Geodepresivní koutek
Publikováno 29 říjen 2010 - 21:59
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 30 říjen 2010 - 10:45
Roman_Jaromer napsal/a:
Co si stěžujete kvůli omylu někoho logujícího, který přehlédl volnou stránku. Já ve čtvrtek jsem obnovoval svou kešku Kaplička ve Smržově GC198K3, ta mi už za něco málo přes 2 roky zmizela 19x (z 10-ti různých míst). Nesmíte se nechat odradit pár blbci. I když já si pak taky občas říkám, jestli to má ještě cenu kešku obnovovat. Na druhou stranu kaplička je moc krásná a byla by škoda tam kačery nedovést...
Z tohoto by se mel poucit jeden nejmenovany kacer pusobici na pardubicku...
Delat male eventy ve velkych mestech je odvazne, owner pak musi celit cetnym nadavkam tech na ktere se nedostalo...A pokud nekoho mrzi ze se nekam nedostal, tak muze zalozit svuj vlastni event, ne? Ve stejny cas...
honny: na Prahu je to dost
Publikováno 30 říjen 2010 - 18:42
Publikováno 30 říjen 2010 - 22:26
standann napsal/a:
Tak jsem neodolal a musím si také poplakat. Dnes jsem byl na údržbě a vyhazoval "odpadky", investoval jsem už čtyřikrát několik desítek korun do drobností na výměnu, žádný trade, po půl roce hnůj. I ořezávátko se hodí. Zkusím ty krabky udělat PM. Máte s tím někdo lepší zkušenost?? Podle mého názoru ta masovost se podepisuje na kvalitě GC. Jinak "PETEGEO" mě pobavil tak, že se dcera na mě přišla podívat co dělám. Zvedlo mi to náladu, že beru zpět nabídku na adopci mé ukradené kešky.
Dělat kešky na zajímavých místech v přírodě kam vyráží spíše skalnější kačeři i za cenu jen několika (desítek) návštěv za rok.
A taky reagovat na logy. Točí mě logy typu IN: TB OUT: CWG a to od kačera s pětistovkou nálezů. Slušně, ale důrazně na to reaguji a bláhově věřím, že se kačeři změní.
Na viděnou na dalším eventu:
Dále v plánu:
Jediný suvenýrový event v pátek 3. července 2015 na Jižní Moravě a širokém okolí. GC5XV0J
Kaceri v ZOO HODONIN
CITO Event Vojnove cintoriny vychodneho Slovenska
Zabijacka mezi vinohrady
Burčák z Hrušek
Už dozrála kukurička
Mastné huby
Rybičky, rybičky, rybáři jedou léto 2014
Na svatý Duch do vody žbluch
Kupala
Nevíte kde založit pěknou keš, mrkněte do databáze vojenských pietních míst www.vets.cz www.vets.estranky.cz jsou tam stovky zapomenutých pomníčků které by si zasložily pozornost
Publikováno 07 listopad 2010 - 12:37
Publikováno 07 listopad 2010 - 12:51
Publikováno 07 listopad 2010 - 13:43
kapsa napsal/a:
Ja se dneska taky pekne nastval - kdyz clovek cte tohle forum, tak by si skoro rekl, ze hloupi nebo hru flakajici kaceri jsou jen u nas. Dnes jsem se opet presvedcil, ze tomu tak neni - nemecti kolegove (se sto nalezy) mi prave grabli geocoin, pricemz mi nedali ani jeden den cas na jeho zalogovani na netu. Kdepak asi skoncila povestna nemecka dukladnost a smysl pro poradek ....
Ano, mohu potvrdit, toto je zcela běžná věc, kterou řeším opětovným grabnutím a vložením do keše. Následuje výzva nálezci, že nyní si může GC, TB z keše konečně vyzvednout. Z jeho strany většinou následuje omluva a žádost o trackovací číslo, pokud již předmět někam vložil.
Publikováno 07 listopad 2010 - 14:30
Publikováno 07 listopad 2010 - 15:22
Publikováno 20 listopad 2010 - 19:02
Publikováno 20 listopad 2010 - 19:18
Sám si to napsal, tak co řešíš? Tomu člověku to moc nepřineslo... to znamená že mu to přineslo málo... BOD, kvůli kterému odlovil i ostatní v sérii.Myškin napsal/a:
,,,Jediné co musí člověk vlastnit je GPS. NIC VÍC, NIC MÍŇ! ...
Neobhajuji nijak bodaře... je to přece jejich věc, ale každý má právo do logu napsat, co mu ta keš dala, ne? Mě se.ou jiné trny v GC.
Publikováno 20 listopad 2010 - 19:29
Publikováno 20 listopad 2010 - 20:08
Publikováno 20 listopad 2010 - 20:21
Publikováno 20 listopad 2010 - 20:43
Publikováno 20 listopad 2010 - 20:43
Publikováno 20 listopad 2010 - 20:49
Publikováno 20 listopad 2010 - 21:29
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 20 listopad 2010 - 21:58
Publikováno 20 listopad 2010 - 22:01
zLOST napsal/a:
@ plnej event] a cemu se divis, kdyz je tam jen par mist a ten event byl tematicky hodne atraktivni. to maj lidi cekat, nez se rozhoupes? a co franta z hornidolni, kterej se na net dostane jednou za tyden?
tak, ulevil jsem si a muzu jit povesit pradlo..
Blbe! Že Ti stojí reagovat na každé brblání v geodepresivním koutku (včetně mého). Prostě jsem to nestihl a bylo mi to líto, tak jsem si zabrblal. Doufám, že si to ti, co byli pohotovější náležitě užili a přiznávám se, že jim prostě závidím.
19 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 19 návštěvníků 0 anonymních uživatelů