Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#701 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2012 - 11:34

prazskychytrak napsal/a:
to si radši přečtu nějakej zajímavej listing, než abych četl 167 příspěvků, které každou minutou naskakují :D

Nejsi ty nahodou z Prahy?
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#702 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2012 - 11:36

hádej:))
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#703 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2012 - 15:01

Já už se těším, až zjistím, kdo se skrývá za pražským chytrákem :-) Pro mě docela oživení Žumpy :D
  • 0

#704 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2012 - 17:00

Hehe, nejjednodušší cesta je potkat mě někde u kešky :D nebo ještě lépe u nějakého dobrého regionálního pivečka :D a Žumpy? :)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
pepikov.cz

#705 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2012 - 21:57

WN u T5 tradičky, nějak nechápu... to asi to jaro... (nejedná se o moji krabici)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#706 Popina

Popina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2012 - 22:01

Dnes jsem hodil do své kešky 3 TB flashku 4 gb a nějaké drobnosti. Hned první člověk tu velkou krabici vybrakoval, všechny TB vyhral a dal do ní jeden. Na závěr napsal, že se mu velká krabice líbila.... Předtím lidi psali, že je velká, ale prázdná, co asi budou psát teď....
  • 0
Kačica - označení kačerky. Geodežing - není třeba vysvětlovat. Chodím s o dvanáct let starší Terexičkou :-)

#707 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 231 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2012 - 22:55

Popina napsal/a:
Dnes jsem hodil do své kešky 3 TB flashku 4 gb a nějaké drobnosti. Hned první člověk tu velkou krabici vybrakoval, všechny TB vyhral a dal do ní jeden. Na závěr napsal, že se mu velká krabice líbila.... Předtím lidi psali, že je velká, ale prázdná, co asi budou psát teď....

Že vybral všechny TB, je naprosto v pořádku, sám bych byl jako majitel takového TB rád a ty jsi asi nepochopil, k čemu TB jsou. Jestli stavíš úspěšnost velkém krabice na TB, tak je to bída...
  • 0

#708 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 231 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2012 - 23:05

Smrk napsal/a:
Jeden čas se dokonce lovily virtuálky v Americe googlem. Jednak tam není logbook a jednat se to jen tak nezjistí. Ale už jsem o tom dlouho neslyšel, tak se to už asi nedělá. A jestli takové body někoho těší, ať si s nimi třeba vytapetuje.

Tato činnost některých českých idiotů vedla k tomu, že leckteré virtuálky byly archivovány včetně zablokování možnosti dalšího logování. Nechť tito debily (dohledatelné) hřeje možnost pár zalogovaných bodů, přičemž zničili tuto potenciální možnost všem ostatním hráčům.
  • 0

#709 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2012 - 13:47

zmijovkar napsal/a:

Popina napsal/a:

Že vybral všechny TB, je naprosto v pořádku, sám bych byl jako majitel takového TB rád a ty jsi asi nepochopil, k čemu TB jsou. Jestli stavíš úspěšnost velkém krabice na TB, tak je to bída...

Souhlas. Povazuji za spravne, ze nekdo soudny ty 3 TB zase vyndal a snad je roztrousi do vice kesek. O vymene ostatnich kramu Popina nepise, takze neni jasne, jestli ten zmineny downtradoval nebo ne..
V jedne brnenske jsem nasel log hrdeho kacera, ktery se chlubil, ze jich vlozil 17!!! ale dal je chytre do sklenene konvice, aby se v bedne neztratily. To potom jedna mudlo navsteva udela docela paseku.
  • 0

#710 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 6:42

Přijeli jsme na Velikonoce lovit do Liberce, včera jsme dali jednu noční a podle závějí venku asi končíme :-(
  • 0

#711 StaKi

StaKi

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 22:36

Na velky patek otevru kes a ceho nedockam......totalního zniceni kese, no nebo je to pocatek kultivace na kladensku :( a to byla v patek v poradku
  • 0

#712 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 23:05

tak už konečně chápu proč tu tolik lidí bylo nespokojeno, že jsem při svém příchodu na toto fórum založil roztomile žumpoidní téma "nejhezčí cache" :D když se člověk podívá na dnešní nadílku zamčených témat, tak už to chápu...mimochodem pevné nervy moderátorům tohoto fóra, sám bych to kočírovat nechtěl:D
  • 0

pepikov.cz

#713 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2012 - 23:07

prazskychytrak: no prááávě:-/ ale to Tvoje bylo právě ještě roztomilý, tohle co se tu děje ty tři dny je hnus velebnosti
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#714 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 9:10

StaKi napsal/a: Na velky patek otevru kes a ceho nedockam......totalního zniceni kese, no nebo je to pocatek kultivace nakladensku :( a to byla v patek v poradku

A to jeste neni vsechno, ty v dobre mire otevres na Velky patek kesku, chytraci si ulozi souradnice a pak s nimi obchoduji.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#715 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 10:24

Ach CAGeo, CAGeo, Hurá! nebo cau geo?... (aneb velikonocni chvilka poezie...)
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#716 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 10:42

kapsa napsal/a:

StaKi napsal/a: Na velky patek otevru kes a ceho nedockam......totalního zniceni kese, no nebo je to pocatek kultivace nakladensku :( a to byla v patek v poradku

A to jeste neni vsechno, ty v dobre mire otevres na Velky patek kesku, chytraci si ulozi souradnice a pak s nimi obchoduji.

Neuvážený dobrý skutek je po zásluze potrestán, aneb "Neházejte perly sviním" (Mt 7,1-6)...lidi si hold musí některý věci zasloužit.
  • 0

#717 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 10:48

kapsa napsal/a:

Neudelal sis z nas spis srandu? Finalka nekde 5000km od HC nikoho nezajima.
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#718 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 11:05

semik75 napsal/a:

kapsa napsal/a:

Kdes na to přišel??? Finálka je téměř co bys kamenem dohodil a zbytek došel:D:D:D už se těším na odlov. Ale vyluštila jsem poctivě sama;)
  • 0

#719 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2012 - 11:25

semik75 napsal/a:

kapsa napsal/a:A to jeste neni vsechno, ty v dobre mire otevres na Velky patek kesku, chytraci si ulozi souradnice a pak snimi obchoduji.

Ja to nemyslel na tu jednu svoji, kterou jsem pustil, to byl fakt jen for. Myslel jsem hlavne ty v CR - owneri v dobre vire je na chvili otevrou ale vysledkem je mimo jine prave to, ze si to spousta lidi ulozi a pak s finalkama kseftuji. :(
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#720 Nocni klub

Nocni klub

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2012 - 10:04

Ach jo, ty nemoci... :( Už druhý týden sedíme se synkem doma a přitom v okolí je stále spoooousta neodlovenejch kešek... :( Aspoň že ženuše sem tam něco odloví... ;)
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka