wabicek napsal/a:
nepomohlo by napsat sem a do logu aby nekdo to vicko prinesl? kdyby to bylo nekde v mem rajonu, tak to velice rad udelam. a myslim ze nejsem sam.
To mě už taky napadlo, jenže by to chtělo odpovídající víčko... to je ten problém.
Publikováno 17 červenec 2012 - 12:34
wabicek napsal/a:
nepomohlo by napsat sem a do logu aby nekdo to vicko prinesl? kdyby to bylo nekde v mem rajonu, tak to velice rad udelam. a myslim ze nejsem sam.
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 17 červenec 2012 - 12:35
Surikatí Team napsal/a:
Mě je záhadou jak z keše zmizí víčko.
Průšvih je že se nemáme jak dostat k naší kešce (zdravotní důvody) a zrovna nám na ni chybí.
Sami jsme si zkusili jak je snadné ztratit z kešky tužku a už ji nenajít, takže máme napevno přivázanou jak tužtičku, tak ořezávátko (osvědčilo se u obou našich keší), tak aby jsme uvázali už i to víčko...
Jenže co teď? Keška se nás nedočká možná 2 měsíce ne-li dýl...
Disable víčko nenahradí a nejspíš obsah keše dopadne stejně i když tam kačeři budou i nebudou chodit.
Publikováno 17 červenec 2012 - 12:36
Jo, podepisuji, i me to stoji za to ....Smrk napsal/a: Já se na ně dívám jako na podivíny dál. Když koupím coin za tři stovky a udělá radost dvaceti kačerům, než nějakému nenechavci skončí ve vitrínce, stojí mi to za to.
Publikováno 17 červenec 2012 - 13:10
no je to dozička z ikey, těch obyč boxíků na jídlo jsou kvanta no... to spíš ten pytlík. Vidíš napadlo mě to napsat i sem a ke kešce, ale geokladno mě nenapadlo, tam napíšu určitě.Raraku napsal/a:
Jestli je to nějaká standardní krabice, tak snad nebude problém tam zajet a víčko dát, případně aspoň nepopulární sáček. Zkus dát prosbu na web Geokladna (chodí tam i Slaňáci), někdo se určitě najde. Koukala jsem že je to kousek od Slaného, ale já se tam teď asi do konce týdne nedostanu...
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 21 červenec 2012 - 15:42
A na internetu log pro jistotu není vůbec, takže mu nemůžu ani připomenout pravidla.Pěkná keška i místo. In: Klacek, šiška Out: Medvídek, žralok.
Publikováno 24 červenec 2012 - 21:25
Publikováno 24 červenec 2012 - 21:40
To tam nenapsal ani název NICku?Kamenitxan napsal/a:
Při údržbě mojí kešky jsem si zběžně pročítal logbook a co nevidím.
A na internetu log pro jistotu není vůbec, takže mu nemůžu ani připomenout pravidla.Pěkná keška i místo. In: Klacek, šiška Out: Medvídek, žralok.
Publikováno 24 červenec 2012 - 21:43
Abych řekl pravdu, tak já to také nevím, ale zase v keši nic neberu.kapsa napsal/a:
To je jednoduchy - GC ted hraje i hafo svatecnich kaceru "kvuli detem" a ti ani nevi, co to GC nebo TB, natoz aby kontrolovali svoje deticky, co si z kesi berou. No a deticky taky nevi co to je ale je to hezky a tak si to proste vezmou ....prazskychytrak napsal/a: by mě zajímalo co s tim ty lidi dělaj, když to pro ně nemá v podstatě žádnou hodnotu, v podstatě ani prodat se to moc nedá jako třeba CWGčka
Publikováno 25 červenec 2012 - 7:57
ka.ri napsal/a:
Tak na mě padla geodeprese. Mám nezvěstný TB. 13.7. byl vložen do keše a za 9 dní někdo napsal, že v keši není :-( Snad se někde ještě vyloupne.
Publikováno 25 červenec 2012 - 8:05
Jestli to je obyc z Ikey, tak nebude ani tak draha, koneckoncu se to da prendat do jakykoliv jiny krabky, co stoji dvacku a az budes mit cas, tak si to muzes prendat do nejaky lepsi a neni treba snazit se trefit na velikost vicka. Ktera je to keska a jak velka je krabka? Do Kladna sice nejedu hned, ale vyhledove v nasledujicim mesici asi pojedu, tak kdyby se nikdo nenasel... Brachovi takhle rozebrali kesku divocaci (pokud zmizlo vsechno a kus krabky byl minule opodal).no je to dozička z ikey, těch obyč boxíků na jídlo jsou kvanta no... to spíš ten pytlík. Vidíš napadlo mě to napsat i sem a ke kešce, ale geokladno mě nenapadlo, tam napíšu určitě.
By mě zajímalo kam zmizlo, fakt mi hlava nebere jak může zmizet víčko (možná na sněhu bych to ještě pochopila) minule už jedno zmizelo, ale i s obsahem kešky a spodní misku dózičky jsem našla kousek od místa, kam jsme ji přesouvali, to jsem myslela že mě vezme démon...
Publikováno 01 srpen 2012 - 20:35
Tiskar94 napsal/a:
Tak jsme dneska na GC1FDTC provedli "downtrade"...
Vložili jsme jednu věc (postavičku mimozemšťana) a vzali jich šest, viz foto:
Konkrétně:
- igelit od brčka
- párátko
- 2× obal od bonbónu
- podlepka z nálepky
- projetá jízdenka
Publikováno 01 srpen 2012 - 20:47
Smrk napsal/a:
Kde já tohle viděl... aha, už vím, skoro v každé keši!!! A pak mám večer kapsy plné bordelu.
Publikováno 01 srpen 2012 - 22:26
Publikováno 02 srpen 2012 - 12:53
Nehul! Na tom nevyděláš.Zerthe napsal/a:
Tak to já u jedné na tom coby kuřák vydělala. Za hračku jsem si z keše odnášela zapalovač, cigaretové papírky a ještě vysvobodila živýho brouka..
Jsem to stále já.
Publikováno 05 srpen 2012 - 11:28
Co máš za problém s jednoslovním logem? Prostě příjdu, objevím, zapíšu, pokochám se místem, doma se zaloguju slovíčkem Děkuji a je to.Trauma_Zero napsal/a:
jako vlastník 11 ruznych krabiček starších 4 let musím říct:
Vážení, běžte se svými jednoslovnými logy DO PRDELE !
Publikováno 05 srpen 2012 - 12:11
Publikováno 05 srpen 2012 - 12:13
Vždyť to říkám furt dokola: owner vymakal krabičky ve svým a za vlastní, a my se můžem bavit - přijdem, objevíme, zapíšem, pokocháme se místem (je-li jakým), doma se zalogujem, mapička se vybarví, dobře je nám po těle. Dokonce i (některý) poděkujem! Co by ty owneři ještě chtěli... snad ne se taky pobavit na nějakým tom logu? Jó takhle kdyby bylo něco blbě, to je třeba napsat, ať owneři makaj! Šmejdi líný. Ještě že jsou ty NA logy, ty je k práci uměj donutit a my pak můžem jet třeba na krabičky, který bysme bez NA neodlovili!!! Jojo, to na ně funguje, potvory líný, nevděčný.David F-M napsal/a:Co máš za problém s jednoslovním logem? Prostě příjdu, objevím, zapíšu, pokochám se místem, doma se zaloguju slovíčkem Děkuji a je to.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 05 srpen 2012 - 14:01
David F-M napsal/a:
Trauma_Zero napsal/a:
jako vlastník 11 ruznych krabiček starších 4 let musím říct:
Vážení, běžte se svými jednoslovnými logy DO PRDELE !
Co máš za problém s jednoslovním logem? Prostě příjdu, objevím, zapíšu, pokochám se místem, doma se zaloguju slovíčkem Děkuji a je to.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů