#508 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 21:48

Informace pro alergiky: tento příspěvek obsahuje velké množství ironie. Zdravim Chtěl bych poděkovat všem děvčatům a chlapcům za logy CTRL+V. Jsou pro mě oporou, jsou mojí inspirací, jsou mým světlem v šedivých dnech. Čtu si v nich po večerech před spaním a pak je můj spánek klidný. Chtěl bych taktéž poděkovat za pěkné a úderné jednoslovné logy, které jsou zkratkou, či lépe zhuštěním celého času do několika písmen. Jsou jako ta kapka rosy co osvěží a serdce potěší. Nesmím zapomenout na ta milá stvoření která jsou uvedena v logu. Jako např. byl jsem tam Luďou, Mirkem, Alešem, Kocourem Mikešem a malířem pokojů. Neznám je a jejich jména mi nic neříkají, ale mám takovou chuť je poznat a hned bych si se všemi chtěl potřást rukou, poklábosit o životě, vyměnit si adresy a dresy. A na závěr musím obzvláště poděkovat milým kolegům kačerům, kteří, jak napsali ve svém zápisu, neměli na mé tradiční keši problémy s luštěním a vůbec je nezdržovala (tady jsem zamáčkl slzu dojetí) při jejich jízdě kolem Prahy, aby se poučili a vzdělali, k čemuž tato flekatá série, u mnohých lovců vyvolávající Pavlovův reflex, přeci je. Také jsem je chtěl vzdělat, ale přeci je zde násilím nemohu držet. Mávám vám šátkem a dobře dojeďte. Tímto bych chtěl všechny pozvat na svou klasickou keš, která vás zcela jistě nezdrží. Ale kdyby jste přeci jen měli chvilku, tak se mi prosím alespoň podepište do logbooku. Myškin P.S Má-li někdo námitek co se obsahu, gramatiky či stylistiky týká, dobře mu tak!
  • 0

#509 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 23:23

mysaku, tututu nununu :)
  • 0

#510 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 23:30

Myškin: parádní příspěvek, díky:D:D:D
  • 0

#511 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2012 - 6:40

jéééé, už dlouho jsem se v geodepresivním koutku tak nezasmál, přesně tak to u mnohých chodí :-)
  • 0

#512 Guest__*

Guest__*
  • Guests

Publikováno 18 leden 2012 - 7:01

Ahoj Myškine, myslím, že jsi hezky napsal, co při čtení logu cítím. Naštěstí takových, co popisuješ mám minimum. Vždycky se kouknu do profilu, kdo mi ty skvosty píše a vlastně jsou to vesměs geonemluvňata, ti co zatím žádnou keš nezaložili nebo nestačí logovat. A tak se usměju a představuju si svůj první log, kdy jsem nevěděl, co si můžu dovolit napsat nebo velké serie, kde Ctrl-V taky používám, ale o to si owneři řekli už stejným listingem. Taky mávám. Wetu
  • 0

#513 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2012 - 8:09

Krásně napsáno Myškine. Četla jsme si logy na Mariánském sloupu a dostala mě ta zmínka o luštění tradiční keše a toho že je keš super a nezdržela, to prostě nemá chybu. :D Já jsem v sobotu nevědomky taky předhodila svojí novou keš přímo do trasy lovců štěnátek ale zatím jich tam zas tak moc nebylo, asi se bojí své vozidlo nechat, byť krátce, napospas našim spoluobčanům... :D
  • 0

#514 versla

versla

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2012 - 15:49

Myškine, ty jsi ale pěkný chlapec. Až pojedu do Kralup, tak se zastavím na nějaké tvé keši a napíšu svůj standartně dlouhý log. Dozvíš se kolikrát jsem po cestě zakopla, čím jsem se zase zmazala, jaké bylo počasí a co jsme měli ke svačině :) Přihodím pár dalších podrobností ;-) Nikdy nemůžu dělat PT, protože bych nevěděla jak zalogovat každou keš jinak, když jsou všechny stejné ;-)
  • 0

#515 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2012 - 18:10

Zdravim Tento příspěvek byl shledán jako nevhodný tzv. off- topic a vyvolávající deprese. I když si nejsem jistý zda odpověď na off-topic příspěvek není off-topic reakce. Buď jak buď, po pečlivém zvážení, zda je nutné, aby člověk rozséval plevel mající podobu slova, ba dokonce souvětí, na internetu, byl příspěvek smazán. A abych dostál názvu tohoto koutku a byl tzv. on-topic musím se svěřit se svou depresí. Její základ spočívá v tom, že jsem dosud nenašel onen "svatý grál" všech kačerů a to Pomočenou zaokapovku (dále jen PZ). Mé představy o ní jsou zcela mlhavé, ale musí to být něco úžasného. Často se zde o ni v příspěvcích hovoří. Dokonce několik Velkých kačerů jí zmínilo v rozhovorech. Je to jakýsi úhelný kámen všech keší. Poměřuje se s ní kvalita a nápaditost ownera. Je to zkrátka takový etalón. Nejsem si jistý zda jeden takový exemplář nemá Graounspeak uložený v trezoru a neopatrovává jí pro naši budoucnost. Nevím, zda se mi někdy podaří rozehnat chmury z nenalezení PZ, ale věřím v její nalezení a v tom vytrvám. Myškin
  • 0

#516 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2012 - 19:27

Myškin napsal/a:
P.S Cha-cha, chi-chi, cho-cho!

já mám teda depresi z toho, že tady v geodepresivním koutku, jsou takovéto off-topic příspěvky. :(
  • 0

#517 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2012 - 13:44

Všimli jste si, jak často se v mysterkách a multinách na závěr vyskytují vzorce, které jsou proti pravidlům matematiky? Třeba že 1+2x6=18?? S takovými nesmysly pak zápasím někdy i docela dlouho, než mi z toho vyleze, co tím autor myslel.
  • 0

#518 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2012 - 14:27

Smrk napsal/a:
Všimli jste si, jak často se v mysterkách a multinách na závěr vyskytují vzorce, které jsou proti pravidlům matematiky? Třeba že 1+2x6=18?? S takovými nesmysly pak zápasím někdy i docela dlouho, než mi z toho vyleze, co tím autor myslel.

copak to, ale takové

N 50° 00+(D(miliA)(A+B-C)+2(deci(A-C))-3)/(DA-B)
E 16° 30+(miliB(2A+C)-deciB-1)/(DA-B)

na to už jenom "HE?"
  • 0

#519 pokorka

pokorka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2012 - 14:30

Smrk napsal/a:

:| vida, to by mohla být příčina několika nevyluštěných bláznivin.. :@
  • 0

#520 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2012 - 14:40

Smrk napsal/a:
Třeba že 1+2x6=18?? S takovými nesmysly pak zápasím někdy i docela dlouho, než mi z toho vyleze, co tím autor myslel.

Rád bych to napsal slušně, ale nějak to nejde...

Každopádně normální člověk chápe, že 1+2×6 = 13.
Pokud to vymyslí někdo jinak, tak je... a zas to nemohu napsat :D
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama